Oppo

Oppo

Son dakika oppo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oppo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oppo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oppo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oppo gelişmeleri de dahil olmak üzere 195 oppo haberi bulunmuştur. Tüm oppo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü teknoloji markasından Türkiye’de yatırım imzası
Ünlü teknoloji markasından Türkiye’de yatırım imzası Teknoloji markası OPPO ile Mıstaçoğlu Holding grup şirketi AGM A.Ş. stratejik iş ortaklığı anlaşmasına imza attı.
29.01.2024 Yaşam
Gençlere vergisiz telefonun ayrıntıları belli oldu! İşte marka marka isim verildi
Gençlere vergisiz telefonun ayrıntıları belli oldu! İşte marka marka isim verildi Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurusu yapılan ‘gençlere vergisiz telefon’ çalışmasının ayrıntıları belli oldu. Konuyla ilgili bilgi veren Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in, “15 model üzerinde çalışma yapıyoruz. Türkiye’de üretim yapan firmalar kapsama dahil edilecek. Cari açığı düşünmemiz gerek” şeklindeki sözleri aktarıldı.
21.09.2023 Ekonomi
Gençlere ilk telefonda vergi indirimi ile ilgili detaylar ortaya çıktı
Gençlere ilk telefonda vergi indirimi ile ilgili detaylar ortaya çıktı AK Parti gençlere verdiği ilk elektronik eşya alımında vergi muafiyeti sözü için adım atmaya hazırlanıyor. Çalışma ilk kabine toplantısında gündeme gelecek. AK Parti’nin genişletilmiş il başkanları toplantısında masaya gelen konu hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ne değerlendirmede bulundu? İşte detaylar...
25.08.2023 Ekonomi
Realme 10 Pro+ incelemesi
Realme 10 Pro+ incelemesi realme, 'realme number serisi'nin yeni ürünü 10 Pro+ piyasaya sürdü. Gelin 'amiral gemisi katili' lakabını sonuna kadar hak eden realme 10 Pro+'ın özelliklerine yakından bakalım...
4.05.2023 Advertorial
Oppo Reno 7'nin kamerası neler sunuyor?
Oppo Reno 7'nin kamerası neler sunuyor? Oppo’nun farklı ışık koşulları altında iyi işler çıkaran 64 megapiksel ana kamera ve mikroskop lensle gelen akıllı telefonu Reno 7’nin kameralarını detaylı bir şekilde incelendi.
23.12.2022 Advertorial
Oppo Reno 7 kamera inceleme
Oppo Reno 7 kamera inceleme Oppo’nun farklı ışık koşulları altında iyi işler çıkaran 64 megapiksel ana kamera ve mikroskop lensle gelen akıllı telefonu Reno 7’nin kameralarını detaylı bir şekilde inceledik.
23.12.2022 Vatan TV
OPPO INNO DAY 2022'de yeni teknolojilerini tanıttı
OPPO INNO DAY 2022'de yeni teknolojilerini tanıttı OPPO, INNO DAY 2022'de sağlık takip çözümü OHealth H1, MariSilicon Y Bluetooth audio SoC adlı kendi geliştirdiği ikinci çipi ve gerçek akıllı yaşam deneyimleriyle kullanıcılarını destekleyen OPPO Air Glass 2'yi tanıttı.
15.12.2022 Advertorial
OPPO Enco Air2 Türkiye'de satışa sunuldu
OPPO Enco Air2 Türkiye'de satışa sunuldu OPPO Enco Air2 gerçek kablosuz kulaklıklarda kaliteli ses, şık dizayn, yarı saydam kutu kapağı tasarımı, çağrılar için yapay zeka gürültü önleme, düşük gecikme süresi ve ultra uzun pil ömrü gibi özellikler bulunuyor.
30.11.2022 Advertorial
Oppo A96 inceleme
Oppo A96 inceleme Bütçesini çok aşmadan günlük işlerini rahatlıkla karşılayabilecek bir Android telefon isteyenler için Oppo A96 bu videoda detaylı bir şekilde incelendi.
10.11.2022 Advertorial
Oppo A96 inceleme
Oppo A96 inceleme Oppo A96, orta segment bir cihaz isteyenler için uygun bir seçenek olabilir. Neden derseniz? Şık görünümlü ve hafif bir telefon. Büyük ekranda Full HD+ çözünürlük ve 90 Hz yenileme hızıyla dizi ve filmleri kaliteli bir şekilde izleyebilirsiniz.
10.11.2022 Advertorial
OPPO Enco Buds2 Türkiye'de satışa sunuldu
OPPO Enco Buds2 Türkiye'de satışa sunuldu Şarj kutusuyla 28 saate kadar kullanım süresine, binaural düşük gecikmeye ve akıllı dokunmatik kontrollere sahip OPPO Enco Buds2, gerçek kablosuz kulaklık arayanlar için doğru bir seçim olarak öne çıkıyor.
7.11.2022 Advertorial
Oppo Enco X2 inceleme!
Oppo Enco X2 inceleme! Oppo’nun aktif gürültü önleme özelliğiyle gelen kablosuz kulaklıkları Enco X2 bu videoda detaylı bir şekilde incelendi. Peki neler sunuyor, işte tüm detaylar...
6.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Oppo Enco X2 inceleme
Oppo Enco X2 inceleme Oppo’nun aktif gürültü önleme özelliğiyle gelen kablosuz kulaklıkları Enco X2’yi bu videoda detaylı bir şekilde inceledik.
6.10.2022 Advertorial
Büyüleyici şık tasarımıyla dikkat çeken Oppo A96 tanıtıldı
Büyüleyici şık tasarımıyla dikkat çeken Oppo A96 tanıtıldı Çizilmelere ve parmak izine karşı dayanıklı OPPO Glow Design ile birlikte gelen OPPO A96, 5000mAh pil kapasitesi ve 33W SUPERVOOC hızlı şarj özellikleriyle dikkat çekerken, 6,59 inç ve 90Hz Zengin Renkli Delikli Ekran, sürükleyici bir görüntüleme deneyimi sunuyor.
3.10.2022 Advertorial
OPPO Enco X2 Türkiye'de satışa sunuldu
OPPO Enco X2 Türkiye'de satışa sunuldu Kullanıcıya yönelik özelleştirilebilen detayları ve yenilikçi akustik teknolojisiyle OPPO Enco X2, gerçek kablosuz kulaklıkları Hi-Fi kalitesindeki ses dünyasına taşımayı hedefliyor.
21.09.2022 Advertorial
Oppo Reno 7 inceleme
Oppo Reno 7 inceleme Oppo’nun kendi geliştirdiği fiberglas deri tasarım ve mikroskop lensle gelen akıllı telefonu Reno 7’yi bu videoda detaylı bir şekilde inceledik.
26.08.2022 Haber
Oppo Reno 7 inceleme
Oppo Reno 7 inceleme Oppo’nun kendi geliştirdiği fiberglas deri tasarım ve mikroskop lensle gelen akıllı telefonu Reno 7’yi bu videoda detaylı bir şekilde inceledik.
29.08.2022 Bilim ve Teknoloji
Teknoloji devi, UEFA ile iş birliğini duyurdu
Teknoloji devi, UEFA ile iş birliğini duyurdu Önümüzdeki iki sezonu kapsayan birçok turnuvada UEFA ile iş birliği yapacağını duyuran Oppo, UEFA'nın futbol turnuvası Şampiyonlar Ligi'ne ortak olan ilk Çinli marka olacak. Marka, UEFA ile, arasında UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa, UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi Finalleri ve UEFA Gençlik Ligi Finalleri'nin bulunduğu turnuvaları kapsayan iki yıllık ortaklık anlaşması yaptı.
22.07.2022 Bilim ve Teknoloji
A101 iPhone 13 pro ne zaman gelecek? A101 iPhone 13 256 GB ve iPhone 13 Pro 128 GB fiyatları ne kadar?
A101 iPhone 13 pro ne zaman gelecek? A101 iPhone 13 256 GB ve iPhone 13 Pro 128 GB fiyatları ne kadar? Teknolojik ürünlerin de yer aldığı ‘Aldın Aldın’ kampanyası düzenleyen A101, bu hafta iPhone sahibi olmak isteyenleri sevindirecek bir ilan yayınladı. Peki, A101 iPhone 13 ve 13 pro ne zaman gelecek? A101 IPhone 13 fiyatları ne kadar?
12.04.2022 Ekonomi
OPPO ilk katlanabilir modelini tanıttı
OPPO ilk katlanabilir modelini tanıttı Dört yıllık Ar-Ge ve altı nesil prototip çalışması sonucunda geliştirilen OPPO Find N, gelişmiş bir katlanma deneyimi yaşatmak için en yeni teknolojileri ve benzeri görülmemiş kaliteyi bir araya getiriyor.
18.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve  Xiaomi'de Android 12 alacak telefonlar!
Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve Xiaomi'de Android 12 alacak telefonlar! Android 12 güncellemesini alacak telefonlar belli oldu. Google, I/O 2021 etkinliğinde tanıtılan Android 12 için akıllı telefon üreticilerinin hazırlıkları sürüyor. Akıllı telefon devi Samsung'un bazı modellerine Android 12 için onay verdi. Xiaomi Android 12 güncellemesini c, Redmi ve POCO modellerinde dağıtmaya başladı. Peki, Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve Xiaomi'de Android 12 güncellemesi alacak modeller...
16.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman?
Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Mobil telefon ve akıllı cihazlar şirketi Mobiltel, halka arz için talep toplayacak. SPK’dan onay alan Mobiltel payları, şirket paylarının yüzde 20,29’luk bölümünü halka arz edecek. Peki, Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Mobiltel halka arz hisse fiyatı ne? Mobiltel halka arz eşit mi? İşte Mobiltel halka arz takvimi!
13.11.2021 Ekonomi
Oppo Developer Conference 2021'de neler tanıtıldı?
Oppo Developer Conference 2021'de neler tanıtıldı? Oppo Başkan Yardımcısı ve Oppo Araştırma Enstitüsü Başkanı Levin Liu, "Giderek daha fazla bağlantılı hale gelen dünyada, ürünler ile hizmetlerin sayısı ve etkileşim yolları da çeşitleniyor. Geliştiricilerin farklı kullanım senaryolarını ve daha uzun çalışma döngülerini destekleyebilmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.
29.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Cep telefonu fiyatları yarı yarıya düştü!
Cep telefonu fiyatları yarı yarıya düştü! Cep telefonunda yerli üretim hamlesi sürüyor. Dünyanın en büyük üreticilerinden Samsung, Atmaca Elektronik’in tesisinden ağustos sonu itibariyle Tekirdağ’da kurduğu kendi tesisine taşındı. Türkiye’de Samsung, Xiaomi, Oppo, TCL, Vivo, realme, Tecno Mobile gibi markalar üretim başlattı. Yerli üretim hamlesi sonrasında giriş seviyesi cep telefonlarının Türkiye’deki fiyatları yarı yarıya düştü. Pazarda satılan modellerin yarıdan fazlası yerli üretim. Türkiye’de 200 doların altında ithal edilen telefonlarda gözetim belgesi isteniyor.
10.09.2021 Bilim ve Teknoloji
İki bin kişi için istihdam imkanı! Üretim başladı
İki bin kişi için istihdam imkanı! Üretim başladı Samsung, Oppo, Xiaomi ve Tecno’dan sonra Çinli Vivo da Türkiye’de telefon üretimine hızlı başladı. İstanbul Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde 20 bin metrekarelik alanda üretim yapan şirketin yıllık maksimum kapasitesi 5 milyon adet olacak.
18.08.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Oppo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oppo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.