Son Sözleri

Son Sözleri

Son dakika son sözleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son sözleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son sözleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Sözleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son sözleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.128 son sözleri haberi bulunmuştur. Tüm son sözleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kim Kardashian bile ondan yanaydı ancak kurtulamadı! 23 yıl sonra idam edildi
Kim Kardashian bile ondan yanaydı ancak kurtulamadı! 23 yıl sonra idam edildi Ivan Cantu 23 yıldır infazını beklemesine rağmen, "Ben masumum" demekten hiç vazgeçmedi. Son aşamada Kim Kardashian da kurtarmak için devreye girse de olmadı. Son sözleri tüm dünyanın dikkatini çekti.
3.03.2024 Yaşam
Bebeğini fındık bahçesine gömen annenin hapis cezası belli oldu
Bebeğini fındık bahçesine gömen annenin hapis cezası belli oldu Ordu'da evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Bilge Çapa (28), müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
6.02.2024 Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik’in cenazeleri dün Şırnak’ta düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlanmak üzere memleketlerine gönderildi.
14.01.2024 Gündem
1 keçi ve 2 koyunu kaybeden çobana cinsel saldırıda bulunan 2 kişinin cezası belli oldu
1 keçi ve 2 koyunu kaybeden çobana cinsel saldırıda bulunan 2 kişinin cezası belli oldu Konya’da 2 koyun ve 1 keçiyi kaybeden İ.B. adlı erkek çobanı dövüp cinsel saldırıda bulunan sürü sahipleri İ.K. ve H.O. için mahkeme kararını açıkladı.
28.12.2023 Gündem
John Lennon'ın son sözleri ortaya çıktı!
John Lennon'ın son sözleri ortaya çıktı! The Beatles grubunun üyesi John Lennon, 1980'de Dakota Apartmanları'nın önünde Mark David Chapman tarafından vurularak öldürülmüştü. O yıllardaki bina görevlisi Jay Hastings, yaşananları anlatarak; şarkıcının son sözlerini açıkladı.
6.12.2023 Magazin
Katil idama giderken ağlamaktan son sözlerini söyleyemedi! Yaşlı kadını neden katlettiğini böyle açıkladı
Katil idama giderken ağlamaktan son sözlerini söyleyemedi! Yaşlı kadını neden katlettiğini böyle açıkladı Yaşlı bir kadını başından vurarak katleden katil idama giderken ağlamaktan son sözlerini söyleyemedi. Ölümü 22 yıl bekleyen cani kan donduran cinayetin detaylarını soğukkanlılıkla anlattı.
11.10.2023 Dünya
Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında karar çıktı! Mahkeme heyetine beddua
Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında karar çıktı! Mahkeme heyetine beddua Kocaeli'de Meryem Tahnal'ın öldürülmesi olayıyla ilgili yargılanan Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında karar çıktı. Son sözleri sorulan Tuncer ve Emine Ustael ise mahkeme heyetine beddua etti.
3.10.2023 Gündem
Şans eseri idamdan kurtuldu: ABD tarihine geçecek, daha önce kullanılmamış bir yöntem kullanılacak!
Şans eseri idamdan kurtuldu: ABD tarihine geçecek, daha önce kullanılmamış bir yöntem kullanılacak! ABD'nin Alabama eyaletinde kumar borcuna batmış bir papaz eşini kiralık katil tutarak öldürttü. İki katil genç kadını öldürdükten sonra idam cezasına çarptırıldı. Ancak olaylar daha sonrasında karmaşık bir hal almaya başladı.
5.09.2023 Dünya
'Zamanı ve uzayı aştım' dedi, vahşice cinayetler işledi! Son sözleri sorulduğunda ortalık buz kesti
'Zamanı ve uzayı aştım' dedi, vahşice cinayetler işledi! Son sözleri sorulduğunda ortalık buz kesti ABD’de erken yaşta uyuşturucu ve alkol batağına düşen Duane Owen’in kendisini sakinleştirecek bir eylem arayışı, şiddete kadar gitti. 2 masum kadını canice katledip cesetlerine tecavüz eden Owen, 15 Haziran’da idam edildi. Owen, kendisine oldukça mütevazi bir son yemek seçerken son sözleri sorulduğunda odada bulunanları şoke etti.
16.06.2023 Dünya
Arkadaşını kurtarmak için cezaevini bastı görevlileri katletti! İdama giderken son yemeği ve sözleri tüyler ürpertti
Arkadaşını kurtarmak için cezaevini bastı görevlileri katletti! İdama giderken son yemeği ve sözleri tüyler ürpertti Tahliye olduktan sonra hücre arkadaşını kurtarmak için cezaevini basarak dehşet saçtı. Yaptığı plan yolunda gitmeyince 2 görevliyi öldürmek zorunda kalan Tisius, idam cezasına çarptırıldı. 2 gün önce idam edilen Michael Tisius’un son yemeği ve ölmeden önce söylediği son sözleri ise tüyler ürpertti.
8.06.2023 Dünya
Rock’n Roll Kraliçesi Tina Turner, 83 yaşında hayatını kaybetti!
Rock’n Roll Kraliçesi Tina Turner, 83 yaşında hayatını kaybetti! Rock'n Roll Kraliçesi lakaplı ABD’li sanatçı Tina Turner, 83 yaşında İsviçre’de hayatını kaybetti.
25.05.2023 Magazin
Kadın seri katilinin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Son sözleri şaşırttı...
Kadın seri katilinin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Son sözleri şaşırttı... Peş peşe işlediği cinayetlerle korku salmış ve ülkenin ilk kadın seri katili olmuştu. 1800'lerde Hindistan'ın Kolkata şehrini terörize eden bir kadın vardı. Troilokya, partneriyle birilikte birçok kadını ve erkeği dolandırmış, ancak bu suçlar zamanla yerini vahşi cinayetlere bırakmıştı.
19.05.2023 Dünya
Kadın katilin elektrikli sandalyede tarihe geçen sonu! Ölümü beklerken ABD Başkanı Roosevelt’ten gelen yanıt şok etti...
Kadın katilin elektrikli sandalyede tarihe geçen sonu! Ölümü beklerken ABD Başkanı Roosevelt’ten gelen yanıt şok etti... ABD'de yaşanan korkunç olaydan sonra ilk kez bir kadın elektrikli sandalyede idam edilecekti. Olayın kahramanı üvey kızını korkunç bir şekilde katleden Martha Place idi. 19. yüzyılın sonunda ABD’de yeni yeni denenmeye başlayan elektrikli sandalyeyle idam şeklinin ilk kadın kurbanı Martha Place olmuştu. Martha’nın işlediği suçlar ise hem o dönem duruşmada bulunanların hem de günümüzde okuyanların kanını donduran cinsten.
9.05.2023 Dünya
Genç kıza evde tecavüz etmeye çalıştı, direnince katletti! İdamdan önce son sözleri kan dondurdu
Genç kıza evde tecavüz etmeye çalıştı, direnince katletti! İdamdan önce son sözleri kan dondurdu Genç kızı gizlice takip eden 19 yaşındaki sapık dehşeti yaşattı. Önce tecavüz etmeye kalkıştı, genç kız direnince de 37 bıçak darbesiyle katletti. 37 yılın ardından geçtiğimiz günlerde idam edilen cani katilin son sözleri odadakilerin kanını dondurdu.
6.05.2023 Dünya
Alman gazeteden itiraf gibi sözler! PKK'ya yakınlığı ile bilinen parti Türkiye'deki seçime müdahale etmeye çalışıyor
Alman gazeteden itiraf gibi sözler! PKK'ya yakınlığı ile bilinen parti Türkiye'deki seçime müdahale etmeye çalışıyor Alman Frankfurter Rundschau gazetesi terör örgütü PKK'ya yakınlığı ile bilinen Yeşil Sol Parti'nin Türkiye'deki seçimlere müdahale etmeye çalıştığını itiraf ederek partinin eşbaşkanı Ricarda Lang'in Erdoğan karşıtları için oy istediğini yazdı.
6.05.2023 Dünya
Husumetlisini öldüren 75 yaşındaki sanığa müebbet hapis
Husumetlisini öldüren 75 yaşındaki sanığa müebbet hapis Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olduğu komşusu Hasan Aksüt'ü (60) mahalle meydanında tabancayla, başından vurarak öldüren Osman Akbaş'a (75), müebbet hapis cezası verildi.
11.04.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Hepsi evinden çıktı, son sözleri bu oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Hepsi evinden çıktı, son sözleri bu oldu Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni gelişme! Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakim karşısına çıktı. 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 20 yaşındaki Ayşe Özkiraz'a mahkemede son sözleri soruldu. Öte yandan iddianamede yer alan bilgilere göre Özkiraz'ın evinde onlarca sahte belge ve doktor kıyafetleri bulundu. İşte haberin detayları...
21.03.2023 Gündem
'Ustam bana cinsel saldırıda bulundu' dedi! 79 bıçak darbesiyle öldürmüştü, işte cezası
'Ustam bana cinsel saldırıda bulundu' dedi! 79 bıçak darbesiyle öldürmüştü, işte cezası Bolu'da, tavuk çiftliğinde inşaat işi yaparken, ustası Ahmet Kuyucu'yu (61) 79 bıçak darbesiyle öldürdüğü suçlamasıyla yargılanan Necati Geyik, karar duruşmasında, cinsel tacize uğradığını ileri sürdü. Önceki duruşmalarda belirtilmeyen iddianın indirim için ortaya atıldığına kanaat getirilip, sanığa indirim uygulanmadan müebbet verildi.
10.03.2023 Yaşam
İdam sırasında şoke eden olay! Gardiyana dönerek söyledi
İdam sırasında şoke eden olay! Gardiyana dönerek söyledi Meşru müdafaa olarak bir polisi vurarak öldürdü ve mermi yağmurundan sağ çıktı. Jüri üyeleri, Wesley Ruiz'in 'meşru müdafaa' savunmasına inanmadı ve idam cezası verdi. Yıllar boyunca itiraz edilse de sonuç çıkmadı. Ruiz, dün idam edildi. Ruiz’in idamında son sözlerini söyleyeceği esnada şaşırtan bir olay yaşandı.
3.02.2023 Dünya
Zerin'in sır ölümü! Sevgilisiyle yaşıyordu, son sözleri ortaya çıktı! İntihar mı, cinayet mi?
Zerin'in sır ölümü! Sevgilisiyle yaşıyordu, son sözleri ortaya çıktı! İntihar mı, cinayet mi? Zerin Kılınç, sevgilisiyle birlikte yaşadığı evin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Evin içinde boğuşmayı andıran birçok ize rağmen sevgili Yılmaz S., “Pencereden atladı” dedi. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı Kılınç’ın ölümünü araştırması için fizik uzmanlarından bilirkişi heyeti oluşturulmasına karar verdi. İşte haberin detayları...
13.01.2023 Gündem
25 yaşındaki Tuğçe'nin vahşi ölümü! İşe giderken defalarca bıçaklayıp boğazını kestiler
25 yaşındaki Tuğçe'nin vahşi ölümü! İşe giderken defalarca bıçaklayıp boğazını kestiler Eskişehir’de sabah saatlerinde evinden çıkarken apartman girişinde defalarca bıçaklandıktan sonra boğazı kesilen 25 yaşındaki Tuğçe Can hayatını kaybetti.
12.01.2023 Yaşam
Müge Anlı Melisa olayı nedir? Meryem Çiğdem nasıl öldü, otopsi raporu sonucu ne, katil Recep Aldemir mi?
Müge Anlı Melisa olayı nedir? Meryem Çiğdem nasıl öldü, otopsi raporu sonucu ne, katil Recep Aldemir mi? 2 kız çocuğunu alıp kaçan, büyük kızının aylarca işkence görüp istismar edilerek sonunda da öldürülüp buzlukta saklanmasına göz yuman anne küçük kızını almak için Müge Anlı’nın programına başvurdu. Müge Anlı Tatlı Sert programına katılan acılı Baba Doğukan Ünal kızı Sare Asya Ünal’ın kayıp olduğunu ve 3 yaşındaki evladı Meryem Çiğdem’in şüpheli ölümünü anlattı ve Müge Anlı’dan yardım istedi. Almanya'dan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Meryem'in annesi, kızını sevgilisi Recep Aldemir'in kollarında baygın ve çıplak halde bulduğunu söyledi. Taraflar bugün yine Müge Anlı'da yüzleşti. Peki, Müge Anlı Melisa olayı nedir, Meryem’e ne oldu? Melisa ve Doğukan Ünal kimdir, Müge Anlı Meryem nasıl öldü, Recep Aldemir mi öldürdü?
11.01.2023 Gündem
168 yıldır sırrı çözülemiyor! 'Şeytanın izleri' kasabalıları dehşete düşürdü
168 yıldır sırrı çözülemiyor! 'Şeytanın izleri' kasabalıları dehşete düşürdü 1855 yılında günlük işlerini halletmek için sabah dışarı çıkan kasabalıların gördüğü şey herkesi dehşete düşürdü. Kasabalılara 'şeytan cehennemden çıktı' dedirten bu olayın 168 yıldır gizemi çözülemedi ve hala bir sır. İşte karda hiç durmadan dümdüz ilerleyen ve evlerin çatılarından geçen 'bilinmeyenin' hikayesi...
6.01.2023 Dünya
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler Fransız vatandaşı aşırı sağcı bir saldırganın Paris'te öldürdüğü üç kişinin cenaze töreni terör paçavraları ve elebaşının posteri önünde gerçekleşti. Avrupa'nın dört bir yanından kiralık otobüslerle taşınan dışarıdaki kalabalığın elinde de paçavralar ve fotoğraflar vardı.
4.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Son Sözleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son sözleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.