Sezer Çakır

Sezer Çakır

Son dakika sezer çakır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sezer çakır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sezer çakır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sezer Çakır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sezer çakır gelişmeleri de dahil olmak üzere 114 sezer çakır haberi bulunmuştur. Tüm sezer çakır haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadir Doğulu'nun sevgilisi olduğu iddia edilmişti! Sezer Çakır'dan açıklama geldi
Kadir Doğulu'nun sevgilisi olduğu iddia edilmişti! Sezer Çakır'dan açıklama geldi Kadir Doğulu’nun dans görüntülerinin yankıları devam ederken, sevgilisi olduğu iddia edilen Sezer Çakır'dan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çakır, öne sürülen sevgililik durumunun olmadığını belirtti.
27.04.2023 Magazin
Neslihan Atagül'den Kadir Doğulu'nun aldatma iddialarına yanıt!
Neslihan Atagül'den Kadir Doğulu'nun aldatma iddialarına yanıt! Kadir Doğulu'nun Alaçatı'da bir mekanda kadınlarla samimi görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Kadir Doğulu'nun öptüğü kişinin Selin Ciğerci, dans ettiği kişinin de Sezer Çakır olduğu iddia edildi. Herkes görüntüler hakkında konuşmuşken gözler Neslihan Atagül'e çevrildi ve sonunda ünlü oyuncu da konuyla ilgili sessizliğini bozdu.
27.04.2023 Magazin
Yeni karar! Ece Erken'i rahatsız eden...
Yeni karar! Ece Erken'i rahatsız eden... Sunucu Ece Erken'i cep telefonundan mesaj atarak rahatsız ettiği iddia edilen sanık Erdal Çınar'ın Adli Tıp Şube Müdürlüğü’ne sevk edilerek...
29.10.2021 Magazin
Kafa karıştıran arkadaşlık! Murat Dalkılıç ve Sezer Çakır...
Kafa karıştıran arkadaşlık! Murat Dalkılıç ve Sezer Çakır... Ünlü popçu Murat Dalkılıç ve Sezer Çakır, Ulus’ta bir eve girerken görüntülendi.
14.05.2021 Magazin
Eren Hacısalihoğlu ve Sezer Çakır'ın panik anları
Eren Hacısalihoğlu ve Sezer Çakır'ın panik anları Şarkıcı Alya ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan oyuncu Eren Hacısalihoğlu, önceki gün Sezer Çakır ile objektiflere takıldı. Sürpriz ikilinin arasında ne olduğu merak konusu oldu.
6.03.2021 Magazin
Sezer Çakır: Aşk hayatım yok
Sezer Çakır: Aşk hayatım yok Eski futbolcu Oktay Derelioğlu'dan üç yıl önce boşanan Sezer Çakır, önceki gün City's Nişantaşı çıkışı objektiflere takıldı.
19.08.2020 Magazin
Ceza yedi
Ceza yedi Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu’nun boşandığı eşi Sezer Çakır, önceki gece Etiler’de trafik çevirmesine takıldı...
16.01.2016 Magazin
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
27.11.2023 İddaa
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesine göre 57 ile yeni vali atandı. Aralarında İzmir, Adana ve Manisa’nın da bulunduğu 16 büyükşehrin valisi değişti. Peki, hangi illerin valileri değişti, Vali atamaları kaç yılda bir yapılır? İşte Valiler Kararnamesi Ağustos 2023…
10.08.2023 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
'Çök-Kapan-Tutun'! 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' 81 il ve KKTC'de 18.57'de gerçekleştirildi
'Çök-Kapan-Tutun'! 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' 81 il ve KKTC'de 18.57'de gerçekleştirildi Türkiye'nin 81 ili ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde saat 18:57'de 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' düzenlendi. İlk kez yapılan tatbikat sırasında telefonlara mesaj geldi, belediye ve cami hoparlörlerinden duyurular yapıldı.
12.11.2022 Gündem
Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler anıldı! Bakan Soylu: Tedbir almak en büyük sorumluluğumuz
Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler anıldı! Bakan Soylu: Tedbir almak en büyük sorumluluğumuz 17 Ağustos 1999 büyük Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te, deprem şehitlerini anma etkinliğe katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bütün hazırlıklarımızı İstanbul'da yaşanabilecek, 7.5'lik deprem üzerinden yapıyoruz. Zamanını bilmiyoruz ama tedbir almak bizim en büyük sorumluluğumuzdur" dedi.
17.08.2022 Gündem
Aşırı yağmur sele dönüştü! 6 ilde alarm verildi, uyarılar art arda geldi! Köprüler çöktü, hayat durdu...
Aşırı yağmur sele dönüştü! 6 ilde alarm verildi, uyarılar art arda geldi! Köprüler çöktü, hayat durdu... Aşırı yağmur, kuvvetli sağanak ve sel ile ilgili son dakika açıklaması! AFAD ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden kırmızı kod uyarıları art arda geldi. Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Sinop'ta alarm verildi. Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde şiddetli yağışın etkisiyle taşan sel suları 2 köprüyü yıktı, bir mahallede ise evleri sel suları bastı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İnebolu'da dere kenarında dükkanların açılmayacağını belirtti. Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen canlı yayında yaptığı açıklamada, bugünün tehlikeli olduğunu ifade ederek, “Kritik saatler başladı. Yağış şiddetini artırdı. İş biraz daha ciddileşmeye başladı" uyarısında bulundu. AFAD'dan yapılan son açıklamada ise Batı Karadeniz'deki 15 ilçe için taşkın riskinin tehlikeli boyutlara ulaştığı bildirildi.
27.06.2022 Gündem
Sel riski! Çay taştı, köprüler çöktü; 'Üst katlara çıkın' uyarısı yapıldı
Sel riski! Çay taştı, köprüler çöktü; 'Üst katlara çıkın' uyarısı yapıldı Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle ilçe merkezinden geçen çay taştı, köprüler yıkıldı. Çay kenarındaki binaların giriş katlarını su basarken, bölge halkı da üst katlara çıkmaları konusunda uyarıldı.
27.06.2022 Gündem
Bakan Soylu: Terör örgütünün adını andırmayacak, tamamen silecek anlayışı başlatıyoruz
Bakan Soylu: Terör örgütünün adını andırmayacak, tamamen silecek anlayışı başlatıyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı 29 Ekim 2023 tarihinde, bir kardeşiniz olarak söylüyorum, Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olarak söylüyorum, bu ülkede terör örgütünün, etrafımızdaki coğrafyada terör örgütünün adını andırmayacak, içerde de dışarda da onu tamamen silecek bir anlayışı başlatıyoruz” dedi.
23.04.2022 Siyaset
FETÖ'nün darbe girişimi davasında gerekçeli karar açıklandı
FETÖ'nün darbe girişimi davasında gerekçeli karar açıklandı Son dakika haberine göre, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanık hakkında verilen hükmün gerekçesi açıklandı.
12.07.2021 Gündem
Huzurevinde koronavirüs ölümleri! Valilik soruşturma izni verdi
Huzurevinde koronavirüs ölümleri! Valilik soruşturma izni verdi Eskişehir Valiliği, mayıs ayında Hacı Süleyman Çakır Huzurevi’nde, 9 yaşlı vatandaşla birlikte koronavirüsten yaşamını yitiren idari personel Sadık Kaya’nın (57) kızı Merve Erdoğan’ın ihmal iddiasıyla Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler eski İl Müdürü Alper S. ve Huzurevi Müdürü Meryem T. hakkında soruşturma izni verdi.
28.12.2020 Gündem
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin, "sivil imamlar" ile Ankara'ya bomba yağdıran pilotların da arasında bulunduğu 365'i tutuklu 475 sanıklı davada karar açıklandı.
26.11.2020 Gündem
Valiler kararnamesi Haziran 2020 -  Yeni valiler kararnamesi 2020’e göre il il yer değiştiren valiler
Valiler kararnamesi Haziran 2020 - Yeni valiler kararnamesi 2020’e göre il il yer değiştiren valiler Valiler Kararnamesi yayımladı, 41 ilin valisi değişti. VALİLER Kararnamesi 2020, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete'nün bugünkü sayısında yer alan Valiller Kararnamesi ile Muğla Valisi Esengül Civelek Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı'na atanırken toplam 41 ilin valisi değişti. 17 ilin valisi Mülkiye Başmüfettişi oldu, 23 ilin valisi yeni illere atandı. 8 ilçenin kaymakamı da çeşitli illere vali olarak atandı. Valiler Kararnamesi 2020 hakkındaki detaylar...
10.06.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok ilin valisi değişti
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok ilin valisi değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre birçok ilin valisi değişti. Kararnameye göre; İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Eskişehir Valisi olurken; Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger de İzmir Valisi oldu. Muğla Valisi Esengül Civelek ise Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak atandı. Sağlık çalışanlarıyla ilgili sözleri gündeme gelen Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş da merkeze çekilen valiler arasında yer aldı.
10.06.2020 Gündem
Yeni atama kararları yayımlandı! 5 ilin müftüsü görevden alındı
Yeni atama kararları yayımlandı! 5 ilin müftüsü görevden alındı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı. 5 ilin müftüsü ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın 4 il müdürü görevden alındı.
8.04.2020 Siyaset
Defne ile Ömer’in hayatı tehlikede
Defne ile Ömer’in hayatı tehlikede TRT 1 ekranında güçlü hikayesi ve oyuncu kadrosuyla çarşamba günlerine damga vuran Benim Adım Melek, heyecan ve duygu dolu yirmi üçüncü bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.
4.03.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Sezer Çakır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sezer çakır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.