Şinzo Abe

Şinzo Abe

Son dakika Şinzo Abe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şinzo Abe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şinzo Abe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şinzo Abe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şinzo abe gelişmeleri de dahil olmak üzere 278 şinzo abe haberi bulunmuştur. Tüm şinzo abe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Japonya Başbakanı Fumiyo Kişida'ya sis bombalı saldırı! Patlama sesi büyük panik yarattı
Japonya Başbakanı Fumiyo Kişida'ya sis bombalı saldırı! Patlama sesi büyük panik yarattı Japonya Başbakanı Fumiyo Kişida, Wakayama vilayetindeki Saikazaki limanında konuşma yapmaya hazırlandığı sırada yanına sis bombası atıldı. Başbakan hızla olay yerinden uzaklaştırılırken şüphelinin yaka paça gözaltına alındığı görüldü.
15.04.2023 Dünya
Shinzo Abe suikasti nasıl oldu, Japonya'nın eski başbakanı Shinzo Abe kimdir? Moon Tarikatı nedir?
Shinzo Abe suikasti nasıl oldu, Japonya'nın eski başbakanı Shinzo Abe kimdir? Moon Tarikatı nedir? suikast sonucu hayatını kaybeden Japonya'nın eski başbakanı Shinzo Abe için bugün başkent Tokyo’da cenaze töreni düzenlenirken, Shinzo Abe’yi öldüren Tetsuya Yamagami, ifadesinde yer alan bilgilere göre “Ailesinin dağılmasına yol açan dini bir örgütle olan bağlantısı" nedeniyle Şinzo Abe'ye kin güttüğü iddia söylemişti. Peki, Shinzo Abe suikasti nasıl oldu, Japonya'nın eski başbakanı Shinzo Abe kimdir?
12.07.2022 Dünya
Ünlü İtalyan doktor Paolo Macchiarini herkesi aldatmış! Ordulu Yeşim de bu skandalın kurbanı olmuştu...
Ünlü İtalyan doktor Paolo Macchiarini herkesi aldatmış! Ordulu Yeşim de bu skandalın kurbanı olmuştu... Bilim dünyasında çığır açan, adeta mucizeler gerçekleştiren benzersiz yeteneklere sahip bir cerrah... Kırlaşmış saçları, kocaman gülümsemesi, beyaz önlüğü ve yakışıklı yüzüyle fotoğrafı bile güven veriyor. Daha doğrusu güven veriyor-du. Ta ki herkesi kandırmayı başarmış bir dolandırıcı olduğu anlaşılana kadar... "Nasıl yani?" dediğinizi duyar gibiyiz. En baştan başlayalım!
13.07.2022 Dünya
New York'tan 'nükleer saldırı' uyarısı geldi! Sosyal medyada paniğe neden oldu...
New York'tan 'nükleer saldırı' uyarısı geldi! Sosyal medyada paniğe neden oldu... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş devam ederken Rus devlet televizyonundan gelen nükleer tehdit sonrası New York'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Kısa sürede paniğe neden olan paylaşımda nükleer saldırı anında yapılacaklar anlatıldı. İşte dünyanın gündemine oturan o görüntüler...
12.07.2022 Dünya
Şinzo Abe suikastı Japonya'yı karıştırdı! İşte 5 maddede ‘Moon tarikatı’
Şinzo Abe suikastı Japonya'yı karıştırdı! İşte 5 maddede ‘Moon tarikatı’ Japonya'nın Nara kentinde suikaste uğrayan eski Japonya Başbakanı Şinzo Abe’nin katilinin açıklamalarıyla gündeme gelen ‘Moon tarikatı’ bir anda yeniden dünyanın ilgi odağı oldu. ‘Dünya Barışı ve Birleşmesi için Aile Federasyonu’ ya da kısa adıyla ‘Birleşme Kilisesi’ diye anılan yapı, 1954’te bugünün Kuzey Kore’sinde çiftçi bir ailenin çocuğu olarak doğan Sun Myung Moon tarafından kuruldu.
12.07.2022 Dünya
Dünya tarihine damga vurdu! İşte suikaste uğrayan dünya liderleri...
Dünya tarihine damga vurdu! İşte suikaste uğrayan dünya liderleri... Japonya eski Başkanı Şinzo Abe'nin katıldığı bir etkinlikte suikaste kurban gitmesi dünya gündemine oturdu. Abe'nin öldürülmesi, siyasi ya da dini nedenli bir suikast olup olmadığı yönündeki belirsizliğini koruyor. Japonya eski başbakanın öldürülmesi dünyada siyasi liderlere düzenlenen suikastları tekrar gündeme getirdi. Türkiye'de eski başbakan Bülent Ecevit ve Turgut Özal'ın da yer aldığı birçok lidere suikast girişimi düzenlendi. Ancak dünya siyasi tarihinde suikaste uğrayan birçok lider bulunuyor. İşte suikaste uğrayan dünya liderleri...
8.07.2022 Dünya
Şinzo Abe'ye suikast! Vurulma anı ortaya çıktı
Şinzo Abe'ye suikast! Vurulma anı ortaya çıktı Nara kentindeki tren istasyonu dışında seçim kampanyası yürüten Şinzo Abe, silahlı bir saldırgan tarafından hedef alındı. Japon medyası, hastaneye kaldırılan eski başbakan Abe'nin kurtarılamayarak hayatını kaybettiğini duyurdu. Dünyayı sarsan suikast ile ilgili yeni görüntüler de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
8.07.2022 Dünya
Şinzo Abe'nin suikast görüntüleri ortaya çıktı
Şinzo Abe'nin suikast görüntüleri ortaya çıktı Japonya eski Başbakanı Shinzo Abe'nin Nara kentinde seçim konuşması yaptığı sırada vurulduğu anın yeni görüntüsü ortaya çıktı. Saldırıyla birilikte Abe'nin yere yığıldığı görülüyor. İşte o anlar
8.07.2022 Dünya
Shinzo Abe'ye suikast! Erdoğan: Bu menfur saldırıyı gerçekleştirenleri kınıyorum
Shinzo Abe'ye suikast! Erdoğan: Bu menfur saldırıyı gerçekleştirenleri kınıyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Japonya Eski Başbakanı, değerli dostum Şinzo Abe'nin silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duydum" dedi.
8.07.2022 Siyaset
Japonya eski başbakanı Şinzo Abe kimdir? Şinzo Abe neden öldürüldü?
Japonya eski başbakanı Şinzo Abe kimdir? Şinzo Abe neden öldürüldü? Japonya eski başbakanı Shinzo Abe silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Dünya gündemini sarsan suikast sonrasında saldırganın kimliği ve Japonya eski başbakanı Şinzo Abe’nin neden öldürüldüğü merak ediliyor. Peki, Japonya eski başbakanı Şinzo Abe kimdir? Şinzo Abe neden öldürüldü? Şinzo Abe’yi kim öldürdü? İşte detaylar…
8.07.2022 Dünya
Japonya'nın eski Başbakanı Shinzo Abe suikasta uğradı!  Hastanede hayatını kaybetti..
Japonya'nın eski Başbakanı Shinzo Abe suikasta uğradı! Hastanede hayatını kaybetti.. Japonya’nın eski Başbakanı Shinzo Abe’nin seçim konuşması yaptığı Nara şehrinde silahlı uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
8.07.2022 Dünya
Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda açılış töreni başladı
Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda açılış töreni başladı 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın resmi açılış töreni başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, açılış törenine davetli olarak katıldı.
23.07.2021 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya Başbakanı Abe ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya Başbakanı Abe ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japonya Başbakanı Şinzo Abe ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
9.09.2020 Siyaset
Japonya Başbakanı Abe istifa etti!
Japonya Başbakanı Abe istifa etti! Japonya Başbakanı Abe Şinzo, sağlığını gerekçe göstererek 2012’den beri sürdürdüğü başbakanlık görevinden istifa etti.
28.08.2020 Dünya
Bakan Koca: Türkiye 21. yüzyılda adını sağlık ülkesi olarak yazdıracak
Bakan Koca: Türkiye 21. yüzyılda adını sağlık ülkesi olarak yazdıracak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ülkemizin potansiyelini dünyaya açacak, sağlık turizminde önde olan hemen her ülkeden daha iyi bir altyapıya sahibiz. Artık iftiharla söyleyebilirim ki sahip olduğu sağlık tesisleri ve kalifiye sağlık personeliyle Türkiye sadece kendi ülkesine değil, tüm dünyaya sağlık hizmeti sunmaya adaydır." dedi.
21.05.2020 Gündem
İstanbul'da tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Şinzo Abe'den tarihi mesajlar
İstanbul'da tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Şinzo Abe'den tarihi mesajlar Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Japonya Başbakanı Şinzo Abe'nin katılımıyla hizmete açıldı. Açılışa Japonya Başbakanı Şinzo Abe, açılışa video konferans yoluyla katıldı.Hastanenin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Burası sağlık turizminde Türkiye’nin marka eserlerinden biri olacak. Milletimizle beraber İstanbul Havalimanı ile yakınlığı ile yabancı misafirlerimize de hizmet verecektir. Bu şu demektir artık İstanbul uluslararası bir sağlık merkezi haline gelmiştir" ifadelerini kullandı.
21.05.2020 Gündem
Büyük gün perşembe! Başakşehir Şehir Hastanesi Açılıyor
Büyük gün perşembe! Başakşehir Şehir Hastanesi Açılıyor Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Japonya Başbakanı Şinzo Abe'nin katılımıyla 21 Mayıs Perşembe günü hizmete açılıyor.
19.05.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kovid-19 sürecinde uluslararası temasları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kovid-19 sürecinde uluslararası temasları Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını sürecinde 19 ülkenin liderleriyle telefonda görüşürken, 3 zirveye video konferans yöntemiyle katıldı.
24.04.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya Başbakanı Abe ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya Başbakanı Abe ile telefonda görüştü Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya Başbakanı Şinzo Abe ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
17.04.2020 Siyaset
Japonya'dan tarihi karar! Olimpiyat değil hastane...
Japonya'dan tarihi karar! Olimpiyat değil hastane... Japonya için büyük önem taşıyan 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda tarihi bir süreç yaşanıyor. Organizasyonun 2021’e ertelenmesi sonrası 11 bin kişi kapasiteli ve 24 binalı ‘Olimpiyat köyü’, corona virüs tedavisinin merkezi oluyor
5.04.2020 Futbol
Trump, Kovid-19 salgını nedeniyle Çin'i suçladı
Trump, Kovid-19 salgını nedeniyle Çin'i suçladı ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip corona virüsün (Kovid-19) dünyaya yayılması konusunda Çin yönetimini suçlayarak, "En başta dünyayı bilgilendirselerdi bu salgın daha önce durdurulabilirdi." değerlendirmesini yaptı.
19.03.2020 Dünya
İran Dışişleri Bakanı G7 zirvesinin yapıldığı Biarritz'e geldi
İran Dışişleri Bakanı G7 zirvesinin yapıldığı Biarritz'e geldi İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif'in, 45. G7 Zirvesi'nin düzenlendiği Fransa'nın güneybatısındaki Biarritz kentine ulaştığı belirtildi. ABD Başkanı Donald Trump, G7 ülkeleri adına İran'a iletilecek bir bildiriyi tartışmadığını ancak ülkelerin kendi aralarında konuşmalarını engelleyemeyeceğini söyledi.
25.08.2019 Dünya
O ülkede büyük şok! 1 milyon kişi tahliye edilecek
O ülkede büyük şok! 1 milyon kişi tahliye edilecek Japonya’da yoğun yağış beklentisi sebebiyle yetkililer, Perşembe gününe kadar 1 milyon kişinin tahliyesine karar verildiğini duyurdu.
3.07.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Japonya Başbakanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Japonya Başbakanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japonya Başbakanı Şinzo Abe ile çalışma yemeğinde bir araya geldi.
1.07.2019 Siyaset
G20 Zirvesi sonuç bildirisinde radikal değişiklik
G20 Zirvesi sonuç bildirisinde radikal değişiklik Dünyanın gözünü çevirdiği bildiride 'korumacılık' ifadesi kullanılmayarak 'serbest' ve 'adil' bir küresel ticaret politikası ihtiyacı vurgulandı, “Özgür, adil, ayrımcı olmayan, şeffaf, öngörülebilir ve istikrarlı bir ticaret ve yatırım ortamı oluşturmak ve pazarlarımızı açık tutmak için çabalıyoruz" denildi.
29.06.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Şinzo Abe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şinzo abe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.