Silahlı Baskın

Silahlı Baskın

Son dakika silahlı baskın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan silahlı baskın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını silahlı baskın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Silahlı Baskın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan silahlı baskın gelişmeleri de dahil olmak üzere 794 silahlı baskın haberi bulunmuştur. Tüm silahlı baskın haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 ilde orman yangını: Havadan ve karadan müdahale ediliyor
5 ilde orman yangını: Havadan ve karadan müdahale ediliyor Bolu'nun Göynük ilçesinde, Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, Antalya'nın Akseki ilçesinde ve Eskişehir'in Alpu ilçesinde orman yangını çıktı. Bingöl'ün Genç ilçesinde ise dün çıkan orman yangını kontrol altına alınmak üzereyken rüzgarın etkisiyle büyüdü. Orman yangınlarına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor. Öte yandan Antalya'nın Akseki ilçesindeki orman yangınının, büyüme eğiliminde olduğu bildirildi.
15.08.2023 Gündem
Türk gemisine Rus askerlerden silahlı baskın! Görüntüler ortaya çıktı
Türk gemisine Rus askerlerden silahlı baskın! Görüntüler ortaya çıktı Rus ordusu Pazar günü Karadeniz’de Ukrayna’nın İzmail limanına sefer yapan kuru yük gemisi ‘Sukru Okan’ı hedef aldı ve uyarı ateşinde bulundu. Daha sonra gemiyi durduran Rus ordusu düzenlediği baskının görüntülerini yayınladı.
15.08.2023 Dünya
Türk gemisine Rus askerlerden silahlı baskın! Görüntüler ortaya çıktı
Türk gemisine Rus askerlerden silahlı baskın! Görüntüler ortaya çıktı Rus ordusu Pazar günü Karadeniz’de Ukrayna’nın İzmail limanına sefer yapan kuru yük gemisi ‘Sukru Okan’ı hedef aldı ve uyarı ateşinde bulundu. Daha sonra gemiyi durduran Rus ordusu düzenlediği baskının görüntülerini yayınladı.
15.08.2023 Dünya
Tayland'da dehşet saçan eski asker 15 saatte etkisiz hale getirildi
Tayland'da dehşet saçan eski asker 15 saatte etkisiz hale getirildi    Tayland'da etrafa ateş açarak 3 kişinin ölümüne ve 3 kişinin de yaralanmasına neden olan eski asker, 15 saat süren polis operasyonu sonunda etkisiz hale getirildi.
23.03.2023 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan çok sert Ukrayna açıklaması: Batılılar topyekün savaş ilan etti
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan çok sert Ukrayna açıklaması: Batılılar topyekün savaş ilan etti Rusya ve Ukrayna savaşı devam ederken, art arda gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Müzakerelerden sonuç alınamayan savaşta, şehir merkezlerinde tansiyon giderek yükseliyor. Nükleer silah kullanması ihtimali gündemde yerini korurken Moskova yönetiminden son dakika açıklama geldi. Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: "(Batılılar) Rusya’ya karşı topyekün, hibrit bir savaş ilan etti" dedi.
25.03.2022 Dünya
Ukrayna'nın Odessa kentinde Türk gemisine silahlı baskın!
Ukrayna'nın Odessa kentinde Türk gemisine silahlı baskın! Ukrayna - Rusya savaşında çatışmalar tüm şiddetiyle devam ederken kaos ortamından yararlanmak isteyenler korsanlığa başladı. Kendileri Ukrayna askeri olarak tanıtan silahlı bir grup Odesa'da Türk gemisini bastı.
25.03.2022 Dünya
Meksika'da partiye silahlı baskın!
Meksika'da partiye silahlı baskın! Meksika'nın Guanajuato eyaletinde, bir partiye baskın yapan silahlı saldırganlar, 8 kişiyi öldürdü.
9.08.2021 Dünya
Galatasaray tesislerine silahlı baskın! Kimse dur diyemedi
Galatasaray tesislerine silahlı baskın! Kimse dur diyemedi Yaklaşık 2 hafta önce yeni tesislerin lansmanını yapan Galatasaray büyük bir şok yaşadı. 10 kişilik bir grup Kemerburgaz tesislerinin kapısını kırıp baskın yaptı.
27.04.2021 Galatasaray
Güney Afrika'da kiliseye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü var
Güney Afrika'da kiliseye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü var Güney Afrika’nın Johannesburg kenti yakınlarında bugün, bir kiliseye silahlı baskın yapıldı. Polis, kalabalık silahlı bir grubun kilisede rehineler aldığını ve yaklaşık 5 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Güvenlik güçleri kiliseye baskın düzenleyerek yaklaşık 30 kişiyi gözaltına aldı.
11.07.2020 Dünya
Arabasının rengini beğenmeyince kurşun yağdırdı!
Arabasının rengini beğenmeyince kurşun yağdırdı! Zonguldak'ta arabasının rengini beğenmeyen adam, tamirhaneyi basarak kurşun yağdırdı.
15.12.2019 Gündem
İş adamı cinayetinin arkasından PKK'ya yakın olduğu iddia edilen çete çıktı!
İş adamı cinayetinin arkasından PKK'ya yakın olduğu iddia edilen çete çıktı! İstanbul Beşiktaş’ta dün akşam saatlerinde bir kumarhanede başından silahla vurularak öldürülen iş adamı Ali Rıza Gültekin’in katil zanlıları belirlendi. Polis tarafından köşe bucak aranan cinayet zanlılarının terör örgütü PKK’ya yakın olduğu iddia edilen kumar ve tefeci çetesi "Ağrılılar grubu"nun üyeleri olduğu öğrenildi.
15.11.2018 Gündem
Son dakika... Valilik binasına silahlı baskın! Erbil'de...
Son dakika... Valilik binasına silahlı baskın! Erbil'de... Erbil'de valilik binasına kimliği henüz belirlenemeyen 3 kişi silahlı saldırıda bulundu, olayda 1 polis yaralandı.
23.07.2018 Dünya
Çukur'da kimler öldü? Şoke eden vedalar
Çukur'da kimler öldü? Şoke eden vedalar Show TV'nin fenomen dizisi Çukur herkesi şoke eden bir bölümle sezon finali yaptı. Çukur sezon finalinde kimler öldü? Hangi isimler yaşıyor? Çukur'un sezon finalinde, Vartolu ve Yamaç dışında kimlerin sağ kaldığı belli olmadı. Çukur finalinde, Medet vurularak ölürken, hamile olan Sadiş kaçırıldı. İdris, Paşa ve Emmi ise köşeye sıkıştırıldıkları yerde öldü mü? Bileklerini keserek intihar eden Selim öldü mü? Çukur'dan ayrılan oyuncular kimler?
12.06.2018 Televizyon
Son dakika: Alaattin Saral yakalandı
Son dakika: Alaattin Saral yakalandı Sarallar çetesinin elebaşlarından olan İlyas Alaaddin Saral, akşam saatlerinde Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince Eyüp’te yakalanarak gözaltına alındı.
3.05.2018 Gündem
Kadıköy’de silahlı saldırı: 2 yaralı
Kadıköy’de silahlı saldırı: 2 yaralı Kadıköy’de bir iş yerini basan silahlı kişi, iş yerinde güvenlik görevlisi olarak bulunan emekli özel harekat polisi tarafından etkisiz hale getirildi
8.01.2018 Gündem
Beşiktaş'ta silahlı baskın : 2 yaralı
Beşiktaş'ta silahlı baskın : 2 yaralı Beşiktaş'ta bir işyerine gelen silahlı kişiler içerideki 2 kişiyi vurdu. Olay yerine gelen polis, 4 kişiyi gözaltına aldı. Saldırı sonrası bir kişinin kaçtığı belirtildi. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.
29.09.2021 Gündem
Burkina Faso’da Türk restoranına saldırı!
Burkina Faso’da Türk restoranına saldırı! Batı Afrika ülkesi Burkina Faso’nun başkenti Vagadugu’da bir Türk lokantasına El Kaide bağlantılı olduğu tahmin edilen 3 kişi silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda aralarında bir Türk’ün de olduğu 20 kişi hayatını kaybetti
14.08.2017 Dünya
Gazinoya silahlı baskın: 1 ölü, 2 yaralı
Gazinoya silahlı baskın: 1 ölü, 2 yaralı Mersin'in Mut İlçesi'nde 48 yaşındaki Mustafa G., av tüfeğiyle bastığı gazinoda işyeri sahibi 65 yaşındaki Hüseyin Sarı'yı öldürürken çalışan yabancı uyruklu 2 kadını yaraladı.
8.08.2017 Yaşam
İhale öncesi firmaya silahlı baskın: 1 ölü, 2 yaralı
İhale öncesi firmaya silahlı baskın: 1 ölü, 2 yaralı Malatya'da, 2’nci Ordu Komutanlığı'nın mutfak eşyası ihalesine katılmak için hazırlık yapan firmaya silahlı baskın düzenlendi. Saldırıda 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.
26.07.2017 Yaşam
Diyarbakır'da işyerine silahlı baskın: 1'i ağır, 6 yaralı
Diyarbakır'da işyerine silahlı baskın: 1'i ağır, 6 yaralı Yüzleri maskeli kişilerce düzenlenen saldırıda biri çocuk 6 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı
29.09.2021 Gündem
Çanakkale'de büfeye silahlı baskın!
Çanakkale'de büfeye silahlı baskın! Çanakkale'de bir büfeye düzenlenen silahlı saldırıda, içeride bulunan 6 kişiden 2'si öldü. Polis kaçan saldırganın kimliğinin belirlenip, yakalanması için çalışma başlattı.
12.01.2017 Yaşam
PKK'lı terörist Şarlatan kırmızı listede!
PKK'lı terörist Şarlatan kırmızı listede! PKK'lı terörist Fethi Şarlatan'nın 23 yıldır pek çok kanlı olayın faili
29.09.2021 Gündem
'IŞİD'in Türkiye amacı...'
'IŞİD'in Türkiye amacı...' İstanbul saldırısında IŞİD üzerinde duruluyor. Ancak terör örgütü saldırının sorumluluğunu üstlenmedi. Alman terörle mücadele uzmanı Guido Steinberg’e, bunda hangi taktiğin yattığını açıkladı
29.09.2021 Gündem
Brezilya'da hastaneye silahlı baskın!
Brezilya'da hastaneye silahlı baskın! Rio de Janeiro'da tedavi gören bir uyuşturucu kaçakçısını kaçırmak için hastaneye gelen silahlı kişiler, güvenlikle çatıştı. Saldırıda bir hasta öldü, iki görevli yaralandı.
17.06.2021 Dünya
Silahlı kişiler hastane bastı
Silahlı kişiler hastane bastı Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde silahlı kişilerin bir hastaneye düzenlediği baskında bir kişinin öldüğü, iki kişinin yaralandığı bildirildi...
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Silahlı Baskın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki silahlı baskın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.