Sezai Karakoç

Sezai Karakoç

Son dakika Sezai Karakoç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sezai Karakoç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sezai Karakoç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sezai Karakoç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sezai karakoç gelişmeleri de dahil olmak üzere 143 sezai karakoç haberi bulunmuştur. Tüm sezai karakoç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Refüjdeki ağaca çarpan otomobilin sürücüsü ağır yaralandı
Refüjdeki ağaca çarpan otomobilin sürücüsü ağır yaralandı Adana'da, kontrolden çıkarak refüjdeki ağaca çarpan ve hurdaya dönen otomobilin sürücüsü ağır yaralandı.
25.04.2024 Adana
MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı! Bahçeli: DEM'lenmiş siyasiler gibi olamayız
MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı! Bahçeli: DEM'lenmiş siyasiler gibi olamayız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ülkümüzden dönersek, yeni yüzyıla Türkiye'nin damgasını vurmazsak, bölücü teröristlere taviz verirsek gök girsin, kızıl çıksın" dedi.
17.03.2024 Gündem
Yan dal uzmanlığı mecburi hizmetle ilgili düzenleme
Yan dal uzmanlığı mecburi hizmetle ilgili düzenleme Bakan Koca, yan dal mecburi hizmetle ilgili düzenleme yaptıklarını da ifade ederek, "Özellikle ana dal uzmanlığının ardından yan dal uzmanlığını kazandıktan hemen sonra başlayabilmeyi ve devamında olan mecburi hizmetle ilgili sorumluluk taşımamayı, bu mecburi hizmetin kaldırıldığı bir düzenleme önümüzdeki 1-2 ay içerisinde Meclis açıldığında gündeme gelmiş olur." diye konuştu.
16.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: Her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız
Bakan Yerlikaya açıkladı: Her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Hedefimiz; 2 ay içinde deprem bölgesi genelinde 11 ilde 75 bin konutun teslimini yapmaktır. Ardından da inşallah her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız. Yıl sonuna kadar 200 bin konutu ve köy evini hak sahiplerine teslim edene kadar durmadan, dinlenmeden çalışacağız" dedi.
20.02.2024 Gündem
Diyarbakır deprem konutları kura sonuçları 2024 isim listesi | Diyarbakır deprem konutları ne zaman teslim edilecek?
Diyarbakır deprem konutları kura sonuçları 2024 isim listesi | Diyarbakır deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Diyarbakır deprem kura sonuçları ve hak sahibi isim listesi, 20 Şubat 2024 Salı günü kura çekimiyle birlikte vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremleri sonrası deprem konutları kura çekimi devam ediyor. TOKİ Deprem konutları kura çekimi Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Malatya ve Adıyaman için gerçekleştirildi. Diyarbakır'da yapımı devam eden 6.887 konutun ilk etabı olan 1.423 konut kura çekimi saat 13.00’de başladı. TOKİ Diyarbakır deprem konutları kura sonuçları deprem konutları için başvuru yapacaklar tarafından sorgulanıyor. Peki, Diyarbakır deprem konutları kura sonucu isim listesi belli oldu mu, nasıl öğrenilir?
20.02.2024 Gündem
İkinci Yeniciler Kimlerdir? İkinci Yeni Şiir Akımı Özellikleri Nelerdir, Temsilcileri Kmlerdir?
İkinci Yeniciler Kimlerdir? İkinci Yeni Şiir Akımı Özellikleri Nelerdir, Temsilcileri Kmlerdir? İkinci yeni akımı 1950 senesinden sonra Garip akımına karşılık olarak ortaya çıkmış bir harekettir. En önemli temsilcileri arasında Ülkü Tamer, Edip Cansever ve Cemal Süreya vardır. 
29.01.2024 Gündem
Gaffar Okkan kimdir, neden öldü, kim tarafından öldürülmüştü? Ali Gaffar Okkan nereli? İşte Okkan’ın biyografisi ile Gaffar Okkan sözleri
Gaffar Okkan kimdir, neden öldü, kim tarafından öldürülmüştü? Ali Gaffar Okkan nereli? İşte Okkan’ın biyografisi ile Gaffar Okkan sözleri Kentte görev yaptığı 4 yıl boyunca Diyarbakırlıların gönlünde yer edinen şehit emniyet müdürü Ali Gaffar Okkan, ölümünün 23. yılında anılıyor. Peki, Gaffar Okkan kimdir, neden öldü, kim tarafından öldürülmüştü? Ali Gaffar Okkan nereli?
24.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günleri etkinliğinde açıklamalarda bulundu. TBMM'den terörü kınayan bildiriye imza atmayan CHP ve DEM'e tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teröristle aynı dili konuşan, terörist gibi muamele görmekten kaçamaz." dedi.
25.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak kritik asgari ücret mesajı verdi. Öte yandan Erdoğan gündemden düşmeyen fenomenlere soruşturma ve fon vurgunuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
2.12.2023 Gündem
AK Parti’nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan art arda müjdeler
AK Parti’nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan art arda müjdeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladığı toplantıda müjdeleri sıraladı. Özellikle aileleri ve gençleri kalkındıracak özel paketler hazırlandı. Enflasyonun azaltılması ve milli gelirin artması için de yeni programlar uygulanacak.
12.04.2023 Gündem
Bakan Koca'dan Kahramanmaraş için içme suyu uyarısı!
Bakan Koca'dan Kahramanmaraş için içme suyu uyarısı! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kahramanmaraş'ta açıklamalar da bulundu. Bakan Koca '"Valilik ve kaymakamlıklar açıklama yapana kadar şebeke suyunu içme suyu olarak kullanmayalım" dedi.
24.02.2023 Gündem
Bakan Kirişci: Teknik personel sahaya inecek
Bakan Kirişci: Teknik personel sahaya inecek Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bakanlık bünyesinde çalışan teknik personelin bugüne kadar evrak memurluğu yaptığını söyledi. 'Çiftçi Kayıt Sistemi'nin e-Devlet ile entegre edilmesiyle teknik personelin boşa çıkarıldığını belirten Kirişçi, "İnşallah ilerleyen günlerde o kardeşlerimiz, sahaya inecekler. Ahırsa ahır, ağılsa ağıl, kümesse kümes, tarlaysa tarla, bağ ise bağ, bahçeyse bahçe, merada, nerede ihtiyaç varsa bu kardeşlerimize bunlar gidecekler; bu hizmeti verecekler" dedi.
27.01.2023 Ekonomi
Devlet Bahçeli'den seçim açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim
Devlet Bahçeli'den seçim açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Konuşarak, tartışarak, uzlaşarak, anlaşarak, görüş birliği vasatını oluşturarak, Türkiye'mizi hep birlikte seçime taşıyalım. Kaldı ki mayıs ayı içinde bu işi bitirelim, sözü ve kararı hep birlikte aziz milletimizin kutlu iradesine tevdi edelim" dedi.
17.01.2023 Gündem
14’üncü İstanbul Edebiyat Festivali başladı
14’üncü İstanbul Edebiyat Festivali başladı İstanbul Üniversitesi ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün destekleriyle Sultanbeyli Belediyesi ve Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen 14. İstanbul Edebiyat Festivali dün başladı. Bu sene ‘Gül Yetiştiren Adam’ Rasim Özdenören’in anısına düzenlenen festival 26-29 Aralık tarihleri arasında edebiyatseverleri ağırlayacak.
27.12.2022 Kültür Sanat
Ziraat Fakültesi gibi lise: Öğreniyor, üretiyor ve kazanıyorlar
Ziraat Fakültesi gibi lise: Öğreniyor, üretiyor ve kazanıyorlar Sivas’ın Suşehri ilçesinde lisede eğitim-öğretim alan öğrenciler, gelişmiş sera teknolojisiyle hem öğrenip hem üretip hem de gelir elde ediyorlar.
12.12.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiçbir provokasyona pabuç bırakmayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiçbir provokasyona pabuç bırakmayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'nın Bali adasında 17'nci G20 Liderler Zirvesi kapsamındaki temaslarını tamamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirve kapsamında kritik görüşmeler yaptı. Erdoğan, Endonezya ziyareti sonunda gazetecilerle söyleyişi gerçekleştirdi. İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısıyla ilgili net mesaj veren Erdoğan, 'Biz hiçbir provokasyona Allah’ın izniyle pabuç bırakmayız. Gereği neyse bunun gereğini yaparız ve yapacağız' dedi. Togg için Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan gelen talebi açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti'ye de 6'lı masa için çağrı yaptı.
17.11.2022 Siyaset
Genç bilim insanlarına ödül yağmuru
Genç bilim insanlarına ödül yağmuru TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından düzenlenen Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması’nda geleceğin bilim insanları ödüllerine kavuştu. 57 ilden 336 öğrencinin 180 projesinin kıyasıya mücadele ettiği yarışmada Muşlu Bager Çalışcı ve arkadaşları “Engelsiz Astronomi Sözlüğü” Projesi ile teşvik ödülü aldı.
6.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Silvan’da Turgut Özal’ın ziyaret ettiği aile ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Silvan’da Turgut Özal’ın ziyaret ettiği aile ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bugün Diyarbakır’ı görünce gerçekten çok çok mutlu oldum. Emniyet bize 70-75 bin gibi bir rakam verdi, böyle bir katılım var. Sezai Karakoç Salonu'nda da 15 bin kişi gençler orayı lebalep doldurmuştu” dedi.
23.10.2022 Siyaset
Diyarbakır'da gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber zirveye taşıyacağız
Diyarbakır'da gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber zirveye taşıyacağız Toplu açılış töreni için Diyarbakır'a ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İlk Oyum Erdoğan'a İlk Oyum AK Parti'ye" programında önemli açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretiyle ilgili, "FETÖ'cülerle benzin istasyonlarında hamburger yemenin, kapalı kapılar ardında iş çevirmenin derdinde değiliz." dedi. Ayrıca çıkar hesaplarının yükünü milletin omuzlarına yıkma peşinde olanlara meydan bırakmayacağını söyleyen Erdoğan, "Kimsenin değil, kendi oyun planımızı takip ederek özgürlüğümüze sahip çıkacağız. Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yükseltecek, yükseğe taşıyacağız. Çünkü biz hep birlikte Türkiye'yiz." dedi.
23.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Diyarbakır Cezaevi müze oluyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Diyarbakır Cezaevi müze oluyor Diyarbakır’da 140 projenin toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Adalet Bakanlığı, Diyarbakır Cezaevi'ni tamamen boşalttı. Bugün itibarıyla cezaevi Adalet Bakanlığı'mızdan Kültür ve Turizm Bakanlığı'mıza devredildi" açıklamasında bulundu.
23.10.2022 Siyaset
Adana'da işçi servisi devrildi: 2'si ağır 16 yaralı
Adana'da işçi servisi devrildi: 2'si ağır 16 yaralı Adana'da tekstil işçilerini taşıyan servis midibüsünün devrilmesiyle 2'si ağır, 16 kişi yaralandı.
12.10.2022 Yaşam
Bakan Ersoy: Yüzlerce etkinlik vatandaşlarla buluşacak
Bakan Ersoy: Yüzlerce etkinlik vatandaşlarla buluşacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Yüzlerce etkinlik vatandaşlarla buluşacak. Tüm sanatseverleri festivale bekliyoruz. Bu etkinliklere katkı sağlayan tüm paydaşlara özellikle teşekkür ediyorum." dedi.
8.10.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop: Birleşmiş Milletler artık işlevini kaybetti
TBMM Başkanı Şentop: Birleşmiş Milletler artık işlevini kaybetti Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, “Birleşmiş Milletler esasen İkinci Dünya Savaşı'nın galiplerinin kurduğu bir sistem. Birleşmiş Milletler işlevsiz hale geldi. İşe yaramaz hale geldiğini, fonksiyon icra etmediğini görüyoruz” dedi.
26.09.2022 Siyaset
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri! 7 Güzel Adam’ın son temsilcisi Rasim Özdeneren hayatını kaybetti. Hayatı 7 Güzel Adam dizisine de konu olan Rasim Özdeneren ‘Gül Yetiştiren Adam’ olarak da biliniyor. Rasim Özdeneren’in vefatının ardından 7 Güzel Adam şiiri merak konusu oldu. Cahit Zarifoğlu’nun şiirinde ‘Bu insanlar dev midir / Yatak görmemiş gövde midir’ diye bahsettiği Yedi Güzel Adam’ın hikayesi merak ediliyor. Peki, 7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
23.07.2022 Kültür Sanat
Bakan Varank: Artık eski Türkiye yok
Bakan Varank: Artık eski Türkiye yok Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını belirterek, “Türkiye, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güvenlik güçlerimizin, büyük fedakarlığı ve özverisiyle terörle mücadelesini sadece sınır içinde değil, sınır dışında da sürdürüyor. İşte terör örgütünün yaşadığı korkuyu, dehşeti, telaşı artık sadece telsiz konuşmalarından duymuyoruz. Örgütün sözde liderleri televizyon ekranlarına çıkıp bir taraftan partnerlerini, ortaklarını tehdit ederken bir taraftan da yardım dileniyor. Ancak nafile, Allah’ın izniyle yok olup gitmenin eşiğindeler ve yok olacaklar" dedi.
9.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sezai Karakoç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sezai karakoç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.