Sosyal Sorumluluk Projesi

Sosyal Sorumluluk Projesi

Son dakika sosyal sorumluluk projesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sosyal sorumluluk projesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sosyal sorumluluk projesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sosyal Sorumluluk Projesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sosyal sorumluluk projesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 830 sosyal sorumluluk projesi haberi bulunmuştur. Tüm sosyal sorumluluk projesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür Uluslararası Yapay Zeka Zirvesi'nde Birleşmiş Milletler (BM) AI Danışmanı Neil Sahota, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından BAU Future Kampüs'te düzenlenen Future AI Summit 24 Yapay Zeka Zirvesi'nde konuştu. Sahota,"Yapay zekanın olmazsa olmazı veridir, veri yeni petroldür" dedi.
16.04.2024 Gündem
TEGV iş birliği ile deprem bölgesine eğitim desteği
TEGV iş birliği ile deprem bölgesine eğitim desteği 50. yılına özel başlattığı anlamlı sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile iş birliği yapan Pınar, Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi kapsamında 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmayı hedefliyor.
6.12.2023 Vitrin
Sabiha Gökçen Havalimanı’na 7 ödül
Sabiha Gökçen Havalimanı’na 7 ödül Bu yıl üçüncüsü düzenlenen havacılık başarı ödülleri organizasyonu “Bluesky Awards 2023” sahiplerini buldu.
28.11.2023 Ekonomi
Hülya Avşar denizin ortasında şov yaptı
Hülya Avşar denizin ortasında şov yaptı Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası için Bodrum'da bulunan Hülya Avşar, kendisi için denizin ortasına kurulan kortta gösteri maçı yaptı. Ünlü sanatçı, maçın ardından tenisçi çocuklarla yüzme yarışı yaptı.
13.10.2023 Magazin
Yardım seferberliğinde yeni adım: ‘Gönül Bağı Projeleri’
Yardım seferberliğinde yeni adım: ‘Gönül Bağı Projeleri’ Ülkemizde geçtiğimiz 6 Şubat’ta meydana gelen ve büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin yaraları sarılmaya devam ediyor. Depremlerin ardından milyonlar harekete geçmiş ve büyük bir yardım seferberliği başlamıştı. Devlet, özel sektör ve STK’lar el ele vererek deprem bölgesine yardıma koşmuştu. Turkcell de hayata geçirdiği ‘Gönül Bağı Projeleri’ ile deprem bölgesine yeni bir yardım çalışması başlattı.
11.04.2023 Ekonomi
Atilla Gökçe: Yılmaz Vural kötü haberi aldıktan sonra hıçkırıklarla ağlıyor, konuşamıyor
Atilla Gökçe: Yılmaz Vural kötü haberi aldıktan sonra hıçkırıklarla ağlıyor, konuşamıyor Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle sarsılan Malatya'da 28 yaşındaki kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın naaşına ulaşılmasının ardından usta yazarlardan Atilla Gökçe'nin 'Yılmaz Vural hala uyuyamıyor hıçkırıklarla ağlıyor, konuşamıyor' yazısı okuyucuları derinden üzdü.
9.02.2023 Futbol
Kadınlar yaşadıkları sokak tacizini anlattı: 'Metroda yaşlı bir amca tarafından tacize uğradım'
Kadınlar yaşadıkları sokak tacizini anlattı: 'Metroda yaşlı bir amca tarafından tacize uğradım' Özellikle kadınların çok sık maruz kaldığı sokak tacizi en büyük sorunlardan biri. Birçok kişi tacize uğradıktan sonra sessizleşip, psikolojik problemlerle karşı karşıya kalıyor. İstanbul'da yaşayan ve sosyal hayatta sokak tacizine maruz kalan kadınlar, şahit oldukları olayları anlattı. Yaşadığı tacizi anlatan Ilgın Ağaoğlu, "Ben de tacize uğradım. Metrodaydım yanımda yaşlı bir amca vardı. Sessizce bana bakarak kötü laflar ediyordu. Eminim ki bu birçok genç kızın başına gelmiştir. Küçüktüm, tepki gösteremedim" dedi. Merve Bulut da "Bir kere fotoğraf çekimine şahit olmuştum. O zaman çevredekiler fotoğraf çekeni metrodan attı" diye konuştu.
8.11.2022 Gündem
Müge Anlı ne zaman başlayacak? Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Müge Anlı Tatlı Sert yeni yayın tarihi!
Müge Anlı ne zaman başlayacak? Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Müge Anlı Tatlı Sert yeni yayın tarihi! Müge Anlı’nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programı izleyenlerin gündeminde! Yayınlarına sezon arası veren Müge Anlı’nın yeni sezon tarihi merak ediliyor. Cinayet dosyaları ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile adından söz ettirmeyi başaran Müge Anlı çözülemeyen dosyaları ile yeni yayın döneminde ekranlarda olacak. Peki, Müge Anlı ne zaman başlayacak? Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Müge Anlı Tatlı Sert yeni yayın tarihi!
16.08.2022 Televizyon
Pınar Gültekin’in katili Cemal Metin Avcı’ya ‘haksız tahrik’ indirimi uygulanması infiale neden oldu
Pınar Gültekin’in katili Cemal Metin Avcı’ya ‘haksız tahrik’ indirimi uygulanması infiale neden oldu Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’i (27) işkence ettikten sonra varile koyarak diri diri yakan Cemal Metin Avcı’ya (32) ‘haksız tahrik’ indirimiyle 23 yıl hapis cezası verilmesi infiale neden oldu. Avukat Rezan Epözdemir karara isyan etti: ABD’ye yazı yazdılar. Tüm şifreleri geldi. İddia edildiği gibi ne bir görüntü ne bir şantaj var. Pınar’a ait her şeye baktılar, haksız tahrik nerede?
22.06.2022 Gündem
Bakan Yanık: Engellilerin evlerinde bağımlı bir hayat yaşadıkları dönemler eskide kaldı
Bakan Yanık: Engellilerin evlerinde bağımlı bir hayat yaşadıkları dönemler eskide kaldı Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) düzenlediği ‘Engelsiz Fark Et Engelsiz Keşfet’ etkinliğinde konuşan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Artık engelli vatandaşlarımızın her türlü eğitim ve sosyal imkândan yoksun olarak evlerinde, bağımlı bir hayat yaşadıkları dönemler eskide kaldı. AK Parti Hükümetleri olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde birçok toplumsal kesimin hayatını kolaylaştıracak hizmetleri hayata geçirdik.  Engelli bireyler artık her alanda var, görünüyorlar, kapalı kapılar ardında değiller. Yetenekleri, bilgi ve enerjileriyle hayata katılıyor, engellere hapsolmadıklarını rahatlıkla gösterebiliyorlar” dedi.
13.05.2022 Siyaset
En eğlenceli kan bağışı kampanyası! Halay çekip oynadılar!
En eğlenceli kan bağışı kampanyası! Halay çekip oynadılar! Amasya’da bir lisede düzenlenen bilim fuarında Kızılay’a kan bağışında bulunularak örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza atıldı. Halay çekip oyun oynayan öğrenciler etkinliği izlemeye gelenlerin bağışlarıyla çok miktarda kan toplanmasını sağladı.
13.05.2022 Gündem
TRT 1’in yeni dizisi Kasaba Doktoru'nun galası yapıldı
TRT 1’in yeni dizisi Kasaba Doktoru'nun galası yapıldı TRT 1’in merakla beklenen yeni dizisi "Kasaba Doktoru", ilk bölümüyle dün akşam izleyiciyle buluştu. Kahraman doktorların hayat hikayelerini ve meslek hayatlarında yaşadıkları zorlukları ekrana taşıyacak olan dizinin ilk bölüm izlemesi Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.
9.04.2022 Televizyon
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. 'Yılın sporcusu' Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz seçildi. Erdoğan Demirören Büyük Ödülü ise Dünya Etnospor Konfederasyonu'na verildi.
31.03.2022 Şampiy10
Bir hayal Katerina Köşkü ile gerçeğe dönüşüyor…
Bir hayal Katerina Köşkü ile gerçeğe dönüşüyor… Yıllardır atıl kalan Sarıkamış’taki Katerina Köşkü otel olarak turizme kazandırılıyor. Köşkü restore edip lüks otele çevirecek olan İş insanı Turgut Torunoğulları, bir hayali de gerçeğe dönüştürüyor. Ata toprağına yatırım yapan ünlü iş insanı annesine verdiği sözü de yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor.
27.02.2022 Kültür Sanat
Katerina Köşkü lüks otel oluyor!
Katerina Köşkü lüks otel oluyor! Sarıkamış’taki Katerina Köşkü otel olarak turizme kazandırılıyor. Köşkü restore edip lüks otele çevirecek olan iş insanı Turgut Torunoğulları, “ Biz yaptığımız yatırımı memleketimize yaptığımız bir sosyal sorumluluk projesi olarak görüyoruz” dedi.
26.02.2022 Kültür Sanat
Bakan Yanık: 6 Tazelenme Üniversitesi'nde 5 bin 665 yaşlımıza eğitim veriliyor
Bakan Yanık: 6 Tazelenme Üniversitesi'nde 5 bin 665 yaşlımıza eğitim veriliyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "2021 yılı itibarıyla 6 'Tazelenme Üniversitesi'nde toplamda 5 bin 665 yaşlımıza eğitim veriliyor. 2021-2022 öğretim yılı için de 8 üniversiteyle daha protokol aşamasına geldik. Ülkemizde uygulanan bu özgün eğitim modelinin tanıtılması ve bu konuda farkındalık oluşturulması, aktif ve sağlıklı yaşlanma vizyonumuz perspektifinde büyük önem arz ediyor" dedi.
15.12.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir böyle duyurdu: Türkiye çapında çığa dönüşecek
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir böyle duyurdu: Türkiye çapında çığa dönüşecek SSB Başkanı İsmail Demir, Vizyoner Genç KÖK Programı'nın tanıtımında gençlere seslendi. KÖK Programı hakkında ayrıntılı bilgilendirme yapan Demir, "Geri bildirimler, programı daha da mükemmelleştirecek. Türkiye çapında bir kar topu olarak başlayıp, büyük bir çığa dönüşmesini bekliyoruz." dedi.
20.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Kedi velayeti! Mahkemeden emsal karar!
Kedi velayeti! Mahkemeden emsal karar! Mahkeme, ayrılan sevgililerin beraberken sahiplendikleri kedilerin kimde kalacağına ilişkin davada kedilerin psikolojilerinin nasıl etkileneceğine dair bilirkişi raporu aldı.
22.10.2021 Yaşam
Görme engelliler için erişilebilir dijital yaşam
Görme engelliler için erişilebilir dijital yaşam Türk Telekom’un, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Günü öncesinde yaptığı açıklamada görme engelliler için farkındalık oluşturacak, teknolojiyi iyilik ve faydaya dönüştüren projelerini sürdürmeye devam ettiği belirtildi. Açıklamada, ‘değerli hissettirmek’ misyonu ve hayatın merkezine insanı alan yaklaşımıyla öncelikli ihtiyaç alanlarına odaklanan Türk Telekom’un, projeler geliştirdiği ve bu çalışmaları kullanıcıların yararına sunduğu ifade edildi.
15.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Görme engelliler için erişilebilir dijital yaşam
Görme engelliler için erişilebilir dijital yaşam Türk Telekom’un, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Günü öncesinde yaptığı açıklamada görme engelliler için farkındalık oluşturacak, teknolojiyi iyilik ve faydaya dönüştüren projelerini sürdürmeye devam ettiği belirtildi. Açıklamada, ‘değerli hissettirmek’ misyonu ve hayatın merkezine insanı alan yaklaşımıyla öncelikli ihtiyaç alanlarına odaklanan Türk Telekom’un, projeler geliştirdiği ve bu çalışmaları kullanıcıların yararına sunduğu ifade edildi.
14.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Emine Erdoğan, Çevreye Duyarlı Sürdürülebilir Ekonomi ve İş Kadınlarının Rolü başlıklı konferansa katıldı
Emine Erdoğan, Çevreye Duyarlı Sürdürülebilir Ekonomi ve İş Kadınlarının Rolü başlıklı konferansa katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, New Yorkta Türkiye İş Kadınları Derneğinin (TİKAD) Çevreye Duyarlı Sürdürülebilir Ekonomi ve İş Kadınlarının Rolü başlıklı konferansına katıldı.
23.09.2021 Gündem
Siber felaket kapıda! Dünyanın en büyük 3. ekonomisine denk gelecek
Siber felaket kapıda! Dünyanın en büyük 3. ekonomisine denk gelecek Siber saldırılar koronavirüs salgını sürecinde büyük artış gösterdi. Birçok şirketin veri güvenliği tehdit altında. 2021 yılında şirketlerin yüzde 86,2’sinin en az bir kez siber saldırıya maruz kaldığı ortaya çıktı. Siber Güvenlik Uzmanı Alper Başaran, siber suçların 2025’te 10,5 trilyon dolara büyüklüğe ulaşarak dünyanın en büyük 3. ekonomisine denk hale geleceğini söyledi.
23.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Emine Erdoğan'dan kadınlara ‘sürdürülebilir dünya inşa edelim’ çağrısı
Emine Erdoğan'dan kadınlara ‘sürdürülebilir dünya inşa edelim’ çağrısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, erkek egemen ve kar odaklı iş dünyasının, tabiata sadece kaynak olarak bakan hakim anlayışını dönüştürmenin kadınların elinde olduğunu söyledi.
22.09.2021 Gündem
Medyada kadın güç birliği...
Medyada kadın güç birliği... Kurucusu, yayın kurulu, genel yayın yönetmeni ve neredeyse tüm yazar kadrosu kadınlardan oluşan haber platformu yayın hayatına başladı. İş insanı ve hukukçu Merve Öztopaloğlu tarafından kurulan haber platformu, “tarafların gerçekleriyle değil vatandaşın yararını gözeterek haber yapma görevine talip.”
6.09.2021 Kültür Sanat
Galatasaray Kadın Futbol Takımı kuruldu! Teknik direktör Nurcan Çelik oldu!
Galatasaray Kadın Futbol Takımı kuruldu! Teknik direktör Nurcan Çelik oldu! Galatasaray Spor Kulübü, Kadın Futbol Takımı’nı kurdu ve teknik direktörlük görevine de Nurcan Çelik'i getirdi.
5.09.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Sosyal Sorumluluk Projesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sosyal sorumluluk projesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.