Su Gibi

Su Gibi

Son dakika su gibi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan su gibi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını su gibi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Su Gibi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan su gibi gelişmeleri de dahil olmak üzere 94.158 su gibi haberi bulunmuştur. Tüm su gibi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, CNN Türk'te Gece Görüşü programında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını cevapladı. Bakan Fidan, Irak'ın terör örgütünün Süleymaniye'de lojistik olarak desteklenmesine tepki göstererek, "Süleymaniye'deki arkadaşlarımızın yol yakınken hatalarından geri dönmesi, Türkiye ile dostluklarını tarihte olduğu gibi bugün de perçinlemeleri ve ortak geleceğe beraber hareket etmemiz gerekli. Ben bunu yapacağım ve bunu yaparken de sana hile kurmuyorum, tuzak kurmuyorum, yüzüne söylüyorum. Bundan vazgeç çünkü bu senin lehine değil, hiç kimsenin lehine değil" ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Gündem
Bakanlar Yerlikaya ve Bayraktar Erzincan'daki maden bölgesi ile ilgili son durumu açıkladı
Bakanlar Yerlikaya ve Bayraktar Erzincan'daki maden bölgesi ile ilgili son durumu açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan’da maden sahasında meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili son durumu paylaştı.
18.02.2024 Gündem
Erzincan'daki maden faciası! Şirketin Türkiye müdürü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Erzincan'daki maden faciası! Şirketin Türkiye müdürü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı Erzincan'ın İliç ilçesinde maden ocağında meydana gelen toprak kaymasına ilişkin soruşturmada, şirketin Türkiye'deki müdürü C.D. gözaltına alındı. Türkiye'deki müdürü C.D. bilirkişi raporunun tamamlanmaması nedeniyle savcılık tarafından yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
18.02.2024 Gündem
1 kasesi göbek yağını su gibi eritiyor: Yağ yaktırıyor çünkü doğada en çok antosiyanin bu meyvede!
1 kasesi göbek yağını su gibi eritiyor: Yağ yaktırıyor çünkü doğada en çok antosiyanin bu meyvede! Hedefinizdeki kiloya ulaşmanıza yardımcı olacak en etkili yiyeceği Dr. Neal Barnard açıkladı. Tabi aklınıza süper sebzeler gelmiş olabilir. Ancak yağ yakmak için minik bir tatlı yetiyor.
8.02.2024 Yaşam
Aylık 4 kilo kesinkes! Bu karışım göbek yağlarını su gibi akıtıyor!
Aylık 4 kilo kesinkes! Bu karışım göbek yağlarını su gibi akıtıyor! Beslenme düzeninizde sağlıksız besinler varsa kilo almak da kaçınılmaz oluyor. Fakat endişeye mahal yok! Sizlere vereceğimiz bu yöntemle vücutta fazlalıklar çat diye parçalanıyor. Metabolizmayı çalıştan besinler haberimizde.
30.12.2023 Yaşam
369 tesisin açılış töreni! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun ateşi düşmeye başladı
369 tesisin açılış töreni! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun ateşi düşmeye başladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Su İşleri'nce (DSİ) yapımı tamamlanan 369 tesisin açılışında, Türkiye’nin boşa harcanacak bir damla dahi suyunun olmadığını söyledi. Erdoğan, "85 milyonun her bir ferdini ‘bir damla da sen ol’ parolasıyla yürüttüğümüz su verimliliği seferberliğimize destek olmaya, katkı vermeye çağırıyorum" dedi.
11.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü. Erdoğan Almanya ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme dair önemli mesajlar verdi.
18.11.2023 Gündem
Depremden etkilenen işletmelere can suyu! '10 günde binin üzerinde talebi onayladık'
Depremden etkilenen işletmelere can suyu! '10 günde binin üzerinde talebi onayladık' KOSGEB Başkanı A. Serdar İbrahimcioğlu, deprem bölgesindeki saha ziyaretlerine devam ediyor. Geçen hafta Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya’da KOBİ’lerle buluşarak Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Projesi’ni tanıtan KOSGEB Başkanı İbrahimcioğlu, Adana, Osmaniye, Kilis ve Gaziantep’te de sanayi ve ticaret odalarında projenin ayrıntılarını anlattı.
12.11.2023 Ekonomi
Metrobüste iğrenç olay! ''Bu işi parayla halledebilir miyiz?'
Metrobüste iğrenç olay! ''Bu işi parayla halledebilir miyiz?' İstanbul'da üniversite öğrencisi Türkmenistan uyruklu M. A. (20), okula gitmek için bindiği metrobüste Bekir B. tarafından taciz edildiği öne sürüldü.  M.A.'nın tepkisi üzerine metrobüstekiler tarafından darbedilerek polise teslim edilen Bekir B., tutuklandı. 
8.10.2023 Yaşam
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan sel felaketi yaşanan illere 50 milyon liralık kaynak
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan sel felaketi yaşanan illere 50 milyon liralık kaynak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sel felaketi yaşanan illerde acil ve temel ihtiyaçların karşılanması için ilk olarak 50 milyon liralık kaynak aktarıldığını ifade edildi. Bakan Göktaş, Zonguldak için de 4,3 milyon liralık kaynak aktarılması talimatı verdiğini duyurdu.
12.07.2023 Gündem
Boğaz’da Ajda Pekkan rüzgârı esti!
Boğaz’da Ajda Pekkan rüzgârı esti! Ajda Pekkan, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında üçüncü kez sevenleriyle buluştu.
10.07.2023 Magazin
Yazın gelmesiyle birlikte alerjik rinit şikayetleri arttı! Kritik uyarı
Yazın gelmesiyle birlikte alerjik rinit şikayetleri arttı! Kritik uyarı Belirli dönemlerde ya da belirli uyaranlara maruz kalındığında tekrarlayan alerjik rinitin mevsiminin gelmesiyle birlikte uzmanlar dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.
24.05.2023 Sağlık
Obezite sıklığı 30’lu yaşlarda artış gösteriyor
Obezite sıklığı 30’lu yaşlarda artış gösteriyor Dünya Sağlık Örgütü’nün (DSÖ) verilerine göre, dünya genelinde 1 milyardan fazla aşırı kilolu veya obezite hastası bulunurken 2035’te bu sayının 4 milyarı aşacağı tahmin ediliyor. Obezite yaş dağılımına göre incelendiğinde ise 30’lu yaşlarda obezite sıklığı artarken 45-65 yaşları arasında zirve yapıyor. Gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde obezitenin her geçen gün artış gösterdiğini kaydeden uzmanlar Avrupa Obezite Günü kapsamında açıklamalarda bulundu.
22.05.2023 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirada fahiş artışları çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirada fahiş artışları çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonu'nun önünde düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı yine biz çözeceğiz." dedi.
2.05.2023 Gündem
3 Nisan orucun kaçıncı günü? Ramazan'ın kaçıncı günündeyiz 3 Nisan?
3 Nisan orucun kaçıncı günü? Ramazan'ın kaçıncı günündeyiz 3 Nisan? 3 Nisan orucun kaçıncı günü sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ramazan ayı su gibi akmaya devam ediyor. Mübarek on bir ayın sultanında oruç ibadetini yerine getiren vatandaşlar Ramazan bayramına kaç gün kaldığını araştırmanın yanısıra bugün orucun kaçıncı günü olduğunu merak ediyor. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nin de içinde olduğu Ramazan'ın kaçıncı günündeyiz?
2.04.2023 Gündem
Yasak geliyor! Asma kat yapılamayacak
Yasak geliyor! Asma kat yapılamayacak İstanbul’u depreme daha dayanıklı hale getirmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeni imar düzenlemesine hazırlanıyor. Yeni inşa edilecek yapılarda asma kat olmayacak
13.03.2023 Gündem
Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli Toplantısı... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yatay mimariden taviz vermeyeceğiz
Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli Toplantısı... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yatay mimariden taviz vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yatay mimariden taviz vermeyeceğiz. TOKİ'nin inşa edeceği konutlar zemin artı 3 veya 4 katlı. 3 oda 1 salon olarak yapılarak hak sahiplerine verilecektir" dedi.
3.03.2023 Gündem
Fahriye Evcen, ikinci kez anne oldu!
Fahriye Evcen, ikinci kez anne oldu! Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinin ikinci bebekleri bugün dünyaya geldi. Evcen, bugün Teşvikiye'de özel bir hastanede öğlen saatlerinde doğum yaptı. Burak Özçivit, doğum sırasında eşi Fahriye Evcen'i yalnız bırakmadı.2017 yılında evlenen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, ikinci bebeklerini kucaklarına aldı. Bugün öğlen saatlerinde sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen bebeğe çift "Kerem" adını verdi.
18.01.2023 Magazin
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in bebeklerine verecekleri isim belli oldu!
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in bebeklerine verecekleri isim belli oldu! Oyuncu çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in ikinci bebeklerine verecekleri isim belli oldu. Çift, iki ay sonra dünyaya gelecek oğullarına Kerem adını verecek.
28.12.2022 Magazin
Yozgat'ta iş makinesi doğalgaz borusunu deldi, kentin gazı kesildi
Yozgat'ta iş makinesi doğalgaz borusunu deldi, kentin gazı kesildi Yozgat'ta, özel bir şirkete ait iş makinesinin çalışması sırasında doğal gaz borusu delindi. Alınan önlemler çerçevesinde doğalgaz dağıtım şirketi tarafından kentin gazı kesildi. Hastanelere cezaevine, sağlık ocaklarına ve fırınlara gaz verildiği konutlara ise gaz regülatörlerinin kontrol edilmesinden sonra verileceği belirtildi.
10.12.2022 Gündem
Ev sahibi ve kiracı milyonları kapsıyor! Yeni yıl ile birlikte zam geliyor
Ev sahibi ve kiracı milyonları kapsıyor! Yeni yıl ile birlikte zam geliyor Ev sahipleri ve kiracı milyonları kapsıyor. Kiralarla yarışan aidatlar için zam dönemine giriliyor. Bu ay ve önümüzdeki ay apartmanlarda toplantılar yapılacak, yeni ücretler belirlenecek. Özellikle işçi çalıştırılan sitelerde asgari ücret artışı oranında artış kesin. Üstüne bir de maliyet artışları, faturalara gelen zamlar eklenecek. 2023 yılı için şu anda yüzde 40 ile 60 aralığında bir artış bekleniyor, oran daha da artabilir. Aidatlarda bir üst sınır var mı, neye göre belirlenir, itiraz edilebilir mi? İşte detaylar...
9.12.2022 Ekonomi
Kıvanç Tatlıtuğ: Beren ile çalışmak çok konforluydu
Kıvanç Tatlıtuğ: Beren ile çalışmak çok konforluydu Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ önceki akşam Etiler’de bulunan bir mekandan çıkarken kameralara takıldı. Tatlıtuğ, yıllar sonra tekrar Beren Saat ile aynı projede yer alması hakkında konuştu.
16.11.2022 Magazin
KPSS ortaöğretim kalem, silgi, su veriliyor mu? KPSS ortaöğretim sınavına girerken ne lazım?
KPSS ortaöğretim kalem, silgi, su veriliyor mu? KPSS ortaöğretim sınavına girerken ne lazım? KPSS ortaöğretim sınavında kalem silgi veriyorlar mı? 6 Kasım Pazar günü KPSS ortaöğretim oturumu gerçekleşecek. Yarın sınava girecek adaylar; kalem, silgi ve su gibi materyalleri yanında getirip getirmeyeceğini araştırıyor. Peki, KPSS ortaöğretim sınavına girerken ne lazım?
5.11.2022 Eğitim
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali bu akşam düzenlenen Ödül Töreni ile sona erdi. İşte ödül alan filmler ve isimler...
8.10.2022 Magazin
Milli Savunma Bakanı Akar: TSK, Kuzey Irak'a 140 kilometre girdi
Milli Savunma Bakanı Akar: TSK, Kuzey Irak'a 140 kilometre girdi Milli Savunma Bakanı Hulusi, "Kürt kardeşlerimizi hiçbir zaman PKK’nın peşinde değildir. DEAŞ hiçbir zaman Müslümanların temsilcisi olmadığı, olamadığı gibi PKK'da, YGP'de adı ne olursa olsun Kürt kardeşlerimizin temsilcisi değildir olamaz" dedi.
29.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Su Gibi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki su gibi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.