Sözleşme

Sözleşme

Son dakika Sözleşme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sözleşme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sözleşme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sözleşme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sözleşme gelişmeleri de dahil olmak üzere 21.463 sözleşme haberi bulunmuştur. Tüm sözleşme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu Beşiktaş, sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Salih Uçan ile yola devam etme kararı aldı.
25.04.2024 Beşiktaş
Sergen Yalçın'dan sürpriz karar! Beşiktaş derken başka takıma imza atıyor
Sergen Yalçın'dan sürpriz karar! Beşiktaş derken başka takıma imza atıyor Trendyol Süper Lig takımlarından Antalyaspor'u çalıştıran ve ismi Beşiktaş ile de anılan Sergen Yalçın, sürpriz bir hamleye imza atabilir.
25.04.2024 Beşiktaş
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması Hazine ve Maliye Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanan koruyucu giyim yardımlarının tasarruf tedbirleri kapsamında kesildiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
23.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda eden ve Trendyol Süper Lig'deki zirve yarışına odaklanan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerde 3 ismin bileti kesildi.
21.04.2024 Şampiy10
Fenerbahçe'den ilk transfer! Genç yıldızı İstanbul'a getirdiler
Fenerbahçe'den ilk transfer! Genç yıldızı İstanbul'a getirdiler Fenerbahçe yönetimi, bir genç oyuncuyu daha kadrosuna katmanın peşinde. Sarı-lacivertliler Fildişi Sahilli genç yıldız adayını İstanbul'a getirdi.
20.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme Yıldız futbolcularıyla bir süredir sözleşme görüşmeleri yapan Galatasaray'da beklenen oldu. Sarı-kırmızılı ekip, yıldız futbolcularının sözleşmelerini uzatırken imza töreni düzenlendi.
19.04.2024 Galatasaray
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni tablo belli oldu: 44 bin TL'yi aştı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni tablo belli oldu: 44 bin TL'yi aştı Memur maaşlarına ve emekli ayılıklarına yapılacak zam oranları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Temmuz zammı için tablo değişti. Her yıl 6 ayda bir, memur maaşları enflasyon farkı ve toplu sözleşme zammı ile güncelleniyor. Ocak 2024'te, %29,78 enflasyon farkına ek olarak %15 toplu sözleşme zammıyla memur maaşları %49,25 artırıldı. Bu güncellemeyle en düşük memur maaşı 32.860 TL'ye yükseldi. Temmuz ayında ise tüm maaşlar yeniden artacak.
18.04.2024 Çalışma Hayatı
Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS bursu ne kadar 2024, bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl alınır? Bursluluk sınavı giriş yerleri sorgulama ve bursluluk sınavı 2024 soruları
Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS bursu ne kadar 2024, bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl alınır? Bursluluk sınavı giriş yerleri sorgulama ve bursluluk sınavı 2024 soruları Bursluluk sınavı giriş belgeleri MEB tarafından erişime açıldı. İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için geri sayım devam ederken sınav giriş belgesinin nasıl ve nereden alındığı, İOKBS bursunun ne kadar olduğu ile kaç soru sorulacağına dair detaylar da gündeme geldi. İşte bursluluk sınavı giriş yerleri sorgulama ve bursluluk sınavı 2024 soruları ile Bursluluk sınavı ne zaman, sorusunun yanıtı…
18.04.2024 Yaşam
Otomatik ödeme talimatına dikkat! Hesabınızı kontrol edin, fazla ücret çekilebilir
Otomatik ödeme talimatına dikkat! Hesabınızı kontrol edin, fazla ücret çekilebilir Bankalara otomatik ödeme talimatı veren herkesi yakından ilgilendiriyor. Avukat Ali Kızılay, bankaların sözleşme değiştirerek otomatik ödeme talimatlarından kaynaklı kesinti ve işletme işlemi yapabildiğini söyleyerek, “Müzakere edilmeden sözleşmede yapılan değişiklik ‘haksız şart’ durumunu oluşturuyor” dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
Beşiktaş, Santos ve Rıza Çalımbay'ın sözleşme fesih detaylarını duyurdu
Beşiktaş, Santos ve Rıza Çalımbay'ın sözleşme fesih detaylarını duyurdu Beşiktaş Kulübü, Fernando Santos ve ekibine sözleşme fesih bedeli olarak 500 bin Euro ödeneceğini açıkladı. Rıza Çalımbay ve ekibine ise 7 milyon 220 bin TL ödeme yapıldığı duyuruldu.
15.04.2024 Futbol
Temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete ara zam var mı, asgari ücrete en son yüzde kaç zam geldi?
Temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete ara zam var mı, asgari ücrete en son yüzde kaç zam geldi? Asgari ücrete ara zam gelecek mi, asgari ücrete temmuzda zam var mı? Asgari ücret çalışanları temmuzda maaşlarına ara zam gelip gelemeyeceğine yönelik açıklamaları dikkatle takip ediyor. En düşük emekli maaşı 7 bin 500 liraya yükseldi. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da asgari ücrete ara zam gelecek mi sorusu, gündem oldu.
14.04.2024 Çalışma Hayatı
Ev alacaklara kritik uyarı! 'Kesinlikle imza atılmamalı'
Ev alacaklara kritik uyarı! 'Kesinlikle imza atılmamalı' Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar, konut fiyatlarında yaşanan artışın tüketicileri yeni yollar aramaya teşvik ettiğini söyledi.
9.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye dev teklif! Başkan Arat transfer kararını açıkladı
Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye dev teklif! Başkan Arat transfer kararını açıkladı Ara transfer döneminde Legia Varşova’dan 10 milyon Euro’ya transfer edilen Ernest Muci’ye dev bir transfer teklifi geldi. Başkan Hasan Arat, gelen teklifi reddettiğini söyledi. İşte detaylar...
4.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan ilk transfer! Ghezzal'ın yerine 3 milyon euroluk yıldız
Beşiktaş'tan ilk transfer! Ghezzal'ın yerine 3 milyon euroluk yıldız Beşiktaş’ın Ajax forması giyen Steven Berghuis’e senelik Ghezzal’ın da aldığı rakam olan2 .25 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Hollandalı yıldız ise Kartal’dan senelik 3 milyon Euro ve imza parası talep etti.
2.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi Siyah-Beyazlılar'ın devre arasında Legia Varşova'dan 10 milyon Euro'luk bedelle kadrosuna kattığı Arnavut oyuncu şimdiden Avrupa ekiplerini peşine taktı. Beşiktaş tarihinin en pahalı 2. transferi olarak tarihe geçen 23 yaşındaki futbolcu için İngiliz ekibi teklif hazırlığında. Öte yandan Ante Rebic ve Bakhtiyor Zaynudtinov'un da talipleri var.
2.04.2024 Beşiktaş
Hadise'nin yaptığı reklam anlaşması dudak uçuklattı
Hadise'nin yaptığı reklam anlaşması dudak uçuklattı Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, 31 Mart'ta yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullandı. Sandığa giderken görüntülenen ünlülerden Serenay Sarıkaya, Adana Demirspor formasıyla dikkat çekti.
1.04.2024 Magazin
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Akman kardeşler kararını verdi
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Akman kardeşler kararını verdi Galatasaray'da gelecek sezonun hazırlıkları sürerken Efe Akman ve Hamza Yiğit Akman'ın akıbeti belli oldu. Genç futbolculardan biri takımdan ayrılmaya karar verdi.
29.03.2024 Galatasaray
Emekli aylığı alanlara kritik uyarı! Bilinmeyen çift maaş ve çift promosyon detayı ortaya çıktı
Emekli aylığı alanlara kritik uyarı! Bilinmeyen çift maaş ve çift promosyon detayı ortaya çıktı Kamu bankalarında zamlı promosyon ödemeleri bugün başlıyor. Bankalarda pazartesi itibarıyla sözleşme yenileme başvuruları başlamıştı. Peki kim ne kadar ödeme alacak? Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz, birden fazla emekli maaşı alanları ilgilendiren ‘çift promosyon’a yönelik detayları anlattı. İşte detaylar...
28.03.2024 Çalışma Hayatı
İsmail Kartal'ın yüzüne bakmadığı yıldız Süper Lig devine gidiyor! Mert Hakan, İsmail Yüksek olmayacak
İsmail Kartal'ın yüzüne bakmadığı yıldız Süper Lig devine gidiyor! Mert Hakan, İsmail Yüksek olmayacak Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'de 2. sırada bulunan Fenerbahçe, 9 yıllık şampiyonluk hasretini sona erdirmek istiyor. Yaz transfer döneminde sarı-lacivertliler ile yeni bir sözleşme imzalayan yıldız isim için bomba transfer haberi geldi. Süper Lig devi yıldız isim için harekete geçti
27.03.2024 Fenerbahçe
Akkuyu NGS'ye yaptırım önlemi! Tedarik zincirleri yönlendiriliyor
Akkuyu NGS'ye yaptırım önlemi! Tedarik zincirleri yönlendiriliyor Akkuyu NGS’de yarısı Türk, yaklaşık 400 şirketin çalıştığını belirten Akkuyu Nükleer Genel Müdürü Anastasia Zotaeva, Rusya’ya uygulanan yaptırımların bu şirketleri etkileme olasılığına karşı tedarik zincirlerini başka ülkelere yönlendirmeye hazır olduklarını söyledi.
27.03.2024 Ekonomi
Cengiz Topel Yıldırım: ABB iştirakleri borca batmış durumda
Cengiz Topel Yıldırım: ABB iştirakleri borca batmış durumda İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, CNN Türk'te Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın moderatörlüğünü yaptığı Gece Görüşü programında gazetecilerin sorularını yanıtlıyor. Yıldırım, "ANFA'nın 2019'da borcu 208 milyon lira, 2023 yılında aynı şirketin borcu 1 milyar 581 milyon 405 lira. Bu ABB'nin internet sitesinde yazıyor. ABB'nin yaklaşık 15 tane şirketi var. ABB 1 milyar 125 milyon lira borçla aldığı şirketlerde 8 milyar 62 milyon lira borcu var. Sayıştay denetçileri bu şirketlin borca batık ve iflasta olduğunu yazıyor" dedi.
26.03.2024 Gündem
BES ile ilgili yeni karar! 1 Temmuz'da başlıyor
BES ile ilgili yeni karar! 1 Temmuz'da başlıyor Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından hazırlanan yönetmelik değişikliği, Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre BES’ten çıkmadan nakit ihtiyaçlarına çözüm sunması amaçlanan ve 26 Mart’ta başlaması planlanan “kısmi nakit çekme” uygulaması 1 Temmuz’a ertelendi.
26.03.2024 Ekonomi
Carlos Vinicius sürprizi! Süper Lig'de kalıyor, temaslar başladı
Carlos Vinicius sürprizi! Süper Lig'de kalıyor, temaslar başladı Galatasaray'ın ara transfer döneminde renklerine bağladığı Carlos Vinicius'un geleceği merak edilirken sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
24.03.2024 Şampiy10
Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme
Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme Galatasaray sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Okan Buruk için harekete geçti. Başarılı teknik direktör sarı-kırmızılıların yeni sözleşme teklifini kabul ederken alacağı maaş da ortaya çıktı. İşte detaylar...
24.03.2024 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Sözleşme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sözleşme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.