Ssk Emeklileri

Ssk Emeklileri

Son dakika SSK emeklileri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SSK emeklileri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SSK emeklileri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ssk Emeklileri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ssk emeklileri gelişmeleri de dahil olmak üzere 226 ssk emeklileri haberi bulunmuştur. Tüm ssk emeklileri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Haziran ayı enflasyonu ne zaman açıklanacak? 2020 memur maaş zammı belli oldu mu? İşte Enflasyon Beklenti Anketi
Haziran ayı enflasyonu ne zaman açıklanacak? 2020 memur maaş zammı belli oldu mu? İşte Enflasyon Beklenti Anketi Temmuz ayı ile birlikte devlet memurları, sözleşmeliler ve memur emeklileri açıklanacak haziran ayı enflasyon rakamlarını bekliyor. Peki, Haziran ayı enflasyonu ne zaman açıklanacak? Memurlar zamlı maaşlarını ve enflasyon farkını ne zaman alacak? 2020 memur maaş zammı belli oldu mu? Enflasyon oranı belli oldu mu? İşte Temmuz 2020 memur maaş zammı ve Enflasyon Beklenti Anketi...
1.07.2020 Memur
SGK, SSK, Bağkur ve emekli sandığı! Milyonlarca kişiye 4 bin 750 lira ek ödeme!
SGK, SSK, Bağkur ve emekli sandığı! Milyonlarca kişiye 4 bin 750 lira ek ödeme! Milyonlarca kişi bekliyordu. İmzalar atıldı, tek tek açıklanıyor. SGK, SSK ve Bağkur emeklilerinin bankalardan emekli maaşı alması karşılığında ödenen promosyon ücreti bu yıl arttı. Bankalar emeklilerin maaşlarını kendi bankalarından alması için çeşitli kampanyalar yapıyor ve ek ödemelerde bulunuyor. Promosyon ve ikramiyeler ile birlikte SGK, SSK ve Bağkur emeklilerine yıl içinde 4 bin 750 liraya kadar ek ödeme yapılabilecek.
9.03.2020 Emekli
Emekliye yüzde 4 ek ödeme! İşte kuruşu kuruşuna maaş hesabı
Emekliye yüzde 4 ek ödeme! İşte kuruşu kuruşuna maaş hesabı SSK emeklileri, bu hafta zamlı maaşlarını almaya başlıyor. Emekliler hesaplarında hem net maaşlarının yüzde 10.19 artırılmış halini hem de zamlı ek ödemesini görecek...
15.01.2019 Ekonomi
Emekli zammına 2 formül!
Emekli zammına 2 formül! SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Ocak zammına ilişkin 2 farklı tahmin var. Yüzde 3.87'lik tahmin maaşlara 39 ile 189, yüzde 9.56'lık tahmin ise 97 ile 467 lira arasında artış getiriyor.
17.09.2018 Ekonomi
Zam bugün hesapta
Zam bugün hesapta Milyonlarca emekliye zamlı maaş ödemeleri bugün başlıyor. İlk ödeme, SSK emeklilerine. 241 liraya varan zamlı maaşlar, ayın 29’una kadar hesaplara yatırılacak.
17.01.2018 Ekonomi
SSK ve Bağkur emeklilerinin maaş zammı belli oldu
SSK ve Bağkur emeklilerinin maaş zammı belli oldu Yaklaşık 9 milyon emeklinin maaş zammı belli oldu. SSK ve Bağ-Kur emeklileri Temmuz 2016'da yüzde 3.63 zam alacak.
4.07.2016 Ekonomi
Çiftçi emeklilere 5000 lira verilecek mi, çiftçiler ikramiye alacak mı? ÇKS ikramiye ne zaman yatacak?
Çiftçi emeklilere 5000 lira verilecek mi, çiftçiler ikramiye alacak mı? ÇKS ikramiye ne zaman yatacak? ÇKS olan 5000 TL alacak mı, çiftçi emeklilere 5000 lira verilecek mi? Çiftçiler ikramiye alıp almayacaklarını merak ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cumhuriyet bayramı ikramiye müjdesi sonrası SGK, SSK, EYT, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’na kayıtlı çalışmayan tüm emekliler 5000 TL ikramiye aldı. ÇKS’ye kayıtlı çiftçiler ise ikramiye almadı. Peki, Çiftçilere ikramiye var mı?
20.11.2023 Emekli
5000 TL emekli ikramiyesi için ek düzenleme! Detaylar belli oldu
5000 TL emekli ikramiyesi için ek düzenleme! Detaylar belli oldu 5000 TL emekli ikramiyesi düzenlemesi ile SSK'lı, Bağ-Kur'lu ve emekli sandığı olmak üzere 12,2 milyon vatandaşa ödeme yapıldı. Ocak zammı öncesi emeklileri rahatlatan Cumhuriyet ikramiyesi için bütçe sınırlarının zorlanması talimatını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Öte yandan 5000 TL emekli ikramiyesi için milyonları ilgilendiren ek düzenlemenin ilk Kabine Toplantısı'nda gündeme gelmesi bekleniyor.
19.11.2023 Emekli
Çalışma Bakanı Prof.Dr. Işıkhan EYT açıklaması! Maaşlar bağlanacak
Çalışma Bakanı Prof.Dr. Işıkhan EYT açıklaması! Maaşlar bağlanacak Çalışma Bakanı Prof.Dr. Vedat Işıkhan gazetecilerle bir araya geldi. Işıkhan EYT ile ilgili önemli açıklamalarda bulunarak, maaşı henüz bağlanmayan EYT'lilerin maaşlarının yıl sonuna kadar bağlanacağını ifade etti.
19.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da duyurdu: Depremzede öğrenciye ek kontenjan
Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da duyurdu: Depremzede öğrenciye ek kontenjan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Lise öğrencilerimize müjde vermek istiyorum" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Deprem bölgesi illerimizdeki devlet üniversitelerimizde genel yerleştirme dışında yüzde 25 oranında ayrı bir kontenjan ayıracağız. Sıralama dışında puan önceliği ile ilave kontenjanlara yerleşebilecek. Özel üniversitelerin tamamında birer kişilik yer tesis edilecek. 21 bin 560 öğrencimizin faydalanacağı 2023-2024 döneminde yerleşecek" ifadelerini kullandı.
9.05.2023 Gündem
Emeklileri yakından ilgilendiriyor! Maaşlara çifte zam! Bağ-Kur ve SSK emeklileri ne kadar zam alacak? İşte 2023 Ocak SSK emekli zammı!
Emeklileri yakından ilgilendiriyor! Maaşlara çifte zam! Bağ-Kur ve SSK emeklileri ne kadar zam alacak? İşte 2023 Ocak SSK emekli zammı! Emeklileri yakından ilgilendiriyor! SKK ve Bağ-Kur emeklileri maaş zammı için ocak ayını beklerken maaş zammında etkili olacak enflasyon rakamları TÜİK tarafından açıklandı. Son 4 aylık enflasyon rakamları belli oldu. 2022 Ekim ayı enflasyonu ile birlikte zam şimdiden oluştu. SSK ve Bağ-Kur emeklileri ise 6 aylık enflasyon oranı kadar yeni yılda zam alıyor. Emeklinin alacağı maaş zammı için kesin oran ise kasım ve aralık enflasyonuyla netlik kazanacak. Peki, Emeklinin maaş artışında tahminler ne yönde? Bağ-Kur ve SSK emeklileri ne kadar zam alacak? 2023 Ocak SSK emekli zammı ne kadar olacak? İşte yıl sonu yaklaşırken emekli zam oranlarına ilişkin ortaya çıkan son rakamlar
3.11.2022 Emekli
Emekli olmak için gün sayan milyonları ilgilendiriyor! Şartlar açıklandı, daha az prim ödeyerek...
Emekli olmak için gün sayan milyonları ilgilendiriyor! Şartlar açıklandı, daha az prim ödeyerek... Emekli olmayı bekleyen milyonları ilgilendiren açıklama! Daha az prim ödeyerek emekli olunuyor, şartları belli oldu, kritik tarihe dikkat! Bağ-Kur’luların emekliliği için öngörülen prim ödeme gün sayısı SSK’lara oranla yüksek. EYT kanunu sonrası hem kadın hem erkeklerde emeklilik için en az 9.000 gün prim şartı bulunuyor. Fakat Bağ-Kur’luların 5.400 gün primle emekli olabilmeleri için tekrar kademeli yaş koşulu getirildi. İşte Bağ-Kur’luların daha az prim ödeyerek emekli olmasının formülü...
13.08.2022 Emekli
Memura, emekliye ocak zammı! Yeni hesap belli oldu, 10 bin 350 TL...
Memura, emekliye ocak zammı! Yeni hesap belli oldu, 10 bin 350 TL... Ocak zammı sil baştan hesaplandı. Milyonlarca memur ve emekliyi yakından ilgilendiriyor. Temmuz ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından gözler emekli ve memur maaşlarının hesaplanmasına çevrildi. Bilindiği üzere emekliler Temmuz ayında maaşlarına yılın ikinci zammını aldı. 6 aylık enflasyon rakamlarına göre hesaplanan zam oranı için aylık bazda açıklanan oranlar büyük önem taşıyor. TÜİK tarafından açıklanan enflasyon rakamları sonrasında yeni hesaplamalar yapılmaya başlandı. Temmuz ayında aylık enflasyon yüzde 2,37, yıllık enflasyon ise yüzde 79,60 olarak açıklandı. Peki, Temmuz ayında emekli maaş zammı ne kadar olacak? En düşük emekli maaşı belli oldu mu? İşte son dakika haberinin detayları...
7.08.2022 Emekli
SSK ve Bağ-Kur emekli maaşları bayram öncesi ödenecek mi? Kurban Bayramı emekli maaşları ne zaman yatacak? Emekli maaşı bugün yatar mı?
SSK ve Bağ-Kur emekli maaşları bayram öncesi ödenecek mi? Kurban Bayramı emekli maaşları ne zaman yatacak? Emekli maaşı bugün yatar mı? Kurban Bayramı Arfie gününde milyonlarca emekli maaşlarının yatıp yatmadığını merak ediyor. Kurban Bayramı’na saatler kala son hazırlıkları tamamlamak, eksikleri için alışverişe çıkacak pek çok emekli maaşlarının ödenip ödenmediğini araştırıyor. Peki, Zamlı emekli maaşları yattı mı? SSK ve Bağ-Kur emekli maaşları bayram öncesi ödenecek mi? Kurban Bayramı emekli maaşları ne zaman yatacak? İşte detaylar…
8.07.2022 Emekli
Memur ve emekli maaşlarına zam! Ve belli oluyor, yüzde 40'ı geçecek...
Memur ve emekli maaşlarına zam! Ve belli oluyor, yüzde 40'ı geçecek... Memur maaşları ve emekli aylıkları ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlar bekliyordu. Ve bugün belli oluyor. Yılın ikinci yarısı için geçerli olacak temmuz zammı, TÜİK'in haziran ayı enflasyon oranı TÜFE açıklaması sonrası kesinleşecek. TÜİK bugün haziran ayı enflasyon rakamlarını açıklayacak. Açıklanacak rakamla memur ve emeklilerin yılın ikinci yarısı için alacağı enflasyon farkı da netlik kazanacak. Enflasyon beklentilerine göre birçok maaşla birlikte ek zamlı yeni emekli, memur ücret hesaplamaları ve sosyal yardım ödemelerini hesaplandı. İşte enflasyon beklentilerine göre ayrı ayrı tüm zam oranı ve maaş hesaplamaları...
4.07.2022 Çalışma Hayatı
Memur ve emekliye çifte zam! Ek ödeme müjdesi! Ve oran verildi! Tek tek hesaplandı! En düşük yeni maaş...
Memur ve emekliye çifte zam! Ek ödeme müjdesi! Ve oran verildi! Tek tek hesaplandı! En düşük yeni maaş... Memur maaşları ve emekli aylıklarıyla ilgili son dakika zam açıklaması. Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına çifte zam geliyor. Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına gelecek zam oranı belli oldu. Memur ve emeklilerin yeni zamlı maaşları tek tek açıklandı. Emekli ve memur Temmuz zammı 2022 için beklenen gün geldi. Pazartesi günü emekli ve memur maaşları başta olmak üzere birçok kalemde gelirleri belirleyecek Haziran ayı enflasyon oranı açıklanacak. TÜİK'in rakamı açıklaması sonrası emekli zammı ve memur enflasyon farkı netleşecek. Bunun yanında hükümet sosyal refah düzenlemeleri üzerine çalışıyor. Öte yandan Haziran enflasyon beklentisi yüzde 4,44 olarak sonuçlanırken, Merkez Bankası'nın anketine göre ise bu rakam yüzde 3,77 oldu. Yeni açıklanan enflasyon beklentilerine göre sosyal güvenlik hayatında birçok maaşla birlikte ek zamlı yeni emekli ve memur maaşları belli oldu. Buna göre, 6 aylık enflasyon beklentisi yüzde 40,75, 6 aylık SSK ve Bağ-Kur emekli zammı yüzde 40,75, 6 aylık memur enflasyon farkı yüzde 33,25, memur temmuz ayı toplu sözleşme zammı yüzde 7, memur ve memur emeklisi zammı 40,25, ek zam beklentisi yüzde 3, ek zamlı memur zam oranı 43,25 oldu. Bu oranlar doğrultusunda yapılan hesaplamalara göre; en düşük memur maaşı 6.429 liradan 9.075 liraya (Ek zamlı 9.268 TL), en düşük memur emeklisi maaşı 4.289 liradan 6.054 liraya(Ek zamlı 6.183), esnafta en düşük emekli aylığı 2.948 liradan 4.176 liraya, 2000'den önce emekli olan SSK'lılarda maaş 3.292 liradan 4.663 liraya çıkacak. Bu hesaba göre; Bağ-Kur tarım emeklilerinde en düşük aylık 2.343 liradan 3.319 liraya, 2000'den sonra emekli olan en düşük SSK'lı maaşı ise 2.041 liradan 2.891 liraya çıkacaktı. Ancak alınan kararla en düşük emekli maaşı 3.500 olarak belirlendi. Bağ-Kur tarım emeklileri ve en düşük SSK'lı maaşı bu aydan itibaren 3.500 TL olarak hesaplara geçecek. En düşük emekli maaşı 3.500 TL olarak belirlendi. TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda 2.500 TL olan en düşük emekli maaşının 3.000 TL'ye çıkarılmasını öngören madde değiştirilerek 3.500 TL'ye yükseltildi. Böylece Temmuz ayından itibaren Türkiye'de en düşük emekli maaşı 3.500 TL olarak hesaplara yatmaya başlayacak. İşte memur ve emekli milyonları ilgilendiren zam ile ilgili tüm detaylar...
3.07.2022 Memur
Bayram ikramiyesi için tarih verildi! Milyonlar bekliyordu
Bayram ikramiyesi için tarih verildi! Milyonlar bekliyordu Milyonlarca emekli bekliyordu. Bayram ilramiyesi ile ilgili son dakika açıklamnası geldi. Ödeme tarihi belli oldu. Bakanlık detayları paylaştı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 2022 yılı Kurban Bayramı Emekli Bayram İkramiyelerinin bayramdan önce 2-7 Temmuz’da hesaplara yatırılacağını duyurdu.
30.06.2022 Emekli
Emekli maaşına zam ve fark 5 bin 796 lira ve...
Emekli maaşına zam ve fark 5 bin 796 lira ve... Milyonlarca SSK, Bağkur ve memur emeklisi bekliyordu belli oldu. Rakamlar açıklandı. Zam, fark ve ikramiye müjdesi geliyor. Ilk 5 aylık sonuca göre memur ve emeklinin zammı yüzde 35’i aşıyor. Zammın kesinleşmesi için sadece haziran verisi kaldı. Son ayda da yüzde 2 üzeri enflasyon gelirse zam yüzde 39’u bulacak. En düşük emekli aylığı ise memurlarda 5 aylık enflasyona göre 4 bin 289 liradan 5 bin 796 lira 15 kuruşa, 6 aylık enflasyon tahminine göre ise 5 bin 969 liraya çıkacak.2000'den önce emekli olan SSK'lılarda 5 aylık enflasyona göre 3 bin 292 liradan 4 bin 465 lira 27 kuruşa, 6 aylık tahmine göre ise 4 bin 597 lira 94 kuruşa çıkacak. 2000 sonrasında emekli olanlar için en düşük maaş 2.500 TL'ye çıkartılmıştı.Bunun üzerine de artış gerçekleşecek. İşte kuruşu kuruşuna yeni zamlı emekli maaşları...
4.06.2022 Emekli
Zam geliyor! Cuma günü belli oluyor, ikili hesap ortaya çıktı, temmuz zammı, enflasyon farkı ve ek ödeme...
Zam geliyor! Cuma günü belli oluyor, ikili hesap ortaya çıktı, temmuz zammı, enflasyon farkı ve ek ödeme... Milyonlarca kişinin maaşı temmuz ayında değişiyor. Enflasyon oranlarının belirleyici olduğu zam miktarında rakamlar ortaya çıkmaya başladı. Bununla beraber temmuz zammı için ipuçları gelmeye devam ediyor. Nisan ayı enflasyon oranı sonrası emekli ve memur maaşları için 4 aylık zam oranı emekli için yüzde 31,71, memur için yüzde 31,21 olarak kesinleşirken, TÜİK bu Cuma günü Mayıs ayı enflasyon rakamlarını paylaşacak. Yeni veriler sonrası 5 aylık enflasyon farkı ile temmuz maaş zammı da büyük oranda netleşmiş olacak. Ayrıca mayıs ve haziran ayı enflasyon beklentisi anketi Merkez Bankası tarafından açıklandı. 'En düşük emekli ve memur maaşı Temmuz zammı ile ne kadar olacak' sorusunu en çok merak edilenler arasında yer alıyor. İşte 5 aylık, 6 aylık enflasyon beklentisi ve ek zam ile beraber meslek meslek enflasyon farkı, emekli zammı, memur zammı hesapları...
29.05.2022 Çalışma Hayatı
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına büyük zam! Hesap değişti, oranlar arttı, en düşüğü 9.303 TL...
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına büyük zam! Hesap değişti, oranlar arttı, en düşüğü 9.303 TL... Memur maaşları ve emekli aylıkları ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonların yeni maaşları belli oluyor. Oranlar netleşiyor. En düşük maaş temmuz zammı sonrası 9 bin 303 lira olacak. 2022 emekli ve memur maaşı, mayıs ve haziran enflasyon rakamlarının netleşmesiyle ile belli olacak. Nisan ayı enflasyon oranının ardından SSK ve Bağ-Kur emekli zammı için 4 aylık zam oranı şimdiden yüzde 31,71 olarak kesinleşirken, memur zammı için bu rakam yüzde 31,21 olarak kayıtlara geçti. Yaklaşık 1,5 ay sonra yılın ikinci maaş zam oranı belli olacakken, özellikle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan gelen açıklamalar dikkat çekici nitelikte. İşte 2022 Temmuz emekli ve memur zammı için son dakika gelişmeleri ve milyonların en çok merak ettiği kuruşu kuruşuna enflasyon farkı ve ek zam hesabı...
15.05.2022 Memur
Memur ve emekliye büyük zam geliyor! Maaşlarda flaş artış! Oran belli oldu tek tek hesaplandı! Polis, hemşire, öğretmen, memur... En düşüğü 8 bin 872 lira...
Memur ve emekliye büyük zam geliyor! Maaşlarda flaş artış! Oran belli oldu tek tek hesaplandı! Polis, hemşire, öğretmen, memur... En düşüğü 8 bin 872 lira... Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına büyük zam geliyor. Memur ve emekli milyonları sevindirecek son dakika açıklaması! Memur maaşları ve emekli aylıklarına gelecek olası zam için tarih verildi. Emekli ve memura maaşlarındaki artış tek tek yeniden hesaplandı. Emekli zammı ve memur zammı için belirleyici olacak 2022 yılının ilk 4 ayı için enflasyon rakamları belli oldu. Bununla beraber emekli ve memur maaşları için Temmuz zammı şimdiden yüzde 30'un üzerine yükseldi. Açıklanan rakamlar ve Merkez Bankası'nın Piyasa Katılımcıları Anketine göre beklenen oranlar sonrası Temmuz zam oranı için ipuçları güçlendi. Buna göre; memur ve memur emeklileri için Temmuz zammı ise yüzde 38 (38,5-7,5+7) olarak hesaplandı. beklentilere göre 38,5'luk 6 aylık enflasyon gerçekleşirse; en düşük maaş memurlarda 6429 TL'den 8872 TL'ye, en düşük emekli aylığı ise memurlarda 4289 TL'den 5918 TL'ye, esnafta 2948 TL'den 4083 TL'ye, 2000'den önce emekli olan SSK'lılarda ise bu rakam 3292 TL'den 4559 TL'ye çıkacak. İşte emekli ve memur milyonları ilgilendiren zam ile ilgili tüm detaylar...
14.05.2022 Memur
Emekliye 4000, asgari ücretliye 5.500 lira! Milyonlar bekliyordu...
Emekliye 4000, asgari ücretliye 5.500 lira! Milyonlar bekliyordu... Milyonlarca emekli ve çalışanın gözü gelecek zam kararına çevrilmiş durumda. Peşe peşe açıklamalar yapılıyor. Enflasyon farkının yanında emekli taban aylıklarında da artış bekleniyor. Asgari üceretlilere de ek zam yapılacağı konuşuluyor. Emekli taban aylıklarının 3.500-4.000 lira seviyesine çekilmesi bekleniyor. Geçtiğimiz yıl sonunda yüzde 36’lık enflasyonda yüzde 51 oranında asgari ücrete artış yapılmıştı. 2022 Nisan ayı enflasyon rakamına baktığımızda ise karşımızda yüzde 69’luk bir rakam çıkıyor. Aradaki fark kadar ücret artışı yapılması halinde asgari ücretin 5 bin 500 TL olması bekleniyor. İşte emekli memur ve asgari ücretlilerin beklediği zam oranları...  
13.05.2022 Çalışan Hakları
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına seyyanen zam! Kuruşu kuruşuna hesaplandı....
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına seyyanen zam! Kuruşu kuruşuna hesaplandı.... Memur ve memur emeklisine büyük zam müjdesi! Hem memur maaşlarında ve hem de emekli ayıklarında artış olacak. Kuruşu kuruşuna hesaplandı, detaylar ortaya çıktı, seyyanen düzenleme de olabilir. Yılın ilk ilk 4 ayının enflasyon rakamları belli oldu. Emekli ve memur maaşları için zam beklentisi yüzde 30’un üzerine çıktı. En düşük memur maaşı 6400 liraya kadar çıkacak. Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Zam oranı ilk kez açıklandı. İşte emekli ve memur milyonları ilgilendiren zam ile ilgili tüm detaylar...
11.05.2022 Çalışma Hayatı
Memur ve emekliye zam üstüne zam! Maaşlar artıyor! Oran verildi tek tek hesaplandı! En düşüğü 8 bin 872 lira...
Memur ve emekliye zam üstüne zam! Maaşlar artıyor! Oran verildi tek tek hesaplandı! En düşüğü 8 bin 872 lira... Memur ve emekliye büyük zam geliyor. Memur maaşları ve emekli ayıkları artıyor. Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam üstüne zam geliyor. Emekli zammı ve memur zammı için belirleyici olacak 2022 yılının ilk 4 ayı için enflasyon rakamları belli oldu. Bununla beraber emekli ve memur maaşları için Temmuz zammı şimdiden yüzde 30'un üzerine yükseldi. Açıklanan rakamlar ve Merkez Bankası'nın Piyasa Katılımcıları Anketine göre beklenen oranlar sonrası Temmuz zam oranı için ipuçları güçlendi. Buna göre; memur ve memur emeklileri için Temmuz zammı ise yüzde 38 (38,5-7,5+7) olarak hesaplandı. beklentilere göre 38,5'luk 6 aylık enflasyon gerçekleşirse; en düşük maaş memurlarda 6429 TL'den 8872 TL'ye, en düşük emekli aylığı ise memurlarda 4289 TL'den 5918 TL'ye, esnafta 2948 TL'den 4083 TL'ye, 2000'den önce emekli olan SSK'lılarda ise bu rakam 3292 TL'den 4559 TL'ye çıkacak. İşte emekli ve memur milyonları ilgilendiren zam ile ilgili tüm detaylar...
10.05.2022 Memur
Memur maaşları ve emekli aylıklarına zam! Polis, hemşire, öğretmen hepsini kapsıyor! Tek tek hesaplandı! İş yeni maaşlar en düşüğü...
Memur maaşları ve emekli aylıklarına zam! Polis, hemşire, öğretmen hepsini kapsıyor! Tek tek hesaplandı! İş yeni maaşlar en düşüğü... Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam geliyor. Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına gelecek olası zam oranıyla birlikte yeni maşalarlar tek tek hesaplandı. Polis, memur, öğretmen, hemşire, milyonlarca kişi merak ediyordu. Buna göre, Temmuz 2022'de SSK ve Bağ-Kur emeklileri Ocak 2022'de olduğu gibi 6 aylık enflasyon kadar maaş zammı alacak. Bu rakamı beklenen rakamlara göre zam oranı yüzde 38,5 olarak belirtildi. Memur ve memur emeklileri için Temmuz zammı ise yüzde 38 (38,5-7,5+7) olarak hesaplandı. Beklentilere göre 38,5'luk 6 aylık enflasyon gerçekleşirse; en düşük maaş memurlarda 6429 TL'den 8872 TL'ye en düşük emekli aylığı ise memurlarda 4289 TL'den 5918 TL'ye, esnafta 2948 TL'den 4083 TL'ye, 2000'den önce emekli olan SSK'lılarda ise bu rakam 3292 TL'den 4559 TL'ye çıkacak. İşte memur maaşları ve emekli aylıklarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
9.05.2022 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Ssk Emeklileri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ssk emeklileri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.