Siyah İnci

Siyah İnci

Son dakika Siyah İnci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Siyah İnci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Siyah İnci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Siyah İnci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan siyah inci gelişmeleri de dahil olmak üzere 677 siyah inci haberi bulunmuştur. Tüm siyah inci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, dün 30'uncu yaşına bastı. Erçel, 30'uncu yaşı için 'The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)' temalı bir parti düzenledi. Ünlü oyuncu doğum gününe özel pozlarıyla çok konuşuldu.
27.11.2023 Magazin
Teşkilat Siyah İnci kimdir? Zeynep Tuğçe Bayat kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Teşkilat Siyah İnci kimdir? Zeynep Tuğçe Bayat kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Teşkilat dizisi Siyah İnci kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Pazar akşamları ekrana gelen Teşkilat dizisinde hikaye renk değiştirirken oyuncu kadrosuna bir isim daha katıldı. Siyah İnci karakterini oynayacak isim Zeynep Tuğçe Bayat oldu. Peki Zeynep Tuğçe Bayat kimdir, hangi dizilerde oynadı?
9.04.2023 Televizyon
Teşkilat Hasan Atmaca (Efkar Baba) öldü mü? Gürkan Uygun Teşkilat dizisinden ayrıldı mı?
Teşkilat Hasan Atmaca (Efkar Baba) öldü mü? Gürkan Uygun Teşkilat dizisinden ayrıldı mı? Teşkilat Hasan Atmaca öldü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. 26 Mart Pazar akşamı 69'uncu bölümüyle TRT 1'de ekrana gelen Teşkilat dizisinde Efkar Baba (Hasan Atmaca) karakterini oynayan Gürkan Uygun'un diziden ayrılıp ayrılmadığı merak edildi. Dizinin son bölümünde Korkut'un, "Hasan Atmaca öldü, onu siz öldürdünüz. Ama mesele bitmedi, geride bir tanesini bile bırakmayacağım" sözü sonrası izleyici araştırmalara başadı. Peki Gürkan Uygun Teşkilat'tan ayrıldı mı?
27.03.2023 Televizyon
Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu
Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu Oyuncu Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu. Uzun süredir yer alacağı yeni proje merak konusu olan oyuncu, İki Yabancı dizisiyle anlaştı.
18.01.2023 Televizyon
Kemer Country Club Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları sona erdi
Kemer Country Club Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları sona erdi 2023’ün ilk engel atlama yarışması Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları, 6 Ocak Cuma günü Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde başladı ve 8 Ocak’ta gerçekleşen final müsabakalarıyla sona erdi.
9.01.2023 Diğer Sporlar
Pele kimdir, kaç yaşında? Pele’nin kaç golü var, hangi takımlarda oynadı? Pele’nin hastalığı ne?
Pele kimdir, kaç yaşında? Pele’nin kaç golü var, hangi takımlarda oynadı? Pele’nin hastalığı ne? "Siyah İnci", "Futbolun Kralı", "Kral Pele" lakaplarıyla tanınan Brezilyalı efsane futbolcu Pele’nin sağlık durumunun ağırlaştığı, kanserinin ilerlediği duyuruldu. Futbolun efsanesi Pele ile ilgili gelişmeler yakından takip edilirken futbol geçmişi ile ilgili detaylar da araştırılıyor. Peki, Pele kimdir, kaç yaşında? Pele’nin kaç golü var? Pele hangi takımlarda oynadı? Pele’nin hastalığı ne? İşte Pele’nin son hali ve hakkında merak edilenler…
22.12.2022 Şampiy10
Sadakatsiz Derin ölecek mi, Melis Sezen Sadakatsiz’den ayrılıyor mu?
Sadakatsiz Derin ölecek mi, Melis Sezen Sadakatsiz’den ayrılıyor mu? Melis Sezen Sadakatsiz dizisinden ayrılıyor mu, Sadakatsiz Derin ölecek mi? Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz dizisinin yeni bölüm fragmanında Volkan'ın Derin'i küvette boğduğu anlar izleyenleri şokey etti. Fragmanı izleyen dizinin hayranları “Sadakatsiz Melis Sezen diziden ayrılıyor mu?” sorusuna yanıt aramaya başladı.
23.03.2022 Televizyon
Burak Altay 'Menajerimi Ara'ya konuk oluyor
Burak Altay 'Menajerimi Ara'ya konuk oluyor Ay Yapım imzası taşıyan dizi 'Menajerimi Ara'nın bu haftaki konuğu Burak Altay olacak. 40'ıncı bölümü izle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin yeni bölümü şimdiden merak konusu oldu.
30.05.2021 Magazin
Melis Sezen: Farkında olmadan cilve yapanlardanım
Melis Sezen: Farkında olmadan cilve yapanlardanım Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de Derin rolüyle hayatlarımıza giren Melis Sezen samimi açıklamalarda bulundu.
4.04.2021 Magazin
Çukur'un kadrosuna yeni isim!
Çukur'un kadrosuna yeni isim! Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur'un kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Çukur bu sezon hayranlarına veda edecek. Dizinin finali yaklaşırken sürpriz bir transfer gerçekleşti.
4.03.2021 Magazin
Karayip Korsanları: Siyah İncinin Laneti fragmanı
Karayip Korsanları: Siyah İncinin Laneti fragmanı Başrollerinde Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Keira Knightley ve Jack Davenport'un olduğu "Karayip Korsanları: Siyah İncinin Laneti Fragmanı" filmi cumartesi akşamı saat 20.00'da Kanal D'de!
11.01.2021 Televizyon
Azize'nin ilk fragmanı yayınlandı!
Azize'nin ilk fragmanı yayınlandı! İmkansızlıklarla dolu tutkulu bir aşkı izleyicilerle buluşturmaya hazırlanan Azize, yakında Kanal D'de başlıyor! Peki, Azize dizinin konusu nedir?
5.10.2019 Televizyon
Murat Dalkılıç ile Melis Sezen aşk mı yaşıyor?
Murat Dalkılıç ile Melis Sezen aşk mı yaşıyor? Murat Dalkılıç ve Melis Sezen’in sosyal medyadan paylaştığı kareler "aşk mı yaşıyorlar" iddialarını yeniden gündeme getirdi.
29.11.2018 Magazin
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 15 Şubat Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 15 Şubat Perşembe 15 Şubat Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 06:45’de “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrarı ile ekranlara gelecek. Sevilen dizinin yeni bölümünü seyredemediyseniz son bölümde yaşananları bu tekrar bölümden ayrıntılı şekilde öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Siyah İnci” adlı dizi son kez final bölümü ile ekranlara veda edecek. Soluksuz izleyebileceğiniz final bölümünde birbirinden farklı olaylara tanıklık edebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
15.02.2018 Gündem
Siyah İnci 20. bölümüyle bu akşam final yapıyor!
Siyah İnci 20. bölümüyle bu akşam final yapıyor! Siyah İnci 20. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam son kez ekrana gelecek olan Siyah İnci dizisi final yapacak. Peki Siyah İnci'de Hazal ve Kenan aşklarını yaşayabilecek mi? Yoksa kazanan Vural mı olacak? İşte tüm detaylar...
15.02.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 08 Şubat Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 08 Şubat Perşembe 08 Şubat Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 06:45’de “Bugün” adlı haber bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Gündemin tüm sıcak gelişmelerini ve olaylarını ayrıntıları ile Star TV ekranlarınızda olacak.. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Sİyah İnci” adlı dizinin yepyeni bölümü ile yayın akışına geçiyor. Nefes kesen heyecanlı kesitleri ile tüm hayranları ekranları karşısına toplayan diziyi ailenizle birlikte izleyerek perşembe akşamınıza hareketlilik getirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
8.02.2018 Gündem
Senaryo tıkandı bitti
Senaryo tıkandı bitti Tolgahan Sayışman, rol aldığı ‘Siyah İnci’nin Hande Erçel’in oyunculuğu yüzünden final kararı aldığı iddialarına cevap verdi: “Senaryo tıkandı, bitti”
7.02.2018 Magazin
Dizisi bitti sosyal medyanın diline düştü
Dizisi bitti sosyal medyanın diline düştü Star TV'deki Siyah İnci dizisi final yapınca dizinin başarısızlığı Hande Erçel'e bağlandı. Erçel'in oyunculuğu sosyal medyada alay konusu oldu.
4.02.2018 Magazin
Ocak ayını birinci bitirdi!
Ocak ayını birinci bitirdi! Star TV, yayınlanan dizilerinin başarılı performansları ile Ocak ayını birinci kanal olarak kapattı.
1.02.2018 Televizyon
Siyah İnci 18. yeni bölümde şoke eden haber!
Siyah İnci 18. yeni bölümde şoke eden haber! Siyah İnci 18. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Star TV'nin konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken dizisi Siyah İnci'de bu hafta yine heyecanlı olaylar yaşanacak. Siyah İnci dizisinde Vural, Sinan ve Kenan'ın alacağı haber ne olacak?
1.02.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Şubat Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Şubat Perşembe 1 Şubat Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 06:45’de “Bugün” adlı haber bülteni ile ekranlardaki yerini alacak. Dünya üzerinde sirayet eden tüm sıcak gelişmeler ve olaylar detaylı şekilde Star ekranlarında olacak. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Siyah İnci” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına dahil olacak. Sevilen renkli dizi ile perşembe akşamınızı daha keyifli ve heyecanlı hale getirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek haberin devamını okuyabilirsiniz.
1.02.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 27 Ocak Cumartesi
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 27 Ocak Cumartesi 27 Ocak Cumartesi gününe ait Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Dolunay” adlı yerli dizinin tekrar bölümüyle ekranlara geliyor. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümü hayranlarını karşılıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını okuyun.
27.01.2018 Gündem
Siyah İnci 17. yeni bölümde Vural Hazal'ın peşini bırakacak mı?
Siyah İnci 17. yeni bölümde Vural Hazal'ın peşini bırakacak mı? Siyah İnci 17. yeni bölüm fragmanları yayınlandı ve büyük heyecan yarattı. Star TV'nin sevilen dizisi Siyah İnci'de Vural'ın yeni hamlesi ne olacak? İşte Siyah İnci dizisinin heyecan dolu yeni bölüm fragmanları ve özeti...
25.01.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Ocak Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Ocak Perşembe 25 Ocak Perşembe gününe ait Star TV yayın akışı, sabah 06:45’de “Bugün” adlı haber bülteni ile yayın akışındaki yerini alıyor. Siyasetten sağlığa, piyasadan ekonomiye, yaşamdan spora kadar aklınıza gelebilecek pek çok konuya dair güncel gelişmeleri Star ekranlarınız karşısından seyrederek öğrenebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Siyah İnci” adlı yerli dizinin yepyeni bölümü yayına başlıyor. Sürükleyici ve nefes kesen yeni bölümü, sevdiklerinizle birlikte seyrederek güzel bir akşam geçirebilirsiniz.
25.01.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Siyah İnci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki siyah inci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.