Gazete Vatan Logo

Türkiye Cebelitarık maçı ne zaman? Türkiye Cebelitarık maçı saat kaçta, hangi kanalda?

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde G grubunda mücadele eden A Milli takım Cebelitarık maçı için sahada olacak. Türkiye, Cebelitarık ve Karadağ maçını kazanıp Norveç'i geride bırakmak istiyor. Futbolseverler de, milli maç takvimi merak ediyor. Peki, Türkiye Cebelitarık maçı ne zaman? Türkiye Cebelitarık saat kaçta hangi kanalda? Türkiye milli maçı ne zaman? İşte Türkiye puan durumu ve Milli maç takvimi!

Türkiye Cebelitarık maçı ne zaman? Türkiye Cebelitarık maçı saat kaçta, hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımı 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde G grubundaki mücadelesine devam ediyor. Türkiye, ilk olarak Cebelitarık sonra da Karadağ ile karşı karşıya gelecek. A milliler son iki maçı puan avantajına çevirmek istiyor. A Milli takım Norveç ile oynanan maçta sahasında 1-1'lik skorla ayrılarak fırsat tepmişti. Norveç'in 2 puan gerisinde 15 puanla 3'üncü sırada yer alan Milli takım kalan iki maçını kazanıp Norveç'in puan kaybetmesini bekleyecek. Peki, Türkiye Cebelitarık maçı ne zaman? Türkiye Cebelitarık saat kaçta hangi kanalda? Türkiye milli maçı ne zaman? İşte Türkiye puan durumu ve Milli maç takvimi!

MİLLİ MAÇLAR NE ZAMAN?

TFF'den yapılan açıklamasına göre A Milli Futbol Takımı; 13 Kasım Cumartesi günü İstanbul'da Cebelitarık, 16 Kasım Salı günü ise deplasmanda Karadağ ile karşılaşacak.

TÜRKİYE-CEBELİTARIK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı 13 Kasım'daki Türkiye-Cebelitarık müsabakası, saat 20.00'de başlayacak ve TRT 1'den naklen yayımlanacak.

Haberin Devamı

KARADAĞ-TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Podgorica Şehir Stadyumu'nda 16 Kasım Salı günü oynanacak Karadağ-Türkiye karşılaşması ise TSİ 22.45'te başlayacak ve TRT 1'den canlı yayımlanacak.

5 GOLLÜ GALİBİYET NORVEÇ İLE AVERAJI EŞİTLEYECEK!

Türkiye, Cebelitarık karşısında alacağı 5-0'lık skorla averajını düzeltme fırsatına sahip olacak. Norveç'in sahasında Letonya karşısında alacağı sonuç averajın ne kadar olacağını netleştirecek.

A MİLLİ FUTBOL TAKIMI ADAY KADROSU

A Milli Futbol Takımı'nın Cebelitarık ve Karadağ maçları aday kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Kaleciler: Uğurcan Çakır, Ersin Destanoğlu, Sinan Bolat

Defans: Zeki Çelik, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Caner Erkin, Rıdvan Yılmaz

Orta saha: Abdülkadir Ömür, Cengiz Ünder, Berat Özdemir, Berkan Kutlu, Orkun Kökçü, Ozan Tufan, Taylan Antalyalı, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu