Şizofreni

Şizofreni

Son dakika şizofreni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şizofreni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şizofreni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şizofreni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şizofreni gelişmeleri de dahil olmak üzere 583 şizofreni haberi bulunmuştur. Tüm şizofreni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sokak ortasında tanımadığı adamı öldürüp, 'Şizofreniyim' demişti gerçek raporla ortaya çıktı
Sokak ortasında tanımadığı adamı öldürüp, 'Şizofreniyim' demişti gerçek raporla ortaya çıktı Kocaeli'de hiç tanımadığı kişiyi sokak ortasında defalarca bıçaklayarak öldüren ve şizofren olduğunu iddia eden sanığın akli dengesinin yerinde olduğu raporla sabitlendi. Telkin sonucu olayı gerçekleştirdiğini söyleyen sanık, "Ben hala kime ne yaptığımı bilmiyorum. Aileden özür diliyorum. Sanal ile gerçek dünya arasında yapay bir şeyin içindeydim" dedi. Cumhuriyet savcısı sanığın müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.
13.03.2024 Gündem
Ece Erken isyan etti: Beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor
Ece Erken isyan etti: Beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor Ece Erken'in başı, daha önce de kendisi ve merhum eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu tehdit eden takıntılı hayranı E.Ç ile bir kere daha dertte. Erken, "Bu şahıs nasıl benim kapımın önüne kadar gelebiliyor? Neden hâlâ dışarıda? Şizofreni teşhisi konup neden tedavi görmüyor? Beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor" diyerek isyan etti.
5.02.2024 Magazin
Kendi Kendine Konuşmak Sağlıklı Mı? Kendi Kendine Konuşan İnsan Sağlıklı Mıdır?
Kendi Kendine Konuşmak Sağlıklı Mı? Kendi Kendine Konuşan İnsan Sağlıklı Mıdır? İnsanların doğaları gereği konuşmaları gerekir. Bu konuşma bazen birisiyle, bazen ise insanın kendisi ile olur. Bu durum birazda kişinin yapısı ile alakalıdır. Kimisi konuşkan bir yapıda iken kimisi ise daha az veya hiç konuşmamayı seçer. Tabi insanların ilgisini çeken ise kendi kendisiyle konuşanlardır. Bu durumun ilgi çekme nedeni ise kişinin kendi kendisiyle konuşmasının garip karşılanması olarak bilinir. 
30.01.2024 Sağlık
Kendisini aldattığı gerekçesiyle eşini öldürmüştü, mesajları incelenecek
Kendisini aldattığı gerekçesiyle eşini öldürmüştü, mesajları incelenecek Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde aldattığı iddiasıyla kocası tarafından öldürülen ve cenazesi kimsenin teslim almaması üzerine belediye ekipleri tarafından defnedilen Kıymet Budak'ın tutuklu eşinin yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti, sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için Gözlem İhtisas Dairesi'ne sevkine ve eşi ile mesajlarının incelenerek rapor haline getirilmesine karar verdi.
16.01.2024 Gündem
Kaybolduktan 25 gün sonra parçalara ayrılmış cesedi bulunmuştu; şüpheli kardeşi adliyede
Kaybolduktan 25 gün sonra parçalara ayrılmış cesedi bulunmuştu; şüpheli kardeşi adliyede Eskişehir'de kaybolduktan 25 gün sonra parçalara ayrılmış cesedi bulunan Nazmi Önal'ın (64) ölümüne ilişkin soruşturmada gözaltına alınan kardeşi M.Ö., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
10.01.2024 Gündem
Tekmeleyerek oğlunu surdan aşağı attı, aldığı ceza belli oldu
Tekmeleyerek oğlunu surdan aşağı attı, aldığı ceza belli oldu Çorum'un İskilip ilçesinde oğlunu surdan itekleyerek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Menşure Arık (45) ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın duruşmalardaki saygılı tutumunu göz önünde bulunduran mahkeme, bu cezayı müebbede çevirdi. Tutuksuz yargılanan eşi Cebrail Arık (47) ise beraat etti.
14.12.2023 Gündem
Kayıp olarak aranıyordu, 25 gün sonra parçalanmış cesedi bulundu
Kayıp olarak aranıyordu, 25 gün sonra parçalanmış cesedi bulundu Eskişehir'de 25 gün önce evinden çıkıp, bir daha haber alınamayan şizofreni hastası Nazmi Önal'ın (64) parçalara ayrılmış cesedi bulundu. Yapılan ilk incelemede, Önal’ın cesedinin sokak hayvanları tarafından parçalanıp, farklı yerlere taşındığı belirlendi.
21.10.2023 Yaşam
Tartıştığı babasını boğarak öldürdü, mahkemedeki sözleri kan dondurdu: Telefonumda şarj yoktu ambulansı arayamadım
Tartıştığı babasını boğarak öldürdü, mahkemedeki sözleri kan dondurdu: Telefonumda şarj yoktu ambulansı arayamadım Korkunç olay geçen yıl 22 Eylül'de meydana geldi. Bahçelievler'de babası Hasan Erbil (53)'i gece uyuduğu esnada boğarak öldüren Güney Erbil akıl sağlığı raporu için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Güney Erbil'in cinayetten sonra Elazığ'a kaçtığı belirlendi.
12.10.2023 Gündem
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş”
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş” Türkiye geçen hafta psikiyatr Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkındaki iddialarla sarsıldı. Haberlere göre Zoroğlu çocuklara hafıza kaybına da neden olan bir ilaç veriyor ve cinsel tacize uğradıkları yönünde telkinde bulunuyordu. Zoroğlu’na danışan üç aileye ulaştık, medyada çıkanlarla ilgili yorumlarını ve bu süreçte yaşadıklarını iddia ettikleri ‘inanılmaz’ olayları dinledik.
24.09.2023 Yaşam
Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor
Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor Kağıthane’de bir polisin şehit olduğu, bir polisin de ağır yaralandığı operasyon son zamanlarda giderek yaygınlaşan metamfetamin adlı uyuşturucunun ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Tüm dünyanın başına bela olan bu zehir, ülkemizde de yayılmaya başladı. Kullananları adeta bir zombiye dönüştüren metamfetamin paranoya ve şizofreni gibi ruhsal çöküntünün yanı sıra dişleri çürütüp döküyor, kısa sürede ölüme götürüyor. İlk kez 1919’da Japon kimyacının ürettiği, Hitler’in askerlerini müptela ettiği uyuşturucu şimdi Türk polisinin bir numaralı hedefi.
27.08.2023 Gündem
Saatlerce yol gelip muhtarı öldürüp gitti! "Kafamdaki bir ses bana 3 kere 'Onu vur' dedi"
Saatlerce yol gelip muhtarı öldürüp gitti! "Kafamdaki bir ses bana 3 kere 'Onu vur' dedi" Bursa'da, husumetli olduğu muhtar Ruhhan Görgün'ü (65) tabancayla bacaklarından vurup yaraladığı suçlamasıyla müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Volkan Sağlıca (43), "Ben şizofreni hastasıyım. Kafamdaki bir ses bana 3 kere 'Onu vur' dedi. Ben de vurdum" diye konuştu.
19.08.2023 Yaşam
Komşusunun küçük kızını tecavüz edip katletti: 21 yıldır idam edilmeyi bekliyor!
Komşusunun küçük kızını tecavüz edip katletti: 21 yıldır idam edilmeyi bekliyor! ABD'de 21 yıl önce yaşanan vahşet tüyler ürpertti. 2002 yılında meydana gelen olayda 24 yaşındaki Johnny Johnson, komşusunun 6 yaşındaki küçük kızına sapkın hisler besledi. Küçük kızı tecavüz edip öldüren cani polislere yaptıklarını anlattı. Bu süre zarfında şizofreni tanısı koyulan Johnson, 21 yıldır idam edilmeyi bekliyor.
1.08.2023 Dünya
Ev kirasını 1 yıllık peşin ödeyen genç kadına şok! Başına gelmeyen kalmadı
Ev kirasını 1 yıllık peşin ödeyen genç kadına şok! Başına gelmeyen kalmadı Manisa’da eylül ayında bir firmadan kiraladıkları ve 1 yıllık kirasını peşin verdikleri dairelerine 7 aydır giremeyen Eda Demir isimli genç kadın, hukuk mücadelesi başlattı. Kendilerine bir muhatap bulamadıklarını kaydeden mağdur kiracı Eda Demir, aylardır yaşadıkları çıkmazı anlattı.
12.04.2023 Yaşam
Zerin Kılınç’ın sır ölümünde yeni gelişme! Savcıdan çarpıcı tespit
Zerin Kılınç’ın sır ölümünde yeni gelişme! Savcıdan çarpıcı tespit Eskişehir’de oturduğu evin penceresinden düşerek yaşamını yitiren Zerin Kılınç’ın (36) baş şüpheli olan sevgilisi Yılmaz Sazak, kadının kendini attığını öne sürmüştü. Ancak savcı iddianamesinde Sazak’ın iddialarını birer birer çürüttü.
12.04.2023 Yaşam
Şizofreni hastası oğlunu surdan iterek öldürdüğü iddiası! İstenen ceza belli oldu
Şizofreni hastası oğlunu surdan iterek öldürdüğü iddiası! İstenen ceza belli oldu Çorum'un İskilip ilçesinde şizofreni hastası oğlu Ferdi Arık'ı (21) surdan itekleyerek öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Meşhure Arık (45), için savcı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.
11.04.2023 Yaşam
Avukatım dedi, şizofren çıktı! 50 kişiden 1 milyon dolar kazandı
Avukatım dedi, şizofren çıktı! 50 kişiden 1 milyon dolar kazandı Avustralya’da bir akıl hastası ‘avukatım’ diyerek 50 kişiyi dolandırdı. 1 milyon dolar kazandı.
6.04.2023 Dünya
Evli milyonlarca çifti ilgilendiren emsal karar! Şiddetten bile daha ağır kusur olarak görüldü
Evli milyonlarca çifti ilgilendiren emsal karar! Şiddetten bile daha ağır kusur olarak görüldü Evli çiftleri ilgilendiren son dakika gelişmesi! Yargıtay’ın son kararı milyonları yakından ilgilendiriyor. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, ‘sadakat yükümlülüğünü ihlâl edip çocuklarını bırakan kadın eşin kusuru, hakaret edip fiziksel şiddet uygulayan erkek eşten daha ağırdır’ dedi. İşte kararın detayları...
25.03.2023 Yaşam
Eczane kalfası ve yardımcısının akılalmaz planı! Herkese şizofreni ilacı içirdi sonrası korkunç
Eczane kalfası ve yardımcısının akılalmaz planı! Herkese şizofreni ilacı içirdi sonrası korkunç Ankara'da bir eczanede çalışan kalfa ve yardımcısı, eczanedeki herkesin hayatını altüst etti. Kalfa ve yardımcısının, eczane sahibi dahil çalışan herkese gizli gizli şizofreni tedavisinde kullanılan bir ilaç verdiği ortaya çıktı. Herkeste aynı belirtiler görülürken, eczacı uyku bozukluğu nedeniyle kaza yaptı, kaza sonrası acı haber geldi. İşte haberin detayları...
15.03.2023 Yaşam
Termal otele çağırıp tüm parasını aldılar! İstanbul'da devremülk skandalı
Termal otele çağırıp tüm parasını aldılar! İstanbul'da devremülk skandalı Termal otele çağırıp binlerce lirasını çarptılar, İstanbul’daki devremülk skandalı ortaya çıktı. Paraları ve telefonları alıp kaçtılar. Emlak işletmesi üzerinden dolandırıcılık yapan çete Kadıköy’de yakayı ele verdi. Türkiye çapında emlak ve devre mülk dolandırıcılığı yaptığı belirlenen şebekeye operasyon düzenlendi. Son model bir Ferrari marka otomobilin de bulunduğu onlarca lüks otomobil ele geçirilirken, dolandırıcıların kurduğu ağ şoke etti.
10.01.2023 Yaşam
Evde öldürülen iki genç kadın son yolculuklarına uğurlandı
Evde öldürülen iki genç kadın son yolculuklarına uğurlandı Kartal’da bir evde 30 yaşındaki Cansu Demirel ile 23 yaşındaki Dilara Gültay'ın cansız bedenleri bulundu. Mustafa Payan, kayıp olarak aranan genç kızları öldürdüğünü itiraf etti. Cansu Demirel ve Dilara Gültay, bugün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
10.01.2023 Yaşam
Oğlunu Deccal, karısını Jezebel sanıp evde katliam yaptı! Yıllar sonra şok gelişme
Oğlunu Deccal, karısını Jezebel sanıp evde katliam yaptı! Yıllar sonra şok gelişme İblisler gören bir adam, ayrı yaşadığı eşi ve iki çocuğunu katletti. Eşinin kalp sanarak akciğerini, evdeki iki çocuğun da kalplerini çıkardı. Sonra da eşinin ailesine sesli mesaj attı. Kan donduran katliamdan yıllar sonra ise çok konuşulacak yeni bir gelişme yaşandı...
26.12.2022 Dünya
Miras skandalı vasi tayin ederken ortaya çıktı! Öz kardeşten büyük vurgun
Miras skandalı vasi tayin ederken ortaya çıktı! Öz kardeşten büyük vurgun Yeni dolandırıcılık vakası Ankara’da patladı. Erdem B.'nin şizofreni hastası babasına yaptıkları akıllara durgunluk verdi. Büyük mirası tek başına almak isteyen şahsın oyununu ise bir diğer kardeş böyle ortaya çıkardı.
22.12.2022 Yaşam
Biran Damla Yılmaz: Lüks marka takıntım yok
Biran Damla Yılmaz: Lüks marka takıntım yok Yasak Elma dizisiyle adından söz ettiren oyuncu Biran Damla Yılmaz, son olarak çekimleri tamamlanan Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi 'Prestij Meselesi'nde kamera karşısına geçti. 36 yaşındaki güzel, başrol oyuncularının dış görünüşlerine göre seçildiği iddiasıyla ilgili usta tiyatrocu Oya Başar'ın çok konuşulan sözlerini değerlendirdi.
11.12.2022 Magazin
Denizli’de tüyler ürperten cinayet! Sürüyerek götürdü, sonrası vahşet
Denizli’de tüyler ürperten cinayet! Sürüyerek götürdü, sonrası vahşet Tüyler ürperten cinayet haberi bu kez de Denizli’den geldi. Eşi ile tartışma yaşayan adamın adeta gözü döndü. Babası dahi engel olamadı onu da bacağından yaraladı. Katil sonra ise yakayı böyle ele verdi.
30.11.2022 Yaşam
Rap şarkıcısı Aaron Carter küvette ölü bulundu!
Rap şarkıcısı Aaron Carter küvette ölü bulundu! 90'lı yılların ünlü grubu Backstreet Boys'un üyelerinden Nick Carter'ın kardeşi, rap şarkıcısı Aaron Carter, Los Angeles yakınlarında evinde ölü bulundu. LA County Şerif Departmanı'nın yaptığı açıklamaya göre saat 11:00 civarlarında bir yardım çağrısı alındı. Carter, 1997 yılında henüz 9 yaşındayken "çocuk yıldız" olarak şöhrete kavuşmuştu.
6.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şizofreni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şizofreni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.