Şizofreni Hastası

Şizofreni Hastası

Son dakika şizofreni hastası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şizofreni hastası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şizofreni hastası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şizofreni Hastası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şizofreni hastası gelişmeleri de dahil olmak üzere 246 şizofreni hastası haberi bulunmuştur. Tüm şizofreni hastası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kaybolduktan 25 gün sonra parçalara ayrılmış cesedi bulunmuştu; şüpheli kardeşi adliyede
Kaybolduktan 25 gün sonra parçalara ayrılmış cesedi bulunmuştu; şüpheli kardeşi adliyede Eskişehir'de kaybolduktan 25 gün sonra parçalara ayrılmış cesedi bulunan Nazmi Önal'ın (64) ölümüne ilişkin soruşturmada gözaltına alınan kardeşi M.Ö., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
10.01.2024 Gündem
Tekmeleyerek oğlunu surdan aşağı attı, aldığı ceza belli oldu
Tekmeleyerek oğlunu surdan aşağı attı, aldığı ceza belli oldu Çorum'un İskilip ilçesinde oğlunu surdan itekleyerek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Menşure Arık (45) ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın duruşmalardaki saygılı tutumunu göz önünde bulunduran mahkeme, bu cezayı müebbede çevirdi. Tutuksuz yargılanan eşi Cebrail Arık (47) ise beraat etti.
14.12.2023 Gündem
Kayıp olarak aranıyordu, 25 gün sonra parçalanmış cesedi bulundu
Kayıp olarak aranıyordu, 25 gün sonra parçalanmış cesedi bulundu Eskişehir'de 25 gün önce evinden çıkıp, bir daha haber alınamayan şizofreni hastası Nazmi Önal'ın (64) parçalara ayrılmış cesedi bulundu. Yapılan ilk incelemede, Önal’ın cesedinin sokak hayvanları tarafından parçalanıp, farklı yerlere taşındığı belirlendi.
21.10.2023 Yaşam
Ev kirasını 1 yıllık peşin ödeyen genç kadına şok! Başına gelmeyen kalmadı
Ev kirasını 1 yıllık peşin ödeyen genç kadına şok! Başına gelmeyen kalmadı Manisa’da eylül ayında bir firmadan kiraladıkları ve 1 yıllık kirasını peşin verdikleri dairelerine 7 aydır giremeyen Eda Demir isimli genç kadın, hukuk mücadelesi başlattı. Kendilerine bir muhatap bulamadıklarını kaydeden mağdur kiracı Eda Demir, aylardır yaşadıkları çıkmazı anlattı.
12.04.2023 Yaşam
Zerin Kılınç’ın sır ölümünde yeni gelişme! Savcıdan çarpıcı tespit
Zerin Kılınç’ın sır ölümünde yeni gelişme! Savcıdan çarpıcı tespit Eskişehir’de oturduğu evin penceresinden düşerek yaşamını yitiren Zerin Kılınç’ın (36) baş şüpheli olan sevgilisi Yılmaz Sazak, kadının kendini attığını öne sürmüştü. Ancak savcı iddianamesinde Sazak’ın iddialarını birer birer çürüttü.
12.04.2023 Yaşam
Şizofreni hastası oğlunu surdan iterek öldürdüğü iddiası! İstenen ceza belli oldu
Şizofreni hastası oğlunu surdan iterek öldürdüğü iddiası! İstenen ceza belli oldu Çorum'un İskilip ilçesinde şizofreni hastası oğlu Ferdi Arık'ı (21) surdan itekleyerek öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Meşhure Arık (45), için savcı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.
11.04.2023 Yaşam
Miras skandalı vasi tayin ederken ortaya çıktı! Öz kardeşten büyük vurgun
Miras skandalı vasi tayin ederken ortaya çıktı! Öz kardeşten büyük vurgun Yeni dolandırıcılık vakası Ankara’da patladı. Erdem B.'nin şizofreni hastası babasına yaptıkları akıllara durgunluk verdi. Büyük mirası tek başına almak isteyen şahsın oyununu ise bir diğer kardeş böyle ortaya çıkardı.
22.12.2022 Yaşam
Denizli’de tüyler ürperten cinayet! Sürüyerek götürdü, sonrası vahşet
Denizli’de tüyler ürperten cinayet! Sürüyerek götürdü, sonrası vahşet Tüyler ürperten cinayet haberi bu kez de Denizli’den geldi. Eşi ile tartışma yaşayan adamın adeta gözü döndü. Babası dahi engel olamadı onu da bacağından yaraladı. Katil sonra ise yakayı böyle ele verdi.
30.11.2022 Yaşam
Ev sahibini parçalayıp yedi! 'Dünyadaki kötülüğü bitirmek için yaptım'
Ev sahibini parçalayıp yedi! 'Dünyadaki kötülüğü bitirmek için yaptım' Şizofreni hastası Sevario Bellante satranç oynarken tartıştığı ev sahibini öldürdü. Daha sonra cesedi parçalayan Bellante, ev sahibinin bazı organlarını ve uzuvlarını yedi.
9.07.2022 Dünya
Her gün okula gelip kapıyı tekmeleyen kadın, öğrencileri korkutuyor! 'Bize taş attı'
Her gün okula gelip kapıyı tekmeleyen kadın, öğrencileri korkutuyor! 'Bize taş attı' Antalya'da yaklaşık bir aydır hemen her gün ilkokulun kapısına gelip taş atan, kapıları tekmeleyen, bağırıp çağıran B.Ş. adlı kadın, öğrencileri endişelendirdi. Veliler, çocuklarının okula gelmek istemediğini belirtti, öğrenciler ise çok korktuklarını söyledi.
15.03.2022 Yaşam
Annesine fırlattığı şişe silah sayıldı! 2 yıl hapis...
Annesine fırlattığı şişe silah sayıldı! 2 yıl hapis... Bolu'da mont almak için para istediği 58 yaşındaki annesi Bircan Canayakın’a şişe fırlatıp, zorla parasını aldığı iddiasıyla tutuksuz yargılanan 29 yaşındaki Cüneyt Canayakın, 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, Canayakın’ın annesine fırlattığı şişeyi silah saydı.
11.03.2022 Gündem
Makatına torpil yerleştirip patlatan kişi, tıp literatürüne girdi
Makatına torpil yerleştirip patlatan kişi, tıp literatürüne girdi Denizli'nin Tavas ilçesinde 2014 yılında, şizofreni hastası Ramazan B.'nin (35) makatına torpil yerleştirip, patlatmasının ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde tedavi edilip, taburcu edilmesi, bilim adamlarının yayınladığı makaleyle tıp literatürüne girdi.
6.03.2022 Gündem
Samuray kılıçlı katil ilk kez hakim karşısında! Başak Cengiz’in ailesi isyan etti
Samuray kılıçlı katil ilk kez hakim karşısında! Başak Cengiz’in ailesi isyan etti İstanbul Ataşehir’de mimar Başak Cengiz'i yolda yürürken samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz’un yargılanmasına başlandı. İlk kez hakim karşısına çıkan sanık Boz, 4 ay önce şeytanı görmeye başladığını söyleyerek, “Olay günü şeytan bana git dışarda insan öldür dedikten sonra dışarda bulunan bir insanı seçtim” dedi.
25.02.2022 Gündem
Eşini 27 yerinden bıçaklayarak öldüren kocaya müebbet
Eşini 27 yerinden bıçaklayarak öldüren kocaya müebbet Nevşehir'de, 25 yıllık eşi Yeter Baysal'ı (45) 27 yerinden bıçaklayarak öldürüp, "Vahiy geldi" diyen Necmettin Baysal (55), tutuklu yargılandığı davada ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.
17.02.2022 Yaşam
Polis aracını kaçırıp, 1 polisi yaraladı! 5 saat sonra yakalandı
Polis aracını kaçırıp, 1 polisi yaraladı! 5 saat sonra yakalandı Ankara'da, otomobilinin lastiğinin patladığını görüp yardım için duran trafik polislerinin aracını kaçırıp, bir polis memurunu da levye ile elinden yaralayan S.K., 5 saat sonra yakalandı. S.K. ilk ifadesinde, "Ehliyetsiz araba kullanmıştım. Lastik patlayınca yardıma gelen polislerden korktum, polis aracına binerek oradan kaçtım" dedi.
12.01.2022 Gündem
Şizofreni hastası, karısını 38 yerinden bıçaklayarak öldürdü! Cezası belli oldu
Şizofreni hastası, karısını 38 yerinden bıçaklayarak öldürdü! Cezası belli oldu Gaziantep’te eşini 38 yerinden bıçaklayarak öldüren sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Adli Tıp Kurumu, şizofreni hastası olan katil zanlısı İlhan Kaya’nın cezai ehliyetinin yerinde olduğuna karar verdi.
1.12.2021 Gündem
'Kilo vermelisin' diyen doktoru bıçakla yaralamıştı! Ruh Sağlığı Hastanesi'ne sevk edildi
'Kilo vermelisin' diyen doktoru bıçakla yaralamıştı! Ruh Sağlığı Hastanesi'ne sevk edildi Diyarbakır'da, gittiği aile sağlığı merkezinde kendisini muayene eden Dr. Aziz Tanelçi’yi kilo vermesi gerektiğini söyleyince bıçakla yaralayan H.E. (39) adlı kadın, Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi.
26.11.2021 Gündem
'Kilo vermelisin' diyen doktora bıçaklı saldırı! Bakan Koca paylaştı
'Kilo vermelisin' diyen doktora bıçaklı saldırı! Bakan Koca paylaştı Diyarbakır'da şizofreni hastası olduğu iddia edilen H.E. (39) adlı kadın, kendisine kronik rahatlığını hatırlatıp, kilo vermesi gerektiğini söyleyen Dr. Aziz Tanelçi'ne bıçakla saldırdı. Dr. Tanelçi, kolundan ve omuzundan yaralanırken, H.E. gözaltına alındı.
25.11.2021 Gündem
'Kilo vermelisin' diyen doktora bıçaklı saldırı
'Kilo vermelisin' diyen doktora bıçaklı saldırı Diyarbakır'da, şizofreni hastası olduğu iddia edilen H.E. (39) adlı kadın, kendisine kronik rahatlığını hatırlatıp, kilo vermesi gerektiğini söyleyen Dr. Aziz Tanelçi'ne bıçakla saldırdı. Dr. Tanelçi, kolundan ve omuzundan yaralanırken, H.E. gözaltına alındı.
25.11.2021 Vatan TV
Doktor 'kilo vermelisin' deyince bıçakla saldırdı!
Doktor 'kilo vermelisin' deyince bıçakla saldırdı! Diyarbakır'da, şizofreni hastası olduğu iddia edilen H.E. (39) adlı kadın, kendisine kronik rahatlığını hatırlatıp, kilo vermesi gerektiğini söyleyen Dr. Aziz Tanelçi'ne bıçakla saldırdı. Dr. Tanelçi, kolundan ve omuzundan yaralanırken, H.E. gözaltına alındı.
25.11.2021 Gündem
12 yaşındaki yeğenini uyurken kalbinden bıçaklayıp öldürmüştü! Tutuklandı
12 yaşındaki yeğenini uyurken kalbinden bıçaklayıp öldürmüştü! Tutuklandı Yalova’da, aynı odada uyuyan yeğeni 12 yaşındaki Erdem Sami Şençiçek’i kalbinden bıçaklayarak öldüren, şizofreni hastası olduğu öne sürülen Fuat Şençiçek (36) tutuklandı.
16.10.2021 Gündem
Yengesine 'Benim olacaksın' dedi! Sonu kötü bitti
Yengesine 'Benim olacaksın' dedi! Sonu kötü bitti Adana’da, ağabeyinin eşi Emine Pala’ya (23) “Benim olacaksın, yoksa ölürsün” dediği öne sürülen Aziz Pala (33), yaşanan arbedede 7’nci kattaki evin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Şizofreni hastası olduğu iddia edilen Aziz Pala’nın intihar edip, etmediği, yapılan çalışmanın ardından belli olacak.
11.10.2021 Yaşam
Pencereden atlamak isteyen annesini son anda yakaladı
Pencereden atlamak isteyen annesini son anda yakaladı Erzurum'da ikinci kattaki evlerinin penceresinden atlamak isteyen Yeter Kamber'i (69), oğlu Ömer Kamber (44) son anda yakaladı. Kamber, camdan sarkan annesini, itfaiye gelene kadar, beline sardığı çarşafla tuttu. İtfaiyenin merdivenle indirdiği Yeter Kamber, tedavisi için hastaneye götürüldü.
29.09.2021 Gündem
4 yıl önce babasını, şimdi de ağabeyini öldürdü
4 yıl önce babasını, şimdi de ağabeyini öldürdü Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Ramazan Sinan Gezici (49), tartıştığı kardeşi Doğan Gezici (47) tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Doğan Gezicinin, 2017 yılında babası Yahya Gezici'yi (74) de pompalı tüfekle öldürdüğü, 'taksirle adam öldürme' suçundan bir süre cezaevinde kalıp, serbest bırakıldığı öğrenildi.
1.08.2021 Yaşam
Şizofreni hastası oğlunu öldürdü: Tekme atıp, ittim
Şizofreni hastası oğlunu öldürdü: Tekme atıp, ittim Çorum'da kale surundan düşen şizofreni hastası oğlu Ferdi Arık'ın (21) ölümüyle ilgili 'kasten öldürme' suçundan tutuklanan anne Meşhure Arık'ın (44), “Oğlum, orada da beni ölümle tehdit etti. Her şey bir anda oldu, tekme atıp aşağıya ittim” dediği öğrenildi.
24.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şizofreni Hastası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şizofreni hastası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.