Vatancom

Vatancom

Son dakika vatancom haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vatancom ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vatancom haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vatancom

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vatancom gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 vatancom haberi bulunmuştur. Tüm vatancom haberleri aşağıda listelenmiştir.
Villa Kiralama İle Konforlu Konaklama Keyfini Yaşamaya Başlayın
Villa Kiralama İle Konforlu Konaklama Keyfini Yaşamaya Başlayın Konaklama ihtiyaçlarınızı villa kiralama ile gidermek istiyor olabilirsiniz. O zaman en doğru yerde olduğunuzu ve sizlere bu konuda birbirinden güzel villalar ile çözüm üreteceğimizi söylemeliyiz. Özellikle villalarda kalacak olanlar için her şey yerli yerinde olması ve manzarası önemlidir. Sonuç olarak gece uyurken ve aynı zamanda da güne sabah başlarken mutlu şekilde uyanmak isteyebilirsiniz. Firmamız sizin yerinize hemen her şeyi a dan zye düşünmüştür. İhtiyaçlarınızın sorunsuz şekilde karşılanması için her ne gerekiyorsa yapmaktadır.
29.12.2022 Advertorial
Türk şirkete 2022’de 3 ödül
Türk şirkete 2022’de 3 ödül 2022 yılında Logitech, Adobe ve OKI gibi global iş ortaklarından ödüller alan Penta Teknoloji’nin Genel Müdürü Fatih Erünsal, “ödüller sadece Türkiye’de değil, bölgesel olarak da önemli” dedi.
22.12.2022 Ekonomi
Fırsat eşitliğine ilham veren kadınlar ödüllendirildi
Fırsat eşitliğine ilham veren kadınlar ödüllendirildi Kadınların iş hayatında ve toplumun her alanında güçlenmesi adına çalışmalara imza atan Yıldız Holding Kadın Platformu, “Senenin Yıldız Kadınları” organizasyonuyla fırsat eşitliği konusunda ilham veren başarılı kadınları bir araya getirdi.
15.12.2022 Ekonomi
Çocuklar için tuvalet hijyenine dikkat çeken sosyal deney filmi
Çocuklar için tuvalet hijyenine dikkat çeken sosyal deney filmi 11 yıldır ilkokul ve ortaokullarda sürdürülebilir tuvalet hijyeninin sağlanması için proje yürüten Domestos, konunun çocuklar açısından önemine dikkat çektiği bir sosyal deney filmi yayınladı. “Okul tuvaletleri yeterince temiz olmadığında bazı çocuklar ne yapar?” sorusuna cevap aranan sosyal deney çalışmasında, yetişkinler çocukların yerine geçerek tuvalete gidemedikleri bir eğitim günü yaşadılar.
16.12.2022 Sağlık
Gençler arasında giderek artan hastalık: Diyabet
Gençler arasında giderek artan hastalık: Diyabet Gençler arasında giderek artan diyabet, aile alışkanlıklarında yapılacak birkaç değişiklikle önlenebilir. Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Fatma Ela Keskin, Ata Koleji öğrencileriyle bir araya gelerek diyabet ve diyabetten korunma yolları hakkında bilgi verdi.
12.12.2022 Sağlık
12'nci AB İnsan Hakları Film Günleri ve kısa film yarışması
12'nci AB İnsan Hakları Film Günleri ve kısa film yarışması 8 Aralık’ta başlayan 12. AB İnsan Hakları Film Günleri 18 Aralık’a dek sürecek. 12. AB İnsan Hakları Kısa Film Yarışması’nın kazananları 9 Aralık’ta Ankara’da düzenlenen ödül töreniyle açıklandı.
12.12.2022 Advertorial
500’ü aşkın gönüllü ile “4 yılda 4 okula destek”
500’ü aşkın gönüllü ile “4 yılda 4 okula destek” Kibar Holding’in 4 yıl önce başlattığı ve 500’ü aşkın gönüllünün girişimi ve çabalarıyla yürütülen projede “ilk 4 yılda 4 okula destek” hedefinin gerçekleştiği duyuruldu.
5.12.2022 Ekonomi
OPPO Enco Air2 Türkiye'de satışa sunuldu
OPPO Enco Air2 Türkiye'de satışa sunuldu OPPO Enco Air2 gerçek kablosuz kulaklıklarda kaliteli ses, şık dizayn, yarı saydam kutu kapağı tasarımı, çağrılar için yapay zeka gürültü önleme, düşük gecikme süresi ve ultra uzun pil ömrü gibi özellikler bulunuyor.
30.11.2022 Advertorial
Kıvanç Çekiç: Tedarik zincirindeki iyileşme zaman alacak
Kıvanç Çekiç: Tedarik zincirindeki iyileşme zaman alacak Pandemiyle birlikte dünyada gıda alanında köklü bir davranış değişikliği ile güvensizliğin tetiklendiğini ve talep patlaması yaşandığını söyleyen Cargill Gıda Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Tedarik Zincirinden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Kıvanç Çekiç, “Tedarik zincirindeki iyileşme zaman alacak ama bütün sektörler bu yeni normale uyum sağlamak zorunda” dedi.
29.11.2022 Ekonomi
Paylaşma Günü’nde STK’ları güçlendirecek hazırlık
Paylaşma Günü’nde STK’ları güçlendirecek hazırlık 2012 yılında ABD’de başlayan, 2022 itibarıyla 80’den fazla ülkede bir sosyal sorumluluk hareketi olarak yayılan Giving Tuesday, ülkemizde iki yıldır Paylaşma Günü olarak düzenleniyor.
28.11.2022 Ekonomi
Uluslararası Yaşlanma Karşıtı Zirve Forum Organizasyonu
Uluslararası Yaşlanma Karşıtı Zirve Forum Organizasyonu En son güzellik trendleri ve gelişmiş teknoloji sektörlerinin temsilcilerinin buluştuğu Dünya Çin Tıbbı Dernekleri Federasyonu Yaşlanma Karşıtı Profesyonel Komite'nin açılış konferansı ve Dünya Çin Tıbbı Federasyonu’nun düzenlediği Uluslararası Yaşlanma Karşıtı Zirve Forumu 26 Kasım’da ziyaretçilerle buluşuyor.
28.11.2022 Advertorial
ELEV Eğitim Vakfı Okulları İklim Değişikliği ve Küresel Isınma ile Mücadele Ediyor
ELEV Eğitim Vakfı Okulları İklim Değişikliği ve Küresel Isınma ile Mücadele Ediyor ELEV Eğitim Vakfı Okulları öğrencileri, iklim değişikliğine dikkat çekmek için karbon ayak izini azaltacak ve doğaya geri dönüş sağlayacak çalışmaları ile EKo-Okul projesi uygulayıp “yeşil bayrak” almaya hak kazandı.
24.11.2022 Advertorial
vivo V25 5G inceleme
vivo V25 5G inceleme vivo’nun göz alıcı ve renk değiştiren tasarımına ek, iyi bir pil ömrü ve her durumda kullanışlı kameralar sunan yeni akıllı telefonu V25 5G tüm detayları ile incelendi.
21.11.2022 Advertorial
Ülker, 9 aylık bilançosunu açıkladı
Ülker, 9 aylık bilançosunu açıkladı Ülker, 2022'nin 9 ayında hem Türkiye operasyonları hem de ihracat ve yurt dışı operasyonlarıyla büyümeye devam etti. Şirket cirosunu 19 milyar TL’ye ulaştırdı.
10.11.2022 Ekonomi
OPPO Enco Buds2 Türkiye'de satışa sunuldu
OPPO Enco Buds2 Türkiye'de satışa sunuldu Şarj kutusuyla 28 saate kadar kullanım süresine, binaural düşük gecikmeye ve akıllı dokunmatik kontrollere sahip OPPO Enco Buds2, gerçek kablosuz kulaklık arayanlar için doğru bir seçim olarak öne çıkıyor.
7.11.2022 Advertorial
Türkiye'nin 1 numarası Komagene oldu
Türkiye'nin 1 numarası Komagene oldu Ekonomist dergisinin yayınladığı “En büyük 100 Franchise” listesinde Türkiye’nin 1 numaralı fast food markası Komagene oldu. Ekonomist’te yayınlanan araştırmada 2147 franchise şubesiyle Komagene, açık ara birinci geldi.
27.10.2022 Advertorial
Eureko Sigorta’nın Dijital Ekosistem Programı EureKOBİ Uluslararası Ödüle Sahip Oldu
Eureko Sigorta’nın Dijital Ekosistem Programı EureKOBİ Uluslararası Ödüle Sahip Oldu Eureko Sigorta’nın Dijital Ekosistem Projesi olan EureKOBİ; Avrupa’nın en prestijli müşteri deneyimi yarışmalarından biri olan European Customer Centricity Awards'ta "En İyi Dijital Strateji" kategorisinde birinciliğin sahibi oldu.
19.10.2022 Advertorial
Oppo Enco X2 inceleme
Oppo Enco X2 inceleme Oppo’nun aktif gürültü önleme özelliğiyle gelen kablosuz kulaklıkları Enco X2’yi bu videoda detaylı bir şekilde inceledik.
6.10.2022 Advertorial
Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali Katalan müzisyen Jordi Savall konseriyle başlıyor!
Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali Katalan müzisyen Jordi Savall konseriyle başlıyor! T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle gerçekleştirdiği Türkiye Kültür Yolu Festivalleri kapsamına alınan Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali, 22 Eylül’de başlıyor. Dünyanın çeşitli yerlerine ait mistik müziklerin buluşma noktası olan festivalin ilk gününde, neslinin en yetenekli ve çok yönlü müzisyenlerinden biri olan Katalan sanatçı Jordi Savall sahne alacak.
21.09.2022 Kültür Sanat
OPPO Enco X2 Türkiye'de satışa sunuldu
OPPO Enco X2 Türkiye'de satışa sunuldu Kullanıcıya yönelik özelleştirilebilen detayları ve yenilikçi akustik teknolojisiyle OPPO Enco X2, gerçek kablosuz kulaklıkları Hi-Fi kalitesindeki ses dünyasına taşımayı hedefliyor.
21.09.2022 Advertorial
Assan Hanil sürdürülebilir ürünleriyle IAA Fuarı’nda
Assan Hanil sürdürülebilir ürünleriyle IAA Fuarı’nda Otomotiv tedarik sektörünün küresel ölçekte en büyük organizasyonlarından IAA Otomotiv ve Yan Sanayii Fuarı, 20 Eylül günü Almanya’nın Hannover şehrinde kapılarını açtı. Dünyanın dört bir yanından sektör paydaşlarını buluşturan fuara üçüncü kez katılan Assan Hanil, otomotiv sektöründe sürdürülebilirliğe katkı sunan yenilikçi çözümlerini tanıttı.
20.09.2022 Advertorial
QUA Granite, Contemporary İstanbul’un partneri oldu
QUA Granite, Contemporary İstanbul’un partneri oldu Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite, dünyanın önde gelen sanat fuarlarından Contemporary İstanbul’un partneri olarak çağdaş sanatı destekliyor.
13.09.2022 Advertorial
Bahçeler QUA Granite’in Vitoria Anthracite ürünü ile yenileniyor
Bahçeler QUA Granite’in Vitoria Anthracite ürünü ile yenileniyor Qua Granite’in taş görünümlü, mat yüzeyli çevre dostu Vitoria Anthracite ürünü ile bahçelerinizde fark yaratın.
9.08.2022 Advertorial
QUA Granite konsept bayisi ile Azerbaycan’da
QUA Granite konsept bayisi ile Azerbaycan’da QUA Granite, Azerbaycan’da açtığı konsept bayisiyle hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.
1.08.2022 Advertorial
MOYSAD’tan fuar atağı!
MOYSAD’tan fuar atağı! Türkiye’nin önde gelen mobilya ve yatak markaları tarafından kurulan Mobilya ve Yatak Sanayicileri Derneği’nin (MOYSAD) dün Kayseri’de Erciyes Anadolu Holding ev sahipliğinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında önemli kararlara imza atıldı.
26.07.2022 Advertorial

Benzer Haber Etiketleri

Vatancom ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vatancom haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.