Gazete Vatan Logo
Magazin Sinan Albayrak çekimde kaza geçirdi! 'Bir süre şuurumu kaybettim'

Sinan Albayrak çekimde kaza geçirdi! 'Bir süre şuurumu kaybettim'

Oyuncu Sinan Albayrak kadrosuna dahil olduğu ‘Mehmed Fetihler Sultanı’ dizisinin setinde atlı çekimler sırasında kaza geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Sinan Albayrak çekimde kaza geçirdi! 'Bir süre şuurumu kaybettim'

Serkan Çayoğlu’nun başrolünde olduğu “Mehmed Fetihler Sultanı” dizisinin setinin platosunda yangın çıkmış ve çekimlere bir süre ara verilmişti.

Bu kez Kemerburgaz’daki set at kazasıyla durdu. Dizide Zağanos Paşa karakterine hayat veren Sinan Albayrak, soğuk havada kalabalık figüranların olduğu çekimlerde huysuzlanarak dört nala koşan atından kendini attı.

Sette yapılan ilk müdahalenin ardından Maslak’ta özel bir hastaneye kaldırılan oyuncunun yapılan tetkiklerinde attan atladığı sırada sadece sağ bileğinde çatlak olduğu, tedbir amaçlı yoğun bakıma alındığı ve bugün (salı) taburcu edileceği öğrenildi.

KISA BİR SÜRE ŞUUR KAYBI OLDU

Sinan Albayrak, Instagram hesabından yayınladığı videoda "Ufak bir kaza geçirdim. Atımızla ayrı yönlere gitmeye karar verdik. Kısa süre şuur kaybı oldu ama şu anda gayet iyiyim. Ufak tefek hasarlarımız var, onlar da kısa sürede toparlanacak. Arayan soranlara çok teşekkür ederim. Her şey yolunda merak etmeyiz" ifadelerini kullandı.