Sgk Toplu Ödeme

Sgk Toplu Ödeme

Son dakika sgk toplu ödeme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sgk toplu ödeme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sgk toplu ödeme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sgk Toplu Ödeme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sgk toplu ödeme gelişmeleri de dahil olmak üzere 165 sgk toplu ödeme haberi bulunmuştur. Tüm sgk toplu ödeme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! En az 6 bin TL, süresi...
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! En az 6 bin TL, süresi... Yüz binlerce kişi yararlanıyor. Ödeme tutarı en az 6 bin lira. Başvuru şartı bulunuyor. Süresi var. Zamanaşımına uğruyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yetim aylığı alan kadınlara evlenmesi durumunda toplu ödeme yapılıyor. SGK çeyiz ödemelerini birçok kişi çeyiz hesabı ve çeyiz kredisi ile karıştırıyor. Çeyiz parası almak için ödeme yapmak gerekmiyor. Yetim aylığı alan kadınların evlendiklerinde aldıkları maaş kesiliyor. Kadınlara evlilikle birlikte toplu ödeme yapılıyor. Bu ödemeler 12 ay ya da 24 ay şeklinde oluyor. Kimler ne kadar çeyiz yardımı alabiliyor? İşte çeyiz parası ile ilgili tüm detaylar...
14.05.2021 Ekonomi
Hesaplara en az 6 bin lira yatırılıyor, ödeme günü...
Hesaplara en az 6 bin lira yatırılıyor, ödeme günü... Yüz binlerce kişiyi kapsıyor. SGK toplu para ödemesi yapıyor. Yazılı olarak başvuru yapanların paraları banka hesaplarına yatırılıyor. SGK'dan toplu para ödemesi almak için prim ödemesi ya da herhangi bir para ödemesi yapmış olmak gerekmiyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) 6 bin liradan başlayan toplu para ödemesi almak mümkün. Başvurular SGK müdürlüklerine yazılı olarak yapılıyor. Başvuru takibi ise e-Devlet üzerinden yapılıyor. Para ödemeleri SGK'daki yoğunluk durumuna göre değişse de genel olarak başvurulan tarihten sonraki ödeme diliminde yapılıyor. 5 yıl içerisinde başvuruda bulunmayanlar haklarını kaybediyor. SGK çeyiz ödemelerini birçok kişi çeyiz hesabı ve çeyiz kredisi ile karıştırıyor. Çeyiz parası almak için ödeme yapmak gerekmiyor. Yetim aylığı alan kadınların evlendiklerinde aldıkları maaş kesiliyor. Kadınlara evlilikle birlikte toplu ödeme yapılıyor. Bu ödemeler 12 ay ya da 24 ay şeklinde oluyor. Kimler ne kadar çeyiz yardımı alabiliyor? İşte çeyiz parası ile ilgili tüm detaylar...
24.03.2021 Çalışan Hakları
SGK'dan toplu para ödemesi! Başvuran alıyor
SGK'dan toplu para ödemesi! Başvuran alıyor Yüz binlerce kişiyi kapsıyor. SGK toplu para ödemesi yapıyor. Yazılı olarak başvuru yapanların paraları banka hesaplarına yatırılıyor. SGK'dan toplu para ödemesi almak için prim ödemesi ya da herhangi bir para ödemesi yapmış olmak gerekmiyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) 6 bin liradan başlayan toplu para ödemesi almak mümkün. Başvurular SGK müdürlüklerine yazılı olarak yapılıyor. Başvuru takibi ise e-Devlet üzerinden yapılıyor. Para ödemeleri SGK'daki yoğunluk durumuna göre değişse de genel olarak başvurulan tarihten sonraki ödeme diliminde yapılıyor. 5 yıl içerisinde başvuruda bulunmayanlar haklarını kaybediyor. SGK çeyiz ödemelerini birçok kişi çeyiz hesabı ve çeyiz kredisi ile karıştırıyor. Çeyiz parası almak için ödeme yapmak gerekmiyor. Yetim aylığı alan kadınların evlendiklerinde aldıkları maaş kesiliyor. Kadınlara evlilikle birlikte toplu ödeme yapılıyor. Bu ödemeler 12 ay ya da 24 ay şeklinde oluyor. Kimler ne kadar çeyiz yardımı alabiliyor? İşte çeyiz parası ile ilgili tüm detaylar...
24.03.2021 Ekonomi
SGK başvuruları alıyor! Toplu para ödemesi yapılıyor
SGK başvuruları alıyor! Toplu para ödemesi yapılıyor Yüz binlerce kişiyi kapsıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından para iadesi yapılıyor. Başvuruda bulunan vatandaşlar toplu para ödemesinden yararlanabiliyor. Birçok kişi ise bu haktan haberdar olmadığı için para iadesi talebinde bulunmuyor. Başvurular ilçe sosyal güvenlik merkezine veya il müdürlüğüne dilekçe ile yapılıyor. Kimler SGK'dan toplu ödeme alma hakkına sahip? Detaylar haberimizde...
17.03.2021 Ekonomi
SGK'dan toplu para ödemesi! 2 şart var... Başvuran herkes alıyor
SGK'dan toplu para ödemesi! 2 şart var... Başvuran herkes alıyor Yüz binlerce çalışanı ilgilendiriyor. SGK toplu para ödemesi yapıyor. Şartları taşıyanlar başvurmaları durumunda ödeme alıyorlar. Başvurular ilçe sosyal güvenlik merkezine veya il müdürlüğüne dilekçe ile yapılıyor. İki şartı birden taşıyan herkes para ödemesi alabiliyor. Çalışma hayatına başlayanlar emekli olacakları günü bekliyor. Fakat her zaman emeklilik mümkün olmuyor. Emekli olmak için gereken prim gününe sahip olmayanlar emeklilik yaşını tamamladılarsa SGK'dan oldukları prim iadesini talep edebiliyorlar.
O paralar iade ediliyor! SGK harekete geçti ve...
O paralar iade ediliyor! SGK harekete geçti ve... Milyonlarca kişiyi ilgilendiren fırsat. Ödemiş olduğunuz paranızı geri alabilirsiniz. SGK toplu ödeme yapıyor. Çoğu kişi bu haktan haberdar değil. Emeklilik hayalleri kuran vatandaşların emekliliğe hak kazanabilmesi için bazı şartları tamamlamış olması gerekiyor. Bunlardan biri de prim ödemesi. Yaş dolmasına rağmen prim gününü tamamlama ihtimali olmayan sigortalılar SGK'dan ödedikleri ücreti toplu olarak geri alabiliyor. Yani çalışma ve borçlanma imkanı olmayan kişilerin ödedikleri paralar boşa gitmiyor. Memurlarda ise kesenek iadesi şeklinde ödeme yapılıyor.
7.12.2020 Ekonomi
Emekli olamayanları güzel haber!
Emekli olamayanları güzel haber! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Emekli olamayanlara çok güzel haber geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu'na(SGK) başvuranlar para iadesi alıyor. Emeklilik yaşını dolduran ancak yeterli prim günü bulunmadığı için emekli olamayanlar SGK’dan primlerinin iadesini talep edebilir. SGK toplu olarak ödeme yapıyor.
21.09.2020 Ekonomi
Emekli olamayana SGK'dan prim iadesi!
Emekli olamayana SGK'dan prim iadesi! Emeklilik yaşını dolduran ancak yeterli prim günü bulunmadığı için emekli olamayanlar SGK’dan primlerinin iadesini isteyebilir, böylece SGK'dan toplu olarak ödeme alabilirler.
13.03.2019 Ekonomi
Emekli olmak için primi yetmeyene güzel haber! O paralar iade ediliyor
Emekli olmak için primi yetmeyene güzel haber! O paralar iade ediliyor Emeklilik için yaşı doldurmasına rağmen primlerini tamamlayamayan ve tamamlama ihtimali bulunmayan sigortalılar, ödedikleri parayı SGK’dan toplu olarak geri alabiliyorlar.
4.03.2019 Ekonomi
Asgari ücret ile çalışanlar dikkat! Emsal ücret tespiti yapılıyor
Asgari ücret ile çalışanlar dikkat! Emsal ücret tespiti yapılıyor Yargıtay asgari ücretle çalışanları yakından ilgilendiren bir karara imza attı. Kararda, "Uzun yıllar boyunca aynı işyerinde asgari ücretle çalışmaya devam edilmesi hayatın olağan akışına aykırıdır." denildi. Kararı değerlendiren uzmanlar, benzer şekilde uzun yıllar asgari ücretle çalışmaya devam edenler için dikkat çeken uyarılarda bulundu.
12.10.2022 Çalışma Hayatı
Tazminat ve işe iade talepleri ile ilgili flaş detay! İşçi-işveren milyonları ilgilendiriyor
Tazminat ve işe iade talepleri ile ilgili flaş detay! İşçi-işveren milyonları ilgilendiriyor Milyonlarca çalışan ve işvereni doğrudan ilgilendiriyor.Tazminat, işe iade va çeşitli alacakları kapsıyor. Birçok çalışan işten çıkarıldığında işe iade talebiyle dava açıyordu. Tazimat ödemelerinin eksik yapılması da dava açıklan konular arasında bulunuyordu. Ancak yapılan düzenleme ile işçi ve işveren arasındaki tazminat, işe iade talebi gibi konular dava sürecine taşınmadan arabulucu ile çözüme kavuşturuluyor. Arabulucu ile sonuç alınamaması durumunda dava yolu açılıyor.
18.07.2022 Çalışma Hayatı
Maaşlarda ve ikramiyelerde büyük artış! Tablo değişti, 1.946 lira fark oluştu
Maaşlarda ve ikramiyelerde büyük artış! Tablo değişti, 1.946 lira fark oluştu Memur ve memur emeklisi milyonları ilgilendiren açıklama! 5,3 milyon kamu personeli ve emeklisi bekliyordu. 3600 ek gösterge düzenlemesi resmen onaylandı. Maaş ve aylıkların yanında emekli ikramiyeleri de artıyor. Rakamlar tek tek açıklandı, tamamen değişti. 3600 ek gösterge düzenlemesine göre, birinci derece olmak şartıyla tüm öğretmenlerin, 2 yıl ve üzeri yükseköğrenim mezunu polislerin, alan sınırlaması olmaksızın 2 yıl ve üzeri yükseköğrenim mezunu tüm sağlık çalışanı ve din görevlilerinin ek göstergeleri 3600’e yükseltildi. Kapsam genişletildi, düzenleme sadece polis, öğretmen, hemşire ve din görevlilerini değil, tüm kamu çalışanlarını ilgilendiriyor. Emekli aylıklarına 1.946 lira, ikramiyelere ise 70.210 lira ilave ödeme geliyor. İşte 3600 ek gösterge düzenlemesinin tüm detayları...
Emekli maaş hesaplama 2022! 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplama nasıl yapılır, brüt net maaş nasıl hesaplanır? Temmuz 2022 maaş hesaplama!
Emekli maaş hesaplama 2022! 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplama nasıl yapılır, brüt net maaş nasıl hesaplanır? Temmuz 2022 maaş hesaplama! Enflasyon oranının açıklanmasıyla, ne kadar maaş alacağını merak eden vatandaşlar arama motorlarına yöneldi. 4A, 4B, 4C sigorta kolunda olan emekçiler gözlerini enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla temmuz ayı emekli maaş zammına çevirdi. Peki 4A, 4B, 4C emekli maaşı nasıl hesaplanır?
5.07.2022 Emekli
Emekli olacaklara güzel haber! Zamlı ödenecek! Emekli maaşı, emekli ikramiyesi, kıdem tazminatı, bayram ikramiyesi...
Emekli olacaklara güzel haber! Zamlı ödenecek! Emekli maaşı, emekli ikramiyesi, kıdem tazminatı, bayram ikramiyesi... Zamlı maaşlar ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonlarca memur, asgari ücretli, emekli gibi emeklilik dilekçesi verecekler de temmuz zammını bekliyor. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından zam oranları netlik kazanmaya başladı.Enflasyon zammının dışında ek zam yapılması da gündemde. Birçok kişi ise emeklilik dilekçesi vererek emekli olacak. Emeklilik dilekçesinin verildiği tarih aylık, ikramiye ve kıdem tazminatını etkiliyor. Haziran ayında başvuruda bulunanlar emekli aylıklarını temmuz ayında, temmuzda başvuran da ağustostan geçerli olmak üzere alıyor. Haziran ayında başvuran bir ay daha erken emekli aylığı almaya başlıyor. Haziranda başvuran Kurban Bayramı'nın içinde bulunduğu temmuz ayında aylık alacağı için bayram ikramiyesini de alıyor.
21.06.2022 Emekli
TYP yönetmeliği değişti! TYP'ye katılanlar program süresince kaç gün izin kullanabilecek? TYP’de izin süresi kaç gün?
TYP yönetmeliği değişti! TYP'ye katılanlar program süresince kaç gün izin kullanabilecek? TYP’de izin süresi kaç gün? Toplum Yararına Programlarda (TYP) değişiklik! İŞKUR’un TYP yönetmeliği değişti. İŞKUR tarafından düzenlenen işsizlere geçici gelir desteği sağlayan Toplum Yararına Programların (TYP) yönetmeliğinde değişikliğe gidildi. TYP’ye alınacak personelin kriterleri değişirken, TYP’nin belirli bir mesleğe yönelik TYP düzenlenmemesi ve TYP katılanların izin durumları gibi konular değişti. Peki, TYP'ye katılanlar, program süresince kaç gün izin kullanabilecek? TYP’de izin süresi kaç gün? TYP başvuruları nasıl yapılacak? TYP’de çalışma nasıl olacak? İşte TYP çalışma şartları!
30.05.2022 Çalışan Hakları
Emeklilik fırsatı! Milyonlarca memuru kapsıyor! SGK'ya başvurmak zorunda
Emeklilik fırsatı! Milyonlarca memuru kapsıyor! SGK'ya başvurmak zorunda Emeklilik fırsatı! Milyonlarca memuru ilgilendiriyor. SGK'ya 6 ay içinde başvurmak zorunda. En az 10 yıl memur olarak çalışmış, görevinden kendi isteği ile ayrılmış ve başka işte çalışmayan memurlar isteğe bağlı iştirakçi olarak prim ödeyebilir ve emekli olabilir. İsteğe bağlı iştirakçi olabilmek için memuriyetten ayrıldıktan sonra en geç 6 ay içerisinde SGK’ya başvurma zorunluluğu var. Memuriyetten ayrıldıktan sonra 6 ay içerisinde SGK’ya başvurmayanlar isteğe bağlı iştirakçi olma haklarını kaybediyorlar. Bununla birlikte isteğe bağlı iştirakçiler keseneklerini toplu veya aralıklı olarak 6 aydan daha uzun süre ödemezlerse, iştirakçilikleri sona eriyor. İsteğe bağlı iştirakçiliğin devam etmesi için en önemli şartlardan birisi memurluktan atılmamış, istifa ederek ayrılmış olmaktır. Memurluktan atılanlar, memur olmak için gerekli şartları kaybedenler isteğe bağlı iştirakçilikten yararlanamazlar.
30.05.2022 Emekli
SGK resmen duyurdu! Herkes yararlanabiliyor, ayda 150 lira...
SGK resmen duyurdu! Herkes yararlanabiliyor, ayda 150 lira... SGK resmen duyurdu ve belli oldu. Sosyal Güvenlik Kurumu açıkladı. Pandemide yapılan ödemelere ilişkin bilgilendirmelerde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Cevdet Ceylan, Sağlık harcamalarından dolayı 18 milyar liralık ödeme yapıldığını, 13 milyar liralık istirahat parası ödendiğini bildirdi. Ceylan, aynı zamanda herhangi bir sosyal güvencesi olmayan vatandaşların ayda sadece 150 lira ödeyerek hem kendileri hem de eş ve çocuklarının sağlık hizmetlerinden faydalanabileceğinin altını çizdi. Öte yandan 7,4 milyon sigortalıya da bu süreçte Geçici İş Göremezlik Ödeneği verildi. İşte SGK Başkanı Ceylan'ın son dakika açıklamaları...
13.05.2022 Çalışma Hayatı
Memur maaşları ve emekli aylıklarına zam! Polis, hemşire, öğretmen hepsini kapsıyor! Tek tek hesaplandı! İş yeni maaşlar en düşüğü...
Memur maaşları ve emekli aylıklarına zam! Polis, hemşire, öğretmen hepsini kapsıyor! Tek tek hesaplandı! İş yeni maaşlar en düşüğü... Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam geliyor. Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına gelecek olası zam oranıyla birlikte yeni maşalarlar tek tek hesaplandı. Polis, memur, öğretmen, hemşire, milyonlarca kişi merak ediyordu. Buna göre, Temmuz 2022'de SSK ve Bağ-Kur emeklileri Ocak 2022'de olduğu gibi 6 aylık enflasyon kadar maaş zammı alacak. Bu rakamı beklenen rakamlara göre zam oranı yüzde 38,5 olarak belirtildi. Memur ve memur emeklileri için Temmuz zammı ise yüzde 38 (38,5-7,5+7) olarak hesaplandı. Beklentilere göre 38,5'luk 6 aylık enflasyon gerçekleşirse; en düşük maaş memurlarda 6429 TL'den 8872 TL'ye en düşük emekli aylığı ise memurlarda 4289 TL'den 5918 TL'ye, esnafta 2948 TL'den 4083 TL'ye, 2000'den önce emekli olan SSK'lılarda ise bu rakam 3292 TL'den 4559 TL'ye çıkacak. İşte memur maaşları ve emekli aylıklarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
9.05.2022 Memur
Sayılı günler kaldı, maaşlara zam geliyor! Memur, emekli hepsini kapsıyor
Sayılı günler kaldı, maaşlara zam geliyor! Memur, emekli hepsini kapsıyor Maaşlara zam geliyor. Memur, emekli milyonları kapsıyor. Detaylar belli oldu. 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika açıklaması. Öğretmen, polis, hemşire, din görevlileri dahil birçok meslek grubu çalışanını etkiyecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından uzun süredir üzerinde çalışılan 3600 ek göstergede sona yaklaşılırken, dikkat çeken açıklama geldi. Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın, 3600 ek göstergeye ilişkin "Ek gösterge komisyonu çalışıyor; 2 toplantı yaptık, 3'üncü toplantı için gün sayıyoruz. Kamu işveren tarafı bize bir öneri getirecek ve onun üzerinden tartışmamız devam edecek" dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
7.05.2022 Memur
Emekli ve memur maaşlarına zam! Oran açıklandı, zamlı rakamlar netleşti! Yeni maaşlar...
Emekli ve memur maaşlarına zam! Oran açıklandı, zamlı rakamlar netleşti! Yeni maaşlar... Memur ve emekli milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Maaşlara zam geliyor. Oran belli oldu. Emekli ve memur zammı için belirleyici olacak Nisan ayı enflasyon oranı açıklandı. Emeklilerin ve memurların alacakları zam oranlarıyla ilgili rakamlar da netleşmeye başladı. 4 aylık enflasyona göre emekliler ve memurların enflasyon farkları da ortaya çıktı. En düşük maaşlar arttı. Memur ve memur emeklilerine de fark verilmesi de kesinleşmiş oldu. Emekli ve memur maaşları ne kadar olacak? Kim kaç lira alacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte milyonların merakla beklediği emekli ve memurlar için kuruşu kuruşuna bütün maaş hesapları...
7.05.2022 Emekli
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Oranlar netleşiyor, paraların hesaplara yatırılacağı tarih...
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Oranlar netleşiyor, paraların hesaplara yatırılacağı tarih... Emekli aylıkları ve memur maaşları ilgili son dakika gelişmesi! Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam geliyor. Memur ve emekli milyonların beklediği tarih ve oranlar netleşiyor. Yeni maaşlar kuruşu kuruşuna hesaplandı. Tahminlere paralel nisan enflasyonu yüzde 6 çıkarsa ilk 4 aylık enflasyon yüzde 30 olacak. Bu durumda memur ve memur emeklisinin alacağı zam yüzde 29.5’e çıkmış olacak. Eğer mayıs ve haziran aylarında enflasyon düşmekle birlikte eksi çıkmazsa memur, memur emeklisi, SSK ve Bağkur emeklisi en az yüzde 30 maaş zammını garantilemiş olacak. Mayıs ve haziranda yüzde 2-3 civarı kısmi bir artış olması durumunda ise ilk 6 aylık enflasyon yüzde 35’leri görebilecek. Bu durumda da emekli ve memur yüzde 35’e yakın zammı cebine koyacak. Nisan, mayıs ve haziranda enflasyon öngörüleri aşarsa zam oranı da yükselecek. Memur ve emekliler sadece temmuz zammını beklemiyor. Milyonların gözü 3600 ek gösterge düzenlemesinde. Düzenlemenin hayata geçirilmesi durumunda hem memur maaşları hem de emekli maaş ve ikramiyeleri artacak. 3600 ek gösterge düzenlemesinde de geri sayım başladı. Milyonlarca memur ve memur emeklisi, gözünü 3600 Ek Gösterge Komisyonu'nun 10 Mayıs'ta gerçekleşecek olan üçüncü toplantısına çevirdi. Çalışma yaşamında 2022 ile birlikte birçok değişiklik gündeme geldi. Hükümet önemi adımlar atıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin EYT ile ilgili de bir açıklama yaptı. İşte temmuz zammı, 3600 ek gösterge ve ETY ile ilgili son dakika gelişmeleri...
Asgari ücretli milyonlarca çalışana güzel haber! Hesaba yatacak! Maaşa ek 639 lira
Asgari ücretli milyonlarca çalışana güzel haber! Hesaba yatacak! Maaşa ek 639 lira Asgari ücretli milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. Maaşa ek 639 lira hesaba yatacak. Bayramda çalışacak milyonlarca vatandaşa mesai ücreti yatacak. Asgari ücretli (bu yıl için net 4 bin 253 lira) bir işçiye günlük net 142 lira ödenmesi gerekiyor. İşçi hafta sonu tatilini pazar yapıyorsa ve arife dahil tüm bayram süresince çalıştıysa 8,5 yevmiye alacak. Bunun 4 yevmiyesi zaten asgari ücretin içinde. Dolayısıyla 4,5 yevmiye tutarında yani 639 lira (142x4.5) ilave ödeme yapılacak. Bayramlarda yapılan çalışmaların karşılığının bir sonraki ücret ile birlikte ödenmesi gerekiyor. İşte bayram mesaisiyle ilgili tüm detaylar...
26.04.2022 Çalışan Hakları
Çalışana zamlı maaşı! Detaylar tek tek açıklandı İki katı para...
Çalışana zamlı maaşı! Detaylar tek tek açıklandı İki katı para... Bayramda çalışacak olan milyonlarca işçiyi ilgilendiriyor. İki katı ücret ödeniyor. Zamlı maaş alacaklar. Bir işçi eğer bayramda çalışırsa hem genel tatil gününde çalışmadan hak kazandığı bir günlük ücretini, hem de çalışması karşılığı bir günlük ücretini alır. Dolayısıyla toplamda iki günlük ücretine hak kazanmış olur. İşçiler genel tatil günlerinde bir saat bile çalışsalar, bir tam günlük ücretlerine hak kazanırlar. Dolayısıyla genel tatil gününün başladığı saatler içerisinde çalışması olan işçi çalıştığı sürenin ücretine değil, bir tam günlük ücretine hak kazanır. İşçilerin bu konuya dikkat etmeleri ve bayramda veya herhangi bir genel tatil günü çalışmaları olursa o günün tam ücretinin kendilerine ödendiğini kontrol etmeliler.
25.04.2022 Çalışan Hakları
SGK resmen duyurdu! Artık para ödemesi yapılmayacak
SGK resmen duyurdu! Artık para ödemesi yapılmayacak SGK resmen duyurdu! Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan yeni karar! Artık SGK tarafından ödeme yapılmayacak. SGK, pandemi bakım hizmetlerini hizmet başı işlem ve tanıya dayalı işlem puan listelerinden çıkardı. Kurum, artık hastanelerde pandemi bakım ücreti ödemeyecek. Karara itirazlar var.
22.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sgk Toplu Ödeme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sgk toplu ödeme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.