Sinan Bolat

Sinan Bolat

Son dakika Sinan Bolat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sinan Bolat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sinan Bolat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinan Bolat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinan bolat gelişmeleri de dahil olmak üzere 338 sinan bolat haberi bulunmuştur. Tüm sinan bolat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Biri Berke'nin diğeri Szalai'nin yerine geliyor! Ali Koç'tan 2 transfer birden
Biri Berke'nin diğeri Szalai'nin yerine geliyor! Ali Koç'tan 2 transfer birdenBerke Özer'in takımdan ayrılmasından sonra Altay Bayındır'a alternatif bir isim arayan Fenerbahçe yönetimi aradığı file bekçisini buldu. Kaleci sorununu çözen sarı lacivertliler Szalai'nin ayrılma ihtimalini göz önünde bulundururken, Ali Koç'un Macar stoperin yerine Beşiktaş ve Trabzonspor'un da istediği 27 yaşındaki defansı bitirdiği belli oldu.
31.05.2022Fenerbahçe
Anlaşma tamam! Ali Koç Muslera'ya kafa tutan G.Saray'ın eski kalecisini bitirdi
Anlaşma tamam! Ali Koç Muslera'ya kafa tutan G.Saray'ın eski kalecisini bitirdiBerke Özer'le yolların ayrılmasından sonra Altay Bayındır'a alternatif bir isim arayan Ali Koç'un iki kaleciyle birden anlaştığı ortaya çıktı. Galatasaray'da oynadığı dönemde menajerinin bir radyo programına bağlanıp 'Eğer Muslera 1.kaleci olacaksa biz gideriz' açıklaması yapan tecrübeli file bekçisinin sarı lacivertli formayı giyecek olması bir hayli dikkat çekti
27.05.2022Fenerbahçe
Türkiye Portekiz maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Türkiye Portekiz maçı nerede, tek maç mı, kadrosu belli mi?
Türkiye Portekiz maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Türkiye Portekiz maçı nerede, tek maç mı, kadrosu belli mi?Türkiye Portekiz maçı heyecanla bekleniyor. 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off maçında deplasmanda Portekiz ile Türkiye karşı karşıya gelecek. Dragao Stadyumu'nda oynanacak maçın detayları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Peki, Portekiz Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Portekiz maçı tek maç mı, kadrosu belli mi?
22.03.2022Futbol
Türkiye'nin Portekiz maçı aday kadrosu açıklandı
Türkiye'nin Portekiz maçı aday kadrosu açıklandıA Milli Takım'ın 2022 Dünya Kupası play-off'unda Portekiz ile oynayacağı maçın aday kadrosu açıklandı.
18.03.2022Futbol
Flaş Fenerbahçe açıklaması! '24 saat içinde...'
Flaş Fenerbahçe açıklaması! '24 saat içinde...'Fenerbahçe'ye transferi an meselesi olan tecrübeli kaleci Sinan Bolat Belçika basınına açıklamalarda bulundu ve 'Ne olacağını 24 saat içinde göreceğiz' dedi.
2.02.2022Fenerbahçe
Avrupa'da gezdi aradıklarını Süper Lig'den buldu! Fenerbahçe'den 2 transfer birden
Avrupa'da gezdi aradıklarını Süper Lig'den buldu! Fenerbahçe'den 2 transfer birdenKonan, Morelos, Seferovic, Sinan Bolat gibi tecrübeli futbolcularla ilgilenen Fenerbahçe aradığı oyuncuları Süper Lig'den buldu. İşte Ali Koç'un transferlerini bitirmeye yakınlaştığı o 2 isim...
1.02.2022Fenerbahçe
Sinan Bolat çalımı! Galatasaray derken ezeli rakiple anlaşmaya...
Sinan Bolat çalımı! Galatasaray derken ezeli rakiple anlaşmaya...Adı sık sık Galatasaray'la anılan Sinan Bolat'ın Fenerbahçe'ye imza atmak için gün saydığı öğrenildi.
31.01.2022Fenerbahçe
'Dost tavsiyesi' yeni transfer İstanbul'da! Burak Elmas ve Torrent tam 4 oyuncuyla ilgilenmişti...
'Dost tavsiyesi' yeni transfer İstanbul'da! Burak Elmas ve Torrent tam 4 oyuncuyla ilgilenmişti...Sergio Rico, Arijanet Muric, Sinan Bolat ve Roman Bürki gibi tecrübeli kalecilerle ilgilenen Galatasaray '1' numara bombasını patlattı. Yetenekli kaleci resmi sözleşmeye imza atmak için İstanbul'a gelirken, transferin perde arkasında yaşananlar da ortaya çıktı.
31.01.2022Galatasaray
Bürki, Sinan Bolat, Okan, Rico derken G.Saray yeni kalecisini Süper Lig'den buldu! 1,5 milyon euro...
Bürki, Sinan Bolat, Okan, Rico derken G.Saray yeni kalecisini Süper Lig'den buldu! 1,5 milyon euro...Bürki, Okan Kocuk, Sergio Rico, Sinan Bolat gibi kalecileri gündemine alan Galatasaray yeni file bekçisini Süper Lig'den buldu. Sarı kırmızılı kulübün Başkanı Burak Elmas'ın köklü kulübe 1,5 milyon euro'luk teklifte bulunduğu ortaya çıktı.
29.01.2022Galatasaray
Galatasaray'da dön dolaş Sinan Bolat
Galatasaray'da dön dolaş Sinan BolatGalatasaray Muslera'nın boşluğunu Sinan Bolat'la dolduracak. Sarı kırmızılı yöneticiler şu anda Gent forması giyen tecrübeli eldivenle anlaşmak üzere.
19.01.2022Galatasaray
Fatih Terim'in gözü kulağı bu transferde! Yıldız futbolcudan kulübüne rest! 'Bırakın beni gideyim'
Fatih Terim'in gözü kulağı bu transferde! Yıldız futbolcudan kulübüne rest! 'Bırakın beni gideyim'Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Galatasaray'ın gündeminde 3 yıldız futbolcu var. Fransa basını Okay Yokuşlu hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atarken, Terim'in ilgilendiği milli oyuncunun sarı kırmızılı kulübe gelmek için Belçika ekibine rest çekmesi ise Burak Elmas'ın elini güçlendirdi.
5.01.2022Galatasaray
2014'te yönetime rest çekmişti! Galatasaray yeni kalecisini buldu! 8 yıl sonra Muslera'nın yerine...
2014'te yönetime rest çekmişti! Galatasaray yeni kalecisini buldu! 8 yıl sonra Muslera'nın yerine... Fernando Muslera'nın sözleşmesini feshetmeye hazırlanan ve yeni kaleci arayışlarına başlayan Galatasaray '1' numarasını buldu. 2014'te sarı kırmızılı formayı giyen tecrübeli eldivenin menajeri o dönem bağlandığı bir radyo programında 'Muslera varsa biz takımdan ayrılırız' resti çekmişti. İşte sarı kırmızılı kulübün yeni kalecisi...
1.01.2022Galatasaray
Fenerbahçe dediler Fatih Karagümrük çıktı!
Fenerbahçe dediler Fatih Karagümrük çıktı!Şu sıralar adı Fenerbahçe ile anılan milli kaleci Sinan Bolat için Fatih Karagümrük devreye girdi.
Türkiye Cebelitarık maçı ne zaman? Türkiye Cebelitarık maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Türkiye Cebelitarık maçı ne zaman? Türkiye Cebelitarık maçı saat kaçta, hangi kanalda?2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde G grubunda mücadele eden A Milli takım Cebelitarık maçı için sahada olacak. Türkiye, Cebelitarık ve Karadağ maçını kazanıp Norveç'i geride bırakmak istiyor. Futbolseverler de, milli maç takvimi merak ediyor. Peki, Türkiye Cebelitarık maçı ne zaman? Türkiye Cebelitarık saat kaçta hangi kanalda? Türkiye milli maçı ne zaman? İşte Türkiye puan durumu ve Milli maç takvimi!
12.11.2021Gündem
Milli maçlar ne zaman? Türkiye-Cebelitarık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Milli maçlar ne zaman? Türkiye-Cebelitarık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri için hazırlıklarına devam ediyor. Türkiye, ilk olarak Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda Cebelitarık ile karşı karşıya gelecek. Deplasmanda ise ise Karadağ ile karşılasacak. Futbolseverler de milli maç takvimini merak ediyor. Peki, Milli maçlar ne zaman? Türkiye-Cebelitarık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte milli maç takvimi!
10.11.2021Gündem
Fenerbahçe'den Sinan Bolat sürprizi
Fenerbahçe'den Sinan Bolat sürpriziAltay Bayındır ve Berke Özer'in sakatlıklarıyla sarsılan Fenerbahçe Sinan Bolat'ı transfer edecek.
9.11.2021Fenerbahçe
Zaten hak etmişti! Ersin Destanoğlu milli takıma...
Zaten hak etmişti! Ersin Destanoğlu milli takıma...Galatasaray maçında oynadığı futbolla alkış toplayan Ersin Destanoğlu'nun Kuntz ve Hamit Altıntop'tan tam puan aldığı bildirildi.
27.10.2021Beşiktaş
Letonya Türkiye maçı ne zaman? Letonya Türkiye milli maçı saat kaçta, hangi kanalda? A Milli Takım kadrosu ve hakemi…
Letonya Türkiye maçı ne zaman? Letonya Türkiye milli maçı saat kaçta, hangi kanalda? A Milli Takım kadrosu ve hakemi…A Milli Futbol Takımı 2022 Dünya Kupası elemeleri kapsamında deplasmanda Letonya ile oynayacağı maçın hakemi İsveçli Andreas Ekberg olarak açıklandı. A Milli Futbol Takımı'mız, 2022 Dünya Kupası elemeleri G Grubu 8. maçında Letonya'ya konuk olacak. Peki, Türkiye Letonya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?
9.10.2021Gündem
Letonya-Türkiye maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
Letonya-Türkiye maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda yer alan Türkiye, grup aşamasındaki sekizinci maçına Letonya karşısında çıkıyor. Stefan Kuntz yönetimindeki Türkiye Millî Takımı, Letonya'ya konuk olacak. Letonya-Türkiye maçı ne zaman, hangi kanalda?
7.10.2021Gündem
Sinan Bolat Gent'e transfer oldu
Sinan Bolat Gent'e transfer olduBelçika ekibi Gent, milli kaleci Sinan Bolat'ı transfer ettiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada tecrübeli kaleci ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.
28.08.2020Futbol
Alpaslan Öztürk transferinde takas gündemde...
Alpaslan Öztürk transferinde takas gündemde...Süper Lig’de 3 sezondur kalesini koruyan Portekizli yıldız Beto’yla yollarını ayıran Göztepe, 1 numaralı forma için arayışta.
13.08.2020Fenerbahçe
Silviu Lung koptu geliyor! Beşiktaş'a transfer...
Silviu Lung koptu geliyor! Beşiktaş'a transfer...Beşiktaş transfer haberi... Premier Lig ekibi Liverpool'dan kiraladığı Loris Karius'la yollarını erkenden ayıran Beşiktaş yeni sezona yeni kaleciyle giriş yapmak için kolları sıvamıştı.
11.07.2020Beşiktaş
Beşiktaş'a Kolombiyalı kaleci!
Beşiktaş'a Kolombiyalı kaleci!Kaleci arayışlarını sürdüren siyah beyazlılar, Kolombiya Milli Takımı'nda da yer alan Alvaro David Montero'yu gündemine aldı.
12.05.2020Beşiktaş
Aykut Kocaman Belçika ekibi Royal Antwerp ile anlaştı mı?
Aykut Kocaman Belçika ekibi Royal Antwerp ile anlaştı mı?Fenerbahçe ve Konyaspor'un eski teknik direktörü Aykut Kocaman için Royal Antwerp iddiası gündeme geldi. Royal Antwerp'te forma giyen Sinan Bolat konu hakkında konuştu.
21.04.2020Futbol
Loris Karius, Belçika'yı karıştırdı! "Bedava bile istemeyiz"
Loris Karius, Belçika'yı karıştırdı! "Bedava bile istemeyiz"Beşiktaş'ın Alman file bekçisi Loris Karius için Belçika futbolu adeta ayağa kalktı.
7.03.2020Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Sinan Bolat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinan bolat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.