Gazete Vatan Logo

Milli maçlar ne zaman? Türkiye-Cebelitarık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri için hazırlıklarına devam ediyor. Türkiye, ilk olarak Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda Cebelitarık ile karşı karşıya gelecek. Deplasmanda ise ise Karadağ ile karşılasacak. Futbolseverler de milli maç takvimini merak ediyor. Peki, Milli maçlar ne zaman? Türkiye-Cebelitarık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte milli maç takvimi!

Milli maçlar ne zaman? Türkiye-Cebelitarık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımı Cebelitarık maçı hazırlıklarına devam ediyor. Türkiye, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde önce Cebelitarık ile sonra da Karadağ ile kozlarını paylaşacak. Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki antrenmanda fiziksel performans antrenörü Axel Busenkell gözetiminde iki grup halinde salon çalışmaları yapıldı. Peki, Milli maçlar ne zaman? Türkiye-Cebelitarık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte milli maç takvimi!

MİLLİ MAÇLAR NE ZAMAN?

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamasına göre ay-yıldızlı takım; 13 Kasım Cumartesi günü İstanbul'da Cebelitarık, 16 Kasım Salı günü ise deplasmanda Karadağ ile karşılaşacak.

TÜRKİYE-CEBELİTARIK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı 13 Kasım'daki Türkiye-Cebelitarık müsabakası, saat 20.00'de başlayacak ve TRT 1'den naklen yayımlanacak.

KARADAĞ-TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Haberin Devamı

Podgorica Şehir Stadyumu'nda 16 Kasım Salı günü oynanacak Karadağ-Türkiye karşılaşması, TSİ 22.45'te başlayacak ve TRT 1'den canlı yayımlanacak.

A MİLLİ FUTBOL TAKIMI ADAY KADROSU

A Milli Futbol Takımı'nın Cebelitarık ve Karadağ maçları aday kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Kaleciler: Uğurcan Çakır, Ersin Destanoğlu, Sinan Bolat

Defans: Zeki Çelik, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Caner Erkin, Rıdvan Yılmaz

Orta saha: Abdülkadir Ömür, Cengiz Ünder, Berat Özdemir, Berkan Kutlu, Orkun Kökçü, Ozan Tufan, Taylan Antalyalı, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu