Türkiye Cebelitarık maçı ne zaman? Türkiye Cebelitarık maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Türkiye Cebelitarık maçı ne zaman? Türkiye Cebelitarık maçı saat kaçta, hangi kanalda? 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde G grubunda mücadele eden A Milli takım Cebelitarık maçı için sahada olacak. Türkiye, Cebelitarık ve Karadağ maçını kazanıp Norveç'i geride bırakmak istiyor. Futbolseverler de, milli maç takvimi merak ediyor. Peki, Türkiye Cebelitarık maçı ne zaman? Türkiye Cebelitarık saat kaçta hangi kanalda? Türkiye milli maçı ne zaman? İşte Türkiye puan durumu ve Milli maç takvimi!
12.11.2021 Gündem
İşte Türkiye'nin kalan maçları ve grupta son puan durumu
İşte Türkiye'nin kalan maçları ve grupta son puan durumu Amsterdam Arena'da Hollanda karşısında (6-1) ağır bir yenilgi alan Türkiye Milli Takımı G Grubu'nda bir anda kendini 3.sırada buldu.
7.09.2021 Futbol
Türkiye Rusya maçı saat kaçta, hangi kanalda? Milli maç kanalı ve saati!
Türkiye Rusya maçı saat kaçta, hangi kanalda? Milli maç kanalı ve saati! UEFA Uluslar Ligi'nde A Milli Futbol Takımı, B Ligi 3. Grup'taki 5 maçında Ülker Stadı'nda Rusya'yı konuk edecek. Rusya maçı puan ve sıralama açısından önem taşıyor. Üçüncü grupta, beşinci maçlar öncesinde Rusya 8 puanla lider durumda bulunuyor. İkinci sıradaki Macaristan ise 7 puana sahip. Grupta Türkiye 3 puanla üçüncü, Sırbistan ise 2 puanla son sırada bulunuyor. Peki, Türkiye Rusya maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Türkiye Rusya maçı muhtemel 11'leri ve puan durumu...
15.11.2020 Gündem