Sıfır Tolerans

Sıfır Tolerans

Son dakika Sıfır Tolerans haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sıfır Tolerans ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sıfır Tolerans haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sıfır Tolerans

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sıfır tolerans gelişmeleri de dahil olmak üzere 418 sıfır tolerans haberi bulunmuştur. Tüm sıfır tolerans haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özhaseki'den CNN Türk'te kentsel dönüşü açıklaması: Yüzde 50+1 tamam dediğinde işe başlıyoruz
Bakan Özhaseki'den CNN Türk'te kentsel dönüşü açıklaması: Yüzde 50+1 tamam dediğinde işe başlıyoruz Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki CNN Türk'te Fulya Öztürk'e açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki deprem bölgesindeki çalışmalara değinirken, kentsel dönüşümün önemini vurguladı. Bakan Özhaseki, "Fay hatları üzerinde yapılaşma olmayacak. Dere yatakları imara açılmayacak. Sıvılaşmanın olduğu zeminlerde yapılaşmaya izin verilmeyecek. Mimarlık ve mühendislik hizmetlerinde sıfır tolerans uygulanacak" dedi.
6.02.2024 Gündem
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının ardından sahaya giren Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunmuştu. Tecrübeli hakem, sarı - lacivertlilerin eski başkanının çirkin saldırısından sonra hastaneye kaldırılmıştı. TFF, yaşanan skandal olayın akabinde tüm ligleri süresiz olarak ertelemişti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, liglerin yeniden başlayacağı tarihi açıkladı.
13.12.2023 Süper Lig
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da "Dünya İnsan Hakları Günü İnsanlığın Yüzü Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Müslümanlara yönelik saldırılar arttı. İslam düşmanlığı Batı'yı zehirli sarmaşık gibi sardı. Fikir özgürlüğü bahanesi ile İslam düşmanı eylemleri meşrulaştırdılar.' dedi. Öte yandan BM'nin reforme edilmesinin şart olduğunu belirten Erdoğan, 'Bu BM ile insanlığın bir yere varması mümkün değil. Adil bir dünya mümkün ama Amerika'yla değil.' dedi. Erdoğan, başıboş köpek sorununa ilişkin de net mesajlar verdi. "Başıboş köpek sorununu çözeceğiz" diyen Erdoğan, " Bu sorunu inşallah inancımıza, kültürümüze ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız" açıklamasında bulundu.
9.12.2023 Gündem
TikTok sözcüsünden 'Türkiye' sunumu! Yayman: Çocuklarımızın geleceği çok daha önemli
TikTok sözcüsünden 'Türkiye' sunumu! Yayman: Çocuklarımızın geleceği çok daha önemli TBMM Dijital Mecralar Komisyonu'nda, sosyal medya platformu TikTok'ta tartışmalara yol açan konular ele alındı.
7.12.2023 Gündem
Hadise'nin yeni klibi olay yaratacak! Yarı çıplak görüntülerinden bir kesit yayınladı
Hadise'nin yeni klibi olay yaratacak! Yarı çıplak görüntülerinden bir kesit yayınladı Aşkları, çıkardığı şarkıları ve sahne kıyafetleriyle sık sık adından söz ettiren Hadise bu kez de cesur klibi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Hadise iddialı pozlarını peş peşe paylaşırken, ismin çorapları dikkat çekti. Daha önce Sıfır Tolerans şarkısının klibi müstehcen bulunduğu için RTÜK tarafından yasaklanan Hadise yeni klibinden bir kesit yayınladı.
27.09.2023 Magazin
Bakan Özhaseki açıkladı! TOKİ'de yüzde 25 indirim
Bakan Özhaseki açıkladı! TOKİ'de yüzde 25 indirim Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özhaseki “TOKİ’den konut ve iş yeri alan vatandaşlarımız, kalan borçlarını peşin ödemek isterlerse yüzde 25 oranında indirimden faydalanabilecek" ifadelerini kullandı.
14.09.2023 Ekonomi
Kasalarca domatesi çöpe döktüler! Sosyal medyada gündem oldu, O market için harekete geçildi
Kasalarca domatesi çöpe döktüler! Sosyal medyada gündem oldu, O market için harekete geçildi Sosyal medyada domateslerin kasa kasa çöpe atıldığı görüntüler bir andan gündem oldu. İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü, domateslerin çöpe döküldüğüne dair sosyal medyada yayınlanan görüntülerin ardından gerekli inceleme ve denetimleri gerçekleştirdi. Markette incelemelerde bulunan İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü'nden konuya ilişkin açıklama yapıldı.
18.08.2023 Yaşam
Bakan Özhaseki: Sıfır toleransla önümüze bakacağız
Bakan Özhaseki: Sıfır toleransla önümüze bakacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremlerin ardından TOKİ'nin yaptığı konutlarda bir çatlak bile olmadığını belirterek, “Niye, işte sıfır toleransla gittiği için olmadı. Daha önce güya TOKİ beğenilmezdi. ‘TOKİ evleri değil mi canım falan filan’ denirdi. Ne oldu şimdi? En kıymetli evler durumuna geldi. O yüzden kardeşlerim bu işte de bundan sonra asla tolerans olmayacak. Sıfır toleransla önümüze bakacağız” dedi.
17.08.2023 Gündem
Güvensiz ürünlere ceza yağdı! Tam 4.1 milyon lira
Güvensiz ürünlere ceza yağdı! Tam 4.1 milyon lira Ticaret Bakanlığı güvensiz tüketici ürünlerine karşı harekete geçti. Kırtasiyeden mobilyaya, ayakkabıdan deterjan ürünlerine kadar çok sayıda ürün denetlendi. Güvensiz bulunanların üretici ve ithalatçılarına toplam 4.1 milyon lira idari para cezası uygulandı.
13.08.2023 Yaşam
Ticaret Bakanlığı'ndan güvensiz üretici ve ithalatçılara ceza
Ticaret Bakanlığı'ndan güvensiz üretici ve ithalatçılara ceza Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "2023 yılı temmuz ayı itibari ile ürünleri güvensiz bulunan üretici ve ithalatçılara toplam 4.1 milyon lira idari para cezası uygulandı." ifadelerine yer verildi.
12.08.2023 Ekonomi
Bakanlık açıkladı: 940 ürün incelendi, 4 milyon ceza kesildi
Bakanlık açıkladı: 940 ürün incelendi, 4 milyon ceza kesildi Ticaret Bakanlığı, kırtasiye, oyuncak ve çocuk bakım ürünleri başta olmak üzere temmuz ayı itibarıyla 940 parti ürünü denetledi. Ürünleri güvensiz bulunan üretici ve ithalatçılara toplam 4.1 milyon lira idari para cezası uygulandı.
12.08.2023 Ekonomi
İstanbul Valisi Gül: Her kurumumuzun birinci önceliğinin deprem olması gerekiyor
İstanbul Valisi Gül: Her kurumumuzun birinci önceliğinin deprem olması gerekiyor İstanbul İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, İstanbul Valisi Davut Gül Başkanlığında yapıldı. 2023 yılının ikinci toplantısında yatırımlar ve kurumlar arasındaki koordinasyon planlaması ele alındı. Vali Davut Gül, "Her kurumumuzun birinci önceliğinin deprem olması gerekiyor ve her kurumumuzun fiziki yapıları başta olmak üzere kurumsal kapasitelerini bu anlamda yükseltmesi gerekiyor. Bizim deprem olduktan sonra yaraların sarılmasına değil koruyucu önleyici tedbirleri alarak riski azaltarak bu süreci yönetmemiz gerekiyor. Başta belediyelerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız olmak üzere her bir kurumun birinci önceliğinin deprem olmasını istirham ediyoruz" diye konuştu.
27.07.2023 Gündem
Bakan Göktaş: Süresiz nafaka adil bir durum değil
Bakan Göktaş: Süresiz nafaka adil bir durum değil Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Süresiz nafaka gibi bir durum adil bir durum değil" dedi.
26.07.2023 Gündem
Yerinde Dönüşüm Projesi! Bakan Mehmet Özhaseki: 5 günde 80 bin başvuru
Yerinde Dönüşüm Projesi! Bakan Mehmet Özhaseki: 5 günde 80 bin başvuru Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Yerinde Dönüşüm’ projesine başvuru sayısı 5’inci günde 80 bine ulaştı. Bakan Mehmet Özhaseki, ‘Yerinde Dönüşüm’ projesinin depremzedeler tarafından büyük ilgi gördüğünü belirterek, “Başvuru sayısının 80 bine ulaşması projemizin, vatandaşlarımız tarafından büyük bir teveccüh gördüğünün, ne kadar doğru bir adım attığımızın ve ne kadar doğru bir proje olduğunun en somut göstergesidir” dedi.
22.07.2023 Gündem
İstanbul'da dönüşüm harekatı başlıyor! 350 bin konut yapılacak
İstanbul'da dönüşüm harekatı başlıyor! 350 bin konut yapılacak İstanbul'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. İstanbul’da ilk etapta 600 bin, toplamda 1.5 milyon riskli konutun yenilenmesi için yol haritası hazırlandı. Riskli evlerde yaşayan vatandaşların taşınması için belirlenen rezerv alanlara 350 bin konutun yapılacağını belirten Bakan Mehmet Özhaseki, “İstanbul için özel birim kurarak, hızlı biçimde düşündüklerimizi yapmamız gerekiyor. Altı-sekiz ay içinde inşaatlara başlarız” dedi.
20.07.2023 Gündem
Deprem bölgesinde yeni dönem başlıyor! 500 bin TL hibe, 500 bin TL kredi desteği
Deprem bölgesinde yeni dönem başlıyor! 500 bin TL hibe, 500 bin TL kredi desteği Deprem bölgesinin ihya ve inşasında yeni bir dönem başlıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 17 Temmuz’da başlatacağı ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle 11 şehri yeniden ayağa kaldırıyor.
14.07.2023 Ekonomi
Faizsiz kredi ve hibe desteği geliyor! Depremzede vatandaşlar yararlanacak
Faizsiz kredi ve hibe desteği geliyor! Depremzede vatandaşlar yararlanacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat depremlerinin açtığı yaraların hızlı bir şekilde sarılması ve bölgenin yeniden ayağa kaldırılması için hayata geçirecekleri ‘Yerinde Dönüşüm Projesi’nin detaylarını açıkladı. Bakan Özhaseki, bin yılın felaketinin etkilediği deprem bölgesinde başlatılacak proje doğrultusunda ev ve iş yerlerini kendileri yapacak olan depremzedelere, konutlar için 500 bin lira hibe ve 500 bin lira kredi, işyerleri için ise 250 bin lira hibe ve 500 bin lira da kredi desteği verileceğini belirtti.
7.07.2023 Gündem
Azerbaycan'da Hadise rüzgarı esti!
Azerbaycan'da Hadise rüzgarı esti! Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Hadise, ikinci defa sahne aldığı Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de müzik ziyafeti sundu. Ünlü şarkıcıyı Bakü Kongre Merkezi’nde dört kişi izledi.
8.05.2023 Magazin
Seyir halindeki yolcu uçağında büyük panik! Acil çıkış kapısını açmaya çalışınca olanlar oldu...
Seyir halindeki yolcu uçağında büyük panik! Acil çıkış kapısını açmaya çalışınca olanlar oldu... ABD'de seyir halindeki yolcu uçağında yaşanan korku dolu anlar aksiyon filmlerini aratmadı. Los Angeles- Bouston seferini yapan uçağın acil çıkış kapısını açmaya çalışan ve daha sonra uçuş ekibine kırık bir kaşıkla saldıran adam yolcuların müdahalesi ile etkisiz hale getirildi. ABD'nin konuştuğu olayın detayları bugün belli oldu...
8.03.2023 Dünya
Bakan Özer: 'Eğitim kurumlarını güvenli hale getirmekle ilgili en ufak bir tavizimiz yok'
Bakan Özer: 'Eğitim kurumlarını güvenli hale getirmekle ilgili en ufak bir tavizimiz yok' Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Çocuklarımız ve öğretmenlerimiz için eğitim kurumlarını güvenli hale getirmekle ilgili en ufak bir tavizimiz yok. Okullarımızda bu kültürü yaygınlaştırmak üzere çalışmalarımızı hızlandırıyoruz” dedi.
21.01.2023 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığından Zonguldak ve İzmit’teki şiddet olaylarıyla ilgili açıklama
Milli Eğitim Bakanlığından Zonguldak ve İzmit’teki şiddet olaylarıyla ilgili açıklama Milli Eğitim Bakanlığı, Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki bir okulda akranları tarafından bir öğrenciye, İzmit’te de bir öğretmen tarafından öğrencilerine yönelik yaşanan şiddet olaylarına ilişkin müfettiş görevlendirildiğini, konuyla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldığını açıkladı.
29.12.2022 Gündem
AK Partili Atabek'ten HDP'ye tepki: Dağa kaldırılan kız çocukları için de önerge verseydiniz keşke
AK Partili Atabek'ten HDP'ye tepki: Dağa kaldırılan kız çocukları için de önerge verseydiniz keşke AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, TBMM Genel Kurulu’nda HDP'nin kadına yönelik şiddetle ilgili önergesi üzerine söz alarak, "Dağa kaldırılan kız çocuklarının, çocuklukları, gençlikleri, hayalleri ellerinden alınırken de önerge verseydiniz keşke. O kızlara tacizler, tecavüzler, şiddetin en alası yapılırken vicdanınız neredeydi" dedi.
23.11.2022 Siyaset
Adalet Bakanı Bozdağ, Diyarbakır Cezaevi'ne kilit vurdu
Adalet Bakanı Bozdağ, Diyarbakır Cezaevi'ne kilit vurdu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, müze yapılmak üzere Kültür ve Turizm Bakanlığına devredilen Diyarbakır Cezaevi'nde incelemelerde bulundu. Bakan Bozdağ, incelemenin ardından cezaevinin kapısına kilit vurup, anahtarı Bakan Ersoy’a teslim etti.
23.10.2022 Gündem
Bakan Yanık: İnsanlığa umut olmuş bir Türkiye var
Bakan Yanık: İnsanlığa umut olmuş bir Türkiye var Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Vatandaşların kapı kapı dolanarak derdine çare bulmak için günlerini hatta belki de haftalarını harcadığı Türkiye, şükürler olsun ki artık geride kaldı. Artık sadece kendi vatandaşının derdini değil tüm dünyanın derdini sırtlanacak kadar büyümüş, insanlığa umut olmuş bir Türkiye var" dedi.
17.09.2022 Siyaset
Kırtasiye raflarındaki tehlike; erken ergenlik ve kanser riski
Kırtasiye raflarındaki tehlike; erken ergenlik ve kanser riski Okulların açılmasına günler kala kırtasiye ürünlerinde denetimler arttı. Çocuklara sağlıklı ürünler ulaştırılmak için kırtasiyelerden alınan ürünler Ticaret Bakanlığı'nın laboratuvarlarında testlerden geçiriliyor. Testlerden geçemeyen ürünler toplatılıyor. Kriterlere uygun olmayan kırtasiye ürünlerinde oluşabilecek tehlikelere dikkat çeken Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Çocuk Endokrinolojisi Uzmanı Doktor  Zümrüt Kocabey Sütçü,"Özellikle renkli kokulu silgiler, kalemler olsun çocukların elle teması, koklaması bile tehlikeli. Alerji ve hormonal bozukluklar da yapabiliyor.  Bunlar endokrin bozucu olarak bildiğimiz kanıtlanmış yapılan çok sayıda çalışmayla hem kanserojen olduğu hem endokrin bozucular olarak bizim çok iyi bildiğimiz ürünler" dedi. 
31.08.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sıfır Tolerans ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sıfır tolerans haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.