Shinzo Abe

Shinzo Abe

Son dakika Shinzo Abe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Shinzo Abe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Shinzo Abe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Shinzo Abe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan shinzo abe gelişmeleri de dahil olmak üzere 92 shinzo abe haberi bulunmuştur. Tüm shinzo abe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Japonya Başbakanı Fumiyo Kişida'ya sis bombalı saldırı! Patlama sesi büyük panik yarattı
Japonya Başbakanı Fumiyo Kişida'ya sis bombalı saldırı! Patlama sesi büyük panik yarattı Japonya Başbakanı Fumiyo Kişida, Wakayama vilayetindeki Saikazaki limanında konuşma yapmaya hazırlandığı sırada yanına sis bombası atıldı. Başbakan hızla olay yerinden uzaklaştırılırken şüphelinin yaka paça gözaltına alındığı görüldü.
15.04.2023 Dünya
Bakan Çavuşoğlu Türkiye-Japonya İş Konseyi Eşbaşkanı Mitsuoka ile bir araya geldi
Bakan Çavuşoğlu Türkiye-Japonya İş Konseyi Eşbaşkanı Mitsuoka ile bir araya geldi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Japonya temasları kapsamında Türkiye-Japonya İş Konseyi Eşbaşkanı Tsugio Mitsuoka ile bir araya geldi.
26.09.2022 Siyaset
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Şimdi temel hedefimiz Putin ile Zelenskiy'i bir araya getirmek
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Şimdi temel hedefimiz Putin ile Zelenskiy'i bir araya getirmek Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Savaşın bitmesini istemeyen taraflar da var. Şimdilik masadan uzaklaştırıldık ancak umudumuzu kaybetmedik, çalışıyoruz. Şimdi temel hedefimiz Putin ile Zelenskiy'i bir araya getirmek" dedi.
24.09.2022 Siyaset
Shinzo Abe'nin cenaze töreni Japonya'yı ikiye böldü!
Shinzo Abe'nin cenaze töreni Japonya'yı ikiye böldü! Shinzo Abe seçim konuşması yaptığı sırada tüm dünyanın gözleri önünde suikasta uğramış ve vurularak öldürülmüştü. Japonya'da hükümet, suikasta uğrayan Eski Başbakan Shinzo Abe için 27 Eylül'de Tokyo'da resmi tören düzenleneceğini açıkladı. Tören masraflarının tamamının devlet bütçesinden karşılanacak olması ise muhaliflerin tepkisini çekti ve siyasi krize yol açtı.
22.07.2022 Dünya
DEAŞ liderlerinden Mahir El Agal öldürüldü! ABD duyurdu
DEAŞ liderlerinden Mahir El Agal öldürüldü! ABD duyurdu ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), DEAŞ terör örgütünün liderlerinden biri olan Mahir el-Agal’ın Suriye’de düzenlenen hava saldırısında öldürüldüğünü açıkladı.
12.07.2022 Dünya
Shinzo Abe suikasti nasıl oldu, Japonya'nın eski başbakanı Shinzo Abe kimdir? Moon Tarikatı nedir?
Shinzo Abe suikasti nasıl oldu, Japonya'nın eski başbakanı Shinzo Abe kimdir? Moon Tarikatı nedir? suikast sonucu hayatını kaybeden Japonya'nın eski başbakanı Shinzo Abe için bugün başkent Tokyo’da cenaze töreni düzenlenirken, Shinzo Abe’yi öldüren Tetsuya Yamagami, ifadesinde yer alan bilgilere göre “Ailesinin dağılmasına yol açan dini bir örgütle olan bağlantısı" nedeniyle Şinzo Abe'ye kin güttüğü iddia söylemişti. Peki, Shinzo Abe suikasti nasıl oldu, Japonya'nın eski başbakanı Shinzo Abe kimdir?
12.07.2022 Dünya
Japonya’nın eski başbakanı Shinzo Abe'nin katili ile ilgili şoke eden bilgi!
Japonya’nın eski başbakanı Shinzo Abe'nin katili ile ilgili şoke eden bilgi! Shinzo Abe suikastıyla ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Japonya’nın eski başbakanı ve aynı zamanda iktidarda en çok kalan ismi de olan Shinzo Abe’nin sukasta kurban gitmesi tüm dünyayı şoke etmişti. Korkunç cinayetin detayları da yavaşa yavaş aydınlanmaya başladı. Katilin itirafında adı geçen 'Moonies' kilisesi de yaptığı son açıklamayla dikkatleri bir kez daha bu akılalmaz olaya çevirdi.
11.07.2022 Dünya
Shinzo Abe suikastinin nedeni ortaya çıktı! Her şeyi tek tek itiraf etti, annesi ve...
Shinzo Abe suikastinin nedeni ortaya çıktı! Her şeyi tek tek itiraf etti, annesi ve... Japonya eski Başbakanı Abe'nin uğradığı suikast sonucu hayatını kaybetmesinin yankıları sürüyor. Dünyayı sarsan suikastla ilgili yeni detaylar bir bir ortaya çıkarken Shinzo Abe'yi öldüren katilin cinayeti neden işlediğine dair çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Öte yandan Shinzo Abe'nin otopsisinin sonuçlandığı ve ölüm nedeninin de kesinleştiği bildirildi. İşte son dakika haberinin detayları...
9.07.2022 Dünya
Şinzo Abe'ye suikast! Vurulma anı ortaya çıktı
Şinzo Abe'ye suikast! Vurulma anı ortaya çıktı Nara kentindeki tren istasyonu dışında seçim kampanyası yürüten Şinzo Abe, silahlı bir saldırgan tarafından hedef alındı. Japon medyası, hastaneye kaldırılan eski başbakan Abe'nin kurtarılamayarak hayatını kaybettiğini duyurdu. Dünyayı sarsan suikast ile ilgili yeni görüntüler de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
8.07.2022 Dünya
Şinzo Abe'nin suikast görüntüleri ortaya çıktı
Şinzo Abe'nin suikast görüntüleri ortaya çıktı Japonya eski Başbakanı Shinzo Abe'nin Nara kentinde seçim konuşması yaptığı sırada vurulduğu anın yeni görüntüsü ortaya çıktı. Saldırıyla birilikte Abe'nin yere yığıldığı görülüyor. İşte o anlar
8.07.2022 Dünya
Shinzo Abe'ye suikast! Erdoğan: Bu menfur saldırıyı gerçekleştirenleri kınıyorum
Shinzo Abe'ye suikast! Erdoğan: Bu menfur saldırıyı gerçekleştirenleri kınıyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Japonya Eski Başbakanı, değerli dostum Şinzo Abe'nin silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duydum" dedi.
8.07.2022 Siyaset
Japonya eski başbakanı Şinzo Abe kimdir? Şinzo Abe neden öldürüldü?
Japonya eski başbakanı Şinzo Abe kimdir? Şinzo Abe neden öldürüldü? Japonya eski başbakanı Shinzo Abe silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Dünya gündemini sarsan suikast sonrasında saldırganın kimliği ve Japonya eski başbakanı Şinzo Abe’nin neden öldürüldüğü merak ediliyor. Peki, Japonya eski başbakanı Şinzo Abe kimdir? Şinzo Abe neden öldürüldü? Şinzo Abe’yi kim öldürdü? İşte detaylar…
8.07.2022 Dünya
Japonya eski başbakanı Abe'ye silahlı saldırı kameralarda
Japonya eski başbakanı Abe'ye silahlı saldırı kameralarda Japonya’nın eski Başbakanı Shinzo Abe’nin seçim konuşması yaptığı Nara şehrinde silahlı saldırıya uğradığı ve durumunun ağır olduğu belirtildi.
8.07.2022 Dünya
Japonya eski başbakanı Shinzo Abe'ye suikast!
Japonya eski başbakanı Shinzo Abe'ye suikast! Japonya'nın eski başbakanı Shinzo Abe, Japonya'nın Nara kentinde konuşma yaptığı sırada suikasta uğradı. Göğsünden vurularak yaralanan eski başbakan hastaneye kaldırıldı. Abe'nin sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.
8.07.2022 Dünya
Japonya'nın eski Başbakanı Shinzo Abe suikasta uğradı!  Hastanede hayatını kaybetti..
Japonya'nın eski Başbakanı Shinzo Abe suikasta uğradı! Hastanede hayatını kaybetti.. Japonya’nın eski Başbakanı Shinzo Abe’nin seçim konuşması yaptığı Nara şehrinde silahlı uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
8.07.2022 Dünya
Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda açılış töreni başladı
Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda açılış töreni başladı 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın resmi açılış töreni başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, açılış törenine davetli olarak katıldı.
23.07.2021 Şampiy10
Japonya'dan kritik corona kararı! Mayıs sonuna kadar uzayacak
Japonya'dan kritik corona kararı! Mayıs sonuna kadar uzayacak Dünyayı etkisi altına alan corona virüs ile ilgili mücadele 140'tan fazla ülkede sürüyor. Japonya'da hükümet corona virüs (Covid-19) kapsamında ülke genelinde uygulanan olağanüstü hal (OHAL) uygulamalarını 31 Mayıs'a kadar uzatmayı planlıyor.
4.05.2020 Corona Virüsü
Japonya'da koronavirüse karşı yeni önlem!
Japonya'da koronavirüse karşı yeni önlem! Japonya’da hükümet, koronavirüsünün yayılmasını engellemek için Çin ve Güney Kore'den gelen herkesi tedbir amaçlı karantina altına almaya hazırlanıyor.
6.03.2020 Dünya
Trump, Japonya'nın İran ile ABD arasındaki arabulucuk teklifini kabul etti
Trump, Japonya'nın İran ile ABD arasındaki arabulucuk teklifini kabul etti Japonya’ya ziyarette bulunan ABD Başbakanı Donald Trump, Japonya Başbakanı Shinzo Abe’nin İranla yakın ilişkilerin olduğunu kabul ederek ABD’nin konuşmak istediğini söyledi.
28.05.2019 Dünya
Trump: Japonya 105 adet F-35 almayı planlıyor
Trump: Japonya 105 adet F-35 almayı planlıyor ABD Başkanı Donald Trump, Japonya Başbakanı Shinzo Abe ile Akasaka Sarayı’nda gerçekleştirdiği ortak basın toplantısında Japonya’nın F-35 almayı planladığını duyurdu.
27.05.2019 Dünya
Trump: Yaptırımlar İran'a zarar verme amaçlı değil
Trump: Yaptırımlar İran'a zarar verme amaçlı değil Japonya Başbakanı Shinzo Abe ile Japonya'da ortak bir basın toplantısı düzenleyen ABD Başkanı Donald Trump, İran'ın petrol ihcaratına yönelik yaptırımlarının nedeninin, İran'a zarar vermek değil, İran'ın "nükleer silahlara erişimini engellemek" olduğunu vurguladı.
27.05.2019 Dünya
Dolara karşı iki devden birleşme kararı!
Dolara karşı iki devden birleşme kararı! Çin ve Japonya, finansal istikrar ve iki ülke arasındaki ticari faaliyetleri genişletmek için dev bir swap anlaşmasına imza attı. Japonya Merkez Bankası (BOJ) tarafından yapılan açıklamaya göre swap anlaşması 25 Ekim 2021 tarihine kadar sürecek ve 30 milyar dolar (200 milyar yuan - 3.4 trilyon yen) değerinde yerel para takasına olanak tanıyacak.
27.10.2018 Ekonomi
Çin’den bir garip sansür
Çin’den bir garip sansür Çin’de, A. A. Milne’nin imzasını taşıyan çocuk hikayesi ‘Winnie the Pooh’nun sinema uyarlaması olan ‘Christopher Robin’ isimli filmin gösterime girmesine izin verilmedi.
7.08.2018 Dünya
Yemekleri ayakkabı içinde servis ettiler
Yemekleri ayakkabı içinde servis ettiler Japonya Başbakanı Shinzo Abe, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun evine konuk olduğu akşam yemeğindeki servis çok konuşuldu. Tabak yerine kullanılan ayakkabı ve el şeklindeki objelerin anlamını kimse çözemedi.
7.05.2018 Dünya
Yoğun görüşmeler yaşanıyor! Kuzey Kore ile Japonya...
Yoğun görüşmeler yaşanıyor! Kuzey Kore ile Japonya... Japonya hükümetinin Başbakan Shinzo Abe ile Kuzey Kore lideri Kim Jong-un arasında ikili zirve yapılmasını değerlendirdiği belirtildi.
13.03.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Shinzo Abe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki shinzo abe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.