Memura seyyanen zam talebi! Seyyanen zam var mı? Memura seyyanen ek zam olur mu?
Memura seyyanen zam talebi! Seyyanen zam var mı? Memura seyyanen ek zam olur mu? TÜİK’in haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından memurun maaş artışına ek olarak verilecek 6 aylık enflasyon oranı da belli oldu. Memur ve memur emeklilerinin zam oranının yüzde 41,69 olarak belirlenmesi sonrasında Memur-Sen'den açıklama geldi. Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, enflasyon kaynaklı gelir kaybının karşılanması ve maaşlar arası makasın büyümemesi için seyyanen iyileştirme yapılması gerektiğini açıkladı. Peki, Seyyanen zam var mı? Memura seyyanen ek zam olur mu? Seyyanen zam ne demek? Eşel mobil nedir? İşte detaylar…
4.07.2022 Memur
Seyyanen zam ne demek? 2022 Emekliye seyyanen zam verilecek mi, seyyanen zam ne kadar?
Seyyanen zam ne demek? 2022 Emekliye seyyanen zam verilecek mi, seyyanen zam ne kadar? Seyyanen zam, enflasyon oranlarının açıklanıp memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranın belli olmasıyla yeniden gündeme geldi. Kabine Toplantısı’nda emekliye ek zam verileceği öngörüsü seyyanen zam konusu hakkında arama yapılmasına neden oldu. Peki, Peki, seyyanen zam ne demek, emekliye seyyanen zam olacak, bu yıl seyyanen zam verilecek mi? Seyyanen zam ne kadar?
3.01.2022 Gündem
Memura seyyanen zam var mı, bu yıl seyyanen zam yapılacak mı? Seyyanen zam ne zaman verilecek?
Memura seyyanen zam var mı, bu yıl seyyanen zam yapılacak mı? Seyyanen zam ne zaman verilecek? Memura seyyanen zam yapılacak mı, seyyanen zam var mı? Milyonlarca emekli ocak ayında maaşlarına zam alacak. Merkez Bankası'nın yılsonu yüzde 18.4'lük tahminine göre yapılan hesaplamalara göre 6 aylık enflasyon verisi 9.17 oranında olacak. Açıklanan 4 aylık yüzde 6.72'lik enflasyona göre memurların ve memur emeklilerinin enflasyon farkı almaları kesinleşecek. Memur ve Memur emeklileri Ağustos'ta yapılan toplu sözleşme gereğince ocak ayında yüzde 5 zam alacaklar. Buna zamma enflasyon farkı da eklenecek.
23.11.2021 Memur