Sözcü Gazetesi

Sözcü Gazetesi

Son dakika Sözcü Gazetesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sözcü Gazetesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sözcü Gazetesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sözcü Gazetesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sözcü gazetesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 351 sözcü gazetesi haberi bulunmuştur. Tüm sözcü gazetesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Enerji Bakanlığı'ndan Abdullah Beyazıt Niyazoğlu açıklaması! Yasal yollara başvurulacak
Enerji Bakanlığı'ndan Abdullah Beyazıt Niyazoğlu açıklaması! Yasal yollara başvurulacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Abdullah Beyazıt Niyazoğlu'nun görevden alındığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Bakanlık'tan yapılan açıklamada yasal yollara başvurulacağı belirtildi.
19.09.2022 Ekonomi
Yılmaz Özdil hakaret davasında hakim karşısına çıktı
Yılmaz Özdil hakaret davasında hakim karşısına çıktı "Yobazın Tehdidi" başlıklı köşe yazısında Yalova Üniversitesi İslamî İlimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ebubekir Sifil'e hakaret ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan gazeteci-yazar Yılmaz Özdil hakim karşısına çıktı. Özdil, "Şikayetçiye hakaret etme kastım yoktur. Yobaz kelimesini kavramsal olarak yazımda irdeledim" dedi.
7.10.2021 Gündem
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olacak mı? İlk açıklama...
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olacak mı? İlk açıklama... Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Bu konuda ittifak partileri arasında henüz bir görüşme yapılmadı. Ancak CHP yönetimi, Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olduğunu yüksek sesle dile getirmeye başlamış, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, "Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu" ifadelerini kullanmıştı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bu sözlere yanıt geldi. İşte detaylar...
10.07.2021 Siyaset
İçişleri'nden Bakan Soylu'nun SBK Holding'in uçağını kullandığı iddiasına ilişkin açıklama
İçişleri'nden Bakan Soylu'nun SBK Holding'in uçağını kullandığı iddiasına ilişkin açıklama İçişleri Bakanlığından, Bakan Süleyman Soylu'nun SBK Holding sahibinin özel uçağını kullandığı iddiasına ilişkin açıklama geldi. Açıklamada "Seçim çalışmalarında daha önce de zaman zaman yapıldığı gibi, bedeli bizzat İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından karşılanmak suretiyle, en uygun fiyatı veren Söğüt Havacılık A.Ş. adlı ticari işletmeden uçak kiralama yoluna gidilmiştir. Uçak veya araç kiralama şirketlerinin o an müsait uçağı olmaması durumunda, başka bir şirketten ikincil kiralama yaparak müşterilerinin talebini karşıladığı, sivil havacılıkta sıklıkla rastlanılan ve bilinen bir durumdur. 2017 yılındaki seçim çalışmaları sırasında gerçekleşen bu hadisede, gerek uçak talebi gerekse hizmetin karşılığı olan ödemenin yapılması sırasında temas edilen tek kurum, Söğüt Havacılık A.Ş'dir" denildi.
25.06.2021 Gündem
Uğur Dündar ile Yılmaz Özdil birbirine girdi! 'Utan be utan'
Uğur Dündar ile Yılmaz Özdil birbirine girdi! 'Utan be utan' Yazar Yılmaz Özdil, sosyal medya hesabından kara para aklamakla suçlanan Sezgin Baran Korkmaz'ın bazı medya organlarını finanse ettiğini iddia etti. Özdil'in bu iddiasına gazeteci Uğur Dündar sert tepki gösterdi.
22.06.2021 Gündem
Ünal Aysal: Avrupa Süper Ligi için Galatasaray'ın vizyonu yeter!
Ünal Aysal: Avrupa Süper Ligi için Galatasaray'ın vizyonu yeter! Galatasaray'ın eski başkanlarından Ünal Aysal, Avrupa Süper Ligi hakkında görüşlerini dile getirdi.
20.04.2021 Galatasaray
2'nci Demirkent Ödülleri sahiplerini buldu
2'nci Demirkent Ödülleri sahiplerini buldu Demirkent Eğitim ve Araştırma Vakfı tarafından İletişim, Tarih ve Sosyal Farkındalık Oluşturulmasına Katkı başlıkları altında üç ana dalda verilen Demirkent Ödülleri töreninin ikincisi, M. Nezih Demirkent'in vefatının 20'nci yılında 11 Şubat Perşembe günü İş Sanatta gerçekleştirildi.
13.02.2021 Kültür Sanat
Uğur Mumcu, ölümünün 28. yılında anıldı
Uğur Mumcu, ölümünün 28. yılında anıldı Araştırmacı gazeteci Uğur Mumcu, 24 Ocak 1993'te evinin önündeki aracına konulan bombayla alçak bir suikasta kurban gitti. O günden bugüne suikastın failleri bulunamadı. Usta gazeteci Uğur Mumcu ölümünün 28. yılında anıldı.
24.01.2021 Gündem
Sözcü gazetesine inceleme başlatıldı
Sözcü gazetesine inceleme başlatıldı Basın İlan Kurumu, Sözcü gazetesinde bugün yer alan haberle ilgili inceleme başlattı.
1.01.2021 Gündem
Bekir Coşkun son yolculuğuna uğurlandı
Bekir Coşkun son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da, hayatını kaybeden gazeteci Bekir Coşkun'un (75) cenazesi, düzenlenen töreninin ardından Şanlıurfa'ya gönderildi.
20.10.2020 Gündem
Bekir Çoşkun neden öldü, hastalığı ne? Bekir Çoşkun kimdir, nerelidir?
Bekir Çoşkun neden öldü, hastalığı ne? Bekir Çoşkun kimdir, nerelidir? Sözcü gazetesi yazarı Bekir Çoşkun hayatını kaybetti. 75 yaşındaki Çoşkun, bir süredir akciğer kanseri tedavisi görüyordu. Peki, Bekir Çokun kimdir, nereli?
19.10.2020 Gündem
Bekir Coşkun hayatını kaybetti
Bekir Coşkun hayatını kaybetti Bir süredir kanser tedavisi gören Sözcü gazetesi yazarı gazeteci Bekir Coşkun hayatını kaybetti. Hastanede akciğer kanseri tedavisi gören 75 yaşındaki gazeteci Bekir Coşkun'un, saat 20.30 sıralarında hayatını kaybettiği öğrenildi.
18.10.2020 Gündem
İstinaf Mahkemesi Sözcü davasının kararlarını onadı
İstinaf Mahkemesi Sözcü davasının kararlarını onadı İstinaf Mahkemesi, Sözcü Gazetesi'nin yazarları Emin Çölaşan, Necati Doğru ve Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu 8 sanıklı davanın kararını oy birliği ile onadı.
13.10.2020 Yaşam
Canan Kaftancıoğlu'ndan CHP'lileri kızdıran 'Atatürk' sözleri
Canan Kaftancıoğlu'ndan CHP'lileri kızdıran 'Atatürk' sözleri CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na Taksim Toplantıları'ndaki 'Atatürk' yerine 'Gazi Mustafa Kemal' demesi tepki çekti. CHP'li vekiller Kaftancıoğlu'na sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.
14.09.2020 Gündem
RTÜK'ten çok sayıda TV'ye idari para cezası!
RTÜK'ten çok sayıda TV'ye idari para cezası! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Sözcü Gazetesi'nin kanalı "Sivas SRT"nin logosunda "SRT Sivas"ı kullanması dolayısıyla yayıncı kuruluşa idari para cezası yaptırımı uygulanmasına karar verdi.
19.08.2020 Televizyon
TBMM Başkanlığı'ndan gazeteci Yılmaz Özdil hakkında suç duyurusu
TBMM Başkanlığı'ndan gazeteci Yılmaz Özdil hakkında suç duyurusu TBMM Başkanlığınca, Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil hakkında "TBMM'yi alenen aşağılama", "hakaret" ile "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlarından soruşturma başlatılması talebiyle suç Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına duyurusunda bulunuldu.
4.07.2020 Gündem
FETÖ'cü Zekeriya Öz'e yumruk! 'O vatan hainini görsek senden önce biz hallederiz'
FETÖ'cü Zekeriya Öz'e yumruk! 'O vatan hainini görsek senden önce biz hallederiz' Hakkında tutuklama kararı çıkacağını önceden haber alıp 10 Ağustos 2015’te gece yarısı kayıplara karışan firari FETÖ’cü eski savcı Zekeriya Öz Almanya’nın birçok kentinde görüldü. Ancak nerede saklandığı bir türlü tam aydınlık kazanmadı. Almanya şimdi firari Öz’le ilgili yeni bir olayla çalkalanıyor.
28.06.2020 Gündem
Bakan Soylu 'Özür dilerim' dedi ve Kılıçdaroğlu'na cevap verdi
Bakan Soylu 'Özür dilerim' dedi ve Kılıçdaroğlu'na cevap verdi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gazeteci Saygı Öztürk'ün "Trabzon böyle bir yükseliş görmedi" yazısının ardından sert tepki göstermişti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında konuya değinerek "Saygı Öztürk yazdıysa doğrudur. İçişleri Bakanı'nın, Öztürk'ten özür dilemesi lazım." dedi.
23.06.2020 Siyaset
Bahar Ayvazoğlu'ndan iddialara cevap: Torpille değil KPSS ile...
Bahar Ayvazoğlu'ndan iddialara cevap: Torpille değil KPSS ile... Sözcü Gazetesi köşe yazarı Saygı Öztürk'ün “Trabzon böyle bir yükseliş görmedi” başlıklı yazısında Ankara Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü görevini yürüten Ali Ayvazoğlu ve AK Parti Milletvekili olan eşi Bahar Ayvazoğlu hakkında dikkat çeken iddialar yer almıştı. Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu bu iddialar karşısında yasal yollara başvurduğunu belirtirken kamuoyunu da bu konu hakkında bilgilendirmek için sosyal medyadan konuyla alakalı açıklama yaptı.
23.06.2020 Gündem
Bakan Soylu'dan çok sert tepki: Saygı Öztürk'ün bu yazısı namussuzluktur
Bakan Soylu'dan çok sert tepki: Saygı Öztürk'ün bu yazısı namussuzluktur İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gazeteci Saygı Öztürk'e bugünkü yazısı nedeniyle çok sert tepki gösterdi. Bakan Soylu, "İnsanlık görevimi yapıyorum. Saygı Öztürk’ün bu yazısı namussuzluktur. Bugünden sonra bu namus düşmanını kim muhatap alırsa, gözümde aynı namussuzluğun ortağıdır, haysiyet celladıdır" dedi.
18.06.2020 Gündem
Yılmaz Özdil'e bir şok daha! Reddedildi
Yılmaz Özdil'e bir şok daha! Reddedildi Sözcü Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil'in Bodrum Bitez'deki villasının ticaret alanına inşa edildiği, 142,5 metrekare ofis ruhsatlı yapının kaçak yapılaşma ile 310 metrekare villaya dönüştürüldüğü ortaya çıkmıştı. Muğla 1. İdare Mahkemesi Özdil’in avukatının villanın yapı kayıt belgesinin iptaline ilişkin işlemin ortadan kaldırılması konulu talebini değerlendirdi. Mahkeme Özdil’in avukatının talebini reddetti.
13.05.2020 Gündem
Belediyelerden tepki çeken uygulama! Resmi araçla bedava Sözcü gazetesi dağıttılar
Belediyelerden tepki çeken uygulama! Resmi araçla bedava Sözcü gazetesi dağıttılar Sokağa çıkma yasağı sürerken Türkiye’nin birçok bölgesinde CHP’li belediyeler resmi araçları ile bedava Sözcü gazetesi dağıttı. Sözcü gazetesi bugün internet sitesinden gazeteyi dağıtan CHP’li belediyelerin listesini yayınladı.
12.04.2020 Gündem
Sözcü'nün sahibi Burak Akbay ile ilgili karar
Sözcü'nün sahibi Burak Akbay ile ilgili karar Sözcü Gazetesi Davasında Sözcü'nün sahibi Burak Akbay hakkında bulunan yakalama kararının kaldırılmasına karar verildi. Mahkeme ayrıca Akbay hakkında kırmızı bülten talebinin de iadesi için Adalet Bakanlığı Uluslararası Hukuk ve Dış ilişkiler Genel Müdürlüğü'ne yazı yazılmasına karar verdi.
15.01.2020 Gündem
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den, CNN Türk'te önemli açıklamalar
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den, CNN Türk'te önemli açıklamalar Adalet Bakanı Abdulhamit Gül CNN Türk canlı yayınında 'Tarikatlar devlete sızıyor' iddiasına cevap vererek, "Burada bir zihniyet anlamında hiç bir grubun devletin içinde örgütlü bir şekilde sızması, hiyerarşi dışında bir yapı oluşturulmasına asla izin verilemez." dedi.
4.01.2020 Gündem
Sözcü gazetesi davasında karar
Sözcü gazetesi davasında karar Sözcü gazetesi davasında Emin Çölaşan ve Necati Doğru'ya "FETÖ'ye yardım" suçundan 3 yıl 6 ay 15 gün hapis cezası verildi.
27.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sözcü Gazetesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sözcü gazetesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.