Şiddetli Deprem

Şiddetli Deprem

Son dakika şiddetli deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şiddetli deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şiddetli deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şiddetli Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şiddetli deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.090 şiddetli deprem haberi bulunmuştur. Tüm şiddetli deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şener Üşümezsoy'dan İstanbul depremi açıklaması: Marmara'nın kuzeyindeki fay ölü
Şener Üşümezsoy'dan İstanbul depremi açıklaması: Marmara'nın kuzeyindeki fay ölü Deprem Bilimci Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan beklenen Marmara depremiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi. Gemlik'te meydana gelen depremler sonrası deprem yeniden gündem olurken Prof. Dr. Üşümezsoy, Marmara'ın kuzeyindeki fayın ölü olduğunu aktararak, asıl fayın Yalova'nın Çınarcık bölgesinin önlerinden geçtiği aktardı.
9.12.2023 Gündem
Yunanistan'da 5 büyüklüğünde deprem
Yunanistan'da 5 büyüklüğünde deprem Yunanistan'da 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı Türkiye'de de hissedildi.
3.11.2023 Gündem
Emine Erdoğan, TOGEMDER'in iftar programında depremzedeler ve hayırseverlerle buluştu
Emine Erdoğan, TOGEMDER'in iftar programında depremzedeler ve hayırseverlerle buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, depremzede vatandaşlar ve hayırseverlerle, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneğinin (TOGEMDER) Üsküdar'da düzenlediği iftar programında bir araya geldi.
14.04.2023 Gündem
Depremzedeyi dolandırıp ortadan kayboldu: ‘Bunu yaşatmaya kimsenin hakkı yok’
Depremzedeyi dolandırıp ortadan kayboldu: ‘Bunu yaşatmaya kimsenin hakkı yok’ Depremden sonra Adıyaman’dan Kayseri’ye giden depremzede Bozan Öztürk’ün aracını tamir etmek için verdiği şirketin ortağı olduğu iddia edilen şahıs, 12 bin TL’yi aldıktan sonra ortadan kayboldu. Dolandırıcılık olayının detayları ise şoke etti.
11.03.2023 Yaşam
'9 şiddetinde depreme dayanır' demişti! ‘Beyaz Saray’dan geriye enkaz kaldı
'9 şiddetinde depreme dayanır' demişti! ‘Beyaz Saray’dan geriye enkaz kaldı Pazarcık ilçesine bağlı Ördekdede köyünde ‘Beyaz Saray’ olarak bilinen 3 katlı Süslü apartmanı depremde yerle bir oldu, sahibi Ali Süslü enkaz altında hayatını kaybetti.
4.03.2023 Gündem
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Kıbrıs’ta 5 bin depremzedeyi ağırlıyoruz
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Kıbrıs’ta 5 bin depremzedeyi ağırlıyoruz Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, deprem felaketinden etkilenen Gaziantep’e taziye ziyaretinde bulundu. Depremin yaralarının sarılması için seferber olduklarını ve 5 bin depremzedenin şu anda Kıbrıs’ta misafir edildiğini anlatan Ersin Tatar, Adıyaman’da otel enkazı altında hayatını kaybeden 24’ü voleybolcu, 35 Kıbrıs vatandaşının ölümüne ilişkin konunun da yakın takipçisi olduklarını kaydetti.
1.03.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli deprem bölgesinde! '70 bin köy evi yapacağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli deprem bölgesinde! '70 bin köy evi yapacağız' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Osmaniye'ye ziyaret gerçekleştirmişti. Osmaniye'de açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Devlet tüm güvenlik güçleri ile 11 ilde yerini almıştır. 271 bin görevli ile vatandaşımızın yardımına koştuk. Elimizdeki tüm imkanları kullandık" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Tıpkı şehir merkezlerimiz gibi köylerimizi de 1 yıl içinde ayağa kaldırmayı amaçlıyoruz. 70 bin köy evi yapacağız" dedi. Öte yandan Erdoğan, Osmaniye'nin ardından Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye ilçelerini de ziyaret ederek depremzedelerle bir araya geldi. Erdoğan buradaki ziyaretinin ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Deprem bölgesindeki 11 ilimizde konut ve köy evi olarak mart ayında inşasına başlayacağımız hane sayısı 270 bini bulacaktır" dedi. Buradan İslahiye'ye geçen Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "1797 konutun inşa süreci yarın başlıyor" dedi.
21.02.2023 Gündem
Mehmet Yalçınkaya paylaştı! 'Sen merak etme şefim yağmacılar bizde'
Mehmet Yalçınkaya paylaştı! 'Sen merak etme şefim yağmacılar bizde' Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki şiddetli deprem, 10 ilde büyük yıkımlara ve can kayıplarına neden oldu. Tüm Türkiye yaraları sarmak için tek yürek oldu. Ünlü isimler yardımlar toplarken MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya da ekibini toplayıp afet bölgesinde sahra mutfağı kurdu. Depremzedeler için kazan kazan yemekler pişiren Mehmet Yalçınkaya bir fotoğraf paylaşarak kolluk kuvvetleriyle arasında geçen bir diyaloğu takipçileriyle paylaştı.
20.02.2023 Magazin
Gamze Özçelik ve ekibi Hatay’da konteyner kent kuruyor!
Gamze Özçelik ve ekibi Hatay’da konteyner kent kuruyor! Kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile afet bölgesinde bulunan eski oyuncu Gamze Özçelik ve ekibi Hatay'da konteyner kent kurma çalışmalarını başlattı.
16.02.2023 Magazin
Hatay'da içleri ısıtan görüntü! Sinan Akçıl depremzede Duru ile düet yaptı
Hatay'da içleri ısıtan görüntü! Sinan Akçıl depremzede Duru ile düet yaptı Kahramanmaraş'ta depreme gelen 7.7 ve 7.6'lık iki şiddetli deprem, 10 ilde yıkıcı etkilere neden oldu. İki şiddetli depremin ardından Türkiye yaralarını sarmak için canla başla çalışıyor. Tek yürek olan sanat camiasından da kimi bölgede, kimi sosyal medyadan destek olmaya çalışıyor. Şarkıcı Sinan Akçıl da o isimlerden biri. Akçıl, depremin en yıkıcı şehirlerinden biri olan Hatay-Antakya'ya gitti. Akçıl'ın son paylaşımı ise kalpleri ısıttı.
12.02.2023 Magazin
Gamze Özçelik minik bebeği paylaştı! 'Ümit etmekten vazgeçme'
Gamze Özçelik minik bebeği paylaştı! 'Ümit etmekten vazgeçme' Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki şiddetli depremler 10 ilde büyük yıkıma yol açtı. Kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile afet bölgesinde bulunan eski oyuncu Gamze Özçelik, depremzedelere çorba dağıttı. Enkazdan çıkarılan minik bir bebeği de paylaşan Özçelik, "Ümit etmekten vazgeçme" dedi.
10.02.2023 Magazin
Dünyadan Türkiye'ye başsağlığı ve yardım mesajları yağdı!
Dünyadan Türkiye'ye başsağlığı ve yardım mesajları yağdı! Türkiye'de meydana gelen büyük depremin ardından ABD, İsrail, Azerbaycan, Ukrayna, Yunanistan, Finlandiya ve Pakistan gibi ülkelerden peş peşe açıklamalar geldi. Azerbaycan, ilk yardım gönderen ülke oldu.
6.02.2023 Gündem
Şanlıurfa'da 6 katlı bina böyle yıkıldı! Uzmanlar uyardı, hasarlı binalara dikkat
Şanlıurfa'da 6 katlı bina böyle yıkıldı! Uzmanlar uyardı, hasarlı binalara dikkat Sabah saat 4.17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Şiddetli deprem ile birlikte çok sayıda bina yıkıldı. Şanlıurfa Bahçelievler Mahallesinde 6 katlı bir binanın yıkılma anı böyle görüntülendi. Depremde yıkılmamış ancak artçılarla birlikte yıkılma riski taşıyan binalarla ilgili uzmanlar da uyarıyor. Dışarıdan bakıldığında sağlam gibi duran ancak yıkılma riski taşıyan binalarda facianın önüne geçilmesi için evlere girilmemesi uyarısı yapılıyor.
6.02.2023 Haber
Deprem kaç saniye sürdü? Deprem saat kaçta oldu? Düzce depreminin şiddeti kaç, hangi illerden hissedildi? Düzce’de kaç deprem oldu?
Deprem kaç saniye sürdü? Deprem saat kaçta oldu? Düzce depreminin şiddeti kaç, hangi illerden hissedildi? Düzce’de kaç deprem oldu? Türkiye sabaha Düzce depremiyle uyandı. Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre depremde can kaybı yok. Düzce ve depremin hissedildiği illerde vatandaşlar sokağa döküldü. Düzce depremi 9 ilde hissedilirken, depremin sarsıntısı geniş bir alanda hissedildi. Deprem sonrası artçı sarsıntılar da devam ediyor. Peki, Deprem kaç saniye sürdü? Deprem saat kaçta oldu? Düzce depreminin şiddeti kaç, hangi illerden hissedildi? Düzce’de kaç deprem oldu? İşte Düzce depremi ile ilgili gelen son bilgiler…
23.11.2022 Gündem
Depremi yaşayan vatandaş: 99 depremini de yaşadım bu denli korkmamıştım!
Depremi yaşayan vatandaş: 99 depremini de yaşadım bu denli korkmamıştım! Düzce'de meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından vatandaşlar yaşadıkları panik anlarını anlattı.
23.11.2022 Vatan TV
Meksika'da 7,4 büyüklüğünde deprem!
Meksika'da 7,4 büyüklüğünde deprem! Meksika’nın Michoacan eyaleti açıklarında 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başkent Mexico City ve çevredeki bazı eyaletlerde hissedildi.
19.09.2022 Dünya
Denizli'de art arda 4 deprem!
Denizli'de art arda 4 deprem! Denizli’de merkez üssü Çal ilçesinde sabah erken saatlerde 4 defa arka arkaya hafif şiddetli bir deprem meydana geldi.
14.09.2022 Gündem
Afganistan’da şiddetli deprem
Afganistan’da şiddetli deprem Afganistan’ın Pakistan sınırına yakın Host kentinin 44 kilometre güneybatısında meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki depremde 280 kişi hayatını kaybetti, yüzlerce kişi de yaralandı.
22.06.2022 Dünya
Tayvan açıklarında 6.6 büyüklüğünde deprem!
Tayvan açıklarında 6.6 büyüklüğünde deprem! ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), Tayvan açıklarında 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.
22.03.2022 Dünya
Süper Lig'de şiddetli deprem! 'Bu lig tescil edilemez, battık'
Süper Lig'de şiddetli deprem! 'Bu lig tescil edilemez, battık' Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in açıklamaları gündeme damga vurdu. Başkan Gevrek Süper Lig'in tescil edilmemesinden yana görüş bildirdiklerini ifade edeken, tecrübeli yöneticinin "Bu lig karakolda mı biter, mahkemede mi biter bilmiyorum. Umarım anlaşırız ve bu iş yukarılara gitmez. Altay maçında ikinci yarıya bile çıkmayacaktım. Altay ve izleyicilere olan saygımızdan çıktık" sözleri ise deprem etkisi yarattu.
16.03.2022 Yeni Malatya Spor
Marmara'da 4,1 büyüklüğünde deprem
Marmara'da 4,1 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Marmara Denizi'nde Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi açıklarında 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Bakan Koca, "Şu anki bilgilere göre can kaybı veya yaralanma olmamış, İl Ambulans Başhekimliğimize çağrı yapılmamıştır." dedi.
20.02.2022 Gündem
Laç kentindeki yeni konutlar sahiplerine teslim edildi
Laç kentindeki yeni konutlar sahiplerine teslim edildi Arnavutluk’ta 2019 yılında yaşanan depremde evleri yıkılan depremzedeler için Albayrak İnşaat tarafından TOKİ adına 13 ayda tamamlanan 522 konut, 37 ticari ünite, çocuk oyun parkları ve 375 araçlık kapalı otoparkı olan projenin teslimini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirdi.
17.01.2022 Gündem
Son dakika Van’da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli son depremler listesi 15 Ocak 2022!
Son dakika Van’da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli son depremler listesi 15 Ocak 2022! AFAD ve Kandilli Rasathanesi bugün meydana gelen son depremler ile ilgili detayları açıkladı. Kandilli Rasathanesi Van Kızılca Başkale'de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. 15 Ocak 2022 Cumartesi günü en son nerede deprem oldu? İşte son dakika deprem haberleri…
15.01.2022 Gündem
AFAD duyurdu! Komşu'da şiddetli deprem!
AFAD duyurdu! Komşu'da şiddetli deprem! Yunanistan'da 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
11.01.2022 Dünya
En son deprem nerede oldu? Deprem oldu mu? Kandilli ve AFAD son depremler listesi!
En son deprem nerede oldu? Deprem oldu mu? Kandilli ve AFAD son depremler listesi! AFAD ve Kandilli Rasathanesi duyurdu! Akdeniz’de hissedilen şiddetli deprem sonrası depremin büyüklüğünü, AFAD 6.4, Kandilli Rasathanesi ise 6.2 olarak duyurdu. Deprem Mersin, Antalya, Konya, Adana’da hissedildi. Peki, En son deprem nerede oldu? Deprem oldu mu? Kandilli ve AFAD son depremler listesi!
11.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şiddetli Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şiddetli deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.