Snapdragon

Snapdragon

Son dakika Snapdragon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Snapdragon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Snapdragon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Snapdragon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan snapdragon gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.062 snapdragon haberi bulunmuştur. Tüm snapdragon haberleri aşağıda listelenmiştir.
realme GT5 Pro İncelemesi
realme GT5 Pro İncelemesi Herkese merhaba. Bugün realme GT 5 Pro konuğum… Telefonun özelliklerine bakınca bu cihaz Türkiye’de satışa sunulmalı dedim. Neden mi? İşte o sorunun yanıtı için sizleri daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin birlikte inceleyelim…
25.01.2024 Advertorial
Realme 10 Pro Coca Cola Edition İncelemesi
Realme 10 Pro Coca Cola Edition İncelemesi Herkese merhaba. Bugün oldukça renkli bir konukla sizlerleyim. İki markanın özel işbirliğiyle ortaya çıkan bir akıllı telefon olan Realme 10 pro 5G Coca - cola edition yanımda. Kutusundan, dış tasarımına ve ara yüzüne kadar oldukça dikkat çekici olan bu telefon dünyada sadece 1000 tane üretilmiş. Gelin bu sınırlı sayıda üretilen cihaza yakından bakalım.
11.08.2023 Advertorial
Vivo V29 Lite incelemesi
Vivo V29 Lite incelemesi Herkese merhaba. Son yıllarda akıllı telefon sektöründe yükseliş gösteren Vivo, ürün yelpazesini sürekli genişletiyor. Bugün sizi Vivo V29 ailesinin yeni üyesi Vivo V29 Lite ile tanıştırmak istiyorum. Vivo, diğer akıllı telefonlarında olduğu gibi V29 Lite ile yine tam not alacak gibi duruyor. Çünkü özellikleri sizi oldukça cezbedecek. Peki neler var Vivo V29 Lite da derseniz gelin bu akıllı harikayı yakından inceleyelim.
7.08.2023 Advertorial
vivo’nun bütçe dostu yeni modeli Y36 satışta
vivo’nun bütçe dostu yeni modeli Y36 satışta  Şık ve zarif tasarımı, güçlü teknolojik özellikleri ve fiyat performans avantajı ile rakiplerini geride bırakan vivo Y36, Türkiye’de satışa sunuldu.
18.07.2023 Advertorial
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un sahipleri çekilecek kura sonucunda belli oldu. Ülkemizin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı olan Togg T10X modeline sahip olacak 20 bin kişi için kura çekilişi yapıldı. Sonuçlar 22.30'da Togg'un resmi internet sitesinden ilan edildi.
29.03.2023 Ekonomi
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı Yerli otomobil Togg ile ilgili yeni gelişme. Yoğun ilgi sonrası resmen değişti. Togg, çekilişle teslim edilecek T10X adedini yükseltti. Öte yandan Togg çekiliş tarihi de değişti. İşte detaylar...
25.03.2023 Ekonomi
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı Türkiye'nin otomobili Togg için verilen ön sipariş sayısı 7 günde 100 bine ulaştı. Ön siparişler 27 Mart'a kadar sürecek. Çekiliş ise 28 Mart'ta yapılacak.
24.03.2023 Ekonomi
TOGG için büyük gün yarın: Gözler saat 19.23'te!
TOGG için büyük gün yarın: Gözler saat 19.23'te! Türkiye'nin Otomobili Togg, için geri sayım başladı. Ön sipariş hakkı 3 farklı yöntemle sunulacak. Togg'a ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması yarın başlıyor.
4.02.2023 Ekonomi
Togg'un üretim bantları adım adım görüntülendi! Modellerin ismi ne olacak?
Togg'un üretim bantları adım adım görüntülendi! Modellerin ismi ne olacak? Togg, Gemlik’teki kampüsünü ilk kez otomotiv gazetecilerine açtı. 2023 yılının Mart ayında yola çıkacak C-SUV’un tüm üretim aşamaları adım adım görüntülendi. 3 dakikada 1 araç üretebilme kapasitesine sahip tesiste her şey son teknoloji. Otomasyon oranının yüzde 90 olduğu fabrikada, testler için yıl sonuna kadar, 165 adet C-SUV üretilecek. Modellerle ilgili isim konusu da açıklığa kavuşurken, yeni yılda ne kadar Togg üretileceği de belli oldu.
25.11.2022 Ekonomi
Oppo A96 inceleme
Oppo A96 inceleme Bütçesini çok aşmadan günlük işlerini rahatlıkla karşılayabilecek bir Android telefon isteyenler için Oppo A96 bu videoda detaylı bir şekilde incelendi.
10.11.2022 Advertorial
Büyüleyici şık tasarımıyla dikkat çeken Oppo A96 tanıtıldı
Büyüleyici şık tasarımıyla dikkat çeken Oppo A96 tanıtıldı Çizilmelere ve parmak izine karşı dayanıklı OPPO Glow Design ile birlikte gelen OPPO A96, 5000mAh pil kapasitesi ve 33W SUPERVOOC hızlı şarj özellikleriyle dikkat çekerken, 6,59 inç ve 90Hz Zengin Renkli Delikli Ekran, sürükleyici bir görüntüleme deneyimi sunuyor.
3.10.2022 Advertorial
Stellantis ve Toyota ortaklığı genişletiyor
Stellantis ve Toyota ortaklığı genişletiyor Stellantis ve Toyota Motor Europe (TME), Avrupa pazarına yönelik büyük hacimli ticari araçlar için yeni bir anlaşma yaptıklarını duyurdu.
6.06.2022 Otomobil
OPPO ilk katlanabilir modelini tanıttı
OPPO ilk katlanabilir modelini tanıttı Dört yıllık Ar-Ge ve altı nesil prototip çalışması sonucunda geliştirilen OPPO Find N, gelişmiş bir katlanma deneyimi yaşatmak için en yeni teknolojileri ve benzeri görülmemiş kaliteyi bir araya getiriyor.
18.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Xiaomi Mi Mix 4 global pazara hazırlanıyor
Xiaomi Mi Mix 4 global pazara hazırlanıyor Xiaomi tarafından geçtiğimiz hafta tanıtılan ve sadece Çin pazarında satışa sunulan Mi Mix 4’ü bekleyenler için sevindirici bir haber paylaşıldı.
22.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Google'dan ‘işlemci’ kararı! Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'da kullanacak
Google'dan ‘işlemci’ kararı! Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'da kullanacak Google, piyasa sürmeyi planladığı Pixel 6 ve Pixel 6 Pro telefonlarında kendi işlemcisini kullanacağını duyurdu. Google Tensor adı verilen işletim sisteminde çok daha iyi fotoğraf ve video çekimine izin verileceği belirtildi.
3.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Oppo Watch 2'nin tasarımı netleşiyor
Oppo Watch 2'nin tasarımı netleşiyor Akıllı saat kullanımlarının artmasıyla beraber pek çok marka yeni cihazlarını tanıtıyor. Oppo Watch 2 de tam bu noktada karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Akıllı saatin, tasarımı netleşiyor.
24.07.2021 Bilim ve Teknoloji
OnePlus giriş seviyesi model için kolları sıvadı
OnePlus giriş seviyesi model için kolları sıvadı Bir süre önce orta segmentteki ilk modeli Nord’u satışa sunan OnePlus şimdi de ilk giriş segment modeli için kolları sıvadı.
2.09.2020 Bilim ve Teknoloji
POCO F2 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri...
POCO F2 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri... POCO, en yeni akıllı telefonu POCO F2 Pro'yu Türkiye'de duyurdu. POCO F2 Pro teknik özellikleri neler? POCO F2 Pro Türkiye fiyatı ne kadar?
19.06.2020 Bilim ve Teknoloji
192 megapiksel çözünürlüğe sahip kameralı telefon geliyor!
192 megapiksel çözünürlüğe sahip kameralı telefon geliyor! Gelişen teknoloji sayesinde çok daha güçlü akıllı telefonlar kullanmaya başladık. İşlem gücünün yanı sıra kamera performansları da üst seviyeye çıkmaya başladı. Ortaya atılan yeni iddialara göre yakın zamanda 192 megapiksel kameraya sahip telefonlar göreceğiz.
8.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Nokia, yeni akıllı telefonlarıyla geliyor!
Nokia, yeni akıllı telefonlarıyla geliyor! Dünyanın önde gelen telefon üreticilerinden biri olan Nokia, yeni akıllı telefonlarının duyurusu için gün sayıyor. 19 Mart tarihinde görücüye çıkması beklenen telefonlar, sektörü hareketlendireceğe benziyor.
5.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Samsung'un telefon fiyatları kafaları karıştırdı!
Samsung'un telefon fiyatları kafaları karıştırdı! Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung, Galaxy S20, Galaxy S20 Plus, Galaxy S20 Ultra isimli yeni telefonlarını duyurdu, Türkiye'de satışa çıkarıyor. Ancak fiyatları kafa karışıklığına yol açtı.
24.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Uzun zamandır beklenen Moto G Power ortaya çıktı
Uzun zamandır beklenen Moto G Power ortaya çıktı Motorola'nın uzun bir süredir yeni orta segment telefonunu tanıtacağı söyleniyordu. Bugün sürpriz bir şekilde Moto G Power adı verilen telefon tanıtıldı.
11.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Xiaomi'ye koronavirüs engeli!
Xiaomi'ye koronavirüs engeli! Sektörde sıkça adını duyuran Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, yeni amiral gemisi serisi Mi 10'u tanıtacağı etkinliği internetten düzenleyeceğini duyurdu.
8.02.2020 Bilim ve Teknoloji
LG Q70 duyuruldu! İşte fiyatı...
LG Q70 duyuruldu! İşte fiyatı... LG; Kore'de gerçekleştirdiği bir etkinlikle birlikte yeni telefonu LG Q70'i tanıttı.
30.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy Book S tanıtıldı
Samsung Galaxy Book S tanıtıldı Samsung, dün gece gerçekleştirdiği ve Unpacked adını verdiği etkinlikte Galaxy Note ve Galaxy Note 10 Plus model telefonlarıyla birlikte Galaxy Book S model yeni nesil bilgisayarını görücüye çıkardı.
8.08.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Snapdragon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki snapdragon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.