Sınır Kapıları

Sınır Kapıları

Son dakika sınır kapıları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sınır kapıları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sınır kapıları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sınır Kapıları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sınır kapıları gelişmeleri de dahil olmak üzere 585 sınır kapıları haberi bulunmuştur. Tüm sınır kapıları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında terörle mücadele vurgusu yaparak, "Türkiye'nin terörle mücadelede İran'ın yanında olduğunu ifade etmek istiyorum. PKK/YPG/PYD'ye karşı mücadele güçlenmeli. Terörle mücadelemizde komşumuz İran'ın desteğinin önemini bir kez daha vurguladık" ifadelerini kullandı.
24.01.2024 Gündem
Refah sınır kapısı açıldı mı? Refah sınır kapısı nerede (harita) refah sınır kapısı nedir?
Refah sınır kapısı açıldı mı? Refah sınır kapısı nerede (harita) refah sınır kapısı nedir? İsrail’in Filistin’e saldırıları devam ederken Gazze’ye insani yardım için Mısır’daki Refah Sınır Kapısı’nda yüzlerce TIR bekliyor. ABD Başkanı Biden kapının sınırlı miktarda yardım için açılacağını duyurdu. Söz konusu duyurunun ardından vatandaşlar arama motorlarına yönelerek “Refah sınır kapısı nerede, Refah Sınır kapısı açık mı? Mısır Refah Sınır kapısı açılacak mı?” sorularına yanıt arıyor.
21.10.2023 Gündem
Havalimanlarında oy kullanma saatleri! İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen oy kullanma ne zaman bitiyor? Havaalanlarında oy kullanma tarihi!
Havalimanlarında oy kullanma saatleri! İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen oy kullanma ne zaman bitiyor? Havaalanlarında oy kullanma tarihi! Havaalanlarında oy kullanma başladı mı, oy kullanma ne zaman bitiyor? Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşlar, İstanbul Havalimanı'nda oy kullanmaya başladı. Peki, oy kullanma ne zaman bitiyor? İşte Havalimanlarında oy kullanma saatleri…
20.05.2023 Seçim
Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi için gümrük kapılarında oy kullanma başladı
Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi için gümrük kapılarında oy kullanma başladı Cumhurbaşkanı Seçimi'nin 28 mayıs pazar günü yapılacak 2. tur oylaması için yurt dışına kayıtlı seçmenler gümrük kapılarında oy kullanma işlemi başladı.
20.05.2023 Gündem
Avrupa'ya gitmek daha da zorlaşacak! Yeni uygulama devreye giriyor
Avrupa'ya gitmek daha da zorlaşacak! Yeni uygulama devreye giriyor Avrupa'ya seyahat etmek daha da zor hale geliyor. Avrupa Birliği Konseyi, Schengen Bölgesi dışındaki ülkelerden gelenler için pasaport kontrollerini sıkılaştıracak Entry/Exit System’ı (EES-Giriş-Çıkış Sistemi) 2023’ün mayıs ayında yürürlüğe koymaya hazırlanıyor. İşte haberin detayları...
26.11.2022 Ekonomi
Dolandırıcıların yeni taktiği sınır kapıları
Dolandırıcıların yeni taktiği sınır kapıları Ardahan’ın Çıldır ilçesinde dolandırıcıların yeni taktiği duyanları şaşkına çevirdi. Çıldır ve Aktaş Sınır kapılarının isimlerini kullanarak, uygun fiyata telefon ve araç parçası satan iş yerleri olduğunu sosyal medya üzerinden duyuran dolandırıcılar; ağlarına düşürdükleri insanları kısa sürede dolandırıp paralarını alıyor.
24.11.2022 Vatan TV
Sosyal medyada dolandırıcıların şaşkına çeviren taktiği: Sınır kapıları!
Sosyal medyada dolandırıcıların şaşkına çeviren taktiği: Sınır kapıları! Ardahan’ın Çıldır ilçesinde dolandırıcıların yeni taktiği duyanları şaşkına çevirdi. Çıldır ve Aktaş Sınır kapılarının isimlerini kullanarak, uygun fiyata telefon ve araç parçası satan iş yerleri olduğunu sosyal medya üzerinden duyuran dolandırıcılar; ağlarına düşürdükleri insanları kısa sürede dolandırıp paralarını alıyor.
24.11.2022 Gündem
Edirne Valiliğinden, Yunanistan ve göçmen açıklaması
Edirne Valiliğinden, Yunanistan ve göçmen açıklaması Edirne Valiliği, göçmenler üzerinden kaos oluşturmayı hedefleyen gerçekdışı paylaşımlar nedeniyle İpsala Sınır Kapısı etrafında toplanan gruba kolluk kuvvetleri tarafından kontrollü müdahale edilerek göçmen grubunun Geri Gönderme Merkezine alındığını duyurdu. Valilik açıklamasında, "Yunanistan medyasının bahse konu olayı da göçmenlerin sınırı geçmeye zorlanması şeklinde lanse etmesi, göçmenlere karşı takındığı insanlık ve hukuk dışı tutumu defalarca tespit edilmiş olan Yunanistan’ın alışılageldik suçluluk psikolojisi olarak görülmektedir." denildi.
19.10.2022 Gündem
İran, Irak ile olan kara sınırlarını yeniden açtı
İran, Irak ile olan kara sınırlarını yeniden açtı İran, yaşanan protestolar nedeniyle kapattığı Irak kara sınırlarını gösterilerin sona ermesi ile birlikte yeniden açtı ve Irak’a olan uçuşları yeniden başlattı.
30.08.2022 Dünya
Türkgözü Gümrük Kapısı 2 aylık aranın ardından yeniden açıldı
Türkgözü Gümrük Kapısı 2 aylık aranın ardından yeniden açıldı Türkiye'yi Gürcistan'a bağlayan en önemli sınır kapılarından olan ve modernizasyon çalışmalarının hızlandırılması amacıyla 2 ay önce kapatılan Türkgözü Gümrük Kapısı, tekrar yaya ve araç geçişine açıldı.
29.06.2022 Ekonomi
İçişleri Bakanı Soylu duyurdu: Rezve Deresi'nde yeni bir sınır kapısı açılacak
İçişleri Bakanı Soylu duyurdu: Rezve Deresi'nde yeni bir sınır kapısı açılacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bulgaristan ziyareti kapsamında İçişleri Bakanı Boyko Raşkov ile görüşmesinin ardından basına açıklamalarda bulundu. Komşu Bulgaristan ile çok sayıda ortak alanlarının olduğunu ifade eden Soylu, salgın döneminde ara verilen heyetler arası görüşmelere yeniden başladıklarını belirtti.
7.06.2022 Siyaset
ASELSAN’ın X-Ray cihazları Tokat Havalimanında kullanılacak
ASELSAN’ın X-Ray cihazları Tokat Havalimanında kullanılacak ASELSAN tarafından üretimi yapılan, limanlar, sınır kapıları, gümrükler, devlet binaları gibi birçok tesisin güvenliğinin sağlanmasında kritik öneme sahip yerli ve milli X-Ray cihazları, Tokat Havalimanında kullanılacak.
23.03.2022 Ekonomi
Türkgözü sınır kapısı nerede, açık mı? Türkgözü sınır kapısı hangi ülkeye, nereye açılır?
Türkgözü sınır kapısı nerede, açık mı? Türkgözü sınır kapısı hangi ülkeye, nereye açılır? Türkgözü Sınır Kapısı yolcu geçişlerine kapatıldı. Türkiye'nin Gürcistan üzerinden Kafkasya'ya açılan Türkgözü sınır Kapısı, Corona Virüs tedbirleri kapsamında kapatıldıktan 24 ay sonra yaya trafiğine açılmıştı. Sınır kapısı modernize çalışmaları nedeniyle 2 aradan sonra yeniden kapatıldı. Türkgözü sınır kapısı ne zaman açılacak?
7.03.2022 Yaşam
Türkgözü Sınır Kapısı yolcu geçişlerine kapatıldı
Türkgözü Sınır Kapısı yolcu geçişlerine kapatıldı Türkiye'nin Gürcistan üzerinden Kafkasya'ya açılan Türkgözü sınır Kapısı, Corona Virüs tedbirleri kapsamında kapatıldıktan 24 ay sonra yaya trafiğine açılmıştı. Sınır kapısı modernize çalışmaları nedeniyle 2 aradan sonra yeniden kapatıldı.
7.03.2022 Gündem
Toplu taşıma ile ilgili flaş maske kararı!
Toplu taşıma ile ilgili flaş maske kararı! Okul, hastane, sinema ve tiyatro gibi sosyal mesafenin sağlanamadığı alanlar ile toplu ulaşım araçlarında maske zorunluluğu devam edecek. AVM, tiyatro, halı saha gibi belirli alanlara girecek veya otobüs, tren, uçak gibi toplu ulaşım araçlarını kullanacak kişilere yönelik HES kodu sorgulaması yapılması uygulaması da 3 Mart itibarıyla sona erdi.
5.03.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ASELSAN'ın yerli ARIN X-ray bagaj kontrol cihazını inceledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ASELSAN'ın yerli ARIN X-ray bagaj kontrol cihazını inceledi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep Havalimanı'nda kullanılmaya başlanan ASELSAN'ın yerli ve milli imkanlarla ürettiği ARIN X-ray bagaj kontrol cihazını inceledi, ürünün özellikleri hakkında bilgi aldı.
26.12.2021 Gündem
Kritik tesisleri ASELSAN teknolojisi koruyacak
Kritik tesisleri ASELSAN teknolojisi koruyacak ASELSAN, Türkiye’nin teknolojik bağımsızlık vizyonu ışığında sivil sahalardaki atılımlarını devam ettiriyor. ASELSAN Güvenlik Sistemleri ürün ailesine ARIN X-Ray Bagaj Kontrol Cihazları eklendi. Güvenlik Amaçlı kullanılan X-Ray Bagaj Kontrol Cihazları; havaalanları, limanlar, sınır kapıları, gümrükler, devlet binaları gibi birçok tesisin güvenliğinin sağlanmasında kritik öneme sahip bulunuyor. Yeni geliştirilmiş cihazlar, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğüne Gaziantep Havalimanında kullanılmak üzere teslim edildi.
26.12.2021 Bilim ve Teknoloji
İran'dan son dakika kararı! Tüm sınırlarını 15 gün süreyle kapattı
İran'dan son dakika kararı! Tüm sınırlarını 15 gün süreyle kapattı İran, koronavirüsün Omicron mutasyonu nedeniyle tüm kara sınırlarını 15 gün süreliğine yolcu geçişlerine kapatma kararı alırken, ticari faaliyetler kısıtlamadan muaf tutuldu.
25.12.2021 Dünya
THY'den seyahat kısıtlamasıyla ilgili son dakika açıklaması
THY'den seyahat kısıtlamasıyla ilgili son dakika açıklaması THY'den seyahat kısıtlamasıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Omicron (Nu) varyantı tedbiri kapsamında 5 ülkeden Türkiye'ye seyahat kısıtlaması kararıyla ilgili Türk Hava Yolları yolcuları uyardı.
27.11.2021 Ekonomi
Gürbulak Gümrük Kapısı yeniden yaya geçişlerine açıldı
Gürbulak Gümrük Kapısı yeniden yaya geçişlerine açıldı Türkiye'yi İran'a bağlayan en önemli sınır kapılarından olan ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 20 aydır yaya yolcu geçişine kapalı olan Gürbulak Gümrük Kapısı'nda yaya geçişleri yeniden başladı.
8.10.2021 Gündem
Kanada'dan flaş karar! Bugünden itibaren...
Kanada'dan flaş karar! Bugünden itibaren... Kanada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle 21 Mart 2020'de kapattığı sınır kapılarını bugünden itibaren yeniden açtı.
8.09.2021 Dünya
Afganları sınıra göç ettiren söylenti! Bir anda yayıldı, herkes oraya koştu
Afganları sınıra göç ettiren söylenti! Bir anda yayıldı, herkes oraya koştu Taliban’ın Afganistan yönetimini ele geçirmesiyle Batı’ya doğru büyük bir göç başladı. Bu göç dalgası Türkiye’de tartışma konusu olurken, ilginç bir gelişme yaşandı. Afganistanlı göçmenler, sosyal medya üzerinden yayılan 'Yunanistan'ın sınır kapılarını açtığı söylentisi' üzerine Edirne'ye akın etti.
28.08.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Haziran sonu
Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Haziran sonu Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Bugün yapılması planlanan kabine toplantısı ertelendi. Toplantıda yasak saatlerinin esnetilmesi ve pazar günü sokağa çıkma yasağının kaldırılması bekleniyordu. Yasaklarla ilgili yapılan açıklamaya göre mevcut yasakların haziran ayı boyunca devam edileceği bildirildi. Alınan son kararda hafta içi ve cumartesi günü sokağa çıkma yasakları saat 22.00 ile saat 05.00 arası olarak güncellenmişti. Pazar günü ise sokağa çıkma yasağı uygulamasına devam edilmişti.
10.06.2021 Gündem
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! İşte yeni normalleşmenin detayları
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! İşte yeni normalleşmenin detayları İçişleri Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında haziran ayı boyunca uygulanacak olan kademeli normalleşme sürecinin ikinci etabına ilişkin tedbirleri duyurdu.
1.06.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman?
Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman? Kademeli normalleşme ile ilgili detaylar belli oldu. İçişleri Bakanlığı resmen açıkladı. 17 günlük tam kapanmanın ardından kademeli normalleşme sürecinin nasıl olacağı merak ediliyordu. İçişleri Bakanlığı'ndan tam kapanma dönemi sonrası başlayacak kademeli normalleşme planını açıkladı. Peki, Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Sokağa çıkma kısıtlaması saatleri değişti mi? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman? İçişleri Bakanlığı yeni genelgesi ve Sokağa çıkma yasağı saatleri...
16.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sınır Kapıları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sınır kapıları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.