Stil

Stil

Son dakika stil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan stil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını stil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Stil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan stil gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.281 stil haberi bulunmuştur. Tüm stil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kemal Doğulu'dan küs olduğu kardeşine imalı gönderme!
Kemal Doğulu'dan küs olduğu kardeşine imalı gönderme! Jüri olarak yer aldığı stil programlarıyla adını geniş kitlelere duyuran modacı, kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu ile oyuncu kardeşi Kadir Doğulu arasındaki küslük devam ediyor. "Hiçbir şekilde görüşmüyoruz" diyen Kemal Doğulu, çok konuşulacak 'barışma' şartını açıkladı.
7.04.2024 Magazin
Gıda etiketleri için yeni karar! Resmen değişti, tarih belli oldu
Gıda etiketleri için yeni karar! Resmen değişti, tarih belli oldu Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından tüketicilerin korunması için gıda etiketlerinde yeni düzenlemeye gidilerek, ilgili Türk Gıda Kodeksi Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...
6.04.2024 Gündem
Spotify şarkı falı nasıl bakılır? Spotify şarkı falı ücretli mi, Spotify falı özelliği nasıl açılır?
Spotify şarkı falı nasıl bakılır? Spotify şarkı falı ücretli mi, Spotify falı özelliği nasıl açılır? Spotify Şarkı Falı ( Song Psychic) özelliği kullanıma sunuldu. Yeni özellik, kullanıcıların soru sormalarına ve müzik biçiminde yanıtlar almalarına olanak tanıyor.
2.03.2024 Gündem
Marketlerde yeni dönem! Resmen değişti, artık etiketlerde yazılmayacak
Marketlerde yeni dönem! Resmen değişti, artık etiketlerde yazılmayacak Marketlerde yeni dönem resmen başladı. Tarım ve Orman Bakanlığı yeni kararı açıkladı. Gıdanın adı artık rafta aynı punto, aynı stil ve karakterde yazılacak. Etiketlerde ve ambalajlarda tüketicinin yanıltılmasına izin verilmeyecek. İşte detaylar...
24.02.2024 Ekonomi
Hande Erçel ile Yasemin Özilhan sosyal medyanın diline düştü! Kombinleri pişti oldu
Hande Erçel ile Yasemin Özilhan sosyal medyanın diline düştü! Kombinleri pişti oldu Hande Erçel ve Yasemin Özilhan’ın sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda stil benzerliği dikkatlerden kaçmadı. Birçok kez aynı kıyafetlerle poz veren ikili son olarak beyaz spor kombinleriyle gündeme geldi.
20.02.2024 Magazin
Yılın trend saç rengi belli oldu! Kuaförlerin kapısı bu renkler için çalınacak Zendaya
Yılın trend saç rengi belli oldu! Kuaförlerin kapısı bu renkler için çalınacak Zendaya 2023'ün sonlarına yaklaşırken, moda ve güzellik dünyasında 2024'te öne çıkacak trendler merak konusu haline geliyor. Yüksek moda markalarının defilelerine göre transparan detaylar, bebek mavisi tonları, hacimli omuzlara sahip ceketler gibi yeni stil unsurlarının gelecek yılın modasını belirleyeceğini gösteriyor. Ancak saç renkleri konusunda değişiklik ve yenilik bekleniyor. 2024'te öne çıkacak saç renkleri şimdiden araştırılmaya başlandı.
14.12.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'un Aşk-ı Memnu'daki yüzme sahnesi yorumu güldürdü!
Kıvanç Tatlıtuğ'un Aşk-ı Memnu'daki yüzme sahnesi yorumu güldürdü! Aşk-ı Memnu dizisinde Beren Saat ile başrolleri paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ, İstanbul İçin Son Çağrı filminde bir kez daha partner oldu. Tatlıtuğ yıllar sonra dizideki yüzme sahnesiyle ilgili konuştu, yaptığı yorum çok güldürdü.
25.11.2023 Magazin
Realme 11 Pro+ İncelemesi
Realme 11 Pro+ İncelemesi Yeni bir videodan herkese merhaba. Bugünkü konuğum gerek tasarımıyla gerek özellikleriyle oldukça iddialı. Kimden mi bahsediyorum? realme 11 pro plus’dan tabi ki. Tasarım konusunda da oldukça ciddi bir yenilik ile karşımıza çıktı. Sizi daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin bu akıllı cihazı yakından inceleyelim.
17.10.2023 Advertorial
Kurt Efe ilk defa görüntülendi! Çift ilgi odağı oldu
Kurt Efe ilk defa görüntülendi! Çift ilgi odağı oldu Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in çocukları Kurt Efe, önceki gün ilk defa görüntülendi. Yalıkavak’ta alışveriş yapan çift, ilgi odağı oldu.
25.06.2023 Magazin
Elsa Hosk'tan Barbie stili!
Elsa Hosk'tan Barbie stili! Elsa Hosk, İtalya'nın Eolie Adaları'nda tatile çıktı. Ünlü ismin 'Barbie stili' sosyal medyayı salladı.
6.06.2023 Magazin
Marşpiyel Nedir, Ne İşe Yarar? Marşpiyel Arabanın Neresidir?
Marşpiyel Nedir, Ne İşe Yarar? Marşpiyel Arabanın Neresidir? Modern araçlar, yakıt verimliliğini ve yol tutuşunu iyileştirmek için aerodinamik olacak şekilde tasarlanmıştır. Yine de pek çok otomobil tutkunu, özellikle yarış arabası sürücüleri, performansı artırmak ve tarz katmak için eklenti gövde kitleri takmayı tercih ediyor. Bazen aero kitler olarak adlandırılan bu kitler, tipik olarak yere basma kuvvetini ve araç çekişini artırmaya yardımcı olan difüzörler, ayırıcılar, rüzgarlıklar ve kanarllar gibi öğeleri içerir. Marşpiyeler de bunlardan biridir.
1.06.2023 Gündem
Irina Shayk'ın stili dikkat çekti! 'Arşivi açtığınız için teşekkür ederim'
Irina Shayk'ın stili dikkat çekti! 'Arşivi açtığınız için teşekkür ederim' Son dönemde Formula 1 ve Cannes Film Festivali gibi etkinliklerde giydiği cesur kıyafetlerle adından söz ettiren ünlü model Irına Shayk, 1997'de hayatını kaybeden modacı Gianni Versace'nin tasarladığı eski bir elbise ile kamera karşısına geçti. Merhum modacının kardeşi Donatella'ya teşekkür eden ünlü ismin tarzına beğeni yağdı.
29.05.2023 Magazin
Burcu Esmersoy: Toksik insanlardan uzak duruyorum
Burcu Esmersoy: Toksik insanlardan uzak duruyorum Şimdilerde sevgilisi Nazım Akmandil ile düğün hazırlıkları yapan Burcu Esmersoy geçen yılın en çok gezeni ve en çok kazanan stil ikonu olmuştu. Esmersoy, bir dergiye konuştu. Kişisel hayatına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
16.05.2023 Magazin
Ali Koç 6 yıldır 10 gol barajını geçmemiş forveti istedi Fenerbahçe taraftarları şok geçirdi
Ali Koç 6 yıldır 10 gol barajını geçmemiş forveti istedi Fenerbahçe taraftarları şok geçirdi Göreve geldiği günden beri forvet hattına yaptığı yanlış transferlerle eleştiri oklarını üzerine çeken ve artık aynı hayata düşmek istemeyen Ali Koç'un gündemine aldığı santrafor yine tartışma konusu oldu. 2016-17 sezonundan beri 10 gol barajını geçemeyen Belçikalı için görüşmelere başlanırken, oyuncunun stil olarak Batshuayi'yi andırması ise başkan Koç'a olan eleştiri dozunu bir kat daha artırdı.
14.05.2023 Fenerbahçe
Gelirse Riera etkisi yaratacak! Dursun Özbek 7 milyon euro'luk sol beki bedavaya transfer ediyor
Gelirse Riera etkisi yaratacak! Dursun Özbek 7 milyon euro'luk sol beki bedavaya transfer ediyor Uzun bir süredir sol bek sorununu çözemeyen ve son olarak Adekugbe'yi transfer eden Galatasaray aradığı futbolcuyu Almanya'da buldu. Geçtiğimiz hafta Mainz-Bayern Münih maçında sergilediği başarılı performans ve attığı golle Sarı Kırmızılı yöneticilerin dikkatini çeken 26 yaşındaki İspanyolla görüşmelere başlandığı öğrenilirken, sezon sonunda serbest kalacak oyuncunun stil olarak Riera'ya benzetilmesi ise dikkatlerden kaçmadı.
27.04.2023 Galatasaray
Grekoromen Stil A Milli Güreş Takımı, Avrupa şampiyonu oldu
Grekoromen Stil A Milli Güreş Takımı, Avrupa şampiyonu oldu Grekoromen Stil A Milli Takımı, Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de sona eren 2023 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 6 madalya kazanarak takım halinde 17 yıl sonra tekrar Avrupa şampiyonu oldu.
23.04.2023 Diğer Sporlar
Rıza Kayaalp, 12'nci kez Avrupa şampiyonu oldu Karalin'in rekorunu egale etti
Rıza Kayaalp, 12'nci kez Avrupa şampiyonu oldu Karalin'in rekorunu egale etti Hırvatistan’da yarın sona erecek olan 2023 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 130 kiloda mücadele eden Rıza Kayaalp 12’nci kez Avrupa şampiyonu oldu.
22.04.2023 Diğer Sporlar
Adem Burak Uzun Avrupa şampiyonu oldu
Adem Burak Uzun Avrupa şampiyonu oldu Milli güreşçi Adem Burak Uzun, Avrupa Güreş Şampiyonası grekoromen stil 55 kilo finalinde Azerbaycanlı rakibi Eldaniz Azizli'yi mağlup ederek altın madalya kazandı
22.04.2023 Diğer Sporlar
Eda Taşpınar’a gelen tepkiler sevgilisi Patrick'i tedirgin etti! 1 yıllık ilişki bitti
Eda Taşpınar’a gelen tepkiler sevgilisi Patrick'i tedirgin etti! 1 yıllık ilişki bitti Kendine ait bir markası bulunan stil ikonu Eda Taşpınar paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Mescit içinde çektirdiği fotoğraf nedeniyle zor günler geçiren Eda Taşpınar’ın telefon ve maillerine gelen mesajlar, Alman sevgilisi Patrick’i tedirgin edince, damat adayı ilişkiye son verip, ülkesine döndü.
14.04.2023 Magazin
Yılın transfer bombası! Fernando-Ndiaye karışımı yıldız geliyor
Yılın transfer bombası! Fernando-Ndiaye karışımı yıldız geliyor Gelecek sezonun kadro mühendisliğine şimdiden başlayan ve Torreira'nın İtalya'ya gitme ihtimalini hesaplayan Galatasaray orta saha hattını güçlendirmek için yıldız bir futbolcuyla görüşmelere başladı. M.Gladbach kariyerinden sonra İngiltere ve Serie A deneyimleri pek de parlak olmayan milli oyuncuyu çok isteyen Okan Buruk'un gelişmeleri anbean takip ettiği anlaşılırken, Kongo asıllı İsviçreli'nin stil olarak Fernando-Ndiaye karışımına benzemesi dikkatlerden kaçmadı.
11.04.2023 Galatasaray
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un sahipleri çekilecek kura sonucunda belli oldu. Ülkemizin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı olan Togg T10X modeline sahip olacak 20 bin kişi için kura çekilişi yapıldı. Sonuçlar 22.30'da Togg'un resmi internet sitesinden ilan edildi.
29.03.2023 Ekonomi
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı Yerli otomobil Togg ile ilgili yeni gelişme. Yoğun ilgi sonrası resmen değişti. Togg, çekilişle teslim edilecek T10X adedini yükseltti. Öte yandan Togg çekiliş tarihi de değişti. İşte detaylar...
25.03.2023 Ekonomi
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı Türkiye'nin otomobili Togg için verilen ön sipariş sayısı 7 günde 100 bine ulaştı. Ön siparişler 27 Mart'a kadar sürecek. Çekiliş ise 28 Mart'ta yapılacak.
24.03.2023 Ekonomi
Igor Tudor'un kapıyı gösterdiği oyuncuyu Okan Buruk neden alsın! 38 milyon euro'luk stoper teklifi
Igor Tudor'un kapıyı gösterdiği oyuncuyu Okan Buruk neden alsın! 38 milyon euro'luk stoper teklifi Yaz ayı transfer döneminde Victor Nelsson'u elinde tutamayacak olan Galatasaray stoper arayışlarına başladı. Daha önce Villarreal, Manchester United ve son olarak Marsilya formaları giyen Fildişili oyuncu için girişimlere başlayan Sarı Kırmızılı yönetim görüşmelerini sürdürürken, 28 yaşındaki futbolcunun stil ve fizik olarak Chedjou'yu aratması dikkatlerden kaçmadı.
20.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın 18'lik yeteneğine 500 bin euro
Galatasaray'ın 18'lik yeteneğine 500 bin euro Galatasaray'ın 18 yaşındaki yetenekli kalecisi Jankat Yılmaz için Fransız kulübü Strasbourg ve İspanyol ekibi Celta Vigo devreye girdi.
4.03.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Stil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki stil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.