Side

Side

Son dakika side haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan side ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını side haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Side

haberleri sayfasında son dakika yaşanan side gelişmeleri de dahil olmak üzere 532 side haberi bulunmuştur. Tüm side haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çaldılar!
Müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çaldılar! Antalya'nın Manavgat İlçesinde özel bir banka şubesinde, müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çalınmasına ilişkin soruşturmada gözaltına alınan şube müdürü Rahşan Eylem Bulut, müdür yardımcısı Utku Erdem ve 2 banka personeli tutuklandığı açıklandı.
18.04.2024 Gündem
Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya! Ölüsü kıyıya vurdu
Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya! Ölüsü kıyıya vurdu Antalya'nın Manavgat ilçesinde yeşil deniz kaplumbağası ölüsü kıyıya vurdu.Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve (DEKAFOK) Danışmanı Prof. Dr. Cengiz Deval, boynundan aldığı yara nedeniyle öldüğünü vurguladı.
3.04.2024 Gündem
Alman kadının, uğruna eşinden boşandığı sevgilisine açtığı dolandırıcılık davasında karar çıktı
Alman kadının, uğruna eşinden boşandığı sevgilisine açtığı dolandırıcılık davasında karar çıktı Antalya'da tatil yaparken tanıştığı M.A. (49) ile kiraladığı evde yeni yaşama başlayıp eşinden boşanan Alman uyruklu Simone Sobczynski (65) adlı kadın, evlenmeyi düşündüğü ve sonra kendisini terk eden eski sevgilisi için 20 bin euro masraf yaptığını söyleyip dolandırıldığı iddiasıyla mahkemeye başvurdu. Mahkeme, suçun yasal unsurları oluşmadığından M.A. hakkında beraat kararı verdi.
31.01.2024 Gündem
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin son durağı olan Antalya, Türk Yıldızları’nın muhteşem gösterisiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. Konyaaltı sahilinde “Ata’ya Saygı” uçuşu yapan Türk Yıldızları, özellikle çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı.
11.11.2023 Yaşam
Bakan Ersoy CNN TÜRK'te duyurdu: Antalya'da 50 noktada 500'den fazla etkinlik
Bakan Ersoy CNN TÜRK'te duyurdu: Antalya'da 50 noktada 500'den fazla etkinlik Efes Kültür Yolu Festivali sona ererken İzmir festival bayrağını Antalya’ya devretti. İlk kez Antalya’da düzenlenen festival, 12 Kasım’a kadar kültürü ve sanatı odağına alarak ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatacak. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CNN TÜRK ekranlarında konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.
5.11.2023 Ekonomi
Kaza sonrası motosikletten fırladı, taksi camında asılı kaldı
Kaza sonrası motosikletten fırladı, taksi camında asılı kaldı Manavgat'ta hatalı 'U' dönüşü yapan ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosikletten fırlayan sürücü taksinin arka camında içeri girerek asılı kaldı.
24.09.2023 Yaşam
Aysun Aslan Uğur kimdir? Özkan Uğur’un eşi Aysun Aslan kaç yaşında, nereli, Özkan Uğur ile kaç yıldır evli, ne iş yapıyor?
Aysun Aslan Uğur kimdir? Özkan Uğur’un eşi Aysun Aslan kaç yaşında, nereli, Özkan Uğur ile kaç yıldır evli, ne iş yapıyor? MFÖ grubunun üyesi ve oyuncu Özkan Uğur’dan hayranlarını üzen haber geldi. 3 aydır yoğun bakımda olan Özkan Uğur hayatını kaybetti. Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan ve oğlu Alişan Uğur, sosyal medyadan açıklama yayımladı. Açıklamanın ardından Özkan Uğur’un eşi kimdir? Aysun Aslan kaç yaşında, nereli, Özkan Uğur ile kaç yıldır evli? Sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
23.10.2023 Magazin
Türkiye’nin tarihi zenginlikleri gün yüzüne çıkartılıyor
Türkiye’nin tarihi zenginlikleri gün yüzüne çıkartılıyor “Türkiye’de Bu Yıl Gerçekleştirilecek Arkeolojik Kazı ve Araştırmaların Sayısı Yıl Sonunda 750’ye Ulaşacak"“Türkiye’de Bu Yıl Gerçekleştirilecek Arkeolojik Kazı ve Araştırmaların Sayısı Yıl Sonunda 750’ye Ulaşacak"
8.07.2023 Kültür Sanat
Bakan Ersoy: Rekor sayıda kazı çalışması ve arkeolojik araştırma yaptık
Bakan Ersoy: Rekor sayıda kazı çalışması ve arkeolojik araştırma yaptık Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bakanlık olarak geçen yıl rekor sayıda kazı çalışması yaptıklarını belirterek, "Geçen sene 713 noktada hem kazı çalışmaları yaptık hem de arkeolojik araştırma yaptık. 713 sayısı hem Türkiye için bir rekordur hem dünya için bir rekordur. Dünyada hiçbir ülke bu sayıda kazı ve arkeolojik araştırmayı yapabilecek kapasiteye sahip değil" dedi.
26.06.2023 Kültür Sanat
Antalya’da bayram teyakkuzu! Nüfus ikiye katlanacak
Antalya’da bayram teyakkuzu! Nüfus ikiye katlanacak Ülke genelinde 2 milyon kişinin tatil planı yaptığı Kurban Bayramı’ndaki 9 günlük dönemde, en yoğun ilgiyi Antalya görüyor. 2 milyon 688 bin nüfuslu kent, yerli ve yabancı turistlerle nüfusunu ikiye katlayacak. En gözde beldeler ise Kemer, Kaş, Çıralı, Olimpos, Adrasan, Side, Belek, Kundu, Lara ve Alanya olacak.
24.06.2023 Gündem
Konaklama ve ulaşım fiyatları iki kat arttı! Tatile çıkacaklara dolandırıcı uyarısı
Konaklama ve ulaşım fiyatları iki kat arttı! Tatile çıkacaklara dolandırıcı uyarısı Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkartılması, başta Akdeniz ve Ege sahilleri olmak üzere tatil destinasyonlarında yoğun rezervasyon talebi oluşturdu. Kıyı destinasyonlarında Antalya'da Alanya, Side, Belek, Kemer ve Kaş öne çıkarken Ege'de Kuşadası, Didim, Bodrum, Marmaris ve Fethiye tercih ediliyor. TÜRSAB ise vatandaşlara flaş bir uyarıda bulundu.
21.06.2023 Ekonomi
Antalya'da turistler yılın ilk gününde denize girdi
Antalya'da turistler yılın ilk gününde denize girdi Antalya'nın Manavgat ilçesi Side turizm merkezinde tatil yapan turistler, yeni yılın ilk günü yazdan kalma havada sahilde güneşlenip, denize girdi.
1.01.2023 Yaşam
Antalya'da öğrencisine cinsel içerikli mesajlar atan antrenör tutuklandı
Antalya'da öğrencisine cinsel içerikli mesajlar atan antrenör tutuklandı Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir futbol okulunda antrenör olarak görev yapan ve 14 yaşındaki sporcusuna cinsel içerikli mesajlar attığı iddia edilen antrenör, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
18.12.2022 Yaşam
Arkadaşını otel balkonundan atıp, öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan İngiliz kadına tahliye
Arkadaşını otel balkonundan atıp, öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan İngiliz kadına tahliye Antalya'nın Manavgat ilçesinde 5 yıldızlı otelin balkonundan düşüp, hayatını kaybeden İngiliz Pegram Reece'i (22), öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan Mary Meyers Kayley (31) adlı kadın, ilçeyi terk etmemek şartıyla tahliye edildi.
14.11.2022 Gündem
Antalya'da turistler kasım ayının ortasında denize giriyor
Antalya'da turistler kasım ayının ortasında denize giriyor Antalya'nın Manavgat ilçesi Side turizm merkezinde tatil yapan turistler, kasım ayında sahilde güneşlenip, denize girdi.
14.11.2022 Yaşam
Üçlü ilişki cinayeti sanığı: Kavga ettik, elinden bıçağı almak için uğraştım
Üçlü ilişki cinayeti sanığı: Kavga ettik, elinden bıçağı almak için uğraştım Antalya'nın Manavgat ilçesinde geçen yıl ocak ayında üçlü cinsel ilişki yaşadıkları Kadir Demir'i (39) öldürüp penisini kestikleri iddiasıyla sevgilisi Nadja Angela Grosser (40) ile tutuklanan Elvan Küçükaltun(48),  ilk duruşmada evde içki içerken Kadir Demir'in grup seks teklif ettiğini iddia ederek, "Nadja da ben de kabul etmedik. Ben tuvalette kusuyordum, bu sırada Kadir ve Nadja yatak odasına gitmişler, ilişkiye giriyorlardı. Kavga ettik, elinden bıçağı almak için uğraşırken parmaklarım kesildi. Biz kavga ederken Nadja odadan çıkmıştı. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.
9.11.2022 Gündem
Kadınlara zorla fuhuş yaptıran yabancı uyruklu kadın tutuklandı
Kadınlara zorla fuhuş yaptıran yabancı uyruklu kadın tutuklandı Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde kendi ülkesinden kadınlara zorla fuhuş yaptırmak suçundan yakalanan yabancı uyruklu Türk vatandaşı kadın, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.
30.09.2022 Yaşam
Jale İnan kimdir (kısaca hayatı)? Google’da doodle olan İnan'ın mesleği ne, ne yapmıştır? Jale İnan neden, nasıl ve kaç yaşında öldü?
Jale İnan kimdir (kısaca hayatı)? Google’da doodle olan İnan'ın mesleği ne, ne yapmıştır? Jale İnan neden, nasıl ve kaç yaşında öldü? Google 'Jale İnan' Doodle oldu. Google, 27 Eylül tarihine özel Jale İnan Doodle ile kullanıcılarını meraklandırdı. Jale İnan Doodle'ı sonrası Jale İnan kimdir, Google 'Jale İnan' doodle nedir, mesleği ne, neden doodle oldu? gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. İşte Jale İnan’ın doğum yeri, kitapları, eserleri ve hakkında merak edilen diğer detaylar…
27.09.2022 Gündem
Antalya'ya sonbaharın ilk kafilesi, İsveç'ten geldi
Antalya'ya sonbaharın ilk kafilesi, İsveç'ten geldi Antalya turizminde, yaz mevsiminin sona ermesiyle eylül ayıyla birlikte sonbahar- kış sezonu başladı. İsveç'ten 14 günlük Türkiye tatili için 31 kişilik kafile, kente geldi. Nisan sonuna kadar 10 bin kişi ve 130 bin geceleme olacak programda turistler, 1 hafta Antalya ve Kapadokya bölgesini gezecek, 2'nci hafta Side'de güneşli sonbahar günlerinde dinlenecek.
2.09.2022 Ekonomi
Turizmde sevindiren gelişme! Bu yıl ilk kez oluyor, boş yastık bile kalmadı
Turizmde sevindiren gelişme! Bu yıl ilk kez oluyor, boş yastık bile kalmadı Antalya turizmi, iki yıllık pandemi sürecinin ardından temmuz ve ağustos aylarında tarihin en iyi dönemi 2019 yılı sayılarına ulaştı. Turizm sektörü temsilcileri, Antalya'daki otellerin ağustos ve eylül ayı ortasına kadar tamamen dolu olduğunu, bazı otellerde boş yastık bile kalmadığını açıkladı. Bu yıl ilk defa ana pazar çeşitliliği de artış gösterdi.
6.08.2022 Ekonomi
Antalya'da kayıp İngiliz turist, su kanalında bu halde bulundu!
Antalya'da kayıp İngiliz turist, su kanalında bu halde bulundu! Antalya'nın Manavgat ilçesine tatile gelen ve Side Antik Kenti'ni gezdiği sırada kaybolan İngiliz Ron Plunkett (83), ekiplerin çalışmaları sonucu su kanalında bulundu. Bilinci açık ancak yorgun olan Plunkett, hastanede tedaviye alınırken, Alzheimer hastası olduğu öğrenildi.
2.08.2022 Yaşam
Bir il diken üstünde! Yılanlar akın etti
Bir il diken üstünde! Yılanlar akın etti Cumhuriyet tarihinin en büyük yangınının yaşandığı Manavgat’ta, ormanların küle dönmesinin ardından yılanlar şehir merkezlerinde insanların yaşam alanlarında sık görülmeye başladı.
2.07.2022 Yaşam
Köprüçay'da kaybolan Burundili turisti arama çalışması 3'üncü gününde
Köprüçay'da kaybolan Burundili turisti arama çalışması 3'üncü gününde Antalya'nın Manavgat ilçesinde Köprüçay Irmağı'na girmesinin ardından akıntıya kapılarak kaybolan Burundili Ally Seifu Bukere (22) için başlatılan ve şiddetli yağmur dolayısıyla dün durdurulan arama-kurtarma çalışmaları 3'üncü günde devam ediyor.
13.06.2022 Yaşam
21 yaşındaki üniversite öğrencisinden kahreden haber!
21 yaşındaki üniversite öğrencisinden kahreden haber! Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Köprülü Kanyon Milli Parkı'na arkadaşlarıyla birlikte gelen Dumlupınar Üniversitesi öğrencisi İsa Yiğit (21) yüzmek için girdiği Köprüçay Irmağı'nda boğularak hayatını kaybetti.
6.06.2022 Yaşam
Anne vahşeti! Her satırı korkunç: Emzirirken boğmaya çalıştım, sonra...
Anne vahşeti! Her satırı korkunç: Emzirirken boğmaya çalıştım, sonra... Antalya'nın Manavgat ilçesinde dehşet veren bir olay yaşandı. 2 yaşındaki kızı Betül bebeği bıçaklayarak öldüren cani anne tutuklanırken, bir hafta önce 2 yaşına giren Betül bebek de aynı saatlerde toprağa verildi. Psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen cani annenin tüyler ürperten ifadesinde, kızını emzirdikten sonra boğmaya çalıştığını ve daha sonra meyve bıçağı ile bıçakladığını, neden yaptığını bilmediğini söylediği bildirildi.
13.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Side ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki side haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.