Sözlü Taciz

Sözlü Taciz

Son dakika sözlü taciz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sözlü taciz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sözlü taciz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sözlü Taciz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sözlü taciz gelişmeleri de dahil olmak üzere 422 sözlü taciz haberi bulunmuştur. Tüm sözlü taciz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev sahibinin 100 bin lira kira talebini reddeden kiracıya beyzbol sopalı saldırı!
Ev sahibinin 100 bin lira kira talebini reddeden kiracıya beyzbol sopalı saldırı! Başakşehir'de iddiaya göre sitede oturan Hasan Eğilmez'in (46) ev sahibi 30 bin lira olan kirasını 100 bin lira yapmak istedi. Bu teklifi kabul etmeyen Eğilmez, iddiaya göre, ev sahibinin de aralarında bulunduğu bir grup tarafından beyzbol sopasıyla darp edildi. Ev sahibi tarafından 1 yıldır sözlü taciz ve tehdit edildiğini söyleyen Hasan Eğilmez, "Beyzbol sopasıyla 4-5 darbe vurdular arkamdan. Tabii ki darbelerin etkisiyle yere düştüm. Ben kanlar içinde yerde yatarken beyzbol sopasıyla tekrar başıma vurdular. Güvenlikler müdahale etmeye çalıştı. Onlara da saldırdılar. Sonrasında zaten bir arkadaşım beni aldı siteden çıktık. Direkt hastaneye gittik. Çünkü aşırı kan kaybı vardı. Ben bu kişilerden zaten şikayetçi olacağım." dedi.
27.07.2023 Gündem
Arnavutköy’de taciz iddiası ortalığı karıştırdı
Arnavutköy’de taciz iddiası ortalığı karıştırdı Arnavutköy’de taciz iddiası ortalığı karıştırdı. Genç kızı bir haftadır taciz ettiği ileri sürülen şahıs vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Olay sırasında yoldan geçen jandarma ekipleri, şüpheliyi vatandaşların elinden kurtararak polise teslim etti.
6.10.2022 Yaşam
Gülşen ne dedi, neden tutuklandı? Şarkıcı Gülşen İmam hatip konuşmasında neler söyledi, niye hapiste? İşte şarkıcı Gülşen olayında son durum!
Gülşen ne dedi, neden tutuklandı? Şarkıcı Gülşen İmam hatip konuşmasında neler söyledi, niye hapiste? İşte şarkıcı Gülşen olayında son durum! Gülşen İmam Hatiplilere ne dedi, Şarkıcı Gülşen neden tutuklandı? Gülşen olayı Türkiye’nin gündemine oturdu. Nisan ayında verdiği bir konserde İmam Hatipliler hakkında söylediği sözler tepkilere neden olurken, hakkında soruşturma açılıp gözaltına alınan Gülşen tutuklandı. Söz konusu olay sonrası Gülşen ne demiş, şarkıcı Gülşen ne yaptı? Gülşen İmam Hatip Lisesi konuşmasında ne söyledi? Sorularına yanıt aramaya başladı. İşte İşte şarkıcı Gülşen olayı ve İmam Hatip konuşması…
29.08.2022 Gündem
Laf attıkları 4 lise öğrencisini arabayla ezdiler! Kan donduran anlar kamerada
Laf attıkları 4 lise öğrencisini arabayla ezdiler! Kan donduran anlar kamerada Ankara’da yolda gördükleri liseli kızları sözle taciz ettiği iddia edilen 4 şahıs, ardından da kızların üzerine araba sürdü. Kan donduran olayda araç altında kalan 4 lise öğrencisi kız yaralandı. Korkunç olay güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.
10.06.2022 Yaşam
Ne kaza ne taciz Merve'yi motosiklet tutkusundan vazgeçirdi
Ne kaza ne taciz Merve'yi motosiklet tutkusundan vazgeçirdi Sultangazi'de motokurye Merve Öznur Hüseynova, yaptığı kazaya rağmen motosiklet tutkusundan vazgeçmeyerek mesleğini sürdürüyor. Çevresinden karşı çıkanlara inat, 1 yıldır motokuryelik yapan 20 yaşındaki Merve Öznur Hüseynova, sözlü tacizde bulunan sürücülerden dert yandı.
22.05.2022 Yaşam
Sağlık merkezinde iğrenç olay! Doktor açığa alındı
Sağlık merkezinde iğrenç olay! Doktor açığa alındı Adana'da bir aile sağlık merkezinde görevli doktor İ.H.S. (53), hastalarını taciz edip, ilişkiye girdiği iddiasıyla yapılan şikayetler üzerine başlatılan inceleme sonrası valilik tarafından açığa alındı.
11.05.2022 Yaşam
Kendisini uyaran okul müdürünü abilerine dövdürttü
Kendisini uyaran okul müdürünü abilerine dövdürttü Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Hacı Şayeste Mustafa Güneş Ortaokulu Müdürü Mehmet Bayram, okul çıkış kapısını kapatan kız öğrenciye müdahalesi sonrası kızın ağabeyi tarafından tartaklandı. "Sen kimsin ki bana bağırıyorsun" deyip ayrılan kız öğrenci iddiaya göre 5 dakika sonra ağabeyiyle geri döndü. Müdür, başına kesici bir aletle vurup yaralayan ağabeyin elinden öğretmenler tarafından kurtarılırken saldırgan ağabey gözaltına alındı.
31.12.2021 Gündem
Antalya'da rezalet! Yaşlı adam sokak ortasında iki kadına...
Antalya'da rezalet! Yaşlı adam sokak ortasında iki kadına... Antalya'da iki kadına sözlü tacizde bulunduğu iddia edilen Ö.T. (50), çevredekiler tarafından darbedildi. Polis ekipleri, Ö.T. ile gruptaki kendilerine tepki gösteren Hüseyin B.yi gözaltına aldı.
21.07.2021 Yaşam
İstismardan gözaltına alındı! Döner ayranı bırakmadı
İstismardan gözaltına alındı! Döner ayranı bırakmadı Çorum'da 52 yaşındaki kadın, kendisine bir günde iki kez sözlü tacizde bulunduğunu öne sürdüğü İ.A.’yı (54) döner yerken görüp, polise yakalattı. İ.A.'nın ekip otosuna bindirilirken elindeki döneri yemeye, ayranı da içmeye devam ettiği görüldü.
12.07.2021 Yaşam
İstismar iddiası mahalleyi karıştırdı! Meydan dayağı
İstismar iddiası mahalleyi karıştırdı! Meydan dayağı Sultangazi'de 2 kız kardeşe sözlü tacizde bulunduğu iddia edilen 2 kişi, kardeşlerin akrabaları ve çevredekiler tarafından feci şekilde dövüldü. O anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
23.03.2021 Gündem
Komşu istismarının sonu ölümle bitti!
Komşu istismarının sonu ölümle bitti! Balkona her çıktığında komşusu tarafından sözlü tacizlere maruz kalan genç kadın durumu eşine anlatınca komşu ikiliye felaketi yaşattı. Komşusunun eşini taciz etmemesi için konuşmaya giden genç adam çıkan tartışma sonucu merdivenlerden düşünce hayatını kaybetti. Eşini taciz ettiği komşusunu merdivenlerden iten şüphelinin müebbet hapsi isteniyor.
8.02.2021 Yaşam
İlkokul öğretmeninden iğrenç tuzak: Sen Şerife ablanın kızı mısın...
İlkokul öğretmeninden iğrenç tuzak: Sen Şerife ablanın kızı mısın... Antalya'nın Serik ilçesinde H.B. (18) adlı genç kız, otomobille önünü keserek, kendisine sözlü tacizde bulunduğunu öne sürdüğü sınıf öğretmeni K.Y.’den (43) şikayetçi oldu. H.B., “Bu yaştaki adamın böyle şeyler yapmasına aklım ermiyor. Buradan velilere seslenmek istiyorum. 5 - 6 yaşındaki çocuklar böyle bir adama nasıl emanet edilir” dedi.
18.12.2020 Yaşam
İlkokul öğretmeni hakkında 'taciz' iddiası!
İlkokul öğretmeni hakkında 'taciz' iddiası! Antalya'nın Serik ilçesinde H.B. (18) adlı genç kız, otomobille önünü keserek, kendisine sözlü tacizde bulunduğunu öne sürdüğü sınıf öğretmeni K.Y.’den (43) şikayetçi oldu. H.B., “Bu yaştaki adamın böyle şeyler yapmasına aklım ermiyor. Buradan velilere seslenmek istiyorum. 5- 6 yaşındaki çocuklar böyle bir adama nasıl emanet edilir” dedi.
18.12.2020 Gündem
Üniversiteli genç kızlara film tuzağı! Bekaret sorgulaması yaptılar ve...
Üniversiteli genç kızlara film tuzağı! Bekaret sorgulaması yaptılar ve... İstanbul’da, özel bir üniversitenin öğrenci WhatsApp grubunda yaptıkları paylaşımlarda, özel bir kanala çekecekleri filmin yapımında yer almak üzere yönetmen asistanı, sesçi, ışıkçı, kurgu operatörü alacaklarını söyleyerek görüşmeye aldıkları üniversite öğrencisi 15 kızı taciz edip, bekaret sorgulaması yapan ve ardından aldıkları bilgileri ifşa eden şebekenin bir üyesi polis tarafından yakalanıp tutuklandı diğer üyeleri ise aranıyor.
15.10.2020 Gündem
İstanbul iğrenç olay! O sözleri taciz sayıldı!
İstanbul iğrenç olay! O sözleri taciz sayıldı! İstanbul’da alışveriş yapmak için evinden ayrılan genç kadın sokakta kendisini takip eden bir kişinin sözlü tacizine maruz kaldı. Yardım çığlıkları atan genç kadına mahalleli polisi arayarak yardım edince sapık gözaltına alındı. Genç kadının şikayeti üzerine şüpheli hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
8.09.2020 Yaşam
Ankara'nın göbeğinde laf atma kavgası!
Ankara'nın göbeğinde laf atma kavgası! Ankara'da laf atma tartışması taşlı, sopalı kavgaya dönüştü. Liseli gençler birbirine girdi.
27.03.2020 Yaşam
Genç kızdan otobüste sözlü taciz iddiası!
Genç kızdan otobüste sözlü taciz iddiası! Genç kızdan otobüste sözlü taciz iddiası!
19.11.2019 Yaşam
Arabada korkunç infaz!
Arabada korkunç infaz! Konya'nın Karapınar ilçesinde, bir aracın içerisinden av tüfeği ile ateş açılan hafif ticari araçta bulunan Mustafa Yıldırımel (27) öldü, yanındaki Sezgin Yılmazer (26) yaralandı. Olayı gerçekleştirdiği tespit edilen Mehmet A.’nın (48) kızını taciz ettiği iddiasıyla Mustafa Yıldırımel'i öldürdüğünü söylediği öğrenildi.
12.10.2019 Yaşam
Psikolojik baskıya tazminat cezası!
Psikolojik baskıya tazminat cezası! İş yerlerinde psikolojik baskıya ve ayrımcılığa maruz kalan çalışanları kanunlar koruyor. Bunu yapan yönetici ya da iş yeri sahipleri tazminat ödemek zorunda kalıyor.
20.09.2019 Çalışan Hakları
Arda Turan - Berkay davasında karar!
Arda Turan - Berkay davasında karar! Futbolcu Arda Turan, şarkıcı Berkay Şahin ile kavga etmesiyle ilgili 3 ayrı suçtan toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası aldı, verilen hükmün açıklanması ise geri bırakıldı. Mahkeme sanık Berkay Şahin hakkında ise ''hakaret'' suçundan ceza verilmesine yer olmadığına karar verdi. Turan cinsel taciz suçlamasından ise beraat etti.
11.09.2019 Magazin
HDP'li belediyedeki taciz iddiasına gözaltı!
HDP'li belediyedeki taciz iddiasına gözaltı! HDP'li Mardin Büyükşehir Belediyesine iş için başvuran kadının kendisini sözlü taciz ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğu MARSU Genel Müdür Yardımcısı A.D. gözaltına alındı.
31.07.2019 Gündem
HDP'li belediyeye iş için başvuran kadının taciz edildiği iddiası
HDP'li belediyeye iş için başvuran kadının taciz edildiği iddiası HDP'li Mardin Büyükşehir Belediyesine iş için başvuran bir kadın, MARSU Genel Müdür Yardımcısı A.D. tarafından sözlü taciz edildiğini iddia ederek, suç duyurusunda bulundu.
29.07.2019 Gündem
2 kız kardeşe sözlü tacize meydan dayağı
2 kız kardeşe sözlü tacize meydan dayağı Antalya’nın Alanya ilçesinde 2 kız kardeşe sözlü taciz bulunduğu iddia edilen şahıs vatandaşlar tarafından dövülerek polise teslim edildi. O anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
26.06.2019 Yaşam
Burak Yılmaz'ın ifadesi ortaya çıktı
Burak Yılmaz'ın ifadesi ortaya çıktı Arda Turan-Berkay kavgası sırasında olay yerinde bulunan milli futbolcu Burak Yılmaz'ın ifadeleri ortaya çıktı.
14.10.2018 Magazin
Arda bana asıldı!
Arda bana asıldı! Arda Turan, Emirgan’daki gece kulübü ‘Gizli Kalsın’da tartıştığı popçu Berkay’ın burnunu kırdı. Berkay’ın eşi Özlem Şahin, Arda Turan’ın kendisine sözlü tacizde bulunduğunu iddia etti
10.10.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sözlü Taciz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sözlü taciz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.