Su Kanalı

Su Kanalı

Son dakika su kanalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan su kanalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını su kanalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Su Kanalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan su kanalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.579 su kanalı haberi bulunmuştur. Tüm su kanalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yaz geldi, Adana'da su kanallarına tehlikeli atlayışı başladı
Yaz geldi, Adana'da su kanallarına tehlikeli atlayışı başladı Adana’da havaların ısınmasıyla birlikte çocukların serinlemek için köprüden Seyhan Nehrine atladığı görüldü.
14.04.2024 Adana
Su kanalında 1 haftalık bebek bulundu! Hastaneye kaldırıldı
Su kanalında 1 haftalık bebek bulundu! Hastaneye kaldırıldı Kocaeli’nin İzmit ilçesinde su kanalında yaklaşık 1 haftalık olduğu değerlendirilen bir kız bebek bulundu. Sağlık görevlilerince kontrolleri yapılan bebek, hastanede müşahede altına alındı.
26.10.2023 Yaşam
Ayn Dar Kalesi’nde gizli geçit keşfedildi! "Çok sayıda mezar var"
Ayn Dar Kalesi’nde gizli geçit keşfedildi! "Çok sayıda mezar var" Ayn Dar Kalesi'nde ilginç kesif. Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde Ayn Dar Kalesi’nde keşfedilen gizli tünelin, kaleye saldırı anında kaçış için ve su kaynağı olarak kullanıldığı ortaya çıktı. Dicle Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Yıldız, “Milattan önce 3 bin yıllarında burada yerleşim başlamış. Yoğun bir şekilde Demir Çağı dönemi seramikleri etrafta görülüyor. İçerisinde bulunduğumuz yer, kalenin gizli tüneli veya su yolu dediğimiz tüneli. Kalenin etrafı, düşman tarafından sarıldığı zaman hem suyu kesilen kaleye su sağlamak hem de kalenin düşeceği zaman kale yöneticilerinin bu gizli yoldan kaçıp hayatlarını kurtarmaları için yapılan bir tüneldir” dedi.
15.07.2023 Gündem
Sel sularına kapılan 1,5 yaşındaki Zeynep’in cansız bedenine ulaşıldı
Sel sularına kapılan 1,5 yaşındaki Zeynep’in cansız bedenine ulaşıldı Adıyaman’ın Tut ilçesinde annesiyle birlikte sel sularına kapılan 1,5 yaşındaki Zeynep Zümra Tekdal’ın cansız bedenine ulaşıldı.
20.03.2023 Gündem
Antalya'da kayıp İngiliz turist, su kanalında bu halde bulundu!
Antalya'da kayıp İngiliz turist, su kanalında bu halde bulundu! Antalya'nın Manavgat ilçesine tatile gelen ve Side Antik Kenti'ni gezdiği sırada kaybolan İngiliz Ron Plunkett (83), ekiplerin çalışmaları sonucu su kanalında bulundu. Bilinci açık ancak yorgun olan Plunkett, hastanede tedaviye alınırken, Alzheimer hastası olduğu öğrenildi.
2.08.2022 Yaşam
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 81 ile genelge gönderildi
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 81 ile genelge gönderildi İçişleri Bakanlığı son dönemde meydana gelen boğulma vakalarına karşı valilikleri uyardı. Bakanlık gönderdiği genelge ile valiliklerden sosyal donatı alanları yeterli görülen ve can güvenliği riski taşımayan deniz, göl, gölet vb. yüzülebilir yerlerin her yıl mart ayının sonuna kadar “yüzme alanı” olarak belirlenmesini ve kamuoyuna duyurulmasını istedi.
26.07.2022 Gündem
İSKİ’ye ait atık su kanalından yayılan kötü kokular vatandaşı bezdirdi
İSKİ’ye ait atık su kanalından yayılan kötü kokular vatandaşı bezdirdi Pendik’te sahilinden denize dökülen atık su kanalından çevreye kötü kokular yayılıyor. Atık su kanalından yayılan kötü koku sahilde yürüyüş veya piknik yapan vatandaşların tepkisini çekiyor. İBB atık su terfi merkezinin yanından denize dökülen ve çevreye kötü kokular yayan atık su kanalı havadan görüntülendi.
22.07.2022 Yaşam
Manisa'da feci kaza, göçük meydana geldi! 3 kişi toprak altında kaldı
Manisa'da feci kaza, göçük meydana geldi! 3 kişi toprak altında kaldı Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde köylüler tarafından yapılan hayvan içme suyu göleti inşaatı sırasında göçük meydana geldi. Göçükte 3 kişi toprak altında kaldı.
20.06.2022 Yaşam
Annesini evde bulamadı, ekiplere haber verildi! Cansız bedeni bulundu
Annesini evde bulamadı, ekiplere haber verildi! Cansız bedeni bulundu Düzce'de, cuma akşamı oğlunun evinden kendi evine gitmek için çıkan ve bir daha haber alınamayan Alzheimer hastası Emine Dinçer'in (90) su kanalı kenarında cansız bedeni bulundu.
21.10.2021 Yaşam
'Ölümlerden sonra flamingolar Tuz Gölü'ne gelmeyebilir'
'Ölümlerden sonra flamingolar Tuz Gölü'ne gelmeyebilir' Konya'da Selçuk Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Atilla Arslan, Tuz Gölü’ndeki flamingo ölümlerinin nedeninin, su azlığı kaynaklı beslenme yetersizliği olduğunu belirtti. Arslan, ''Tuz Gölü havzasına yeterince su girişi olmayınca yavru flamingoların beslendiği omurgasız hayvanlar, eklem bacaklılar veya su yosunları da yeterli düzeyde olmuyor. Yeterince beslenemeyen yavru flamingolar da ölüyor. Bu ölümlerden sonra flamingolar Tuz Gölü’ne gelmekten vazgeçebilirler. Bu 1-2 yıl içinde olmayabilir ama yağış rejiminin düşük geçmesi halinde başka yöne gidebilirler” dedi.
16.07.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Yeni kanun hazırlıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Yeni kanun hazırlıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizde içme suyu temini konusunda en büyük sorunlardan biri kayıp-kaçak oranlarının yüksekliğidir. Suyumuzu korumakla vatanımızı korumak arasında mahiyet itibarıyla hiçbir fark görmüyoruz" dedi. "26 adet yer altı barajı inşa ettik. Bu sayısı 150'ye yükselteceğiz" diyen Erdoğan, 'Su Kanunu" hazırlıyoruz. Meclis'e gelecek" ifadeleri kullandı.
5.07.2021 Siyaset
Su kanalı kazısında toprak altında kalan 2 kardeşten 1'i öldü
Su kanalı kazısında toprak altında kalan 2 kardeşten 1'i öldü Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde, su kanalı kazısında meydana gelen göçükte toprak altında kalan 2 kardeşten Birkan Akansel, hayatını kaybetti.
2.06.2021 Yaşam
Alaşehir Çayı'ndan zehir akıyor
Alaşehir Çayı'ndan zehir akıyor Ege Bölgesi'nin önemli tarımsal su kaynaklarından Alaşehir Çayı, işletmelerden bırakılan atık sular nedeniyle siyaha büründü. Çevreye yaydığı kötü koku nedeniyle yöre halkını tedirgin eden çaydaki kirlilik nedeniyle tarım alanlarının da tehdit altında olduğu bildirildi.
8.05.2021 Yaşam
Kazı sırasında kırdığı küpten 300'den fazla sikke çıktı!
Kazı sırasında kırdığı küpten 300'den fazla sikke çıktı! Burdur'da iş makinesi operatörünün kepçeyle kazı yaparken kırdığı küpün içinden 16 - 17'nci yüzyıllara ait, 300'ün üzerinde gümüş sikke bulundu. Müze Müdürlüğü yetkililerinin aldığı sikkeler incelenmek üzere götürüldü.
17.12.2020 Yaşam
Kırşehir'de 7 yıl önce işlenen cinayet aydınlatıldı! Gözlük ve iç çamaşırı...
Kırşehir'de 7 yıl önce işlenen cinayet aydınlatıldı! Gözlük ve iç çamaşırı... Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde 2013 yılında 38 yerinden bıçaklanarak öldürülen kişinin, 7 yıl sonra gözlük ve iç çamaşırı markasından yola çıkılarak gurbetçi Mehmet Dıvar (55) olduğu tespit edildi. Dıvar'ı öldürdüğü iddiasıyla kardeşi K. Dıvar ve onun oğlu T. Dıvar, tutuklandı.
14.12.2020 Gündem
Büyükçekmece'de parçalanmış ceset bulundu
Büyükçekmece'de parçalanmış ceset bulundu İstanbul Büyükçekmece'deki İSKİ Ahmediye Atıksu Terfi Merkezi'nde parçalanmış halde ceset bulundu.
12.11.2020 Gündem
Kayıp genci arayan 2 deniz polisi ölümden döndü
Kayıp genci arayan 2 deniz polisi ölümden döndü Antalya'da su kanalında kaybolan Sezgin Andariman'ı (17) arama çalışmasına katılan 2 deniz polisi, açık bırakılan baraj kapaklarına sıkıştı. Akıntının şiddetiyle kanalın diğer tarafına sürüklenen polisler, dalgıçlar tarafından bulundukları yerden yaralı olarak kurtarıldı.
9.08.2020 Gündem
Adana’da termometreler 43 dereceyi gösterdi, vatandaş sulama kanalında serinledi
Adana’da termometreler 43 dereceyi gösterdi, vatandaş sulama kanalında serinledi Adana'da termometreler 43 dereceyi gösterirken, bazı kişiler canlarını hiçe sayarak sulama kanalında serinliyor. Kanalda yüzen Abdullah Kılıç (42), baygınlık geçirme numarası yaparak, “Hava çok sıcak, bunaltıcı havalar var. Aman çocuklar dikkat edin, kalbim duracak” dedi.
25.07.2020 Yaşam
2 yaşındaki Melek'ten acı haber geldi
2 yaşındaki Melek'ten acı haber geldi Van’ın Erciş ilçesinde, evlerinin önünden geçen su kanalının kıyısında oynarken kaybolan 2 yaşındaki Melek Memiş'in cansız bedenine ulaşıldı.
2.07.2020 Gündem
Eşini ve çocuğunu bırakıp altınları aradı!
Eşini ve çocuğunu bırakıp altınları aradı! Isparta’da kontrolden çıkan otomobil su kanalı uçtu, kazada 1’i bebek 3 kişi yaralandı. Olay yerine gelen bir kişi polise alkollü olduğunu ve sürücü olmadığını söyledikten sonra, su kanalına inerek kaybolduğunu iddia ettiği altınlarını aradı.
26.11.2019 Yaşam
17 metre derinliğinde obruk oluştu
17 metre derinliğinde obruk oluştu Eskişehir'in Sivrihisar ilçesindeki tarlada yaklaşık 7 metre çapında, 17 metre derinliğinde obruk oluştu.
24.08.2019 Gündem
Bir anda acı içinde kıvranmaya başladı! Pikniğe giden aileye şok
Bir anda acı içinde kıvranmaya başladı! Pikniğe giden aileye şok Denizli’de ailesi ile birlikte parkta pikniğe giden 9 yaşındaki çocuğun sol el parmağını zehirli engerek yılanı yavrusu soktu. Hastaneye kaldırılan küçük çocuk tedavi altına alındı.
26.07.2019 Yaşam
Hindistan'da yolcu otobüsü su kanalına uçtu! Çok sayıda ölü ve yaralı
Hindistan'da yolcu otobüsü su kanalına uçtu! Çok sayıda ölü ve yaralı Hindistan'da yolcu otobüs, sürücüsünün uyuyakalması sonucu su kanalına uçtu. Kazada, 29 kişi öldü, 17 kişi ise yaralandı.
8.07.2019 Dünya
Bayburt'ta valilik baraj, su kanalı, göletlere girmeyi yasakladı
Bayburt'ta valilik baraj, su kanalı, göletlere girmeyi yasakladı Bayburt’ta serinlemek amacıyla baraj, gölet, su kanalı ya da regülatörlere girmek valilik kararıyla yasaklandı.
15.06.2019 Gündem
Karacasu'da trafik kazası; 1 ölü
Karacasu'da trafik kazası; 1 ölü Aydın’ın Karacasu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.
6.12.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Su Kanalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki su kanalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.