Sınırdışı

Sınırdışı

Son dakika sınırdışı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sınırdışı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sınırdışı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sınırdışı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sınırdışı gelişmeleri de dahil olmak üzere 754 sınırdışı haberi bulunmuştur. Tüm sınırdışı haberleri aşağıda listelenmiştir.
PKK’lı terörist Mehmet Kopal Fransa'da yakalanarak Türkiye'ye getirildi
PKK’lı terörist Mehmet Kopal Fransa'da yakalanarak Türkiye'ye getirildi Emniyet Genel Müdürlüğü; PKK/KCK silahlı terör Örgütüne üye olma suçundan ulusal seviyede aranan Mehmet Kopal'ın Fransa'da yakalanarak Türkiye'ye getirildiğini duyurdu.
10.04.2024 Gündem
İstihbarattan İstanbul'da kritik operasyon! Terör saldırısı hazırlığı yapan 2 DEAŞ’lı jandarma ve polis kıyafetiyle yakalandı
İstihbarattan İstanbul'da kritik operasyon! Terör saldırısı hazırlığı yapan 2 DEAŞ’lı jandarma ve polis kıyafetiyle yakalandı İstihbarat ve terörle mücadele ekiplerince İstanbul’da düzenlenen operasyonda, saldırı için hazırlık yaptıkları tespit edilen 2 DEAŞ üyesinin yakalandığı bildirildi. Orta Asya kökenli oldukları belirtilen hücre üyelerinin barındıkları evde ise jandarma üniforması, polis yeleği, araç çakar tertibatı, polis şapkası, araç telsizi, bıçak ve silah kılıfı ile eylem talimatı içeren dijital malzeme bulundu.
1.04.2024 Gündem
Profesöre kırmızı bülten! Sınır dışı kararı verildi
Profesöre kırmızı bülten! Sınır dışı kararı verildi KKTC, bir üniversitede patlayan ‘sahte diploma ve yolsuzluk’ skandalının şokunu yaşarken, bir başka üniversitede de yapay zekâ, yazılım ve bilişim sistemleri olmak üzere mühendislik fakültesinde 3 bölüm başkanlığı yürüten bir profesörün, 13 yıldır Kanada tarafından kırmızı bültenle arandığı ortaya çıktı.
30.03.2024 Dünya
İstanbul'da kaçak göçmen operasyonu: 262 kişi yakalandı
İstanbul'da kaçak göçmen operasyonu: 262 kişi yakalandı Sultangazi’de kaçak göçmenlere yönelik operasyon düzenlendi. Kaçak göçmenlerin barınmasını ve yasadışı yollarla Avrupa’ya gitmesini sağlayan 5 şüpheli gözaltına alındı. Sultangazi ve kent genelinde düzenlenen operasyonlarda yakalanan toplam 262 kaçak göçmen sınırdışı edilmek üzere İl Göç İdaresine teslim edildi.
26.11.2023 Gündem
Kaçak göçmen denetiminde 354 kişi sınır dışı edildi
Kaçak göçmen denetiminde 354 kişi sınır dışı edildi İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, birçok ilçede geniş çaplı denetim gerçekleştirdi. 354 kişi sınır dışı edildi.
5.07.2023 Gündem
Almanya’da ‘hızlı sınır dışı’ dönemi! Sığınmacı politikası sertleşiyor
Almanya’da ‘hızlı sınır dışı’ dönemi! Sığınmacı politikası sertleşiyor Almanya hükümeti ile eyalet başbakanları Berlin’de yaptıkları toplantıda, iltica başvuruları reddedilenlerin zaman kaybetmeden sınır dışı edilmesine karar verdi.
12.05.2023 Gündem
'insan kaçakçılığı' çetesi çökertildi! Kaçan da kaçıran da kaçak göçmen
'insan kaçakçılığı' çetesi çökertildi! Kaçan da kaçıran da kaçak göçmen Türkiye’ye kaçak olarak gelen göçmenleri, teknelerle Romanya’ya kaçıran, kendileri gibi 15 kaçak göçmenin kurduğu çete çökertildi. Operasyonda çete liderinin de içinde olduğu tamamı yabancı uyruklu 15 kişi ile 583 kaçak göçmen yakalandı.
9.05.2023 Yaşam
Bakan Soylu'dan ABD Büyükelçisine: Pis ellerini Türkiye'nin üzerinden çek
Bakan Soylu'dan ABD Büyükelçisine: Pis ellerini Türkiye'nin üzerinden çek İçişleri Bakanı Süleyman Bakan Soylu, son günlerde bazı ülkelerin konsolosluklarını kapatmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, ABD Büyükelçisi Jeffrey Lane Flake de tepki gösterdi.
3.02.2023 Gündem
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kaçakçısı İstanbul’da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kaçakçısı İstanbul’da yakalandı Hakkında uluslararası düzeyde kırmızı bültenle arama kararı bulunan Avusturalya’nın önde gelen uyuşturucu çetelerinden Comanchero’nun lideri Duax Ngakuru, İstanbul’da yakalandı. Küresel bir uyuşturucu imparatorluğunun beyni olduğu iddia edilen Yeni Zelanda doğumlu Ngakuru, sınırdışı edilmek üzere İl Göç İdaresine teslim edildi.
16.01.2023 Gündem
İstiklal Caddesi saldırısında teröristin evlilik oyunu ortaya çıktı, işte sosyal medya hesabı
İstiklal Caddesi saldırısında teröristin evlilik oyunu ortaya çıktı, işte sosyal medya hesabı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Terörist Ahlam Albashır ile Bilal Hassan'ın sınırı geçmesine yardım ettikleri tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı. Bulgar basınındaki iddiaya göre bombalı saldırının 5 şüphelisi Bulgaristan'da yakalandı. Yakalananlar arasında Bilal Hassan'ın yardımcısı Amran Abdulrami de bulunuyor. Hain saldırı sonrası deşifre oldular. Bombalı saldırıyla irtibatlı isimlere dair kritik tespitler var. İşte ‘Hacı’dan ‘Jarkas Kardeşler’e, saldırının organizasyonunda yer alan kilit isimler ve rolleri...
19.11.2022 Gündem
İşte İsveç ve Finlandiya'dan istenen isimlerin listesi!
İşte İsveç ve Finlandiya'dan istenen isimlerin listesi! Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaştan sonra İsveç ve Finlandiya'dan NATO hanlesi gelmişti. NATO’ya girmek isteyen Finlandiya’dan 6’sı PKK, 4’ü FETÖ olmak üzere toplam 12 kişinin, İsveç’ten ise 26’sı PKK, FETÖ, DHKP- C, TİKKO üyesi 33 kişinin iadesini istedik, ancak bugüne kadar sonuç alamadık. Türkiye’nin bu 2 ülkeden iadesini talep ettiği isimlerin listesine ulaşıldı. İşte fotoğraflarıyla o liste...
27.06.2022 Gündem
İngiltere’ye AİHM şoku! Ruanda planı ilk denemesinde başarısız oldu...
İngiltere’ye AİHM şoku! Ruanda planı ilk denemesinde başarısız oldu... İngiliz hükümetinin 14 Nisan’da duyurduğu sığınmacıları 6500 km ötedeki Ruanda’ya taşıma planı, ilk denemesinde başarısız oldu. Plana göre salı günü, 130 sığınmacının Ruanda’nın başkenti Kigali’ye taşınması gerekiyordu. Ancak mağdur avukatlarının girişimleri sonucu uçaktakilerin sayısı İran, Irak ve Arnavutluk’tan toplam 7’ye kadar düşerken, 54 yaşındaki Iraklı bir sığınmacının Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne (AİHM) yaptığı başvuru tüm operasyonu iptal ettirdi. AİHM mesai saatleri dışında aldığı hükmü açıklamadan dakikalar öncesine kadar, yetkililer “geriye bir kişi bile kalsa” uçağın kalkacağını söylüyordu.
16.06.2022 Dünya
Esenyurt’ta 6 ayda 3 bin 921 göçmen yakalandı! İstanbul Valiliği duyurdu
Esenyurt’ta 6 ayda 3 bin 921 göçmen yakalandı! İstanbul Valiliği duyurdu İstanbul Valiliği, Esenyurt’ta son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda ülkeye kaçak yollardan girdiği tespit edilen bin 5 kaçak göçmenin geri gönderme merkezlerine teslim edildiğini açıkladı. Esenyurt'ta Ocak ayının başından bu yana yakalanan kaçak göçmen sayısı 3 bin 921’e ulaştı.
14.06.2022 Gündem
İstanbul Valiliği: 2022'de 18 bin 781 düzensiz göçmen hakkında işlem yapıldı
İstanbul Valiliği: 2022'de 18 bin 781 düzensiz göçmen hakkında işlem yapıldı İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "1 Ocak-15 Nisan 2022 tarihleri arasında; 4 bin 661'i Afganistan, bin 418'i Pakistan olmak üzere toplam 18 bin 781 düzensiz göçmen hakkında işlem yapıldı. Bu kişilerden 7 bin 684'ü İstanbul'dan sınır dışı edilirken, 7 bin 590'ı sınır dışı işlemleri için diğer illerdeki geri gönderme merkezlerine sevk edildi" denildi.
15.04.2022 Gündem
İstanbul Valiliği: 2022'de 18 bin 781 düzensiz göçmen hakkında işlem yapıldı
İstanbul Valiliği: 2022'de 18 bin 781 düzensiz göçmen hakkında işlem yapıldı İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "1 Ocak-15 Nisan 2022 tarihleri arasında; 4 bin 661'i Afganistan, bin 418'i Pakistan olmak üzere toplam 18 bin 781 düzensiz göçmen hakkında işlem yapıldı" denildi.
15.04.2022 Gündem
Rusya, ABD’ye, “İstenmeyen kişi” listesini sundu
Rusya, ABD’ye, “İstenmeyen kişi” listesini sundu Rusya, BM’deki Rus diplomatların sınır dışı edilmesine karşılık olarak ABD’ye nota vererek “İstenmeyen kişi” listesini sundu.
24.03.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları açıkladı! Artık zorunlu oldu, aşı ve PCR testi...
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları açıkladı! Artık zorunlu oldu, aşı ve PCR testi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Okullarda 6 Eylül'de yüz yüze eğitim başlamasıyla, henüz aşı olmamış öğretmen ve diğer personelin haftada en az 2 defa PCR testi yaptırmasını isteyeceğiz. Aşı olmayan üniversite öğrencilerimizin ve çalışanlarımızdan da düzenli PCR testi yaptırmalarını talep edeceğiz. Uçak ve şehirlerarası yolculuk, konser, sinema gibi toplu faaliyetler için de zorunlu PCR testi uygulamalarını devreye alacağız." dedi.
19.08.2021 Gündem
En az 4 bin 716 lira ödeniyor! 30 gün süresi var, çalışan da işveren de...
En az 4 bin 716 lira ödeniyor! 30 gün süresi var, çalışan da işveren de... Çalışan ve işveren pek çok kişiyi yakından ilgilendiriyor. 30 gün süre tanınıyor. Tamamen yasak. Bildirimde bulunmayanları ciddi yaptırımlar bekliyor. Çalışan için ceza miktarı 4 bin 716 TL iken işveren için bu rakam her bir işçi için 11 bin 796 lira. Özellikle son yıllarda Türkiye'de sayıları bir hayli artan yabancı kişilerin çalışma izni olmadan istihdam edilmesi yasak. Bu yasağa uymayan işçi ve işverenler cezai yaptırımla karşılaşıyor. İşte detaylar...
11.08.2021 Ekonomi
Dışişleri'nden çok sert tepki! 'AB için yüz kızartıcıdır'
Dışişleri'nden çok sert tepki! 'AB için yüz kızartıcıdır' Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Özellikle Kıbrıs, Doğu Akdeniz, Ege ve bölgesel konularda, esasen AB’nin büyük kesiminin de benimsemediğini bildiğimiz, ancak dayanışma ve veto baskısıyla 10 Aralık AB Zirvesi Sonuçlarına konulmak zorunda kalınan yanlı ve hukuka aykırı tutumu reddediyoruz. Yunanistan’ın Ege denizinde göçmenleri geri itmesi ve bu eylemlere Frontex’in dahil olması, AB için yüz kızartıcıdır." denildi.
11.12.2020 Siyaset
Fransız milletvekili açık açık söyledi: Türkleri sınırdışı edelim
Fransız milletvekili açık açık söyledi: Türkleri sınırdışı edelim Fransa'da, Türklere saldıran ve yolları kapatan Ermeni protestoculara tepki göstermeyen Fransız milletvekili Eric Ciotti, bu şiddete karşı yürüyüş yapan Türklerin sınır dışı edilmeleri gerektiğini savundu.
30.10.2020 Dünya
Terör örgütlerine darbe: 950 operasyon...
Terör örgütlerine darbe: 950 operasyon... İstanbul’da, ‘terörle mücadele’ kapsamında, bölücü terör örgütü PKK/PYD, FETÖ/PDY, DEAŞ ve diğer terör örgütleriyle mücadelede 2019 yılı içinde düzenlenen son bir yıllık operasyonlarda, 11 kiloya yakın patlayıcı madde, 28 el yapımı (EYP) bomba ve çok sayıda silah ele geçirildi. Çeşitli örgütlere mensup 2 bin 604 terörist şüphelinin etkisiz hale getirildiği baskınlarda, çeşitli menşeli 3 bin 701 fişek ve mermi, 20 av ve pompalı tüfek ve 6 molotofkokteylinin de olduğu çok sayıda mühimmat ve para ele geçirildi.
1.01.2020 Gündem
DHA, 5 yılda 7 bin 302 yabancı teröristin yakalandığı Risk Analiz Birimi'ne girdi
DHA, 5 yılda 7 bin 302 yabancı teröristin yakalandığı Risk Analiz Birimi'ne girdi Demirören Haber Ajansı (DHA), yabancı teröristlerin Türkiye üzerinden Suriye’ye geçişlerinin önlenmesinde en etkili çalışmalarının yürütüldüğü İstanbul Havaalanı’ndaki Risk Analiz Birimi’ne girdi. Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı’na bağlı Risk Analiz Birimi ekiplerinin terör örgütleri DEAŞ ve YPG/PYD-PKK’ya katılmak için dünyanın farklı ülkelerinden gelen teröristleri yakalama süreci tüm ayrıntılarıyla görüntülendi.
15.12.2019 Gündem
Lisa Smith’in akılalmaz hikayesi...
Lisa Smith’in akılalmaz hikayesi... İrlanda’da devlet erkânı ile dünyayı dolaşan bir ordu mensubuyken bir anda radikalleşerek terör örgütü DEAŞ’a katılan Lisa Smith’in (38) Suriye hikâyesi sona erdi. Türkiye’nin Suriye’de bir kampta ele geçirdiği Lisa Smith, önceki gün sınırdışı edildiği ülkesinde gözaltına alındı.
3.12.2019 Dünya
Dışişleri'nden DEAŞ'lı teröristlerin iadesiyle ilgili flaş açıklama
Dışişleri'nden DEAŞ'lı teröristlerin iadesiyle ilgili flaş açıklama Dışişleri Bakanlığı, Hollanda'ya sınır dışı edilen terör örgütü DEAŞ'a mensup yabancı teröristlerin ülkelerine iadelerine ilişkin "Türkiye'nin çatışma bölgelerinde bulunmuş olan Yabancı Terörist Savaşçılar (YTS) sorununa dair tutumu nettir. YTS'ler bağlamında kaynak ülkelerin sorumluluklarını üstlenmelerini bekliyoruz." açıklamasında bulundu.
21.11.2019 Siyaset
10 ayda 300 kişi sınır dışı edildi
10 ayda 300 kişi sınır dışı edildi Ankara’da geçtiğimiz ocak ayından bu yana DAEŞ terör örgütü üyesi olduğu şüphesiyle gözaltına alınıp suç unsuruna rastlanmayan yabancı uyruklu 300 kişinin sınır dışı edildiği belirtildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturmalar kapsamında bu yılın ocak ayından bu yana DAEŞ mensubu olduğu iddiasıyla gözaltına alınan çok sayıda kişiden yaklaşık 300’ü hakkında herhangi bir suç kaydına rastlanmadı.
16.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sınırdışı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sınırdışı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.