Sinan Albayrak

Sinan Albayrak

Son dakika Sinan Albayrak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sinan Albayrak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sinan Albayrak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinan Albayrak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinan albayrak gelişmeleri de dahil olmak üzere 238 sinan albayrak haberi bulunmuştur. Tüm sinan albayrak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sette kaza geçiren Sinan Albayrak son durumunu paylaştı! Konuşamıyorum
Sette kaza geçiren Sinan Albayrak son durumunu paylaştı! Konuşamıyorum Osmanlı İmparatorluğu'nun 7. padişahı II. Mehmed’in (Fatih Sultan Mehmet) hikâyesini konu alan 'Mehmed Fetihler Sultanı' dizisinde rol alan Sinan Albayrak, sette at üzerinde çekim yaptığı sırada kaza geçirmişti. Tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilen Albayrak, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
31.01.2024 Magazin
Kapıkule'de TIR'da Cessna tipi uçak ele geçirildi! Şok eden olay
Kapıkule'de TIR'da Cessna tipi uçak ele geçirildi! Şok eden olay Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir TIR'da yapılan aramada Cessna 172 tipi uçak ele geçirildi.
23.01.2024 Gündem
Bursa'da, 14 ve 11 yaşındaki iki kardeş kayıp
Bursa'da, 14 ve 11 yaşındaki iki kardeş kayıp Bursa'nın Orhangazi ilçesinde oturan Mehmet İhsan Türksever'in çocukları Uğur (14) ve Çektar Türksever'den (11) dün öğle saatlerinden beri haber alınamıyor. Polis, 2 kardeşin bulunması için çalışma başlattı.
23.01.2024 Gündem
Sinan Albayrak çekimde kaza geçirdi! 'Bir süre şuurumu kaybettim'
Sinan Albayrak çekimde kaza geçirdi! 'Bir süre şuurumu kaybettim' Oyuncu Sinan Albayrak kadrosuna dahil olduğu ‘Mehmed Fetihler Sultanı’ dizisinin setinde atlı çekimler sırasında kaza geçirerek hastaneye kaldırıldı.
23.01.2024 Magazin
Kadir Doğulu: Kursağımızda kaldı her şey!
Kadir Doğulu: Kursağımızda kaldı her şey! 'Mitat' filminin hem yapım hem de oyuncu kadrosunda olan Kadir Doğulu, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen, binlerce kişinin enkaz altında yaşamını yitirdiği deprem felaketi hakkında konuştu.
25.03.2023 Magazin
TRT 1’in yeni dizisi Kasaba Doktoru'nun galası yapıldı
TRT 1’in yeni dizisi Kasaba Doktoru'nun galası yapıldı TRT 1’in merakla beklenen yeni dizisi "Kasaba Doktoru", ilk bölümüyle dün akşam izleyiciyle buluştu. Kahraman doktorların hayat hikayelerini ve meslek hayatlarında yaşadıkları zorlukları ekrana taşıyacak olan dizinin ilk bölüm izlemesi Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.
9.04.2022 Televizyon
Sinan Albayrak 5 milyon TL'ye yeni ev aldı!
Sinan Albayrak 5 milyon TL'ye yeni ev aldı! 'Kanunsuz Topraklar' dizisinde Göksel Yılmaz karakterine hayat veren Sinan Albayrak, Göktürk’ten 5 milyon TL’ye ev satın aldı. Daha önce Etiler'de oturan ünlü oyuncu, 10 bin TL kira ödüyordu. Albayrak, tadilat ve dekorasyon çalışmalarının bitmesinin ardından yeni evine taşınacak.
11.12.2021 Magazin
İyi Günde Kötü Günde dizisi konusu ve oyuncuları- İyi Günde Kötü Günde dizisi ne zaman başlayacak?
İyi Günde Kötü Günde dizisi konusu ve oyuncuları- İyi Günde Kötü Günde dizisi ne zaman başlayacak? İyi Günde Kötü Günde için hazırlıklara başlandı. Yapımına O3 Medya’nın imza attığı ve başrollerinde; Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in yer aldığı İyi Günde Kötü Günde dizisinin tam kadro fotoğrafı okuma provasından paylaşıldı. Dizinin yönetmen koltuğunda Barış Erçetin oturduğu, senaryosunu ise Pelin Karamehmetoğlu üstlendiği İyi Günde Kötü Günde dizisinin oyuncuları, konusu ve ne zaman başlayacağı merak edilmeye, araştırılmaya başlandı.
16.07.2020 Gündem
Ferhunde Hanım ve Kızları nerede ve ne zaman çekildi? Ferhunde Hanım ve Kızları dizisi oyuncuları kim?
Ferhunde Hanım ve Kızları nerede ve ne zaman çekildi? Ferhunde Hanım ve Kızları dizisi oyuncuları kim? Nostaljik dizi Ferhunde Hanım ve Kızları usta oyunculardan oluşan oyuncu kadrosu ve konusu ile ilgi çekiyor. Türkiye'nin ilk günlük dizilerinden olan Ferhunde Hanım ve Kızları Türkiye'nin yayınlanan uzun soluklu dizilerinden biri. Nostalji kuşağı ile yeniden yayınlanmaya başlayan Ferhunde Hanım ve Kızları izleyici tarafından hala ilgiyle takip ediliyor. Peki, Ferhunde Hanımlar kaç yılında başladı? Ferhunde Hanım ve Kızları dizisi oyuncuları kim? Ferhunde Hanım ve Kızları nerede ve ne zaman çekildi? İşte Ferhunde Hanım ve Kızları dizisi hakkında merak edilenler...
26.05.2020 Gündem
Sinan Albayrak köpeğini gezdirdi
Sinan Albayrak köpeğini gezdirdi Oyuncu Sinan Albayrak, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Köpeğini gezdiren Albayrak'ın, corona virüs salgını nedeniyle maske takarak önlem aldığı görüldü.
29.04.2020 Magazin
Oyuncu Sinan Albayrak evlendi
Oyuncu Sinan Albayrak evlendi Ünlü oyuncu Sinan Albayrak (46), uzun zamandır aşk yaşadığı Seda Yazıcı ile nikah masasına oturdu.
30.10.2019 Magazin
'30 yılım çöpe gitti'
'30 yılım çöpe gitti' Sinan Albayrak, Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Malazgirt Savaşı’nı anlatan sinema filmi için imaj değiştirdiğini söyleyen oyuncu, “Yakında çekimlere başlıyoruz. Onun için saçlarımı uzattım. Bizans İmparatoru Romen Diyojen’i oynayacağım” dedi.
16.08.2019 Magazin
Usta oyuncu Kalk Gidelim'de
Usta oyuncu Kalk Gidelim'de Kalk Gidelim’in deneyimli oyuncu kadrosuna ünlü bir isim daha katıldı.
27.02.2019 Televizyon
İşte Demir Karahan'ın yeni dizisi!
İşte Demir Karahan'ın yeni dizisi! Usta oyuncu Demir Karahan'ın yeni dizisi belli oldu.
4.12.2017 Televizyon
Kadir Çöpdemir sette fena düştü!
Kadir Çöpdemir sette fena düştü! TRT1'de yayınlanan 'Yalaza' dizisinin çekimleri Sakarya'nın Taraklı ilçesinde devam ediyor. İzleyiciye keyifli bir dizi sunmak için yoğun tempoda çalışan set ekibi ve oyuncular, kendilerini eğlendirmeyi de ihmal etmiyorlar.
16.11.2017 Televizyon
Yalaza'da büyük sürpriz!
Yalaza'da büyük sürpriz! Osman Sınav ve Hasan Kaçan'ın işbirliğiyle TRT1'de izleyiciyle buluşan yeni dizi 'Yalaza'nın sekizinci bölümünde hiç beklenmedik bir gerçek ortaya çıktı.
1.11.2017 Televizyon
Balığın içinden Kadir Çöpdemir çıktı!
Balığın içinden Kadir Çöpdemir çıktı! Osman Sınav ve Hasan Kaçan'ın yeni dizisi 'Yalaza'nın fragmanları yayınlanmaya başladı. TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan dizinin fragmanında eğlenceli sahneler dikkati çekti. Özellikle Kadir Çöpdemir'in büyük bir balığın içinden çıktığı sahne izleyenleri güldürdü.
13.09.2017 Televizyon
İpek Tuzcuoğlu 'Yalaza' ile dönüyor!
İpek Tuzcuoğlu 'Yalaza' ile dönüyor! Bir Osman Sınav projesi olan Yalaza ile ekranlara dönmeye hazırlanan İpek Tuzcuoğlu artık Sakarya Taraklılı oldu.
23.08.2017 Televizyon
Didem Balçın'ın falı gerçek oldu
Didem Balçın'ın falı gerçek oldu Didem Balçın, Osman Sınav'ın 'Yalaza' dizisi ile ekranlara dönecek.
8.08.2017 Magazin
Osman Sınav iki diziyle geliyor...
Osman Sınav iki diziyle geliyor... Usta yönetmen Osman Sınav, yeni sezonda iki projeyle birden seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
28.07.2017 Televizyon
Eşkıya'nın İlyas'ı aşka geldi!
Eşkıya'nın İlyas'ı aşka geldi! Buket Arıkan ile dünya evine giren oyuncu Ozan Akbaba, "Ben çok şanslı bir erkeğim" dedi.
3.07.2017 Magazin
Bana çocuk sözü verdiler
Bana çocuk sözü verdiler ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin oyuncusu Ozan Akbaba geçtiğimiz gün evlendi. Oktay Kaynarca “Bana çocuk yapma sözü verdiler” dedi
2.07.2017 Magazin
Pes etmedim ve oyuncu oldum
Pes etmedim ve oyuncu oldum 19 yaşındaki Bahar Şahin eniştesi Ufuk Özkan’ı örnek alarak oyunculuğa başladığını ve Serenay Sarıkaya gibi bir oyuncu olmak istediğini söylüyor ve ”Onun gibi olursam ne mutlu bana” diyor.
19.05.2017 Arşiv
'O Hayat Benim' böyle veda etti
'O Hayat Benim' böyle veda etti Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray,Keremcem,Oya Başar,Sinan Albayrak, Ahu Sungur ve Zerrin Sümer gibi ünlü oyuncuların rol aldığı dizi 131'inci bölümde izleyicileri veda edecek.Dün akşam saatlerinde dizi oyuncusu Sinan Albayrak son sahnesi çekilince bir veda konuşması yaptı.
21.01.2022 Magazin
'O Hayat Benim' dizisinden final kararı!
'O Hayat Benim' dizisinden final kararı! FOX TV’nin dört sezondur devam eden uzun soluklu dizisi 'O Hayat Benim' final yapıyor. İşte O Hayat Benim'in final tarihi...
27.04.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Sinan Albayrak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinan albayrak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.