Sienna Miller

Sienna Miller

Son dakika Sienna Miller haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sienna Miller ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sienna Miller haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sienna Miller

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sienna miller gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 sienna miller haberi bulunmuştur. Tüm sienna miller haberleri aşağıda listelenmiştir.
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Oyuncu Sienna Miller yumurtalarını dondurduğunu açıkladı!
Oyuncu Sienna Miller yumurtalarını dondurduğunu açıkladı! Oyuncu Sienna Miller'ın adı büyük bir skandala karışmıştı. Sevdiği adam, onu çocuğunun dadısıyla aldattı. Sonradan bunu "küçük düşürülmüştüm" diye nitelendirdi. Ardından hayatını toparlamaya çalıştıkça adı daha da büyük bir skandalla anıldı. 40 yaşına geldiğinde de yumurtalarını dondurduğunu açıklayan Miller, “Sonra 40’a geldim ve yumurtalarımı dondurdum. Gerçekten başka bir bebeğe sahip olmak istersem diye ‘olursa, olur’ şeklinde yaklaştım. Böylece üzerimdeki varoluşsal tehdit dağıldı” dedi.
5.04.2022 Magazin
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
Paris’in ünlü restoranında skandal: Başörtülü olacağına...
Paris’in ünlü restoranında skandal: Başörtülü olacağına... Fransa’nın başkenti Paris’in en ünlü caddesinde bulunan ve dünya starlarını ağırlayan “L’Avenue” restoranının Arapça adlara sahip kişileri ve başörtülüleri kabul etmediği bildirildi.
18.05.2018 Dünya
Taciz karşıtı kampanyaya  1 milyon sterlin bağışladı
Taciz karşıtı kampanyaya 1 milyon sterlin bağışladı Harry Potter filmiyle ünlenen İngiliz aktris Emma Watson, iş yerinde cinsel tacize uğrayan kadınlarla dayanışmak için başlatılan yeni bir kampanyaya 1 milyon sterlin (yaklaşık 5,2 milyon Türk Lirası) bağışladı
18.02.2018 Dünya
Saat saat yüz bakımı
Saat saat yüz bakımı Muhteşem bir cilt mi istiyorsunuz? İşte parlak, bakımlı ve genç bir cilt için saat saat yapmanız gerekenler!
16.02.2018 Arşiv
Taciz Marchesa’yı vurdu
Taciz Marchesa’yı vurdu Hollywood’un ışıltısına gölge düşüren taciz skandalı etkisini Golden Globes ödül gecesinde gösterdi. Kırmızı halıda yıldızları giydiren Marchesa markalı elbiseler bu defa yoktu.
11.01.2018 Arşiv
'Gizli ilişki' isteyince ayrıldılar!
'Gizli ilişki' isteyince ayrıldılar! İngiliz oyuncu Sienna Miller, Brad Pitt'in 'ilişkiyi göz önünde yaşamayalım' isteğini kabul etmedi.
5.01.2018 Magazin
Gizli istek aşkı bitirdi
Gizli istek aşkı bitirdi Angelina Jolie ile boşanma süreci devam eden Brad Pitt’in adı sürekli farklı isimlerle anılıyor.
4.01.2018 Magazin
Makyajsız Sienna Miller'a büyük ilgi!
Makyajsız Sienna Miller'a büyük ilgi! İngiliz aktris Sienna Miller, önceki akşam Londra'daki Apollo Tiyatrosu'ndan çıkarken görüntülendi.
9.10.2017 Magazin
Kimi etkilemeye çalışıyorsun Brad?
Kimi etkilemeye çalışıyorsun Brad? Sienna Miller ile birlikte olduğu iddia edilen 53 yaşındaki Brad Pitt, spor salonundan çıkarken görünütlendi.
7.07.2017 Magazin
Brad Pitt'in yeni sevgilisi Sienna Miller mı?
Brad Pitt'in yeni sevgilisi Sienna Miller mı? Angelina Jolie'den boşanan Brad Pitt'in Sienna Miller ile birkaç kez buluştuğu ve aşk yaşadığı iddia edildi.
6.07.2017 Magazin
Aşk festivali
Aşk festivali Angelina Jolie ile olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra kendini işine veren Brad Pitt’in, Glastonbury Festivali’nde oyuncu ve model Sienna Miller ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi
26.06.2017 Magazin
Sienna Miller'ın müstehcen fotoğraflarını yayınladılar!
Sienna Miller'ın müstehcen fotoğraflarını yayınladılar! İngiliz aktris Sienna Miller, hacker kurbanı olan ünlüler kervanına katıldı. Sienna Miller'ın, müstehcen fotoğrafları çeşitli sitelerde yayınlandı.
8.05.2017 Magazin
Brad Pitt’in yeni gözdesi Sienna Miller!
Brad Pitt’in yeni gözdesi Sienna Miller! Angelina Jolie ile boşanma sürecinde olan Brad Pitt’in Sienna Miller’ı yakın markajına aldığı iddia edildi. İşte kulislerde konuşulan Brad Pitt, Sienna Miller yakınlaşmasının detayları...
11.04.2017 Magazin
Ayrılık acısını atlatamadı
Ayrılık acısını atlatamadı Robert Pattinson, Sienna Miller, Charlie Hunnam, Angus Macfadyen ve Tom Holland gibi ünlü oyuncuların rol aldığı ‘The Lost City of Z’ filminin galası önceki gün Los Angeles’da yapıldı.
6.04.2017 Magazin
Şok itiraf: 'Otomobilde, barda, her yerde...'
Şok itiraf: 'Otomobilde, barda, her yerde...' ABD'li aktris Sienna Miller, yeni filmi ‘Live By Night’ın (Gecenin Kanunu) Los Angeles'ta gerçekleşen galasında, Ben Affleck ile aşk sahneleri hakkında açıklamalar yaptı.
11.01.2017 Magazin
Festival için geri sayım
Festival için geri sayım İKSV tarafından 35’incisi gerçekleşecek olan İstanbul Film Festivali, bu yıl on ikinci kez Akbank’ın desteğiyle 7-17 Nisan tarihlerinde şehre iz bırakmaya hazırlanıyor...
28.03.2016 Magazin
Romantik anlar...
Romantik anlar... YÖNETMENLİĞİNİ Ben Affleck’in yaptığı, ‘Live by Night’ filminin çekimleri sürüyor...
28.11.2015 Magazin
Aç karnına sakın izlemeyin!
Aç karnına sakın izlemeyin! Baştan söyleyeyim: ‘Burnt’ (Çok Pişmiş) filmini sakın aç bir şekilde izlemeye kalkmayın! Yoksa film başladıktan birkaç dakika sonra yerinizde kıvranmaya başlarsınız...
5.11.2015 Magazin
'Yılın Adamı' Erdem Moralıoğlu
'Yılın Adamı' Erdem Moralıoğlu Harper’s Bazaar Dergisi’nin İngiliz versiyonu tarafından düzenlenen ‘2015 Yılın Kadınları Ödülleri’nde ‘Yılın Adamı’ Türk modacı Erdem Moralıoğlu seçildi
4.11.2015 Magazin
Balkanlar’da hüzünlü bir aşk hikayesi...
Balkanlar’da hüzünlü bir aşk hikayesi... Hırvatistan’ın Cannes Film Festivali’nde gösterilen ilk yapımı olan Zvizdan, Balkanlar’ın savaş ve kanla yoğrulmuş dönemine yaşanan üç aşk hikayesi üzerinden bakıyor...
29.10.2015 Arşiv
İki güzel arasında
İki güzel arasında Bradley Cooper, Sienna Miller ve Uma Thurman yeni filmleri ‘Burnt’un New York’ta yapılan galasına katıldı...
21.10.2015 Magazin
Londra Moda Haftası‘na Türkler damga vurdu
Londra Moda Haftası‘na Türkler damga vurdu Merakla beklenen Londra Moda Haftası’nda Türk tasarımcılar büyük sükse yaptı. Özellikle Bora Aksu, beyaz tonlardaki elbiseleriyle otoritelerden alkış almayı başardı.
24.09.2015 Arşiv
Açıkhava'da sinema ve tiyatro
Açıkhava'da sinema ve tiyatro 27. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları’nda açıkhava etkinlikleri yaz akşamlarına keyif katmaya devam ediyor. Dot’un İki Kişilik Yaz oyunuyla başlayacak etkinlikler; Oscar ödüllü Whiplash ve American Sniper filmleri, tiyatro.İN’in Katil Joe oyunu ile hafta boyunca sanatseverleri Eşref Denizhan Açıkhava Sahnesi’nde buluşturuyor.
6.07.2015 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Sienna Miller ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sienna miller haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.