Sony

Sony

Son dakika sony haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sony ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sony haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sony

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sony gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.595 sony haberi bulunmuştur. Tüm sony haberleri aşağıda listelenmiştir.
realme GT5 Pro İncelemesi
realme GT5 Pro İncelemesi Herkese merhaba. Bugün realme GT 5 Pro konuğum… Telefonun özelliklerine bakınca bu cihaz Türkiye’de satışa sunulmalı dedim. Neden mi? İşte o sorunun yanıtı için sizleri daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin birlikte inceleyelim…
25.01.2024 Advertorial
Takvim Gazetesi Akbank çekiliş sonuçları 2023! 12 Ocak Akbank Mobil çekiliş sonuçları iPhone 13, Playstation 5, GoPro Hero 9, asil-yedek kazanan listesi!
Takvim Gazetesi Akbank çekiliş sonuçları 2023! 12 Ocak Akbank Mobil çekiliş sonuçları iPhone 13, Playstation 5, GoPro Hero 9, asil-yedek kazanan listesi! Takvim Gazetesi Akbank çekiliş sonuçları açıklandı. Çekiliş kapsamında başvuru yapanlar iPhone 13, Playstation 5, GoPro Hero 9 ve Apple Wach kazandı. Talihlilere taahhütlü posta yolu ile bildirim yapılacaktır. İkramiyeyi teslim alabilmek için kazanan asil talihlilerin en geç 27.01.2023 tarihine kadar geri dönüş yapması gerekiyor. İşte 12 Ocak Akbank Mobil çekiliş sonuçları asil-yedek kazanan isim listesi…
12.01.2023 Ekonomi
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü?
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim ne günü olarak kutlanır? 3 Ekim'de yaşanmış doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar, günün önemi gibi konu başlıkları merak ediliyor. Peki, 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü?
3.10.2022 Gündem
Honda ve Sony mobilite şirketi kuruyor!
Honda ve Sony mobilite şirketi kuruyor! ‘Sony Honda Mobility Inc.’ şirketini kuracağını açıklandı
17.06.2022 Otomobil
Disney Plus nasıl izlenir, Disney + TV’ye nasıl yüklenir? Disney Plus TV'de nasıl izlenir?
Disney Plus nasıl izlenir, Disney + TV’ye nasıl yüklenir? Disney Plus TV'de nasıl izlenir? Disney Plus TV’ye nasıl yüklenir, Disney Plus nasıl izlenir? Online dizi ve film izleme platformlarından biri olan Disney Plus yayın hayatına başladı. Disney+ artık Türkiye'de. Peki, Disney Plus TV'de nasıl izlenir, TV'ye nasıl yüklenir?
14.06.2022 Televizyon
Meksika'daki nazi temalı düğüne büyük tepki! Gamalı haçlar, Nazi SS subaylarının üniformaları, Hitler menüsü...
Meksika'daki nazi temalı düğüne büyük tepki! Gamalı haçlar, Nazi SS subaylarının üniformaları, Hitler menüsü... Orta Amerika ülkesi Meksika'da bir çift, nikahlarını şaşırtıcı ve oldukça tepki çekecek bir şekilde gerçekleştirdi. Çiftin sadece nikahı değil, sonrasında düzenlediği eğlence de inanılmaz anlara sahne oldu.
7.05.2022 Dünya
8 yılda 30 elektrikli model geliyor!
8 yılda 30 elektrikli model geliyor! Honda, önümüzdeki 10 yıl içerisinde hem Ar-Ge harcamaları hem de farklı yatırımlar dahil olmak üzere elektrifikasyon sürecini hızlandırmak için elektrifikasyon ve yazılım teknolojileri alanına yaklaşık 40 milyar dolar tahsis edeceğini duyurdu.
13.04.2022 Otomobil
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA,  Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA, Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor Onlarca firma tek tek açıkladı. Dünya devleri birer birer çekiliyor. Rusya’ya uygulanan yaptırımlar ülkeyi adeta bir zaman tünelinden geçirerek 32 yıl geriye taşıdı. İlk kez 31 Aralık 1990’da Moskova’da Rus halkına kapılarını açan McDonald’s ülkedeki 850 şubesini kapatma kararı aldı. Rusya’ya yaptırım uygulayan şirketler arasında Starbucks, Pizza Hut ve KFC gibi birçok dünyaca ünlü zincir restoran ile Coca Cola ve Pepsi gibi sembolik markalar da bulunuyor.
10.03.2022 Ekonomi
Renault’nun yeni SUV’u perdesini açtı!
Renault’nun yeni SUV’u perdesini açtı! İttifak bünyesinde geliştirilen 3. nesil CMF-CD platformu ile geliştirilen yeni Austral, yeni E-TECH Tam Hibrit motor dahil olmak üzere çeşitli elektrikli teknolojileri bünyesinde barındırıyor.
8.03.2022 Otomobil
Volkswagen 3 yeni SUV’u pazara sürüyor!
Volkswagen 3 yeni SUV’u pazara sürüyor! Volkswagen, Touareg, Tiguan, Tiguan Allspace’den sonra yeni SUV’lar T-Cross, Taigo ve makyajlı T-Roc’u Türkiye’de satışa sunacak.
7.03.2022 Otomobil
Toyota Türkiye’de üretime ara verildi!
Toyota Türkiye’de üretime ara verildi! Toyota Otomotiv önceden planlandığı üzere 7 – 12 Mart 2022 tarihleri arasında yarı iletken parça problemi sebebiyle Adapazarı’ndaki üretimine ara veriyor.
7.03.2022 Otomobil
Honda ve Sony ortak araç üretecek!
Honda ve Sony ortak araç üretecek! Honda, elektronik üreticilerinden Sony ile iş birliği anlaşmasını duyurdu.
4.03.2022 Otomobil
Kripto parada skandal! 400 milyon dolar çaldılar
Kripto parada skandal! 400 milyon dolar çaldılar Kripto para platformlarında yeni dolandırıcılık skandalı patladı. ABD’de bulunan Blockchain analiz şirketi Chainalysis tarafından hazırlanan raporda, Kuzey Koreli hackerların 2021 yılında kripto para platformlarına yaklaşık 7 saldırı düzenleyerek 400 milyon dolar çaldığı belirtildi.
14.01.2022 Dünya
OPPO ilk katlanabilir modelini tanıttı
OPPO ilk katlanabilir modelini tanıttı Dört yıllık Ar-Ge ve altı nesil prototip çalışması sonucunda geliştirilen OPPO Find N, gelişmiş bir katlanma deneyimi yaşatmak için en yeni teknolojileri ve benzeri görülmemiş kaliteyi bir araya getiriyor.
18.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve  Xiaomi'de Android 12 alacak telefonlar!
Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve Xiaomi'de Android 12 alacak telefonlar! Android 12 güncellemesini alacak telefonlar belli oldu. Google, I/O 2021 etkinliğinde tanıtılan Android 12 için akıllı telefon üreticilerinin hazırlıkları sürüyor. Akıllı telefon devi Samsung'un bazı modellerine Android 12 için onay verdi. Xiaomi Android 12 güncellemesini c, Redmi ve POCO modellerinde dağıtmaya başladı. Peki, Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve Xiaomi'de Android 12 güncellemesi alacak modeller...
16.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman?
Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Mobil telefon ve akıllı cihazlar şirketi Mobiltel, halka arz için talep toplayacak. SPK’dan onay alan Mobiltel payları, şirket paylarının yüzde 20,29’luk bölümünü halka arz edecek. Peki, Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Mobiltel halka arz hisse fiyatı ne? Mobiltel halka arz eşit mi? İşte Mobiltel halka arz takvimi!
13.11.2021 Ekonomi
Teknoloji şirketleri 'metaverse' ile 'fiziksel dünyayı' ele geçirmek istiyor
Teknoloji şirketleri 'metaverse' ile 'fiziksel dünyayı' ele geçirmek istiyor Kovid-19 salgını başta blokzincir ve NFT'ler olmak üzere neredeyse tüm çevrim içi hizmetlere yönelik talebi artırırken, teknolojiden para kazanmanın yeni yollarını arayan büyük şirketler "metaverse" ile "fiziksel dünyayı" ele geçirmeye hazırlanıyor.
29.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp kullanamayacak telefon modelleri! 1 Kasım'da kaldırılıyor!
Whatsapp kullanamayacak telefon modelleri! 1 Kasım'da kaldırılıyor! Milyonlarca WhatsApp kullanıcısını ilgilendiriyor! Artık kullanılamayacak. Dünyaca ünlü popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan önemli karar! WhatsApp, 1 Kasım'dan itibaren bazı Android ve iOS modellerine desteğini sonlandırıyor. Peki, Whatsapp hangi telefonlardan kaldırılacak? İşte Whatsapp kullanamayacak telefon modelleri ve 1 Kasım Whatsapp kararı!
27.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp 1 Kasım tarihinden itibaren bu telefonlarda çalışmayacak
Whatsapp 1 Kasım tarihinden itibaren bu telefonlarda çalışmayacak Whatsapp uygulamasından milyonlarca kişiye kötü haber geldi. Milyonlarca aktif kullanıcıyla en popüler uygulamalardan biri olmaya devam eden Whatsapp, artık bu platformu kullanamayacak telefon modelleri açıklandı. Bu modeller için güncelleme desteği 1 Kasım tarihinden itibaren kesilecek.
26.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Oyun platformunu ABD'li şirkete satacak
Oyun platformunu ABD'li şirkete satacak Sony Group, bünyesindeki GSN Games çevrim içi oyun platformunu, ABD'li mobil oyun şirketi Scopely'e 1 milyar dolara satacak.
21.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Mikroçip üretim devi TSMC Japonya'da fabrika kuracak
Mikroçip üretim devi TSMC Japonya'da fabrika kuracak Mikroçip üretim sektörü liderlerinden Taiwan Semiconductor (TSMC) Japonya'da 2022'de ileri düzey çip imalat fabrikası kuracak.
17.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Venom 2 ne zaman sinemalarda? Venom 2 Türkiye vizyon tarihi!
Venom 2 ne zaman sinemalarda? Venom 2 Türkiye vizyon tarihi! Sony Pictures, "Venom: Zehirli Öfke 2"nin vizyon tarihini öne çekti. Tom Hardy'nin başrolünde yer aldığı film, 1 Ekim 2021'de izleyicilerle buluşacak. İşte Venom 2 Türkiye vizyon tarihi…
1.10.2021 Gündem
Spiderman No Way Home ne zaman çıkacak? Spiderman No Way Home (Eve Dönüş Yok) fragmanı yayınlandı!
Spiderman No Way Home ne zaman çıkacak? Spiderman No Way Home (Eve Dönüş Yok) fragmanı yayınlandı! Marvel, Spider-Man karakterinin üçüncü filmi olarak izleyicilerle buluşacak olan "Spider-Man: No Way Home" filminin ilk resmi fragmanını yayınladı. Filmin oyuncu kadrosunda Örümcek Adam karakterini canlandıran Tom Holland'ın yanı sıra Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Jacob Batalon ve May Hala rolüyle Marisa Tomei yer alıyor. Peki, Spiderman No Way Home ne zaman çıkacak?
24.08.2021 Gündem
Google'dan flaş karar! Desteğini sonlandırıyor
Google'dan flaş karar! Desteğini sonlandırıyor Google, Android Gingerbread olarak bilinen 2.3.7 versiyonun desteğini sonlandırıyor. Kullanıcılar, Google ve bağlantılı hesaplarına giremeyecekler. İşte desteğin sonlanacağı tarih ve telefon modelleri...
2.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Huawei, P50 Pro ile çekilmiş bir fotoğraf paylaştı
Huawei, P50 Pro ile çekilmiş bir fotoğraf paylaştı Akıllı telefonlarıyla ses getiren Huawei, yolda olan yeni modeli için paylaşımlara başladı. Huawei P50 Pro modeli hakkında yapılan yeni paylaşım telefonun kamera performansını ortaya koyuyor.
24.07.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Sony ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sony haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.