Starlink

Starlink

Son dakika starlink haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan starlink ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını starlink haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Starlink

haberleri sayfasında son dakika yaşanan starlink gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 starlink haberi bulunmuştur. Tüm starlink haberleri aşağıda listelenmiştir.
Starlink nedir, Starlink uydu ne iş yarar?
Starlink nedir, Starlink uydu ne iş yarar? Elon Musk, sahibi olduğu uydu internet sistemi Starlink'in Gazze'deki uluslararası tanınmış yardım kuruluşlarına bağlantı hizmeti sunacağını açıkladı. Peki, Starlink nedir, Starlink uydu ne iş yarar?
28.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Elon Musk'tan 'Gazze' için internet kararı
Elon Musk'tan 'Gazze' için internet kararı Elon Musk, Starlink uydularının Gazze'de Birleşmiş Milletler ve uluslararası diğer yardım kuruluşları için hale getirileceğini duyurdu.
28.10.2023 Dünya
Elon Musk Türkçe bilen personel arıyor! İşte aylık vereceği maaş
Elon Musk Türkçe bilen personel arıyor! İşte aylık vereceği maaş Elon Musk’ın uydu internet hizmeti Starlink, Türkiye’de faaliyette bulunmak için resmi başvuru yaptı. Şirket şimdi saati 24 dolara Türkçe bilen personel arıyor.
23.09.2023 Dünya
Spacex iş başvurusu | Spacex Türkçe bilen temsilci arıyor! Spacex nedir, Spacex iş başvuru şartları nelerdir?
Spacex iş başvurusu | Spacex Türkçe bilen temsilci arıyor! Spacex nedir, Spacex iş başvuru şartları nelerdir? SpaceX, Türkiye'de Starlink internet hizmetini başlatmaya hazırlanıyor. ABD merkezli firma, Türkçe bilen Starlink temsilcisi arıyor. İşte Spacex iş başvurusu ile ilgili merak edilen detaylar…
22.09.2023 Gündem
Türkiye'nin kritik hamleleri dünya basınında! Carnegie Europe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024 hedefini yazdı...
Türkiye'nin kritik hamleleri dünya basınında! Carnegie Europe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024 hedefini yazdı... Türkiye ve Türk dış politikası dünya basınında yer almaya devam ediyor. Carnegie Europe, son dönemde dünya siyasetinde oynadığı rol ile dikkatleri üzerine çeken Türkiye'yi mercek altına alarak çarpıcı bir analiz yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın attığı adımlar için 'cesurca' diyen Carnegie Europe, Türk dış politikası için ise 'Türkiye, sağlam ve bağımsız bir dış politika izleme konusundaki güçlü isteğini ilan etti' değerlendirmesinde bulundu.
18.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elon Musk'a teklifi dünyada manşet oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elon Musk'a teklifi dünyada manşet oldu Kritik BM zirvesi için nefesler tutuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı ve pek çok diplomatik temasta bulunacağı zirve öncesi Türkevi'nde gerçekleşen görüşme ise dünyanın dört bir yanında manşetleri süsledi. 'Dünya liderleri bir araya gelirken izlenecek ilişkiler' başlığını atan Politico ise kritik buluşmaya işaret etti.
18.09.2023 Gündem
F-35 savaş uçağı ABD'de kayboldu! Yetkililer uçağı bulmak için halktan yardım istedi...
F-35 savaş uçağı ABD'de kayboldu! Yetkililer uçağı bulmak için halktan yardım istedi... F-35B jetinin kaybolması ABD'de gündem oldu. Askeri yetkililer, Güney Carolina'da pilotun kendini fırlatmasının ardından izini kaybettikleri savaş uçağının bulunması için halktan yardım istedi.
18.09.2023 Dünya
Erdoğan'ın hamleleri dünyada manşet: Elon Musk'a Tesla ve Starlink teklifi
Erdoğan'ın hamleleri dünyada manşet: Elon Musk'a Tesla ve Starlink teklifi Kritik BM zirvesi için nefesler tutuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı ve pek çok diplomatik temasta bulunacağı zirve öncesi Türkevi'nde gerçekleşen görüşme ise dünyanın dört bir yanında manşetleri süsledi. 'Dünya liderleri bir araya gelirken izlenecek ilişkiler' başlığını atan Politico ise kritik buluşmaya işaret etti.
18.09.2023 Dünya
Starlink uyduları Zonguldak semalarında ortaya çıktı
Starlink uyduları Zonguldak semalarında ortaya çıktı Amerikan uydu şirketi SpaceX tarafından uydu interneti erişimi sağlamak için uzaya gönderilen Starlink uyduları Zonguldak'ın Ereğli ilçesinin semalarında ortaya çıktı.
16.07.2023 Gündem
SpaceX, uzaya 21 adet 2’nci nesil Starlink uydusu fırlattı
SpaceX, uzaya 21 adet 2’nci nesil Starlink uydusu fırlattı ABD'li uzay taşımacılığı şirketi SpaceX, Falcon 9 roketi ile uzaya 21 adet 2’nci nesil Starlink uydusu fırlattı.
19.04.2023 Dünya
Starlink uyduları nedir? Elon Musk Starlink uyduları ne için kullanılıyor, ne işe yarar? Elon Musk Türkiye depremi açıklaması!
Starlink uyduları nedir? Elon Musk Starlink uyduları ne için kullanılıyor, ne işe yarar? Elon Musk Türkiye depremi açıklaması! İşinsanı Elon Musk, Türkiye’de depremden sonra bir kullanıcının iletişim sıkıntısına dair Starlink uydularını gönderip gönderemeyeceğini sorusuna “Starlink henüz Türk hükümetince onaylanmadı. Space X onaylanır onaylanmaz gönderebilir” dedi. Peki, Starlink uyduları nedir, Starlink uydusu nedir? Starlink ne demek? Elon Musk Starlink açıklaması…
6.02.2023 Gündem
SpaceX, 54 Starlink uydusunu daha yörüngeye fırlattı
SpaceX, 54 Starlink uydusunu daha yörüngeye fırlattı SpaceX, Falcon 9 roketi ile uzaya 54 Starlink uydusu daha fırlattı. Yörüngeye fırlatılan Starlink uydu sayısı 3 bin 500’ü aştı.
20.10.2022 Dünya
Gökyüzündeki sıralı ışıklar geceyi aydınlattı! Gerçek sonradan ortaya çıktı
Gökyüzündeki sıralı ışıklar geceyi aydınlattı! Gerçek sonradan ortaya çıktı Türkiye'nin birçok ilinde, vatandaşların gökyüzünde gördükleri ışıklı cisimler şaşkınlığa neden oldu. Işıkların, Elon Musk'ın kurucusu ve CEO'su olduğu uzay taşımacılığı şirketi SpaceX’in uzaya gönderdiği Starlink uydularına ait olduğu öğrenildi. Vatandaşlar o anları cep telefonları ile görüntüledi.
25.09.2022 Gündem
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Nükleer silah kullanımına yönelik Rusya'nın doktrini var
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Nükleer silah kullanımına yönelik Rusya'nın doktrini var ABD'nin New York kentindeki Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmanın ardından basın toplantısı düzenleyen Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Nükleer silah kullanımına yönelik Rusya'nın doktrini var" dedi.
25.09.2022 Dünya
Starlink nedir, starlink uyduları nasıl çalışıyor? Starlink İran için etkinleştirildi mi?
Starlink nedir, starlink uyduları nasıl çalışıyor? Starlink İran için etkinleştirildi mi? İran'da yaşanan olayların sonucunda internete getirilen kısıtlamaların önüne geçmek isteyen ABD, Starlink hizmetine yeşil ışık yaktı. Peki, Starlink nedir, starlink uyduları nasıl çalışıyor? Starlink İran için etkinleştirildi mi?
24.09.2022 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin birçok noktasında görülmüştü! 52 Starlink uydusu daha gönderildi
Türkiye'nin birçok noktasında görülmüştü! 52 Starlink uydusu daha gönderildi Elon Musk'un sahibi olduğu Amerikan uydu şirketi SpaceX'in uzaydan internet sunan Starlink projesi için dün fırlatılan uydular, dün akşam saatlerinde İstanbul semalarında görülmüştü. SpaceX, Falcon 9 roketi ile uzaya 52 Starlink uydusu daha fırlattı. Yörüngeye fırlatılan Starlink uydu sayısı 2 bin 957’ye ulaştı.
24.07.2022 Dünya
Starlink uydusu nedir? Spacex Starlink uyduları nerelerde görüldü? Elon Musk’un Starlink uyduları Türkiye’de görüldü!
Starlink uydusu nedir? Spacex Starlink uyduları nerelerde görüldü? Elon Musk’un Starlink uyduları Türkiye’de görüldü! Elon Musk’in Spacex şirketinin uzaya gönderdiği Starlink uyguları Türkiye’de görüldü. Heyecan yaratan Starlink uydularını vatandaşlar sosyal medya hesaplarından paylaştı. Peki, Starlink uydusu nedir? Spacex Starlink uyduları nerelerde görüldü? Starlink uyduları nerede? Starlink uydu treni nedir? Starlink uyduları ne işe yarar? İştye bilmeniz gerekenler…
24.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Gökyüzünde gizemli sıralı ışık! İstanbul dahil birçok ilde görüldü
Gökyüzünde gizemli sıralı ışık! İstanbul dahil birçok ilde görüldü Türkiye'nin birçok kentinde akşam saat 21.00 civarında gökyüzünde ortaya çıkan sıralı ışık hayran bıraktı. Merak konusu olan gökyüzündeki bu sıralı ışıkların, Starlink uydularından kaynaklandığı belirtildi.
23.07.2022 Yaşam
SpaceX Globalstar'ın FM15 uydusunu uzaya fırlattı
SpaceX Globalstar'ın FM15 uydusunu uzaya fırlattı SpaceX, Florida'dan Amerikalı uydu iletişim firması Globalstar'ın FM15 uydusunu taşıyan Falcon 9 roketini başarılı bir şekilde fırlattı.
19.06.2022 Bilim ve Teknoloji
SpaceX'ten flaş açıklama! Bugün yapılacaktı, ertelendi
SpaceX'ten flaş açıklama! Bugün yapılacaktı, ertelendi ABD merkezli uzay taşımacılığı şirketi SpaceX'in Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS) bugün yapmayı planladığı kargo uçuşu uzay aracının motorunda tespit edilen arıza nedeniyle iptal edildi.
10.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Starlink uydu internet nedir? Uydudan internet Türkiye’de kullanılacak mı? Starlink uydu internet fiyatı nedir?
Starlink uydu internet nedir? Uydudan internet Türkiye’de kullanılacak mı? Starlink uydu internet fiyatı nedir? SpaceX Starlink hizmeti için bugün “Portability” isimli bir özellik duyuruldu. Uzaydan internet sunan SpaceX Starlink hizmeti getirilen yeni bir özellik ile beraber taşınabilir hale getirildi. Kullanıcılar, artık yanlarında Starlink internet ağını da götürebilecek. Starlink’in uydu internet ile ilgili bu özelliği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Starlink uydu internet nedir? Uydudan internet Türkiye’de kullanılacak mı? Starlink uydu internet fiyatı nedir? Starlink internet fiyatı ne kadar? Starlik internet hızlı mı? Starlik internet kaç dolar? İşte detaylar…
6.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Ukrayna - Rusya savaşının gidişatını değiştiren hata! Tankların devri sona mı eriyor?
Ukrayna - Rusya savaşının gidişatını değiştiren hata! Tankların devri sona mı eriyor? Ukrayna-Rusya savaşında Rus ordusunun hızı kesildi. Ukrayna birliklerinin Rusya'nın tanklarının yaklaşık yüzde 10'unu imha etmesi tankları bir kez daha tartışma konusu haline getirdi. Bazı uzmanlar tankların devrinin yavaş yavaş sona erdiğini belirtirken, bu durumun Rusya'nın kritik hatasından kaynaklandığını belirtenler de mevcut. İşte Rus ordusunun tankları tartışmaya açan kritik hatası...
23.03.2022 Dünya
Elon Musk, Vladimir Putin'e meydan okudu! 'Teke tek dövüş...'
Elon Musk, Vladimir Putin'e meydan okudu! 'Teke tek dövüş...' SpaceX ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e sosyal medya hesabından meydan okuyarak, “teke tek dövüş” teklif etti.
14.03.2022 Dünya
Elon Musk'tan flaş Rusya kararı! 'Bunu yapmayacağız' deyip duyurdu
Elon Musk'tan flaş Rusya kararı! 'Bunu yapmayacağız' deyip duyurdu Dünya yörüngesindeki 2 bin uyduluk Starlink ağının sahibi milyarder Elon Musk, Ukrayna haricinde bazı ülkelerin Starlink’i Rus haber kaynaklarına kapatma talebine olumsuz yanıt vererek ifade özgürlüğünü desteklediğini belirtti. Diğer yandan Musk’ın, dün Volodimir Zelenski ile görüşerek internet altyapısı yok olan kentler için yeni Starlink terminalleri göndereceği belirtildi.
6.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Elon Musk'tan Rusya resti: Böyle bir şey yapmayacağım
Elon Musk'tan Rusya resti: Böyle bir şey yapmayacağım Amerikan uzay mekiği ve roket üreticisi SpaceX'in kurucusu Elon Musk, Ukrayna’da dün aktive ettiği uydu interneti sistemi projesi Starlink’te Rus haber kaynaklarını engellemeyeceğini bildirdi.
5.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Starlink ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki starlink haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.