Son Dakia

Son Dakia

Son dakika son dakia haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son dakia ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son dakia haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dakia

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dakia gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 son dakia haberi bulunmuştur. Tüm son dakia haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'dan 'Karadeniz gazı' mesajı: 20 Nisan'da çıkarıyoruz
Erdoğan'dan 'Karadeniz gazı' mesajı: 20 Nisan'da çıkarıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  "Nasip olursa 20 Nisan Arefe, doğalgazımızı çıkarıyoruz. Şu anda bütün hesaplamalar buna göre ondan sonra da bunun elimizdeki mevcut doğalgazla entegre edip adımlarımızı atmış olacağız" dedi. 
14.04.2023 Gündem
Kaza şehidi astsubay, son yolculuğuna uğurlandı
Kaza şehidi astsubay, son yolculuğuna uğurlandı Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde meydana gelen kazaya müdahale ederken başka otomobilin çarpması sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Tansu Çolak (33), son yolculuğuna uğurlandı.
8.04.2023 Gündem
Niğde'de 5.3 büyüklüğünde deprem! AFAD açıkladı
Niğde'de 5.3 büyüklüğünde deprem! AFAD açıkladı AFAD'ın son dakika verilerine göre saat 13.27'de Niğde'nin Bor ilçesinde 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Niğde'nin yanı sıra Ankara, Konya ve Mersin'den de hissedildi. Sosyal medyada çok sayıda vatandaş depreme ilişkin mesajlar paylaştı. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 5.2 olarak açıkladı. Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, CNN TÜRK canlı yayınında "Çok şükür herhangi bir sıkıntı görünmüyor" dedi.
25.02.2023 Gündem
2 Bakanlıktan ortak açıklama: Orta gelirliye konutta tarih belli oldu!
2 Bakanlıktan ortak açıklama: Orta gelirliye konutta tarih belli oldu! Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası'nın detayları 4 Ocak'ta açıklanacak
2.01.2023 Ekonomi
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer’in Türkiye’ye iadesine karar verildi
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer’in Türkiye’ye iadesine karar verildi Arnavutluk'ta Elbasan Asliye Mahkemesi, binlerce kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle kırmızı bültenle aranan ve Ağustos ayında yakalanan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade edilmesine karar verdi.
17.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yenilenebilir enerjide Avrupa'da 5. sıraya yükseldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yenilenebilir enerjide Avrupa'da 5. sıraya yükseldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin yenilenebilir enerjide Avrupa'da 5'inci, dünyada ise 12'nci sıraya yükseldiğini belirterek, "Bu başarıyı yenilenebilir enerji seviyemizi toplam enerji seviyemizin yüzde 55'ine ulaştırarak elde ettik." dedi.
20.10.2022 Siyaset
Orman memurunu tanınmaz hale getirdiler! Çok sayıda kişi gözaltına alındı
Orman memurunu tanınmaz hale getirdiler! Çok sayıda kişi gözaltına alındı Osmaniye'de kaçak odun taşıyan kamyonetteki 4 kişi, tartıştıkları orman muhafaza memuru Atilla Yıldız'ı dövdü. Yıldız, hastaneye kaldırılırken, 4 şüpheli gözaltına alındı
15.05.2022 Yaşam
Bakan Akar'dan NATO'ya 'Haksız ihracat kısıtlamaları' konusunda tepki
Bakan Akar'dan NATO'ya 'Haksız ihracat kısıtlamaları' konusunda tepki Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye'nin NATO'ya, müttefiklere, dostlarına ve ortaklarına karşı üzerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirdiğini belirterek, "Türkiye, Balkanlar'dan Orta Doğu'ya, Afganistan'a ve Kafkaslar'dan Afrika'ya ve ötesine kadar NATO'nun aktif ve yapıcı bir üyesi olmaya devam edecektir" dedi.
27.03.2022 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'den son dakika kararı! Resmen değişti, yeni dönem başladı! Öğrenciler artık...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'den son dakika kararı! Resmen değişti, yeni dönem başladı! Öğrenciler artık... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen harekete geçti. Yeni karar yürürlüğe girdi. Yüz binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Müjdeli haber geldi. MEB son dakika duyurdu. Yeni dönem başladı. Lise 1,2,3,4. sınıfların tamamını kapsıyor, devam edenlere ücret ödenecek. Aylık 2.125 lira olacak. Mesleki eğitim stajına devlet katkısını da içeren 'Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun', Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, mesleki eğitim merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin her ay aldıkları asgari ücretin 3'te 1'i kadar ücretin tamamı, artık devlet tarafından ödenecek; 3'üncü sınıf sonunda kalfa olan öğrencilerin aldıkları ücret de asgari ücretin 3'te 1'inden yarısına yükseltildi.

Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Mesleki Eğitim Kanunu’nda yapılan son düzenlemelerle yeni bir dönemin başladığına ve mesleki eğitimin daha cazip hale geldiğine dikkat çekerek iş dünyasının 'Aradığım elemanı bulamıyorum' retoriğinin devam etmesi için geçerli hiçbir mazeretin kalmadığını söyledi.
25.12.2021 Eğitim
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! 3 gün kaldı, yüzde 50 indirim...
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! 3 gün kaldı, yüzde 50 indirim... Borcu olan herkes için çok önemli. Geri sayım başladı. Kamuya olan borçlarda yapılandırmanın bozulmaması için 2. taksitin 31 Mart'a kadar ödenmesi gerekiyor. Yapılandırmanın ilk taksitinin süresinde ödenmesi şartıyla, kalan borcun tamamının söz konusu tarihe kadar ödenmesi halinde katsayı uygulanmayacak ve Yİ-ÜFE oranı esas alınarak hesaplanacak tutardan yüzde 50 indirim yapılacak. Peşin ödeme seçeneğini tercih ettiği halde bu borçlarını zamanında ödemeyen ya da eksik ödeyen mükelleflere de yapılandırma hakları bozulmadan borçlarını gecikme zammıyla 31 Mart'a kadar ödemeleri için imkan tanınıyor.
27.03.2021 Ekonomi
Kanal İstanbul nereye yapılacak?
Kanal İstanbul nereye yapılacak? Kanal İstanbul son günlerin en çok tartışılan gündem konularından biri. Vatandaşlar tarafından yakından takip edilen Kanal İstanbul hakkında merak edilen soruların başını ise ‘’Kanal İstanbul nereye yapılacak?’’ çekiyor. İstanbul’da yapılması planlanan suyolu projesi Kanal İstanbul, dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çılgın Proje olarak duyurulmuştu. Projenin detayları ise 27 Nisan 2011 yılında paylaşılmıştı. Peki Kanal İstanbul nereye yapılacak?
20.01.2020 Gündem
Son dakika: ABD ile Türkiye yeni bir mekanizma kuruyor
Son dakika: ABD ile Türkiye yeni bir mekanizma kuruyor Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Tillerson ortak basın toplantısında konuştu. Tillerson'un Menbiç sözleri açıklamalara damga vurdu. ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, Menbiç ile ilgili Türkiye'ye verilen sözlerin tutulmadığını ve bunun üzerinde çalışacaklarını, bunun öncelikleri arasında olduğunu söyledi. Çavuşoğlu da ortak mekanıizma kurulması kararı alındığını açıkladı.
16.02.2018 Gündem
Son dakika: Bugün her şey değişebilir! Türkiye ile ABD...
Son dakika: Bugün her şey değişebilir! Türkiye ile ABD... Zeytin Dalı Harekatı ile oyunları bozulan ABD, Ulusal Güvenlik Danışmanı McMaster’ın ardından Dışişleri Bakanı Tillerson’ı Ankara’ya gönderiyor. İki ülke ilişkilerinin geleceğini şekillendirecek randevu bugün. Tillerson’ın önüne kapsamlı bir dosya koyularak, terör örgütüyle ilişkiyi kesmeleri istenecek.
15.02.2018 Gündem
Rusya'dan flaş Rakka açıklaması!
Rusya'dan flaş Rakka açıklaması! Rusya'nın yaptığı son dakika açıklamasına göre Rakka'ya yapılan hava harekatında DEAŞ liderleri hedef alındı. Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, IŞİD lideri Ebu Bekir el Bağdadi'nin Rus hava güçlerinin mayıs sonunda Rakka'da düzenlediği bir hava saldırısında öldürülmüş olabileceği belirtildi.
16.06.2017 Dünya
'Görevden alınsınlar'
'Görevden alınsınlar' BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde karakol protestosu sırasında 1 kişinin ölümü, 9 kişinin de yaralanmasıyla ilgili olayları NTV canlı yayınında değerlendirdi...
29.09.2021 Gündem
İlk OHAL Valisi intihar etti!
İlk OHAL Valisi intihar etti! Eski OHAL Valisi Hayri Kozakçıoğlu (75), Sarıyer'deki evinde ölü bulundu. Kozakçıoğlu'nun kendisini kalbinden vurduğu belirtiliyor..
29.09.2021 Gündem
Bayern Münih'ten tarihi fark!
Bayern Münih'ten tarihi fark! Arsenal’in Şampiyonlar Ligi’ndeki kötü kaderi bu sezon da tekrarlanıyor. Bayern’e konuk olan İngiliz ekibi, 2. yarı dağıldı ve sahadan 5-1 yenik ayrıldı.
15.02.2017 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakia ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dakia haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.