Sınır Kapısı

Sınır Kapısı

Son dakika sınır kapısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sınır kapısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sınır kapısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sınır Kapısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sınır kapısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.077 sınır kapısı haberi bulunmuştur. Tüm sınır kapısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'den ticaret hamlesi! Yeni sınır kapısı açılıyor
Türkiye'den ticaret hamlesi! Yeni sınır kapısı açılıyor Türkiye ve Irak arasındaki dış ticaret hacminin yükselmesi amacıyla Yeni İpek Yolu için büyük önem taşıyan Ovaköy Sınır Kapısı açılacak. Proje, Avrupa’dan Körfez ülkelerine kadar geniş bir bölgeyi etkileyecek.
13.04.2024 Ekonomi
İstanbul'a ziyaretçi akını! 2 ayda 2 milyon 457 bin turist geldi
İstanbul'a ziyaretçi akını! 2 ayda 2 milyon 457 bin turist geldi Dünya turizminin göz bebeği İstanbul 2024 yılının ilk 2 ayında 2 milyon 457 bin 518 yabancı ziyaretçi ağırladı. İstanbul’a gelen yabancı ziyaretçi sayısı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 8,08 artış gösterdi. Türkiye’ye ilk 2 ayda gelen 4 milyon 341 bin 606 yabancı ziyaretçi sayısının yarısını ağırlayan İstanbul’u Şubat ayında en çok Ruslar tercih etti.
26.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
Ceketin cebine bantladığı 54 bin Euro gümrüğe takıldı
Ceketin cebine bantladığı 54 bin Euro gümrüğe takıldı Edirne Hamzabeyli Sınır Kapısı'na geçmek için Litvanya'dan yola çıkan Türk tır sürücüsünün ceketinde beyan edilmemiş 54 bin Euro para ele geçirildi.
3.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında terörle mücadele vurgusu yaparak, "Türkiye'nin terörle mücadelede İran'ın yanında olduğunu ifade etmek istiyorum. PKK/YPG/PYD'ye karşı mücadele güçlenmeli. Terörle mücadelemizde komşumuz İran'ın desteğinin önemini bir kez daha vurguladık" ifadelerini kullandı.
24.01.2024 Gündem
Kapıkule'de TIR'da Cessna tipi uçak ele geçirildi! Şok eden olay
Kapıkule'de TIR'da Cessna tipi uçak ele geçirildi! Şok eden olay Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir TIR'da yapılan aramada Cessna 172 tipi uçak ele geçirildi.
23.01.2024 Gündem
Karkamış Sınır Kapısı'nda bekleyen tır alev topuna döndü
Karkamış Sınır Kapısı'nda bekleyen tır alev topuna döndü Karkamış Sınır Kapısı'nda bekleyen tır, akü değişimi sırasında kıvılcımların yakıt deposuna sıçraması sonucu alev topuna döndü. Yangın sırasında alevler sınır kapısına da sıçradı.
16.01.2024 Gündem
Filistin: İsrail, öldürdüğü 80 Filistinlinin cansız bedeninden organlarını çaldı
Filistin: İsrail, öldürdüğü 80 Filistinlinin cansız bedeninden organlarını çaldı Gazze'deki hükümet, İsrail'in kara operasyonunda öldürülen 80 Filistinlinin organlarını çaldığını belirterek, konuyla ilgili uluslararası soruşturma başlatılması çağrısında bulundu.
28.12.2023 Dünya
Kara sınır kapılarında yaya geçiş dönemi başlıyor
Kara sınır kapılarında yaya geçiş dönemi başlıyor Avrupa'ya açılan Kara sınır kapılarından pandemi döneminde yaya geçişlerin yasaklanmasının ardından alınan yeni karar il yaya geçişi uzun süreden sonra tekrardan başlıyor.
26.12.2023 Gündem
Merkezi Yönetim Bütçe Teklifi, TBMM'de
Merkezi Yönetim Bütçe Teklifi, TBMM'de TBMM Genel Kurulu'nda 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nin görüşülmesine devam edildi.
23.12.2023 Gündem
Bulgaristan İçişleri Bakanı Stoyanov: Türk savcılara ve adaletine inanıyorum
Bulgaristan İçişleri Bakanı Stoyanov: Türk savcılara ve adaletine inanıyorum Edirne'nin Hamzadere Sınır Kapısı yakınlarında, sınır bölgesinde ateş açıp, Bulgar polisi Petır Dimitrov Bıçvarov'u (33) öldüren Engin Erguvan (36), tutuklu yargılandığı davanın duruşmasında olay günü içkili olduklarını öne sürdü. Davayı izlemek için kente gelen Bulgaristan İçişleri Bakanı Kalin Stoyanov, “Türkiye'deki savcılara ve adalete inanıyorum. Sonuçta bu uluslararası bir olayın araştırmasıydı ve suçlular çok çabuk adalete teslim edildi. Türkiye ve Bulgaristan arasında bu konularda güzel ortak çalışmalar oluyor" dedi.
14.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da ikili görüşmelerde bulundu. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege'yi barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Türkiye ve Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla dünyaya örnek olalım arzusundayız" ifadelerine yer verdi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
8.12.2023 Gündem
10 Yunan adasına 7 günlük vize! Erdoğan: Türkiye-Yunanistan olarak dünyaya örnek olmak arzusundayız
10 Yunan adasına 7 günlük vize! Erdoğan: Türkiye-Yunanistan olarak dünyaya örnek olmak arzusundayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Atina’da Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile görüştü. Erdoğan, Miçotakis ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye-Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla tüm dünyaya örnek olalım arzusundayız. Açık söylüyorum. Bizim aramızda çözülemeyecek kadar hiçbir sorun yok” dedi.
7.12.2023 Gündem
Bakan Koca’dan Gazze’den hasta transferi açıklaması
Bakan Koca’dan Gazze’den hasta transferi açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gazze’den şu ana kadar Türkiye’ye 114 hasta, 84 ise refakatçi getirildiği söyledi. Hasta transferiyle ilgili Türkiye, İsrail ve Mısır’dan oluşan 3’lü koordinasyon ekibinin çalıştığını belirten Bakan Koca, ekibin hasta transferi için çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti. Bölgede kurulacak sahra hastanesine yönelik ise Koca, “İlgili ekibimiz Gazze’de üç yerleşim yeri incelemişti. Üç yerleşim yerinin de altyapı açısında uygun olmadığını gördük. Dördüncü bir yerleşim yeri için yeniden fizibilite çalışmaları yapıldı. Refah Sınır Kapısı’na daha yakın olan dördüncü noktanın uygun olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.
7.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın yapılacak 'Gazze' gündemli Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi toplantısı öncesinde BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
28.11.2023 Gündem
Gazze'de bilanço ağırlaşıyor
Gazze'de bilanço ağırlaşıyor İsrail’in Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda can kaybı 6 bin 150'den fazlası çocuk olmak üzere 14 bin 854’e yükseldi. İsrail, yarın başlaması beklenen 4 günlük insan ara öncesi saldırılarını yoğunlaştırdı.
23.11.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cezayir dönüşü uçakta gazeteciler tarafından yöneltilen soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Toplantımız kapsamında akdedilen anlaşmalar, ki 13 anlaşma ve ortak bildiri, iş birliğimizi geliştirme yönündeki kararlılığımızı bir kez daha göstermiştir. Kardeşim Tebbun'la imzaladığımız ortak bildiriyle konseyimizin adını, “stratejik” tanımlamasını eklemek suretiyle “Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi” olarak yeniden belirledik." dedi.
22.11.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in saldırılarına sert tepki: Dünya sadece seyretti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in saldırılarına sert tepki: Dünya sadece seyretti Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gazze'nin en büyük sağlık tesisi olan Şifa Hastanesi'nde olan vahşeti hepimiz takip ettik. Medeni dünya bu hastane saldırılarını sessizce seyretti. Hatta İsrail'in kendini savunma hakkı diyenleri gördük." dedi.
20.11.2023 Gündem
Gazzeli hastalar Türkiye'de! Bakan Koca bizzat karşıladı
Gazzeli hastalar Türkiye'de! Bakan Koca bizzat karşıladı İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında yaralanan çoğunluğu kanser hastası olan 61 hasta ve beraberindeki 49 refakatçıyı taşıyan uçak Ankara Etimesgut Askeri Havalimanına indi. Hastaları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca karşıladı.
20.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü. Erdoğan Almanya ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme dair önemli mesajlar verdi.
18.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze'den getirilen hastalara ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze'den getirilen hastalara ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'den Türkiye'ye getirilen ve Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınan kanser hastalarını ziyaret etti.
16.11.2023 Gündem
Gazzeli kanser hastaları Türkiye'ye getirildi
Gazzeli kanser hastaları Türkiye'ye getirildi Türkiye ile Mısır koordinasyonunda kanser tedavilerinin devamlılığını sağlamak için Türkiye'ye götürülecek hastalar, Refah Sınır Kapısı'ndan Mısır'ın El-Ariş kentine giriş yaptı.
15.11.2023 Gündem
Gazze ablukada! 7 Ekim’den bu yana bir ilk yaşandı
Gazze ablukada! 7 Ekim’den bu yana bir ilk yaşandı İsrail saldırılarının devam ettiği Gazze Şeridi’ne 7 Ekim’den bu yana ilk kez yakıt girişine izin verildi.
15.11.2023 Dünya
Bakan Koca duyurdu: Gazzeli kanser hastaları Türkiye'ye getiriliyor
Bakan Koca duyurdu: Gazzeli kanser hastaları Türkiye'ye getiriliyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gazzeli 26 kanser hastasının tedavileri için Türkiye'ye getirileceğini açıkladı.
15.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suudi Arabistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarıyla ilgili konuşarak, "Gazze’de masum siviller, ayrım göz etmeyen ağır bombardıman altında hayatlarını kaybediyor, kendi topraklarında ayrıca göçe zorlanıyor. İsrail, hastaneleri, okulları, ibadethaneleri, cami, kilise ayırt ekmeksizin hatta hasta, ölü taşıyan ambulanslara varıncaya kadar, mülteci kamplarını hedef almak suretiyle bütün dünyanın gözleri önünde savaş suçu işliyor." ifadelerini kullandı.
12.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sınır Kapısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sınır kapısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.