Siyaset Akademisi

Siyaset Akademisi

Son dakika Siyaset Akademisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Siyaset Akademisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Siyaset Akademisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Siyaset Akademisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan siyaset akademisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 279 siyaset akademisi haberi bulunmuştur. Tüm siyaset akademisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı Bursa'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti ise 2’şer milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Hüseyin Yayman kimdir, nereli, görevi nedir? AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın ailesi enkazdan çıkarıldı mı?
Hüseyin Yayman kimdir, nereli, görevi nedir? AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın ailesi enkazdan çıkarıldı mı? AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ailesinin göçük altında olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,4 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Oktay, "Toplam 284 vefatımız, 2 bin 23 yaralımız ve 1710 yıkılan binamız var. Toplam 2786 arama kurtarma ekibimiz sahada, her an bu sayı artıyor" ifadelerini kullandı. CNN Türk yayınına bağlanan Yayman "İki abim, eşleri, ablam, eniştem, çocukları enkazın altında" dedi. Peki, Hüseyin Yayman kimdir, nereli, görevi nedir? AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın ailesi enkazdan çıkarıldı mı?
6.02.2023 Gündem
Meral Akşener: Vatandaşın parlamenter sisteme geçiş talebi var
Meral Akşener: Vatandaşın parlamenter sisteme geçiş talebi var İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem isimli konferansta yaptığı konuşmada “Tek adam sistemine bağlı ve her bir yetkinin tek kişiye bağlandığı bir sistemin yürümesi mümkün değil. Şu anda vatandaşın bildiğim kadarıyla yüzde 67’ler civarında parlamenter sisteme geçişle ilgili talebi var. Zaman geçtikçe uygulamadaki kusurlar, hatalar ortaya çıktıkça talep daha da arttı” dedi. 
27.05.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Göçler konusunda ciddi sorunlar yaşayan bir ülkeyiz
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Göçler konusunda ciddi sorunlar yaşayan bir ülkeyiz Diplomasi ve Siyaset Akademisi’nde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Kaçaklar Afganistan’dan geliyor koskoca İran sınırını aşıyorlar. Van’dan otobüslere binip büyük kentlere ulaşıyorlar. Aslında bunlar herkesin gözü önünde oluyor. Birileri bunu kontrol edemiyor veya insan kaçakçılığı yapanlar bir şekilde bunu beceriyor. Bugün göçler konusunda ciddi sorunlar yaşayan bir ülkeyiz” dedi.
13.05.2022 Siyaset
AK Parti'li Şen: Milletimizin teveccühü için önce gönlünü kazanmamız lazım
AK Parti'li Şen: Milletimizin teveccühü için önce gönlünü kazanmamız lazım AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, "Teşkilat seferde olursa o teşkilata zafer gelir' dedik. O yüzden sürekli sefer, sürekli zafer' dedik. Fakat bu milletimizin bize teveccühü ile alakalı bir şey. Eğer milletimiz teveccüh ederse kazanabiliriz. Milletimiz oy verirse, o bizden yana bakarsa, onunla aynı ufuklara bakarsak kazanabiliriz. O yüzden milletimizin teveccühü için öncelikle milletimizin gönlünü kazanmamız lazım” dedi.
23.02.2022 Siyaset
MHP lideri Bahçeli duyurdu! Türkiye Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı kuruldu
MHP lideri Bahçeli duyurdu! Türkiye Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı kuruldu Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Türkiye Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı'nın kurulduğunu sosyal medyadan ilan etti. Bahçeli, 'Aziz hatırasını samimiyetle idrak etmek, davamızın ilkelerini sadakatle savunmak, fikir ve hizmetlerinin doğru anlaşılmasını ve anlatılmasını sağlamak maksadıyla “Türkiye Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı” kurulmuş ve tarihi bir adım atılmıştır.' dedi.
11.12.2021 Siyaset
MHP lideri Bahçeli duyurdu! Türkiye Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı kuruluyor
MHP lideri Bahçeli duyurdu! Türkiye Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı kuruluyor MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı kurulacak. Türkiye Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı Başkanı ben olacağım." açıklamasını yaptı.
6.12.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan İYİ Parti lideri Akşener'i neden hedef aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan İYİ Parti lideri Akşener'i neden hedef aldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yasama yılının ilk grup toplantısında İYİ Parti lider Meral Akşener'i ilk kez hedef aldı. Siyasi kulislerde bu hamlenin altında yatan nedenler konuşuldu. İşte detaylar...
7.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti teşkilatına seslendi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti teşkilatına seslendi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Siyaset Akademisi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "AK Parti’nin gençlik kollarında siyasete atılan arkadaşlarımızdan bugün genel başkan yardımcılığından milletvekilliğine, il başkanlığından belediye başkanlığına kadar her seviyeye gelmiş olanlar var." ifadelerini kullandı. Erdoğan İdlib'deki gelişmeler hakkında da konuşarak, "İdlib'de de gelişmeler şu anda lehe döndü. 3 tane şehidimiz var mekanları cennet olsun. Onun yanında rejim güçlerinin kaybı çok büyük." ifadelerini kullandı.
27.02.2020 Siyaset
Süleyman Soylu’dan Abdullah Gül açıklaması: İçime hançer gibi saplandı
Süleyman Soylu’dan Abdullah Gül açıklaması: İçime hançer gibi saplandı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Gezi eylemleriyle ilgili yaptığı açıklamalara tepki göstererek, "Kimse kusura bakmasın, o günkü Cumhurbaşkanımızın sanki o olayların yaşandığı bir Türkiye'de yaşamıyormuş gibi bugün söz söylemesi de bırakın İçişleri Bakanlığı'nı, bu ülkenin bir ferdi olarak, Süleyman Soylu olarak içime hançer gibi saplanmıştır" dedi.
22.02.2020 Gündem
AK Parti'de 19'uncu dönem Siyaset Akademisi başvuruları başladı
AK Parti'de 19'uncu dönem Siyaset Akademisi başvuruları başladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 19'uncu Dönem Siyaset Akademisi başvurularının başladığını belirterek, "Akademide dereceye girenlere; birinciye Kudüs, ikinciye Balkanlar, üçüncüye ise İspanya Endülüs gezisi ödülleri verilecektir" dedi.
13.01.2020 Siyaset
Gazeteci Ragıp Zarakolu hakkında kırmızı bülten çıkarıldı!
Gazeteci Ragıp Zarakolu hakkında kırmızı bülten çıkarıldı! Gazeteci Ragıp Zarakolu hakkında 2011’de yaptığı konuşma nedeniyle açılan dava kapsamında kırmızı bülten çıkarıldı.
5.09.2018 Gündem
Sinan Özen'den Kılıçdaroğlu'na: Sanat da siyasetin bir parçasıdır
Sinan Özen'den Kılıçdaroğlu'na: Sanat da siyasetin bir parçasıdır Sanatçı Sinan Özen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla Hatay'a giden sanatçılara tepki göstermesine ilişkin, "Sanat da siyasetin bir parçasıdır. Müziğin dini, dili yoktur. Müzik evrenseldir birleştirici bir unsurdur. Sanatçının bu anlamda devletin büyüğünün davetine icabet etmesi gerekmektedir. Devletin başında halkın seçmesiyle gelen bir büyüğe o saygıyı gösterecektir." dedi.
23.04.2018 Gündem
Terör örgütü PKK'nın siyasi parti oyunu
Terör örgütü PKK'nın siyasi parti oyunu Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör örgütü PKK soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak için itirafçı olan A.A, örgütün şehirlerdeki faaliyetleri hakkında önemli bilgiler verdi.
22.04.2018 Gündem
AK Parti'li Bostancı: Bu ittifak toplumun yüzde 70'inin ittifakı
AK Parti'li Bostancı: Bu ittifak toplumun yüzde 70'inin ittifakı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Grup Başkanvekili Naci Bostancı, AK Parti- MHP ittifakıyla ilgili olarak "Bu ittifak sadece Ak Parti ve MHPnin değil, Türkiye toplumunun yüzde 70inin ittifakıdır dedi.
11.03.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dinde reform haddimize mi?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dinde reform haddimize mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde Siyaset Akademisi'nin açılışında konuştu. "İslam'ın güncellenmesi" sözüne açıklık getiren Erdoğan, "Biz dinde reform aramıyoruz. Haddimize mi? Ama önüne gelenin çıkıp da kadınlarla ilgili genç, yaşlılarla ilgili ileri geri konuşmalarının İslam'a getirdiği lekeyi, gölgeyi görmemezlikten gelemeyiz. Kimse bizim dinimize fatura kesme hakkına sahip değildir" dedi.
9.03.2018 Siyaset
AK Parti Siyaset Akademisinden Kılıçdaroğlu'na davet
AK Parti Siyaset Akademisinden Kılıçdaroğlu'na davet AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Siyaset Akademisinin yeni dönem çalışmalarına davet ederek, "Sayın Kılıçdaroğlu bizim Siyaset Akademimizden bir şeyler elde ederse AK Parti olarak biz de kendisi üzerinden Türkiye'de muhalefetin gelişmesine bir katkıda bulunmuş oluruz." dedi.
8.01.2018 Siyaset
AK Parti'nin adayı belli oldu
AK Parti'nin adayı belli oldu İstanbul'un Esenyurt Belediyesi'nde Başkan Necmi Kadıoğlu'nun sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa etmesinin ardından AK Parti'nin yeni başkan adayı Ali Murat Alatepe oldu.
29.09.2021 Gündem
Son dakika haber: İçişleri Bakanlığı'ndan PKK açıklaması...
Son dakika haber: İçişleri Bakanlığı'ndan PKK açıklaması... İçişleri Bakanlığınca, PKK/KCK terör örgütüne yönelik 12-13 Aralık'ta 28 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda 568 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
29.09.2021 Gündem
'Allah’ı öğrenmesi gereken çocuklar He-Man'i öğrendiler'
'Allah’ı öğrenmesi gereken çocuklar He-Man'i öğrendiler' Denizli’de AK Parti İl Teşkilatının Siyaset Akademisi'nde ders veren oyuncu Ahmet Yenilmez, “Kur'an kurslarında kainatın hakimi Allah Celle Celaluhu'yu öğrenmesi gereken çocuklar, maalesef 'kainatın hakimi He-man'ı öğrendiler. O sakallı imamlar gitti, yerine sinek kaydı tıraşı olmuş, takım elbiseli, ütülü, güzel konuşan, güzel ağlayan imamlar geldi” dedi. Yenilmez, Türkiye’de birçok filmde uyuşturucu reklamının yapıldığını da savundu.
4.12.2016 Magazin
Muş'ta HDP ve DBP'li yöneticilerin aralarında olduğu 5 kişi tutuklandı
Muş'ta HDP ve DBP'li yöneticilerin aralarında olduğu 5 kişi tutuklandı Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan HDP ve DBP il yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 6 kişiden 5'i tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Muş'ta HDP ve DBP binalarından FETÖ kitapları çıktı
Muş'ta HDP ve DBP binalarından FETÖ kitapları çıktı MUŞ'ta HDP ve DBP binalarında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan aramada, FETÖ'nün kitap, dergileri bulundu...
29.09.2021 Gündem
‘FETÖ’cülerin siyasette etkili olma niyeti yok’
‘FETÖ’cülerin siyasette etkili olma niyeti yok’ AK Partili Şentop, “FETÖ’cülerin siyaset içerisinde örgütlenme, parti kurma ya da partilere adam sokmak sayesinde siyasette etkili olmak gibi bir niyetleri yok” dedi
29.09.2021 Gündem
Soylu'dan HDP'ye: Onlara acı haberim var!
Soylu'dan HDP'ye: Onlara acı haberim var! Bakan Soylu, HDP'yi kastederek, 'Onlara acı bir haber vereyim, güvendikleri dağlara kar yağmaktadır, sırtlarını dayadıkları terör örgütü yok oluş girdabı içerisine girmiştir' dedi
29.09.2021 Gündem
Fikri Işık'tan Musul uyarısı
Fikri Işık'tan Musul uyarısı Bakan Işık, Rakka ve özellikle Musul operasyonunun Türkiye açısından çok kritik olduğunu belirterek şöyle dedi: "Bizim açımızdan sonuçları itibariyle en önemli sebeplerden biri, eğer Musul'da operasyon iyi planlanmazsa ve birtakım güçlere dayanarak Musul'un demografik yapısı dikkate alınmadan bir operasyon yapılırsa bu 1 milyon insanın Musul'dan göç etmesi anlamına gelir...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Siyaset Akademisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki siyaset akademisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.