Sözleşme

Sözleşme

Son dakika Sözleşme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sözleşme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sözleşme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sözleşme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sözleşme gelişmeleri de dahil olmak üzere 21.491 sözleşme haberi bulunmuştur. Tüm sözleşme haberleri aşağıda listelenmiştir.
En-Nesyri yetmedi, Fenerbahçe'nin yeni orta saha transferi belli oldu! 1.88'lik kule Fred'i kıskandıracak
En-Nesyri yetmedi, Fenerbahçe'nin yeni orta saha transferi belli oldu! 1.88'lik kule Fred'i kıskandıracakFENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Youssef En-Nesyri oldu. Fenerbahçe, 5 yıllık sözleşme imzaladığı yeni golcüsü Youssef En-Nesyri'nin transferi için kulübü Sevilla'ya ödenecek bonservis bedelini açıkladı. Yıldız golcü transferi sonrası Mourinho'nun istediği isim orta sahaya geliyor. İşte transfer haberinin detayları...
26.07.2024Fenerbahçe
Galatasaray, Elias Jelert'in maliyetini açıkladı
Galatasaray, Elias Jelert'in maliyetini açıkladıGalatasaray, Kopenhag'ın sağ bek oyuncusu Elias Jelert'i kadrosuna kattığını açıkladı.
25.07.2024Futbol
Serdar Dursun'un yeni takımı belli oldu
Serdar Dursun'un yeni takımı belli olduAlanyaspor, Fenerbahçe'de forma giyen golcü futbolcu Serdar Dursun ile 2 yıllık sözleşme imzaladı
25.07.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri'nin forma numarası belli oldu
Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri'nin forma numarası belli olduFenerbahçe Kulübü, Faslı golcü Youssef En-Nesyri'nin 5 yıllık sözleşmeye imza attığını açıkladı. Youssef En-Nesyri, kendisi için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunurken forma numarası da belli oldu.
25.07.2024Fenerbahçe
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durduruldu
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durdurulduMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Ege’nin güneyinde Türk deniz yetki alanına girmeye çalışan bir İtalyan gemisiyle ilgili gerginlik yaşandığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama geldi.
25.07.2024Gündem
Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa’da sahne alıyor… Heyecan Şampiyon Oran farkıyla Misli’de yaşanıyor!
Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa’da sahne alıyor… Heyecan Şampiyon Oran farkıyla Misli’de yaşanıyor! Şampiyonlar Ligi’nde elemelerde mücadele eden Fenerbahçe’den sonra diğer temsilcilerimizden Trabzonspor ve Başakşehir’in de Avrupa serüveni bugün oynayacakları maçlar ile başlıyor. Trabzonspor, bugün saat 19.30’da UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu’nda Slovakya temsilcisi Ruzomberok ile deplasmanda karşılaşacak. Başakşehir ise bugün saat 20.45’te UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda San Marino ekibi La Fiorita’yı konuk edecek.
25.07.2024İddaa
Galatasaray istiyordu, İlkay Gündoğan'ın yeni takımı belli oldu
Galatasaray istiyordu, İlkay Gündoğan'ın yeni takımı belli olduBarcelona'da futbol kariyerini sürdüren İlkay Gündoğan'ın yeni takımı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. La Liga devinden ayrılması beklenen Alman oyuncuya, 3 yıllık kontrat önerildiği belirtildi.
25.07.2024Galatasaray
Fransa'nın ardından sıra Alman okullarında: Türk öğrenci kabul etmeyecekler
Fransa'nın ardından sıra Alman okullarında: Türk öğrenci kabul etmeyeceklerİki Fransız okulunun ardından Almanya’nın Ankara Büyükelçiliği’ne bağlı eğitim kurumu Ernst-Reuter Okulu da Dışişleri Bakanlığı’ndan nota verildiğini, yeni dönemde çift uyruklular dahil Türk vatandaşlarının kabul edilmeyeceğini duyurdu...Bakan Tekin, Meclis’te gazetecilerin Fransız okullarıyla yaşanan krizle ilgili soruları üzerine okulların mevzuat içerisine girerlerse eğitimlerine devam edeceklerini, girmezlerse yok hükmünde olduğunu belirtti...
25.07.2024Gündem
Galatasaray'ın yeni sağ beki Jelert oldu
Galatasaray'ın yeni sağ beki Jelert olduDanimarka temsilcisi Kopenhag, Galatasaray'ın Elias Jelert için yaptığı yeni teklifi kabul ettiğini açıkladı.
24.07.2024Futbol
Ticaret Bakanlığı'ndan gümrük kaçakçılığı ile mücadelede yerli ürünü artıracak protokol
Ticaret Bakanlığı'ndan gümrük kaçakçılığı ile mücadelede yerli ürünü artıracak protokolTicaret Bakanlığı ile Savunma Sanayii Başkanlığı arasında, gümrük kaçakçılığına karşı kullanılan yerli sistemlerin genişletilmesine ilişkin protokol imzalandı. Bakan Ömer Bolat, "Ülkemizin güvenlik ve ticaret altyapısını güçlendireceğiz. Yerli üretim sayesinde, dışa bağımlılığımızı azaltarak kendi kaynaklarımızla daha güçlü ve bağımsız bir sistem oluşturmayı hedefledik" dedi.
24.07.2024Ekonomi
Fenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri'yi KAP'a bildirdi, işte İstanbul'a geliş saati
Fenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri'yi KAP'a bildirdi, işte İstanbul'a geliş saatiSevilla ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri’de mutlu sona ulaşmayı başardı. Uzun süren görüşmeler neticesinde her konuda anlaşma sağlanan oyuncunun Sarı-Lacivertliler’e atacağı imza Türk futbol tarihinin en pahalı transferi olarak kayıtlara geçecek. Öte yandan Fenerbahçe, En-Nesyri transferini KAP'a bildirdi. Sarı-lacivertli, kulüp yeni oyuncusunun uçağa binerken fotoğrafını da paylaştı.
24.07.2024Fenerbahçe
EuroLeague ve Yunanistan Ligi şampiyonluğundan sonra Panathinaikos'tan Ergin Ataman kararı
EuroLeague ve Yunanistan Ligi şampiyonluğundan sonra Panathinaikos'tan Ergin Ataman kararıYunanistan temsilcisi Panathinaikos, başantrenör Ergin Ataman ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalandığını açıkladı.
23.07.2024Basketbol
Beşiktaş'a Giovanni van Bronckhorst iyi geldi! Kimse sakatlık yaşamadı
Beşiktaş'a Giovanni van Bronckhorst iyi geldi! Kimse sakatlık yaşamadıBeşiktaş’ta bu sezon göreve gelen Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, kamp döneminde takıma hiç yükleme yapmadı. Geçen sezon bir aylık hazırlık sürecinde 8 futbolcu sakatlık yaşarken, bu kez kimsenin sakatlanmaması dikkat çekti.
23.07.2024Beşiktaş
Beşiktaş, Can Keleş'i renklerine bağladı
Beşiktaş, Can Keleş'i renklerine bağladıBeşiktaş Kulübü, Fatih Karagümrük Kulübü’nde forma giyen genç futbolcu Can Keleş’le sözleşme imzaladı.
22.07.2024Beşiktaş
Kredi kullanacaklar dikkat! BES'te yeni dönem başladı, sözleşme teminat olarak gösteriliyor
Kredi kullanacaklar dikkat! BES'te yeni dönem başladı, sözleşme teminat olarak gösteriliyorİhtiyaç kredisi kullanacak BES katılımcılarına güzel haber! Artık Bireysel Emeklilik Sistemi katılımcıları birikimlerini bozmandan acil ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Haziran ayı itibariyle BES sözleşmeleri, bankalardan kredi kullanırken teminat olarak gösterilmeye başlandı. Bir ay gibi kısa sürede 61 milyon TL’lik BES fonu bankalara teminat olarak gösterildi ve bunun karşılığında 171 kişi, 12.2 milyon TL kredi kullandı.
22.07.2024Ekonomi
Memur maaşları dondurulabilir mi? Memur maaşlarının dondurulması ne demek?
Memur maaşları dondurulabilir mi? Memur maaşlarının dondurulması ne demek?Türkiye'de memur maaşlarında altı ayda toplu sözleşme zammını ek olarak enflasyon enflasyon farkı zammı uygulanır. Sosyal medyada memur maaşlarına yönelik dondurulacağı iddiası memurların arama motorlarına yönelerek “Memur maaşları dondurulabilir mi? Memur maaşlarının dondurulması ne demek?” sorularına yanıt aramasına neden oldu.
20.07.2024Ekonomi
Gaziantep'te seralara kadın eli değdi: 14 kadın eğitim aldıkları serada üretime başladı
Gaziantep'te seralara kadın eli değdi: 14 kadın eğitim aldıkları serada üretime başladıGaziantep’in Yavuzeli ilçesinde hayata geçirilen proje sayesinde 14 ev kadını eğitim aldıkları serada üretime başladı.
20.07.2024Gaziantep
Allan Saint-Maximin resmen Fenerbahçe'de! İşte alacağı maaş ve sözleşme detayları...
Allan Saint-Maximin resmen Fenerbahçe'de! İşte alacağı maaş ve sözleşme detayları...Sarı-lacivertli kulüp, Fransız yıldızı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığını KAP'a bildirdi.
17.07.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe yıldız oyuncuları KAP'a bildirdi
Fenerbahçe yıldız oyuncuları KAP'a bildirdiFenerbahçe, Allan Saint-Maximin'in kiralık transferini KAP'a bildirdi. Fenerbahçe, Cenk Tosun ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Kanarya ayrıca son olarak Corendon Alanyaspor forması giyen 23 yaşındaki milli futbolcu Oğuz Aydın ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.
16.07.2024Futbol
Kylian Mbappe imzası tarihe geçti! Real Madrid tarihinde böyle transfer yok
Kylian Mbappe imzası tarihe geçti! Real Madrid tarihinde böyle transfer yokİspanyol devi Real Madrid, Paris Saint-Germain ile sözleşmesi sona eren Fransız yıldız Kylian Mbappe ile Santiago Bernabeu Stadı'nda 5 yıllık sözleşme imzaladı. Mbappe'nin imza ücreti ise dudak uçuklattı. İşte tüm detaylar...
16.07.2024Şampiy10
Beşiktaş'ta Ajdin Hasic'in yeni adresi belli oldu!
Beşiktaş'ta Ajdin Hasic'in yeni adresi belli oldu!Beşiktaş'a geldiği günden bu yana beklentileri karşılamakta zorlanan ve geleceği merak edilen Ajdin Hasic'in yeni adresi belli oldu.
15.07.2024Beşiktaş
Oğuz Aydın çalımı! Transferde anlaşma sağlandı
Oğuz Aydın çalımı! Transferde anlaşma sağlandıFenerbahçe, adı Galatasaray ve Beşiktaş'la da anılan Alanyasporlu futbolcu Oğuz Aydın'ın transferinde mutlu sona yaklaştı.
14.07.2024Şampiy10
Beşiktaş yıldız transfere doymuyor! Rafa Silva, Paulista ve Immobile’nin ardından bomba patladı
Beşiktaş yıldız transfere doymuyor! Rafa Silva, Paulista ve Immobile’nin ardından bomba patladıBeşiktaş, Rafa Silva, Paulista ve Immobile’nin ardından alman stoperi de renklerine bağlıyor. Bu yaz transfer ettiği tüm yabancı futbolcuları 2024-25 sezonunda giyilecek formalarla İstanbul’a getiren siyah beyazlılar, Felix Uduokhai’yi de bir başka yeni formayla taraftarlarının önüne çıkaracak. Augsburg’dan alınan 27 yaşında ve 1.93 metre boyundaki Uduokhai bu hafta gelip sözleşme imzalayacak.
14.07.2024Beşiktaş
Beşiktaş Ciro Immobile'nin maliyetini açıkladı
Beşiktaş Ciro Immobile'nin maliyetini açıkladıBeşiktaş, Lazio'dan tecrübeli forvet Ciro Immobile'yi kadrosuna kattı. Siyah-beyazlılar, İtalyan santrforun maliyetini KAP'a bildirdi.
13.07.2024Beşiktaş
Cenk Tosun, Fenerbahçe'yle anlaşması sonrası ilk kez konuştu: Bekledim ama olmadı
Cenk Tosun, Fenerbahçe'yle anlaşması sonrası ilk kez konuştu: Bekledim ama olmadıFenerbahçe ile prensip anlaşmasına varan Cenk Tosun, Beşiktaş ile ilgili kısa bir açıklama yaptı.
13.07.2024Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Sözleşme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sözleşme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.