Son Dakika Asgari Ücret

Son Dakika Asgari Ücret

Son dakika son dakika asgari ücret haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son dakika asgari ücret ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son dakika asgari ücret haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dakika Asgari Ücret

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dakika asgari ücret gelişmeleri de dahil olmak üzere 773 son dakika asgari ücret haberi bulunmuştur. Tüm son dakika asgari ücret haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüzde 49 arttı: 2024 asgari ücret ne kadar oldu? Bakan Işıkhan: 1 Ocak'tan itibaren 17 bin 2 lira!
Yüzde 49 arttı: 2024 asgari ücret ne kadar oldu? Bakan Işıkhan: 1 Ocak'tan itibaren 17 bin 2 lira! Asgari ücrete yüzde kaç zam geldi sorusunun yanıtı meralk ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıkladığı son dakika asgari ücret açıklamasına göre yeni zamlı asgari ücret belli oldu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun Aralık ayı boyunva yaptığı toplantılar sonuçlandı. 2024 asgari ücret 27 Aralık 2023 Çarşama akşamı açıklandı. 700 lirası asgari ücret desteği olmak üzere yeni yılda net asgari ücret 17 bin 2 lira oldu. Peki asgari ücret yüzde kaç arttı?
27.12.2023 Ekonomi
ASGARİ ÜCRET 2024 SON DAKİKA| Asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak, yeni asgari ücret belli oldu mu? Tahmini asgari ücret ne kadar olacak?
ASGARİ ÜCRET 2024 SON DAKİKA| Asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak, yeni asgari ücret belli oldu mu? Tahmini asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret zammı tüm Türkiye tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TÜRK-İŞ ve TİSK temsilcilerini Külliye'ye çağırdı. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar Asgari ücret bugün mü açıklanacak? Yeni asgari ücret belli oldu mu, 2023 asgari ücret zammı ne kadar olacak? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
27.12.2023 Çalışma Hayatı
İkinci toplantıda ilk rakam masaya kondu! Asgari Ücrette son dakika: Asgari ücret ikinci toplantı ne zaman, saat kaçta?
İkinci toplantıda ilk rakam masaya kondu! Asgari Ücrette son dakika: Asgari ücret ikinci toplantı ne zaman, saat kaçta? Asgari Ücret için komisyon ikinci kez bugün toplanıyor. İlk toplantısını 11 Aralık'ta yapan taraflar rakam telaffuz etmemişti. İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinin katıldığı toplantıda 2024 yılı brüt net asgari ücret için 18 Aralık (bugün) tekrar bir araya gelecek. Peki asgari ücret toplantısı saat kaçta?
18.12.2023 Ekonomi
2024 asgari ücret için ilk rakam ortaya çıktı! 11 Aralık toplantısı sonrası asgari ücret işveren maliyeti belli oldu
2024 asgari ücret için ilk rakam ortaya çıktı! 11 Aralık toplantısı sonrası asgari ücret işveren maliyeti belli oldu Asgari ücret tespit komisyonu 11 Aralık Pazartesi toplandı. 15 kişiden oluşan komisyona bu yıl ilk kez 4 işçi de katıldı. Bu yıl tek zam yapılacak. 2024 asgari ücret zammı için toplanan komisyonu işverenler de pür dikkat takip ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "İşçilerin yanında olun" talimatını verdiği hükümet ile TÜRK-İş ve TİSK yöneticileri bir rakam üzerinde uzlaşacak. Gelen son dakika asgari ücret haberine göre ise 2024 yılında geçerli olacak rakam ortaya çıktı. İlk rakamın ortaya çıkmasıyla asgari ücretin işverene maliyeti de hesaplandı.
11.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücrete zam! Maaşlar artıyor, işte asgari ücrette olası rakamlar
Asgari ücrete zam! Maaşlar artıyor, işte asgari ücrette olası rakamlar Asgari ücret son dakika... Milyonlarca çalışan asgari ücrette yapılacak ara zammı bekliyor. Asgari ücrette ara zam mesaisi başladı. Dün yapılan ilk toplantıda rakam konuşulmadı. Ancak asgari ücret için 11 bin TL’nin kritik eşik olduğu belirtiliyor. Masada rakam olmadığı için komisyon yeniden toplanacak. Peki asgari ücret ne kadar olacak? İşte asgari ücrette olası rakamlar...
14.06.2023 Çalışan Hakları
Asgari ücretli milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! 10 bin liraya tamamlanacak
Asgari ücretli milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! 10 bin liraya tamamlanacak Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Geliri 10 bin liranın altında olan her hanenin geliri 10 bin liraya tamamlanacak. Geliri asgari ücretin altında olan veya hiçbir geliri olmayan ailelerin evine giren gelir artırılacak. Bu tutar temmuz ayındaki zamla birlikte 10 bin lira seviyesinde olacak. İşte milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
22.05.2023 Ekonomi
Meslek liselerinden ülke ekonomisine 2 milyar liralık katkı
Meslek liselerinden ülke ekonomisine 2 milyar liralık katkı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, mesleki ve teknik Anadolu liselerinin döner sermaye işletmesi kapsamında, 2022 yılının ilk on bir aylık döneminde gelirini bir önceki yıla göre yüzde 176 oranında artırarak 707 milyon 709 bin liradan 1 milyar 955 milyon liraya yükselterek yeni bir rekor kırdığını kaydetti. Özer, döner sermaye kapsamında elde edilen bu gelirden öğrencilerin de 94 milyon 332 lira pay aldığını söyledi. 1
18.12.2022 Eğitim
Mühendisliği bırakıp bu işe girdi! Talebe yetişemiyor
Mühendisliği bırakıp bu işe girdi! Talebe yetişemiyor Elazığ'da yaklaşık 2 ay önce yöresel köy ürünleri üzerine işletme açarak 15 çeşit meyve kurutmaya başlayan genç girişimci Ahmet Altunyuva, şimdi siparişlere yetişemiyor.
18.12.2022 Gündem
Son dakika asgari ücret ve EYT açıklaması!
Son dakika asgari ücret ve EYT açıklaması! EYT ve asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ve asgari ücrete ilişkin açıklamalarda bulundu. "Asgari, ücrette salı günü uzlaşmanın sağlanacağına inanıyorum." diyen Bilgin, EYT ile ilgili de son durumu paylaştı ve "Çalışmaları yaptık, kredi konusunu Nureddin Bey ile çözdük." ifadelerini kullandı.
18.12.2022 Çalışma Hayatı
Yeni asgari ücret ne kadar oldu, 2023 asgari ücret zammı belli oldu mu? Asgari Ücret Tespit Komisyonu asgari ücret açıklandı mı?
Yeni asgari ücret ne kadar oldu, 2023 asgari ücret zammı belli oldu mu? Asgari Ücret Tespit Komisyonu asgari ücret açıklandı mı? Yeni asgari ücret açıklandı mı, asgari ücret ne kadar oldu? Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun ikinci toplantısı sona erdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın ev sahipliğinde, Çalışma Genel Müdürü Sadettin Akyıl başkanlığında toplanan komisyonda, işveren heyetine TİSK Genel Sekreteri Akansel Koç, işçi heyetine TÜRK-İŞ Genel Sekreteri Pevrul Kavlak başkanlık yaptı. Basına kapalı yapılan toplantı yaklaşık 2,5 saat sürdü. Peki, Yeni asgari ücret zammı belli oldu mu?  
14.12.2022 Çalışma Hayatı
Asgari ücret 2023 son dakika! Asgari ücret ve EYT ile ilgili Bakan Bilgin'den son durum açıklaması
Asgari ücret 2023 son dakika! Asgari ücret ve EYT ile ilgili Bakan Bilgin'den son durum açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Asgari ücret komisyonunun bugünkü toplantısından işçi ve işveren taraflarıyla birlikte uzlaşı sağlayarak diğer ücretleri de rahatlatacak düzeyde bir uzlaşmayla belirleyeceğiz" dedi. Bakan Bilgin, EYT düzenlemesi ile ilgili de konuştu. İşte detaylar...
14.12.2022 Çalışan Hakları
Türk iş asgari ücret teklifi 2023 ne kadar? Güncel asgari ücret teklifi kaç oldu? Asgari ücret zammı 2023 görüşmeleri ve asgari ücret açıklaması!
Türk iş asgari ücret teklifi 2023 ne kadar? Güncel asgari ücret teklifi kaç oldu? Asgari ücret zammı 2023 görüşmeleri ve asgari ücret açıklaması! Son dakika asgari ücret açıklaması! Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nda İşçileri temsil eden Türk İş görüşmeler için başlangıç rakamını açıkladı. TÜRK-İş Başkanı Ergün Atalay görüşmeler için asgari ücret sınırının açlık sınırından başlatacaklarını duyurdu. Peki, Asgari ücret pazarlık sınırı ne? Asgari ücret görüşmeleri kaç liradan başlayacak? Açlık ve yoksulluk Sınırı kaç? İşte detaylar…
7.12.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a net mesaj: Ege'deki haklarımızdan taviz vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a net mesaj: Ege'deki haklarımızdan taviz vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Harp Enstitüleri 8'inci Dönem Müşterek Komuta Kurmay Eğitimi, 4'üncü Dönem Komuta ve Kurmay Eğitimi, 10'uncu Dönem Karargah Subaylığı Eğitimi Mezuniyet Töreni'ne katıldı. Erdoğan, "Ege'deki haklarımızdan taviz vermeden sınırlarımızı koruyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Yunanistan 1 asır önce yaşananlardan ders almalıdır." dedi.
1.07.2022 Siyaset
Asgari ücretin açıklanacağı saat belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracak...
Asgari ücretin açıklanacağı saat belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracak... Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca çalışanın beklediği haber ile ilgili saat verildi. Asgari ücret ile ilgili yeni karar Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmen duyuracak. Yeni asgari ücret rakamının açıklanması ile birçok sosyal ödeme tutarı da artacak. Şu an asgari ücret brüt 5004 TL. Bu tutardan 700.56 TL SGK primi işçi payı, 50.04 TL de işsizlik sigortası primi işçi payı olmak üzere toplam 750.60 TL kesiliyor. İşveren ayrıca 775.62 TL SGK primi, 100.08 TL işsizlik sigortası primi olmak üzere 875.70 TL prim ödüyor. Böylece asgari ücretin işverene maliyeti 5.879.70 liraya ulaşıyor. Brüt asgari ücrete yüzde 20 oranında zam yapıldığında asgari ücret brüt 6004.80 lira, net 5104.08 liraya çıkacak. Yüzde 25 artışla asgari ücret brüt 6.255 lira, net 5316.75 lira, yüzde 30 artışla brüt 6505.40 lira, net 5742.09 lira, yüzde 35 artışla da brüt 6755.40 lira, net 5742.09 liraya yükselecek. İşte asgari ücret ile ilgili son dakika tüm detaylar...
1.07.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! NATO zirvesi sonrası İsveç ve Finlandiya'ya net mesaj...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! NATO zirvesi sonrası İsveç ve Finlandiya'ya net mesaj... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Madrid'de gerçekleşen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi sonunda medya mensuplarıyla söyleşi gerçekleştirdi. NATO Zirvesi'nin Türkiye için büyük bir diplomatik zafer olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bundan sonraki süreç özellikle İsveç ve Finlandiya’ya aittir. Herhangi bir yanlışları vesaire olduğu zaman zaten kapı gibi belgeler elde, oradan gereğini yaparız" dedi. Erdoğan, "Asgari Ücret Tespit Komisyonu çalışıyor. İnşallah arkadaşlarımız çalışmayı efradını cami ağyarını mani bir şekilde bitirirler. Biliyorum ki Asgari Ücret Tespit Komisyonu en ideal seviyeyi belirleyecek. Biz de inşallah müjdeli haberi işçilerimizle, emekçilerimizle paylaşırız." dedi.
1.07.2022 Siyaset
Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi! Ve belli oluyor, tarih ve saat verildi, temmuz zammında kritik gün...
Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi! Ve belli oluyor, tarih ve saat verildi, temmuz zammında kritik gün... Asgari ücret zammında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Emekli ve memur maaşlarına gelecek temmuz zamları ve artan enflasyonla birlikte asgari ücrete de ara zam beklentisi oluştu. Açıklamalar art arda geldi, detaylar netleşmeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘vatandaşı enflasyona ezdirilmeyeceğiz’ mesajı sonrası başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olmak üzere birçok ilgili kurumu harekete geçirdi. Bu doğrultuda Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 29 Haziran Çarşamba günü saat 14.00'te Çalışma Bakanlığı'nda toplanacak. Masada ise çeşitli formüller yer alıyor. Peki asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak? Net ve brüt 2022 asgari ücret ne kadar olacak? İşte asgari ücret zammı 2022 temmuz son dakika gelişmeleri...
28.06.2022 Ekonomi
EYT düzenlemesinde flaş gelişme! Yeni formül belli oldu,  9000 ve 7200 gün...
EYT düzenlemesinde flaş gelişme! Yeni formül belli oldu, 9000 ve 7200 gün... EYT'de son dakika! Asgari ücret, 3600 ek gösterge, sözleşmeli memur yeni haklar ve emeklilikte yaşa takılanlar için EYT düzenlemesi milyonların gündeminde yer alıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlı Vedat Bilgin yapılacak olan düzenlemelerin adım adım ele alınarak çözüme kavuşturulduğuna dikkat çekerek, 'Hepsinin dosyası önümüzde' açıklamasında bulundu. Özellikle Temmuz ayından sonra öncelikli gündeme girmesi beklenen EYT çalışması için hangi formüller masada? EYT'liler ne zaman, nasıl, hangi şartlarla emekli olacak? İşte EYT'de son durum...
22.05.2022 Çalışan Hakları
Asgari ücrete yeni zam! Asgari ücretle ilgili flaş açıklama! Ve belli oldu hesaplandı!
Asgari ücrete yeni zam! Asgari ücretle ilgili flaş açıklama! Ve belli oldu hesaplandı! Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Asgari ücret 2022 yılında yüzde 50.54 oranında zamlanarak net 4 bin 253'ye çıktı. 2022 yılı asgari ücret brüt 5 bin 4 TL, işverene maliyeti ise 5 bin 879 TL oldu. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, yeni bir zammın sinyalini vermiş ve yıl içerisinde iki kere zam yapılabileceği söylemini ortaya atmıştı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ise konuya ilişkin "Asgari ücret aralık ayında belirlenir. Tabii olağanüstü şartlar olursa bu şartlara bakarak değerlendirilir" ifadelerini kullanmıştı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik asgari ücret zammı ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Uygun koşullar oluştuğu zaman bunları biz de açıklarız. Şundan herkes emin olsun çalışan kesim ve emeklilerimizin hayat koşullarıyla ilgili kapsamlı değerlendirme yapıyoruz." dedi. Öte yandan uzmanlar olası bir asgari ücret zammının ne kadar olacağıyla ilgili bilgi vermişti. Uzmanlar yeni zammın eğer gelirse temmuz ayında açıklanacağını ve 850 lira civarında olacağını ifade etmişti. Son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den son dakika asgari ücret açıklaması geldi. Bakan Bilgin, "Bu tartışmayı anlamlı bulmuyorum. Çok önemli bir artış yaptık." dedi. İşte asgari ücret zammı ile ilgili tüm detaylar...
22.03.2022 Ekonomi
Asgari ücrete ikinci zam ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi! 850 lira...
Asgari ücrete ikinci zam ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi! 850 lira... Asgari ücrete ikinci zam yapılmasıyla ilgili flaş açıklama. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin'den son dakika asgari ücret açıklaması geldi. Bakan Bilgin asgari ücret için aralık ayını işaret etti. Öte yandan AK Partili Cahit Özkan tarafından yapılan açıklamalar asgari ücrete ikinci bir zam beklentisini güçlendirmişti. Uzmanlar asgari ücrete ikinci zam yapılması halinde yapılacak olan zammın 850 liraları bulacağını ifade etmişti. Bunun yanında AK partili isimlerden gelen açıklamalar ikinci asgari ücret zammı için haziran ayında gerçekleşeceği sinyalini vermişti. İşte ikinci asgari ücret zammı ile ilgili tüm detaylar...
21.03.2022 Çalışan Hakları
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Bakan duyurdu, bugün açıklanacak
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Bakan duyurdu, bugün açıklanacak Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Milyonlar tarafından merakla beklenen tarih açıklandı. Asgari ücret Tespit Komisyonu'nun son toplantısı bugün gerçekleşiyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nebati duyurdu. Toplantının ardından asgari ücret açıklanacak. Asgari ücrette kritik gün! Milyonlar nefesini tuttu toplantıdan çıkacak kararı bekliyor. Peki 'Asgari ücret 2022'de ne kadar olacak?' . Asgari ücretin 4.000 TL'nin üzerine çıkabileceği görüşü var. İşte son dakika asgari ücret açıklamaları ve asgari ücret ile ilgili gelen son tahminler...

Gelen son dakika açıklamasına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücreti bugün saat 15.00 gibi açıklayacak.
16.12.2021 Çalışma Hayatı
Asgari ücrette flaş değişiklik! Yeni formül, net asgari ücret 4.000 TL ve...
Asgari ücrette flaş değişiklik! Yeni formül, net asgari ücret 4.000 TL ve... Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. 8 milyona yakın çalışanı doğrudan ilgilendiren asgari ücret görüşmelerinde sona gelindi. Rakamlar netleşiyor. 2022 asgari ücret artışı tüm çalışanları ilgilendiriyor. Zam oranları özel sektörde referans alınıyor. Net asgari ücret zammında enflasyon belirleyici oluyor. İşçi ve işveren tarafları kendi taleplerini masaya koydu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantıları sonrası TİSK, asgari ücret için en az 3 bin 500 lira önerdiklerini açıklarken, Türk-İş de 4 bin liranın kırmızı çizgileri olduğunu duyurdu. Bu talepler doğrultusunda net asgari ücretin 4.000 lira seviyelerine çekilmesi bekleniyor. Ancak bu artış işveren tarafını olumsuz etkileyebilecek. 4 bin liralık net ücret seçeneğinde işverenin maliyet artışının bir kısmı hazineden karşılanacak. Öte yandan Asgari ücret zammı için dördüncü toplantının bu hafta yapılması ve 2022 yılından itibaren geçerli olacak yeni asgari ücret rakamının kamuoyuna duyurulması bekleniyor.
14.12.2021 Çalışan Hakları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar ziyareti öncesi havalimanında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Asgari ücret noktasında da inşallah en uygununu, en ideal olanını gerek brüt ve gerek net olarak masaya yatırarak nihai kararımızı vereceğiz. İşverenin de alınan kararla memnun olması lazım." dedi.
6.12.2021 Siyaset
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Milyonlarca çalışan bekliyordu, 4.000 TL...
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Milyonlarca çalışan bekliyordu, 4.000 TL... Milyonlarca çalışanın gözü asgari ücrete yapılacak zam oranlarına çevrildi. "Asgari ücret ne kadar olacak?" sorusuna yanıt aranıyor. Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri de yakından takip ediliyor. 2022 asgari ücret zammı için ilk toplantı 1 Aralık'ta düzenlendi. 2022 asgari ücretinin belirlenmesi ile ilgili kritik haftaya girildi. İkinci toplantı 7 Aralık Salı günü, üçüncü toplantı ise 9 Aralık Perşembe günü yapılacak. Asgari ücret belirlenirken vergi ve desteğin de artırılması gündemde. Sadece asgari ücretliler değil tüm çalışanlar için de vergi desteği ihtimali ortaya çıktı. İşçi sendikalarının masaya getirdikleri 'tüm maaşların içindeki asgari ücret kadar kısım vergiden muaf olsun' teklifi eğer kabul görürse bütün çalışanlar için bir vergi avantajı doğmuş olacak. 2021 asgari ücret rakamına göre damga vergisi ve gelir vergisi olarak kesilen 483.83 liralık kesinti tüm çalışanlar için iade edilecek. Asgari ücret zam sonrası 3.500 TL olur ve alınan vergi çalışana ödenirse işçinin eline 4.025 lira geçer. Bu rakam 3.750 liralık asgari ücrette 4.312 liraya kadar çıkıyor. İşte 2022 Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri...
5.12.2021 Çalışma Hayatı
Asgari ücret ile ilgili flaş açıklama! Türk-İş Genel Başkanı Atalay duyurdu...
Asgari ücret ile ilgili flaş açıklama! Türk-İş Genel Başkanı Atalay duyurdu... Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, “Asgari ücret konusunda önümüze milletin tebessüm edeceği, belki toplumun yüzde 100’ü memnun olmaz ama yüzde 90’ını memnun edecek bir rakam gelirse evet deriz" dedi.
27.11.2021 Çalışan Hakları
Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi! Detaylar belli oldu, Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi! Detaylar belli oldu, Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca çalışan bu haberi bekliyor. Detaylar belli oluyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın süresi gelmeden asgari ücretin ne olacağını açıklayacağını kaydederek, “Cumhurbaşkanımız hiçbir çalışanı, sabit ücretliyi, dar gelirliyi enflasyon karşısında zor durumda bırakmayacak. Daha süresi gelmeden Cumhurbaşkanımız asgari ücretin ne olacağını ilan edecektir. Bu konuda bizler de bekliyoruz” dedi.
25.11.2021 Çalışan Hakları

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Asgari Ücret ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dakika asgari ücret haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.