Şiddetli

Şiddetli

Son dakika şiddetli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şiddetli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şiddetli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şiddetli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şiddetli gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.133 şiddetli haberi bulunmuştur. Tüm şiddetli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sağanak yağmur ve dolu günlük yaşamı olumsuz etkiledi! Cadde ve sokaklar göle döndü
Sağanak yağmur ve dolu günlük yaşamı olumsuz etkiledi! Cadde ve sokaklar göle döndü Çorum’da bu akşam saatlerinde aniden bastıran ve yarım saat süren şiddetli yağmur ve dolu etkili oldu. Cadde ve sokaklar göle dönerken, bazı ev ve işyerlerini de su bastığı objektiflere yakalandı.
29.04.2024 Gündem
PFDK açıkladı! İşte Enis Destan'a verilen ceza
PFDK açıkladı! İşte Enis Destan'a verilen ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonspor forması giyen Enis Destan'a rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 3 maç men cezası verildiğini açıkladı.
27.04.2024 Süper Lig
Karın ağrısıyla hastaneye gitti! Böbreğini gören doktorlar şaşırdı
Karın ağrısıyla hastaneye gitti! Böbreğini gören doktorlar şaşırdı Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yaşayan 10 yıldır karın ağrısı çeken Sabahat Korkmazer,sağ böbreğinden 3 kilo ağırlığında ve 20 santimetre büyüklüğünde kitle çıkarıldı. Operasyonu yapan Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Mansur Dağgülü, “Hem böbreği hem de kitleyi komple çıkardık" dedi.
25.04.2024 Gündem
Erik üreticisini fırtına vurdu! Satılma ihtimali yok
Erik üreticisini fırtına vurdu! Satılma ihtimali yok Denizli’nin önemli tarım ürünlerinden olan Papaz eriği üreticilerini fırtına vurdu. Hasada sayılı günler kala etkili olan şiddetli fırtına ve yağış nedeniyle erik rekoltesi ve kalitesinde büyük zarar oluştu.
23.04.2024 Ekonomi
Erozyon Nedir, Neden Olur? Erzoyon Nasıl Önlenebilir?
Erozyon Nedir, Neden Olur? Erzoyon Nasıl Önlenebilir? Doğal afetler arasında yer alan unsurlardan biriside erozyon olarak bilinir. Bazı bölgelerde sıkça erozyon görmek mümkündür. Tabi bunun nedeni bölgenin yapısı ve doğal etkenlerden kaynaklıdır. Özellikle bitki örtüsünün yetersiz olan yerlerde erozyon yaşanması yüksek ihtimaldir. Zaten burada insana oldukça büyük bir iş düşer. Alınacak tedbirler ile erozyonu önleme şansı her zaman için vardır. 
22.04.2024 Gündem
Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında puan kaybetti
Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında puan kaybetti Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'un konuğu oluyor. Sivas'ta nefes kesen maç tamamlandı. Fenerbahçe, Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı.
22.04.2024 Futbol
Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi: Kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış!
Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi: Kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış! Fırtınalı ve sağanaklar yağışlar birçok ilde etkisini gösterdi. İstanbul'da şiddetli rüzgar, ağaçları devirdi, İzmir'de ise denizde hortum oluştu. Antalya'dan gelen bir görüntü ise dikkat çekti. Uzman isimyağışlı ve fırtınalı havaların daha ne kadar süreceğini açıkladı.
20.04.2024 Gündem
Dubai uçuşları iptal mi, THY Dubai uçuşları yapılıyor mu?
Dubai uçuşları iptal mi, THY Dubai uçuşları yapılıyor mu? Dubai uçuşları iptal mi? Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) geçtiğimiz saatlerde etkili olan şiddetli yağış, sel baskınlarına ve uçuşların aksamasına neden oldu.
17.04.2024 Gündem
Beklenen İstanbul depreminde metro ve tüneller ne kadar güvenli? Uzmanında açıklamalar
Beklenen İstanbul depreminde metro ve tüneller ne kadar güvenli? Uzmanında açıklamalar Depremlerin çok net olmasa da ortalama bir tekerrür süresi olduğunu sıklıkla belirten deprem uzmanları, megakent İstanbul için tehlike çanlarının artık daha şiddetli çaldığını söylüyor. Pek çok riskli bina içinde, depreme nerede yakalanacağınız hiç de belli olmayabilir. Peki, metrolarda ya da Avrasya Tüneli'nde yani yerin metrelerde derininde yakalansanız ne olurdu?
16.04.2024 Gündem
Erken tanı sayesinde kurtuldu! Tedavinin altını çizdi
Erken tanı sayesinde kurtuldu! Tedavinin altını çizdi İzmir'de yaşayan aşçı Mehmet Furkan Lastikçi, 4 yıl önce çift görme, dengesizlik, bulantı, kusma, konuşma bozukluğu gibi bulguların ardından Multipl Skleroz (MS) tanısı koyuldu. Tedavilerini aksatmayan Lastikçi, "Hastalık beynime zarar vermediği için bir sıkıntım kalmadı" dedi.
10.04.2024 Gündem
Türkiye'de 1,5 Milyon hastası var! Maraton koşacak seviyeye geldi
Türkiye'de 1,5 Milyon hastası var! Maraton koşacak seviyeye geldi Ankara'da nefes darlığı ve göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran emekli Osman Çetin Düzgün, kalp pili takılarak sağlığına kavuştu. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Çağatay Tunca, Türkiye'de 1,5 Milyon kalp yetmezliği hastası olduğunu söyledi.
9.04.2024 Gündem
Yangın faciasından kurtulan tek kişi o anları anlattı: 'Göz gözü görmüyordu'
Yangın faciasından kurtulan tek kişi o anları anlattı: 'Göz gözü görmüyordu' İstanbul Beşiktaş'ta 'Masquerade' isimli gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına, içeride yakalanarak yangın tüpüyle müdahalede bulunan ve sonrasında arka çıkıştaki yolu bulup kurtulan marangoz işçisi Ercan E.'nin ifadesi ortaya çıktı. İşçi Ercan E., "DJ kabininin arkasında çok şiddetli duman ve alevler yükseldi. O esnada elektrikler kesildi. İnsanlar bağırmaya başladı. İçerisi karanlık oldu göz gözü görmüyordu" dedi.
4.04.2024 Gündem
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere yanıt verdi. Yapılan açıklamada, "18 yaşını dolduran her Türk vatandaşı seçme ve halkoylamasına katılma hakkına sahiptir. Vatandaşlık görevini yerine getirmek için oy kullanma hakkını yürürlükteki mevzuat esasları kapsamında yerine getirmektedir" denildi.
4.04.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: 4 bin 330 köyden çelikten evler yapıyoruz
Bakan Özhaseki: 4 bin 330 köyden çelikten evler yapıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Türkiye, zor bir coğrafyadadır. Bu coğrafyada ayakta kalmanın, bayrağı dalgalandırmanın, ezanın her okunmasının bir tek şartı var, o da güçlü olmak. Güçlü olmazsanız, sizi yaşatmazlar. O yüzdendir ki bir taraftan mücadele ediyoruz, bir taraftan da yatırım üzerine yatırım yapıyoruz” dedi.
29.03.2024 Gündem
Çalıştığı markette eşini kalbinden bıçaklayıp öldüren sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Çalıştığı markette eşini kalbinden bıçaklayıp öldüren sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Antalya'da boşanma aşamasındaki eşi Sümeyye Yavlak'ı (28), çalıştığı markette kalbinden bıçaklayıp, öldüren Mehmet Yavlak (33), "Olay esnasında uyuşturucunun etkisindeydim. Affınıza sığınıyorum" dedi.
28.03.2024 Gündem
Deniz suyu sıcaklığının artması hortum ve meteorolojik olayları etkiliyor
Deniz suyu sıcaklığının artması hortum ve meteorolojik olayları etkiliyor Çukurova Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, deniz suyu sıcaklıklarının artmasının hortumları ve meteorolojik olayları daha da artırdığını ifade etti.
27.03.2024 Adana
Her 6 kişiden birinde bu hastalık var
Her 6 kişiden birinde bu hastalık var Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burcu Polat, 50 yaş altındaki engelleyici hastalıklar arasında migrenin birinci sırada olduğunun altını çizerek Türkiye’de her 6 kişiden birinin migren olduğunu ifade etti.
25.03.2024 Sağlık
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada onaylanan cezalar ve indirimler belli oldu. Kararda dikkat çeken ise Caner Erkin'in cezası oldu.
22.03.2024 Fenerbahçe
Kozan'da şiddeti yağış hasara yol açtı, halı sahanın çatısı çöktü! Maddi hasar oluştu
Kozan'da şiddeti yağış hasara yol açtı, halı sahanın çatısı çöktü! Maddi hasar oluştu Adana’nın Kozan ilçesinde etkili olan şiddetli yağış ve dolu hasara yol açtı, halı sahanın çatısı çöktü.
22.03.2024 Adana
Bahar beklenirken lapa lapa kar yağışı başladı! Dalga dalga yayılacak
Bahar beklenirken lapa lapa kar yağışı başladı! Dalga dalga yayılacak Meteoroloji'den yapılan son dakika uyarılarının ardından kar yağışı başladı. Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte yağışın etki alanını artıracağı ve çok sayıda kentin beyaz örtüyle kaplanması bekleniyor. Art arda yapılan uyarılarda kuvvetli yağış, çığ ve şiddetli rüzgara karşı vatandaşların tedbirli olması istendi.
21.03.2024 Gündem
Japonya açıklarında alabora olan tankerde bulunan 8 mürettebat hayatını kaybetti
Japonya açıklarında alabora olan tankerde bulunan 8 mürettebat hayatını kaybetti Japonya açıklarında alabora olan tankerde bulunan 8 mürettebatın hayatını kaybettiği, kayıp 2 kişiyi arama çalışmalarının sürdüğü açıklandı.
20.03.2024 Gündem
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hayat pahalılığı ile mücadelenin önceliklerimizin başında yer aldığı ekonomi programımızı zor şartlarda uygulamayı sürdürüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz. Ama bunların hiçbiri deprem bölgemizi ayağa kaldırma çalışmalarımızın önüne geçemiyor. İnşallah bu badireyi de mutlaka geride bırakacağız dedi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Törenine canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Afeti takip eden haftalarda ve aylarda dünyanın en iyi iyileştirmesini gerçekleştirdik. Afetzedelerin yanında olduk, destek verdik. Taşınmadan kiraya, enkaz kaldırmadan geçici barınmaya her konuda 115 milyar liralık kaynakla 2 milyon kişiye ulaştık" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Mamak Yeşilbayır Mahallesi Sağduyu Caddesi'nde toplu açılış töreninde konuştu. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık. Belediyemizin ve kamu kurumlarının kapılarını kimseye kapatmadık." dedi.
19.03.2024 Gündem
Kaçakçılara operasyon! 11 bin 2 kişi yakalandı
Kaçakçılara operasyon! 11 bin 2 kişi yakalandı Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel ile birlikte asayiş toplantısı düzenlediler. Organize suç örgütlerine 9 operasyon yapıldığını vurgulayan Köşger,"Suç örgütlerinin üzerine en şiddetli şekilde gideceğiz" dedi.
13.03.2024 Adana
Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü şoku! Sahalardan uzak kalacak
Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü şoku! Sahalardan uzak kalacak UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Union St. Gilloise maçında sakatlanan milli oyuncunun MR sonuçları belli oldu.
11.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Şiddetli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şiddetli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.