Stüdyo

Stüdyo

Son dakika stüdyo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan stüdyo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını stüdyo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Stüdyo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan stüdyo gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.759 stüdyo haberi bulunmuştur. Tüm stüdyo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emir Yeşil 43 yaşında hayatını kaybetti
Emir Yeşil 43 yaşında hayatını kaybetti Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti Emir Yeşil, dün hayatını kaybetti. 43 yaşındaki Yeşil, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu.
21.04.2024 Magazin
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Nazan Öncel, Gurur Çıkmazı'nın hikayesini anlattı: Bir gün Sezen Aksu'dan konum istedim...
Nazan Öncel, Gurur Çıkmazı'nın hikayesini anlattı: Bir gün Sezen Aksu'dan konum istedim... Nazan Öncel, beş yıl aradan sonra 13'üncü stüdyo albümünü yayımladı. Usta müzisyen, Ali Necati Kumcuoğlu’nun yönetmenliğinde klibi çekilen 'Gurur Çıkmazı' şarkısının hikayesini paylaştı.
11.02.2024 Magazin
Yazar Mario Levi İstanbul'da hayatını kaybetti
Yazar Mario Levi İstanbul'da hayatını kaybetti Yazar Mario Levi İstanbul'da hayatını kaybetti. Büyük bir İstanbul aşığı olmasıyla tanınan Levi 66 yaşındaydı.
31.01.2024 Magazin
Cgı Nedir, Açılımı Ne Demek? Sinemada Cgı Ne İşe Yarar?
Cgı Nedir, Açılımı Ne Demek? Sinemada Cgı Ne İşe Yarar? Yıllardır sinemada var olan ve izlenen birçok filmlerde fazlasıyla kullanılan CGI, yapımların kalitesini ve izlenme konforunu sağlamak için kullanılır. CGI, imgeleme ve görsel efekt oluşturmaya yarayan grafik uygulamasıdır. Bazen yeşil ve mavi perde de, bazen de oyuncular üzerine yerleştirilen sen sör yardımıyla sahneyi farklı boyutlara taşımaktadır. Teknik ekipmanların gelişmesi sonucunda filmlere sunduğu görsel yetkinlik ve görsel şov izleyici kitlesi tarafından tartışılamaz şekilde sevilmektedir. 
24.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Özkan Uğur’un ismi müzik stüdyosunda yaşatılacak
Özkan Uğur’un ismi müzik stüdyosunda yaşatılacak Geçtiğimiz sene temmuz ayında hayatını kaybeden Özkan Uğur’un adını taşıyan müzik stüdyosu Büyük İstanbul Otogarı’nda açıldı.
13.01.2024 Magazin
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
Sertab Erener'in arşivinden! Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz, çok tarihi bir andır!
Sertab Erener'in arşivinden! Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz, çok tarihi bir andır! 'Yanarım', 'Aldırma Deli Gönlüm' ve 'Mecbursun' gibi şarkılarla uzun yıllardır dinlenen şarkıcı Sertab Erener, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini hem geçmişe götürdü hem de hüzünlendirdi. Erener, Sezen Aksu'nun yazdığı ve Uzay Heparı'nın bestelediği 'Sakin Ol' şarkısının arşiv görüntülerini paylaştı.
19.12.2023 Magazin
Burcu Güneş Hintli milyarderin teknesinde şarkı söylemişti! 'Beni ülkelerine davet ettiler'
Burcu Güneş Hintli milyarderin teknesinde şarkı söylemişti! 'Beni ülkelerine davet ettiler' Ünlü şarkıcı Burcu Güneş, geçtiğimiz ay Hintli milyarder Ravi Ruia ve eşi Madhu'nun özel davetlisi olarak 500 milyon dolarlık lüks teknede sahne almıştı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Güneş, konuyla ilgili açıklama yaparak Ruia ve eşinin kendisini Hindistan'a davet ettiğini söyledi.
19.11.2023 Magazin
Melek Zeynep Bulut'un Ödüllü Eseri 'Açık Yapıt' Cumhuriyet’in 100. Yılında Türkiye’de
Melek Zeynep Bulut'un Ödüllü Eseri 'Açık Yapıt' Cumhuriyet’in 100. Yılında Türkiye’de Melek Zeynep Bulut’un performatif, deneysel bir mekân kurgusu olan eseri 'Açık Yapıt', Cumhuriyet’in 100. yıl kutlamaları kapsamında 29 Ekim’de, AKM’de sanatseverlerle buluşuyor. 19 Kasım’a dek ziyaret edilebilecek 'Açık Yapıt', Türkiye’de bu özel davetle ilk kez gösterime giriyor.
29.10.2023 Kültür Sanat
Serkan Kaya'dan boşanma iddialarının ardından samimi açıklama
Serkan Kaya'dan boşanma iddialarının ardından samimi açıklama Eşi Ayşegül Kaya ile boşanacakları öne sürülen, ancak bu iddiaları kesin bir dille yalanlayan şarkıcı Serkan Kaya, önceki akşan Kıbrıs'ta sahne aldı. Ayaküstü muhabirlerle konuşan ünlü isim, bu yaz ailesini yalnız bıraktığını açıkladı.
9.10.2023 Magazin
Suna yemeği döktü stüdyo karıştı! MasterChef All Star'da kaptan Alican'ın bu hereketi konuşuldu
Suna yemeği döktü stüdyo karıştı! MasterChef All Star'da kaptan Alican'ın bu hereketi konuşuldu MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. 31 Ağustos MasterChef dokunulmazlık oyununda kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele vardı. Esra Tokelli ve Alican Sabunsoy'un kaptanlığında yarışmacılar oyunu kurallarına göre oynadı. Ancak MasterChef Suna'nın yemeği dökmesi kırmızı takımda sinir harbi yaşattı. O anlar da MasterChef Alican'ın paspas yapması kaptanlığın hakkını veriyor dedirtti.
1.09.2023 Televizyon
Rober Hatemo kimdir, nereli, kaç yaşında? 90'lı yıllara damga vuran Esmer şarkısıyla hafızalara kazınan Rober Hatemo hakkında merak edilenler…
Rober Hatemo kimdir, nereli, kaç yaşında? 90'lı yıllara damga vuran Esmer şarkısıyla hafızalara kazınan Rober Hatemo hakkında merak edilenler… Armağan Çağlayan'ın ünlü isimleri konuk ettiği programa katılan Hatemo, izleyenler tarafından merak konusu oldu. Peki, Rober Hatemo kimdir, nereli, kaç yaşında?
7.07.2023 Magazin
Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor
Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor İlk yılında LGS’de yüzde 1’lik dilime giren adayların tercih ettiği Türkiye’nin ilk ve tek medya lisesi Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ‘geleceğin iletişim ve medya’ çalışanlarını bekliyor.
6.07.2023 Eğitim
Melek Zeynep Bulut'un "Açık Yapıt" adlı yerleştirmesi Londra Tasarım Bienali’nde Public Award’ı kazandı
Melek Zeynep Bulut'un "Açık Yapıt" adlı yerleştirmesi Londra Tasarım Bienali’nde Public Award’ı kazandı Melek Zeynep Bulut’un performatif, deneysel bir mekân kurgusu olan eseri “Açık Yapıt”, 1-25 Haziran 2023 tarihleri arasında Londra Tasarım Bienali’nde Somerset House’da yer aldı. Londra Tasarım Bienali’nde Türkiye’yi temsil eden, ironik bir anıtı simgeleyen “Açık Yapıt”, 47 ülke ve çeşitli üniversiteler arasından seçilerek Public Award’ı kazandı.
21.06.2023 Kültür Sanat
“Ömür Gedik, Refik Sarıöz ile Deşarj’a konuk oluyor!”
“Ömür Gedik, Refik Sarıöz ile Deşarj’a konuk oluyor!” Türkiye’nin sevilen Türkçe müzik kanalı Dream Türk, stüdyosunda popüler isimleri ağırlamaya devam ediyor.
13.06.2023 Televizyon
"50 Fifty" bu hafta da çok renkli!
"50 Fifty" bu hafta da çok renkli! Dream Türk ekranlarının dinamik müzik, magazin programı “50 fifty”de bu hafta özel röportajlar var…
7.06.2023 Televizyon
Türkiye'nin ruhu 'Açık Yapıt' ile Londra'da: 'Dokunulmazlık, sessellik ve esneklik'
Türkiye'nin ruhu 'Açık Yapıt' ile Londra'da: 'Dokunulmazlık, sessellik ve esneklik' Londra Tasarım Bienali 2023'ün 'Türk Pavilion'u 'Açık Yapıt', sanatçı ve mimar Melek Zeynep Bulut tarafından tasarlandı. 1-25 Haziran tarihlerinde Londra'daki Somerset House'un avlusunda sergilenecek eserin tanıtımı ise dün İstanbul'da gerçekleşti. Bulut, "Açık Yapıt'ın insanlığın yeni bir bilinç eşiğinde olduğunu vurguladığımız, farkındalık yaratmaya çalıştığımız bir mesajı var" diyor.
25.05.2023 Kültür Sanat
Polislikten istifa etti, yeni mesleği şaşkına çevirdi:
Polislikten istifa etti, yeni mesleği şaşkına çevirdi: Kayseri Adem Korkmaz (37), 15 yıldır yaptığı polislik görevinden geçen yıl istifa ederek sosyal medya fenomeni oldu. Sosyal medyada 650 bin takipçiye ulaşan ve klip çıkaran Korkmaz, "Müziğe olan ilgim polislik yaparken de vardı. Hiçbir zaman müziği bırakmadım. Sosyal medya platformlarına gitar çaldığım videolar yükledim. Popüler olduğumda emniyetin önünden geçiyordum, 'Arkadaşlar ben istifa ediyorum' dedim. İstifa etmem 5 dakika sürdü" dedi.
11.05.2023 Yaşam
Bakan Kurum: Yarısı Bizden kampanyasına 10 bin 165 bina için başvuru yapıldı
Bakan Kurum: Yarısı Bizden kampanyasına 10 bin 165 bina için başvuru yapıldı Sancaktepe’de toplu açılış töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Yarısı Bizden kampanyasına bugün başvurular başladı. Az önce arkadaşlarımdan rakamları aldım, bu saate kadar yapılan toplam başvuru sayısı 10 bin 165 bina. Bu yaklaşık 50 bin bağımsız bölüm demek. Yani 200 bin kardeşimiz ilk saatler itibariyle projeye başvurmuş ve ‘devletim gelsin TOKİ ile benim inşaatımı yapsın, evimi dönüştürsün’ diyor. Bu bizim için ne güzel bir mutluluktur” dedi.
26.04.2023 Ekonomi
'Siri'nin sesi olduğumu tesadüfen öğrendim'
'Siri'nin sesi olduğumu tesadüfen öğrendim' ‘Bu yeni iPhone’daki ses senin değil mi?’ Seslendirme sanatçısı Susan Bennett, haberi dahi olmadan Apple’ın akıllı kişisel asistanı Siri’yi nasıl seslendirdiğini anlattı.
12.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Deşarj’da bu hafta!
Deşarj’da bu hafta! Türkiye’nin sevilen Türkçe müzik kanalı Dream Türk, stüdyosunda popüler isimleri ağırlamaya devam ediyor.
11.04.2023 Televizyon
Doğal Kudret Köprüsü manzarasıyla hayran bırakıyor
Doğal Kudret Köprüsü manzarasıyla hayran bırakıyor Ağrı’nın Diyadin ilçesinde doğal köprü olma özelliği ile tanınan Kudret Köprüsü manzarasıyla mest ediyor.
19.03.2023 Yaşam
Metin Uca kimdir, kaç yaşında, nereli? Metin Uca neden gözaltına alındı?
Metin Uca kimdir, kaç yaşında, nereli? Metin Uca neden gözaltına alındı? Televizyoncu Metin Uca İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı. Metin Uca, Ankara'ya gitmek üzere İstanbul Havalimanı CIP terminaline başvurmuş, işlemleri sırasında hakkında arama kararı olduğu belirlenmişti. Peki, Metin Uca kimdir, kaç yaşında, nereli? Metin Uca neden gözaltına alındı?
2.02.2023 Gündem
74 yıllık gizem çözülemedi! Sır perdesi aralandıkça dehşete düşüren detaylar ortaya çıktı
74 yıllık gizem çözülemedi! Sır perdesi aralandıkça dehşete düşüren detaylar ortaya çıktı Sinema ve gösteri dünyasının merkezi Hollywood şan ve şöhret peşinde koşan pek çok gencin hayalini kurduğu bir yerdi. 19 yaşındaki Jean Elizabeth Spangler da sinema dünyasına girme hayalleri kuran bir genç kızdı. Genç ve gelecek vadeden bir aktris olan Jean Spangler 74 yıl önce aniden sırra kadem basıp kayboldu. Genç yıldızın gizemi pek çok kan donduran detayı da ortaya çıkardı.
18.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Stüdyo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki stüdyo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.