Spekülasyon

Spekülasyon

Son dakika spekülasyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan spekülasyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını spekülasyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Spekülasyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan spekülasyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.072 spekülasyon haberi bulunmuştur. Tüm spekülasyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baby Reindeer Darrien kim, Sean Foley mi? Komedyen Sean Foley kimdir, kaç yaşında, Richard Dadd Sean Foley olayı nedir?
Baby Reindeer Darrien kim, Sean Foley mi? Komedyen Sean Foley kimdir, kaç yaşında, Richard Dadd Sean Foley olayı nedir? Baby Reindeer dizisi, gerçek bir yaşam öyküsünden esinlenerek kara mizah ve gerilim unsurlarını bir araya getirerek büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Dizi hakkında konuşulanlar devam ederken, dizide ana karakteri taciz eden kişinin Sean Foley olduğu iddia edildi. Söz konusu iddiaların ardından Sean Foley’in kim olduğu araştırılırken, Foley’den açıklama geldi.
30.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 'kamuda tasarruf' açıklaması: Bizim için çok öncelikli bir konu
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 'kamuda tasarruf' açıklaması: Bizim için çok öncelikli bir konu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz "Kamuda tasarruf konusunda bir taraftan Hazine Maliye Bakanlığımız bir çalışma yapıyor. Bir taraftan da Strateji Bütçe Başkanlığımız ciddi bir çalışma yürütüyor. 15 değil çok daha fazla bir madde sayısı. Bütün bunları bir yerde toparlayıp, belli bir süzgeçten geçirip uygulamaya geçeceğiz" açıklamasında bulundu.
17.04.2024 Ekonomi
Müsavat Dervişoğlu: Akşener'in hayır duasını aldım
Müsavat Dervişoğlu: Akşener'in hayır duasını aldım İYİ Parti'de genel başkan adaylığını açıklayan TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, "Genel Başkanımızın hayır duasını aldım. Hangi aday kazanırsa kazansın kaybeden İYİ Parti olmayacak" dedi.
9.04.2024 Gündem
Borsa neden düştü? 26 Mart 2024 Borsa İstanbul düşüş devam eder mi, borsa neden düşüyor?
Borsa neden düştü? 26 Mart 2024 Borsa İstanbul düşüş devam eder mi, borsa neden düşüyor? Borsa İstanbul’da 2023 dördüncü çeyrek bilanço dönemi tüm hızıyla devam ederken, şirketler temettü kararlarını açıklamaya ve temettü ödemelerini yapmaya devam ediyor. 27 Mart 2024 Çarşamba günü 2 hisse daha yatırımcılarına temettü dağıtacak. Öte yandan Borsa İstanbul’da düşüş yaşanıyor. Peki, Borsa neden düştü?
26.03.2024 Ekonomi
Kate ne kanseri? Galler Prensesi Kate Middleton açıklama yaptı: Mahremiyete ihtiyacımız var
Kate ne kanseri? Galler Prensesi Kate Middleton açıklama yaptı: Mahremiyete ihtiyacımız var  Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı. Peki, Kate ne kanseri?
23.03.2024 Gündem
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
23.03.2024 Dünya
Ali Koç adliyeye gitti! Savcıya ifade verdi
Ali Koç adliyeye gitti! Savcıya ifade verdi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün basın sözcüsü Selahattin Baki ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Bürosuna gitti. Basın mensuplarının soruları üzerine Ali Koç, şikayet üzerine Selahattin Baki’nin ifade vermesi için gediklerini söyledi.
15.03.2024 Gündem
Ali Koç'tan olay yaratacak açıklama! Galatasaray sözleri çok konuşulacak
Ali Koç'tan olay yaratacak açıklama! Galatasaray sözleri çok konuşulacak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Gelsenkirchen Derneği'nin yeni lokal açılışında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ali Koç, Galatasaray'a olay göndermelerde bulundu.
24.02.2024 Fenerbahçe
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurdu
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurdu Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos için imza töreni düzenledi. Fernando Santos ve Başkan Hasan Arat'ın açıklamalarında bulunduğu imza töreninde Portekizli teknik adam kadro dışı bırakılan Valentin Rosier ve Aboubakar ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fernando Santos transfer planlaması hakkında da konuştu.
9.01.2024 Beşiktaş
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumharbaşkanı Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçimi için zorunlu olan 50+1 kuralıyla ilgili açıklamalarına ilişkin, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, dün ne demişsek bugün aynı çizgide, aynı düşüncede, aynı görüşteyiz. Ancak Cumhur İttifakı olarak konuşup tartışarak orta yolun, makul çözümün, yeni sistemin doğasını zedelemeyecek tamirat ve onarımın karşılıklı anlayış ve uzlaşmayla yapılacağının inancına ve iradesine de sahibiz" dedi.
21.11.2023 Gündem
Balıkesir depremini uzman isimler yorumladı: Tehlike çok yakın ve son derece yüksek...
Balıkesir depremini uzman isimler yorumladı: Tehlike çok yakın ve son derece yüksek... Balıkesir açıklarında meydana gelen depremi uzman isimler yorumladı. Marmara Denizi Balıkesir açıklarında 4,1 büyüklüğünde olan deprem, beklenen büyük bir depremi yeniden hatırlattı. CNN TÜRK canlı yayınına konuk olan Deprem Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, riskli illeri tek tek sayıp uyardı. "Deprem tehlikesi son derece yüksek ve de çok yakın" dedi. Prof. Dr. Naci Görür ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Deprem, deprem beklediğimiz KAF’ın kuzey kolunda olmadı. Aksine Erdek kuzeyinden geçen mormal atım bileşeni olan güney kolu üzerinde oldu. " ifadelerine yer verdi.
8.11.2023 Gündem
Türk SİHA'sını düşüren uçağın nereden kalktığı belli oldu
Türk SİHA'sını düşüren uçağın nereden kalktığı belli oldu Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Suriye’de Türkiye’ye ait SİHA’yı düşüren ABD uçağının İncirlik’ten kalktığına dair iddiaları yalanlayarak uçağın nereden kalktığını açıkladı.
12.10.2023 Gündem
Af yok! Konut için fahiş fiyatla ilan açana ağır ceza
Af yok! Konut için fahiş fiyatla ilan açana ağır ceza Ticaret Bakanlığı ikinci el konutta fahiş fiyatı affetmedi, yüksek fiyatla ilan veren kişiye 349 bin lira ceza kesti.
12.09.2023 Ekonomi
Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK'te: İlk turun kesin galibi Erdoğan'dır
Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK'te: İlk turun kesin galibi Erdoğan'dır AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Kurtulmuş, CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel seçimin ardından istifa etmesiyle ilgili, "Kabak bir kişinin başına patladı. YSK ve AA verileri paralel gitti. CHP algıya başvurdu. Bir kişiye fatura ettiler" dedi.
18.05.2023 Gündem
İzmir'de seçmenler oy kullanmaya başladı
İzmir'de seçmenler oy kullanmaya başladı  İzmir’de, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için vatandaşlar oy kullanmaya başladı.
14.05.2023 Gündem
Cevdet Yılmaz: Hedefimiz yüksek gelirli ülkeler ligine çıkmak
Cevdet Yılmaz: Hedefimiz yüksek gelirli ülkeler ligine çıkmak AK Parti Bingöl Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, CNN Türk ekranlarında soruları yanıtladı. Yılmaz "Türkiye kalkınmakta olan ve gelişmiş olma ülke iddiasını ortaya koymuş durumda. Alt gelirden üst orta ligine yükseldi Türkiye. Katma değeri yüksek sektörlerde atılım yaparak ihracatı köklü şekilde değiştirerek, kişi başına geliri 13 bin doların üzerine çıkarınca gelişmiş, yüksek gelirli ülkeler ligine atlamış oluyorsunuz" dedi.
18.04.2023 Gündem
Metal parada ağırlık değişti, otomatlar şaşırdı
Metal parada ağırlık değişti, otomatlar şaşırdı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü artan maliyetlerin ardından yaptıkları çalışma ile kullanılan bakır, çinko ve nikelin oranları değişti. Tasarruf sağlanırken paraların ağırlık ve kalınlığı oynadı. Metal paradaki değişiklik otomatları etkiledi. Otomat üretim fabrikası müdürü Ali Kurtuluş Çelikol, "Bizim otomatlarımızın üzerine 'çalışmıyor' diye yazı yazıyorlardı. Biz kendimiz parayı otomatlara tanımlamaya başladık" dedi. Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin ise, "Bankaların bankamatiklerinde böyle bir sıkıntı yok. Otomatlarla alakalı olarak ise zaten otomat üreticilerine de Merkez Bankası yeni paraları gönderiyor. Diyor ki, 'Bundan sonraki otomatlarınızı ve mevcut otomatlarınızı buna göre düzenleyin' diyor. Şayet bunlar düzenlememişse böyle sıkıntı yaşanabilir. Çünkü inceliğe ve ağırlığa hassas metaller bunlar" diye konuştu.
15.04.2023 Sağlık
Başkan Enner Valencia transferini açıkladı: Kontrat önereceğimiz...
Başkan Enner Valencia transferini açıkladı: Kontrat önereceğimiz... Internacional Başkanı Alessandro Barcellos Fenerbahçe'de sezon sonunda kontratı bitecek olan Enner Valencia hakkında "Şu anda bir sürü spekülasyon bulunuyor. Internacional'in Enner Valencia'ya kontrat önereceği ile ilgili bir durum söz konusu değil." açıklamasında bulundu.
5.04.2023 Fenerbahçe
Bakan Soylu, CNN Türk'e açıkladı: Depremde can kaybı 50 bin 399 oldu
Bakan Soylu, CNN Türk'e açıkladı: Depremde can kaybı 50 bin 399 oldu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN Türk Özel Haber Şefi Fulya Öztürk'e açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, depremde can kaybının 50 bin 399 olduğunu söyledi. Hatay'ın eskisinden güçlü bir şehir olacağını vurgulayan Soylu, 'Kimse ümitsiz olmasın, Hatay bizim mirasımız' ifadelerini kullandı.
5.04.2023 Gündem
Cenk Tosun imzayı atıyor! 1.7 milyon euro maaş alacak
Cenk Tosun imzayı atıyor! 1.7 milyon euro maaş alacak MLS ekiplerinden resmi transfer teklifi alan Cenk Tosun, Beşiktaş'la yola devam kararı aldı.
12.03.2023 Beşiktaş
'Hatay'da su ihtiyacı' iddialarına Bakan Soylu'dan yanıt
'Hatay'da su ihtiyacı' iddialarına Bakan Soylu'dan yanıt İçişleri Bakanı Süleyman Soylu depremler nedeniyle su şebekelerinin yoğun hasar gördüğü Hatay'da yaşanan su sıkıntısı iddilarına yönelik açıklama yaptı.
4.03.2023 Gündem
Devlet Bahçeli'den İstanbul depremi uyarısı: Derhal harekete geçmeliyiz
Devlet Bahçeli'den İstanbul depremi uyarısı: Derhal harekete geçmeliyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Önce tedbir alıp sonra tevekkül içinde hayatımıza devam etmeliyiz. İstanbul için hazır olmalıyız. Kaybedecek vakit yoktur. Derhal harekete geçmeliyiz." dedi.
21.02.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Yağma olayları karşısında son derece acımasız olacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Yağma olayları karşısında son derece acımasız olacağız AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yağma olayları karşısında son derece acımasız olacaklarını belirterek, “Böyle bir felaket söz konusuyken bu yağma işine girişenleri uyarıyoruz. Hayatları boyunca utançla yaşarlar” dedi.
11.02.2023 Gündem
Uzman isim UFO'larla ilgili gerçekleri tek tek açıkladı: Cinsel organları belli olmuyor
Uzman isim UFO'larla ilgili gerçekleri tek tek açıkladı: Cinsel organları belli olmuyor UFO'lar ile ilgili haberler dünya gündemindeki sıcaklığını korumaya devam ediyor. Uzaylılar ve UFO'lar (Tanımlanamayan Uçan Cisim) hemen hemen herkesin ilgisini çekiyor, haberlere ve filmlere konu oluyor. 45 yıldır uzaylılar üzerine çalışmalar yapan Malcolm Robinson UFO'larla ilgili gerçekleri tek tek açıkladı. İşte haberin detayları...
31.01.2023 Dünya
İsveç Kuranı Kerim olayı nedir 2023? Türkiye İsveç Büyükelçiliği önünde Kuranı Kerim yakılmasına izin verildi, Türkiye’den ser tepki!
İsveç Kuranı Kerim olayı nedir 2023? Türkiye İsveç Büyükelçiliği önünde Kuranı Kerim yakılmasına izin verildi, Türkiye’den ser tepki! NATO üyeliği için Türkiye'nin onayını bekleyen İsveç'ten bu kararı etkileyecek yeni protesto gösterilerine izin çıktı. Bakan Akar, İsveç polisinin Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılacağı iddia edilen eyleme onay vermesine sert tepki gösterdi. Akar, İsveç Savunma Bakanı'nın Türkiye'ye ziyaretini iptal ettiklerini açıkladı. Peki, İsveç Kuranı Kerim olayı nedir 2023?
21.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Spekülasyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki spekülasyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.