St. Petersburg

St. Petersburg

Son dakika St. Petersburg haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan St. Petersburg ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını St. Petersburg haber sayfamızda bulabilirsiniz.

St. Petersburg

haberleri sayfasında son dakika yaşanan st. petersburg gelişmeleri de dahil olmak üzere 970 st. petersburg haberi bulunmuştur. Tüm st. petersburg haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya St. Petersburg'ta bir binaya insansız hava aracı düştü: 100 kişi tahliye edildi
Rusya St. Petersburg'ta bir binaya insansız hava aracı düştü: 100 kişi tahliye edildi Rusya’nın kentinde bir binaya insansız hava aracının düşmesinin ardından 100 kişi tahliye edilirken olayda ölen veya yaralanan olmadı.
2.03.2024 Dünya
Oniks Taşı Özellikleri Nelerdir? Oniks Taşının En Bilinen Faydaları...
Oniks Taşı Özellikleri Nelerdir? Oniks Taşının En Bilinen Faydaları... Oniks taşı yüzyıllar boyunca gizem kaynağı olmuştur. Eşsiz oniks taşı binlerce yıldır en popüler mücevher taşları arasında bulunmaktadır.
27.01.2024 Yaşam
Rusya’da ‘çaresi yok’ dediler! Nadir hastalığını Türkiye’de yendi
Rusya’da ‘çaresi yok’ dediler! Nadir hastalığını Türkiye’de yendi  Nadir görülen ekinokok kistinin leğen kemiğini sarması sonucu yürüyemez hale gelen 56 yaşındaki Mainat Bechieva, Türkiye’de sağlığına kavuştu. Rusya’da yaşayan Çeçen asıllı hemşire Bechieva, ağrılarından kurtularak sağlığına kavuşmak için ülkesinde farklı hastanelere gitti. Doktorların 'bunun çaresi yok’ demesi üzerine Türkiye’ye gelen Bechieva, yaklaşık 10 saatlik riskli ameliyat sonrası 12 santimetre büyüklüğe ulaşan kitleden kurtuldu. Başvurduğu hastanelerden olumsuz cevap aldığını söyleyen Bechieva, “Bazı hastaneler tedaviyi yapamayacaklarını söyleyip, reddettiler. Verilen ilaçlar etki göstermiyordu. Ameliyatla bir tedavisi varsa beni yönlendirmelerini istedim. Ama doktorlar elini iki yana açarak ‘bilgimiz yok’ şeklinde cevap vererek, bunun ‘çaresi yok’ dediler” diye konuştu. 
21.01.2024 Gündem
Sivas'ta TÜBİTAK destekli proje çalışmasında yeni bir tür keşfedildi: Medon turcicus
Sivas'ta TÜBİTAK destekli proje çalışmasında yeni bir tür keşfedildi: Medon turcicus Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Alaşehir Meslek Yüksek Okulu'nda görev yapan Prof. Dr. Sinan Anlaş ve Doç. Dr. Semih Örgel TÜBİTAK destekli bir proje çalışmasında Sivas'ta yeni bir böcek türü buldu. 2019 yılında Sivas, Yıldız Dağları'na yapılan bir arazi çalışması sırasında bulunan yeni türe 'Medon turcicus' ismi verildi.
6.12.2023 Gündem
Sultanlar Ligi'nde Marina Markova rüzgarı esiyor! 'Hürrem Sultan' lakaplı Rus yıldız için devler yarışa girdi
Sultanlar Ligi'nde Marina Markova rüzgarı esiyor! 'Hürrem Sultan' lakaplı Rus yıldız için devler yarışa girdi Sultanlar Ligi'nde Muratpaşa Bld. Sigorta Shop’un Rus yıldızı Marina Markova rüzgarı esiyor. Ligde sergilediği performansla VakıfBank ve Eczacıbaşı'ın ilgisini çeken 'Hürrem Sultan' için kulübünden açıklama geldi.
13.11.2023 Voleybol
Bakan Bayraktar tarih verdi! Doğal gaz merkezinde plan şekilleniyor
Bakan Bayraktar tarih verdi! Doğal gaz merkezinde plan şekilleniyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Cumhurbaşkanımızın çok önem verdiği İstanbul Finans Merkezi’nde bir enerji ve ticaret borsası oluşturmak istiyoruz. Burada enerji ve maden ticareti yapılacak. Ayrıca İstanbul Finans Merkezi’nde bir uluslararası ticaret platformu kurabiliriz. Bu da tüm taraflara, ticaret yapanlara, aracılara ve diğer paydaşlara büyük fırsatlar ve teşvikler sunabilir. Ortaklarımızla yoğun bir şekilde çalışmamız halinde bunu 2024 yılı içerisinde oluşturabileceğimizi düşünüyorum” dedi.
1.11.2023 Ekonomi
Bakan Fidan'dan New York'taki toplantıya damga vuran hareket! Türk bayrağını yerde bırakmadı
Bakan Fidan'dan New York'taki toplantıya damga vuran hareket! Türk bayrağını yerde bırakmadı New York’ta düzenlenen MIKTA Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın bayrak hassasiyeti gündem oldu.
26.09.2023 Gündem
Wagner'den kırmızı 'intikam' videosu: Başlıyoruz
Wagner'den kırmızı 'intikam' videosu: Başlıyoruz Wagner Grubu'nun St. Petersburg'daki binasından pencere ışıklarıyla mesaj verildi, sokağa çıkma çağrısını "Başlıyoruz, bize karşı hazırlıklı olun" mesajının yer aldığı video izledi. Özel jeti 30 saniyede 2,4 kilometre irtifa kaybedip paramparça olan Yevgeni Prigojin'in yerine kimin geçeceği merak edilirken, The Guardian'da yayımlanan analiz gözden kaçacak gibi değil.
24.08.2023 Dünya
Biden’dan Prigojin’in uçağının düşmesinde flaş ima
Biden’dan Prigojin’in uçağının düşmesinde flaş ima ABD Başkanı Joe Biden, Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in de yolcu listesinde olduğu özel jetin Rusya’da düşmesinin arkasında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in olabileceğini ima ederek, “Rusya'da Putin'in arkasında olmadığı çok fazla olay yok” dedi.
23.08.2023 Dünya
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in de yolcu listesinde olduğu özel jet Rusya’nın başkenti Moskova yakınlarında düştü. Kazada 10 kişi hayatını kaybetti. Rus Sivil Havacılık dairesi Prigojin'in cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı.
23.08.2023 Dünya
Wagner lideri Prigojin, Putin'in katıldığı zirvede görüntülendi
Wagner lideri Prigojin, Putin'in katıldığı zirvede görüntülendi Rusya'da kısa süreli isyan başlatan Rus paralı asker şirketi Wagner’in lideri Evgeny Prigojin, St. Petersburg kentinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in açılış konuşması yaptığı Rusya-Afrika Zirvesi’nde görüntülendi.
27.07.2023 Dünya
Putin: 25 ila 50 bin ton tahılı Afrika’ya ücretsiz verebiliriz
Putin: 25 ila 50 bin ton tahılı Afrika’ya ücretsiz verebiliriz Vahdet AYAZ, (DHA)- Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, St. Petersburg’da düzenlenen Rusya-Afrika Ekonomik ve İnsani Forumu’nda yaptığı konuşmada, 3-4 ay içinde 25 ila 50 bin ton tahılı Afrika’da 6 ülkeye ücretsiz olarak gönderebileceklerini söyledi.
27.07.2023 Dünya
Dinamo Kiev'den Fenerbahçe'ye hadsiz açıklama
Dinamo Kiev'den Fenerbahçe'ye hadsiz açıklama Ukrayna ekibi Dinamo Kiev, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Rusya’nın St. Petersburg şehrinde düzenlenecek turnuvaya katılacak olan Fenerbahçe'ye yönelik; Rusya ile siyasi sebepleri ön plana çıkararak karalayıcı açıklama yayımladı.
8.07.2023 Futbol
Wagner lideri Yevgeny Prigojin’nin evinden çıkanlar şoke etti! Düşmanlarının kopmuş kafaları, bavul dolusu para ve altınlar...
Wagner lideri Yevgeny Prigojin’nin evinden çıkanlar şoke etti! Düşmanlarının kopmuş kafaları, bavul dolusu para ve altınlar... Wagner lideri Yevgeny Prigojin'nin isyanının yankıları tüm dünyada devam ederken Rus medyası Prigojin’nin evine yapılan baskının görüntülerini yayınladı. Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, Wagner'in kayıp lideri Prigojin’nin nerede olduğunu açıkladı.
6.07.2023 Dünya
İsmail Kartal'ın yardımcıları belli oldu! 5 antrenörle çalışacak
İsmail Kartal'ın yardımcıları belli oldu! 5 antrenörle çalışacak Üçüncü kez Fenerbahçe'nin teknik direktörü olan İsmail Kartal'ın yardımcıları belli oldu. Deneyimli teknik adam tam 5 antrenörle birlikte çalışacak.
30.06.2023 Fenerbahçe
Rusya’daki Wagner krizi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! Aylar önce 'devletin başına gelebilir' uyarısı yapılmış
Rusya’daki Wagner krizi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! Aylar önce 'devletin başına gelebilir' uyarısı yapılmış Bir zamanlar Rus lider Vladimir Putin'in en yakın müttefiki olan Wagner lideri Yevgeny Prigozhin'in silahlı isyan başlatıp darbe girişiminde bulunması tüm dünyada yankı uyandırdı. Bir zamanlar sokakta sosis satan ve ardından Kremlin'de Putin'in özel aşçılığını yapan Prigozhin'in nasıl güçlenip bir savaş lorduna dönüştüğü merak konusu oldu. Prigozhin'in hayatı hakkındaki detaylar ilgi çekici.
25.06.2023 Dünya
Putin nükleer silahların yerini açıkladı: Transfer yaz sonuna kadar tamamlanacak
Putin nükleer silahların yerini açıkladı: Transfer yaz sonuna kadar tamamlanacak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinin Belarus'a ilk parti taktik nükleer silahları yerleştirdiğini, silah transferinin yaz sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.
17.06.2023 Gündem
Peskov’dan Türkiye’ye: Yakın komşu uzak akrabadan iyidir
Peskov’dan Türkiye’ye: Yakın komşu uzak akrabadan iyidir Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Türkiye ve Rusya arasındaki ilişkiler hakkında "Yakın komşu uzak akrabadan iyidir" dedi.
16.06.2023 Dünya
'Sandık Hanım'ın gizemi 54 yıl sonra ortaya çıktı! Öz kızının söyledikleri şoke etti
'Sandık Hanım'ın gizemi 54 yıl sonra ortaya çıktı! Öz kızının söyledikleri şoke etti ABD’de 1969 yılında iki polis tarafından bulunan sandık, yıllarca çözülemeyecek bir davanın sadece başlangıcıydı. Sandığın içinden çıkan cesedin kimliği yaklaşık 50 yıl sonra ortaya çıkarken talihsiz kadının kızının anlattıkları şoke etti.
5.06.2023 Dünya
'Casus' balina bu sefer İsveç kıyılarında görüldü
'Casus' balina bu sefer İsveç kıyılarında görüldü Norveç'te 2019 yılında görülen ve Rus donanması tarafından eğitilmiş bir "casus" balina olduğu öne sürülen beyaz balina, bu sefer İsveç kıyılarında görüldü.
30.05.2023 Dünya
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...   Ukrayna'daki savaşta ülkenin doğusundaki cephede zor durumda kalan Rus ordusuna destek olan ve Bahmut kentinde ilerleme kaydeden Wagner'in patronu Putin'e savaş açmış durumda. Rus paralı asker grubu Wagner’in sosisli sandviç satıcısından milyardere dönüşen lideri Yevgeny Prigozhin, açıklamaları nedeniyle Rusya’ya da dönemiyor.
17.05.2023 Dünya
St. Petersburg’da patlama: 1 ölü, 31 yaralı
St. Petersburg’da patlama: 1 ölü, 31 yaralı Rusya’nın St. Petersburg kentinde bir kafede meydana gelen patlamada, askeri blog yazarı Vladlen Tatarsky hayatını kaybetti. Patlamada 31 kişi de yaralandı. Rusya Soruşturma Komitesi, 26 yaşındaki Darya Trepova adındaki kadının gözaltına alındığını duyurdu.
3.04.2023 Dünya
Rusya UFO alarmı ne demek? Rusya’da UFO mu görüldü? Rusya uzaylı alarmı verdi!
Rusya UFO alarmı ne demek? Rusya’da UFO mu görüldü? Rusya uzaylı alarmı verdi! Rusya, St Petersburg üzerinde süzülen bir UFO'nun görülmesinin ardından hava sahasını kapattı. Yerel basında çıkan haberlere göre Rus askeri uçakları Pulkovo Havaalanı üzerinde "davetsiz misafiri" aramaya başladı. Peki, Rusya uzaylı alarmı nedir, Rusya UFO alarmı ne demek, Rusya’da UFO mu görüldü?
1.03.2023 Dünya
Marttan sonra büyük savaş riski var
Marttan sonra büyük savaş riski var Rusya’nın Ukrayna’yı işgali birinci yılına yaklaşırken Almanya ve ABD’nin Kiev yönetimine tank sevkiyatı uzmanları endişelendirdi. 150 tankla savaşın kaderinin değişmeyeceğini belirten uzmanlar “Ancak Polonya ve Baltık ülkeleri üzerinden dünya savaşına evirilebilir” uyarısı yaptı.
29.01.2023 Gündem
Putin: Aliyev ve Paşinyan ile üçlü görüşme yapmayı başardık
Putin: Aliyev ve Paşinyan ile üçlü görüşme yapmayı başardık Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile görüşme gerçekleştiren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Aliyev ve Paşinyan ile üçlü görüşme yapmayı başardık" ifadelerini kullandı.
27.12.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

St. Petersburg ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki st. petersburg haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.