Memura Seyyanen Zam

Memura Seyyanen Zam

Son dakika Memura seyyanen zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Memura seyyanen zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Memura seyyanen zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Memura Seyyanen Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan memura seyyanen zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 115 memura seyyanen zam haberi bulunmuştur. Tüm memura seyyanen zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul’da berber ücretleri belli oldu! 1400 TL'lik rekor tarife
İstanbul’da berber ücretleri belli oldu! 1400 TL'lik rekor tarife İstanbul’da bölgelere göre berber fiyatları değişkenlik gösteriyor. Her bölgede farklılık gösteren ücretler 2024 yılında değişti. İstanbul Erkek Berberleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Akyüz, "Lüks sınıfta fiyat tarifemiz 1400 TL’ye kadardır." dedi.
9.01.2024 Ekonomi
Türk Lirası mevduatta 2 yılda yüzde 385 büyüme
Türk Lirası mevduatta 2 yılda yüzde 385 büyüme Bankacılık sisteminde hem mevduat hem kredide TL’ye geçiş sürüyor. Son 2 yılda yüzde 385 artan TL mevduatın payı yüzde 35.45’ten 59.85’e çıktı. Döviz hesapları 58.5 milyar dolar azaldı. Kredide TL’nin payı yüzde 67.5’e yükseldi.
9.01.2024 Ekonomi
Emekli ile memura seyyanen zam ve refah payı müjdesi! Yeni zamlı maaşlar belli oldu
Emekli ile memura seyyanen zam ve refah payı müjdesi! Yeni zamlı maaşlar belli oldu Memur emeklilerinin ardından zam oranı yüzde 37.57'de kalan emekli işçi, çiftçi, esnafa refah payı verilmesi için hazırlıklarda sona gelindi. Ocak-Haziran dönemi için SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde 37,57 olurken, yüzde 15 toplu sözleşme ve enflasyon farkı ile memur ve memur emeklisi zam oranı yüzde 49,25 oldu. Erdoğan'ın talimatıyla emekliye ek zam ve 2024 en düşük emekli maaşı için çalışma yapılıyor. Emekliler için bütçe sınırları sonuna kadar zorlanacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nca yapılan çalışmada SSK, Bağ-Kur emeklilerine verilecek refah payının seyyanen bir artış değil yüzde 11.68'lik açığı kapatacak oransal bir düzenleme olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a sunulan bu çalışmanın, Kabine toplantısında da değerlendirilmesi bekleniyor. İşçi ve Bağ-Kur emeklisinin zam oranının yüzde 44-45 olabileceği belirtiliyor. Emekliye refah payı ne kadar olacak? İşte refah payı hesabı ile SGK ek ödemeli emekli kök maaş tablosu...
9.01.2024 Emekli
Memura seyyanen zam müjdesi! 12 bin 147 lira oldu
Memura seyyanen zam müjdesi! 12 bin 147 lira oldu Memura seyyanen zam müjdesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Temmuz ayında yapılan seyyanen zam tutarı brüt 8 bin 139 lira olup bu tutardan 62 lira damga vergisi kesilerek 8 bin 77 lira ödeme yapılıyor. Ocak ayı itibariyle seyyanen zam tutarı brüt 12 bin 147 lira olurken bundan 92 lira damga vergisi kesilecek. Net olarak 12 bin 55 lira ödenecek. Memurlar emekli oluncaya kadar her 6 ayda bir artırılan seyyanen zammı almaya devam edecek. Bu ilave ödeme emekli aylıklarına yansımayacak.
5.01.2024 Memur
Memura seyyanen zam devam edecek mi 2024? Seyyanen zam memur emeklisine verilecek mi, Memur seyyanen zam 2024’te devam edecek mi?
Memura seyyanen zam devam edecek mi 2024? Seyyanen zam memur emeklisine verilecek mi, Memur seyyanen zam 2024’te devam edecek mi? Aralık ayı enflasyonunun açıklanmasıyla birlikte memur ve memur emeklilerinin alacağı enflasyon farkı dahil aylık artışları yüzde 49,25 oldu. SSK ve Bağkur emeklilerinin maaş artışları ise yüzde 37,57 olarak gerçekleşti. TÜİK’in açıkladığı verilere göre, 2023 yılı Temmuz ayında enflasyon yüzde 40,27 oldu. Bu rakam, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam oranı olacak. Memur ve memur emeklileri ise yüzde 15’lik sözleşme zammına ek olarak yüzde 31,5 enflasyon farkı alacak. Zamlara yönelik en merak edilen ayrıntılardan biri de seyyanen zam oldu. Peki, seyyanen zam ocakta artacak mı, memur seyyanen zam artacak mı, memur zammında seyyanen zam hesaplanacak mı, seyyanen zamma zam gelir mi?
Emekli memura seyyanen zam var mı? Emekli memur seyyanen zam alacak mı, seyyanen zam memur emeklisine verilecek mi?
Emekli memura seyyanen zam var mı? Emekli memur seyyanen zam alacak mı, seyyanen zam memur emeklisine verilecek mi? Aralık ayı enflasyon verisinin açıklanmasıyla SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerinin alacağı zam oranı netlik kazanacak. 6 aylık enflasyon oranına ek memur emeklileri ise temmuzda memurlara verilen seyyanen zammın kendilerine verilip verilmeyeceğini sorgulamaya başladı. Peki, Emekli memura seyyanen zam var mı? Emekli memur seyyanen zam alacak mı, seyyanen zam memur emeklisine verilecek mi?
2.01.2024 Ekonomi
Bakan Bolat duyurdu: Kişi başı milli gelirimiz, 12 bin 500 dolara yükselecek
Bakan Bolat duyurdu: Kişi başı milli gelirimiz, 12 bin 500 dolara yükselecek Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "2023 yılını 1 trilyon doların üzerinde milli gelir ile kapatacağız. Kişi başı milli gelirimiz, 12 bin 500 dolara yükselecek" dedi.
26.12.2023 Gündem
Seyyanen zam devam edecek mi, Ocak 2024’e artacak mı? Memura seyyanen zam zamlanacak mı, enflasyon farkı gelecek mi?
Seyyanen zam devam edecek mi, Ocak 2024’e artacak mı? Memura seyyanen zam zamlanacak mı, enflasyon farkı gelecek mi? Seyyanen zam konusu yılın bitmesine az bir süre kala araştırılıyor. Hükümet tarafından yapılan açıklama sonrasında, memur maaşlarına enflasyon farkının üzerine bir de seyyanen zam yapılacağı belirtilmişti. Şimdi gözler memur maaşlarına çevrilirken “Memura seyyanen zam devam edecek mi, Ocak 2024’e artacak mı? Seyyanen zamma zam gelir mi, enflasyon farkı gelecek mi?” sorularına yanıt aranıyor.
26.12.2023 Ekonomi
SPK 10 kişiye 6 ay işlem yasağı getirdi
SPK 10 kişiye 6 ay işlem yasağı getirdi Sermaye Piyasası Kurulu, Atakule GYO pay piyasasında gerçekleştirilen işlemlerle ilgili Burak Bayram Yaman, Celalettin Onur Koray, Cem Özay, Gökhan Özdek, Halit Yalçınkaya, Selahattin Kıymaz, Selçuk Patlar, Yağmur Patlar ve Yiğit Başar Aslan hakkında 6 ay süreyle geçici işlem yasağı getirdi.
22.09.2023 Ekonomi
Emekliye ve memura seyyanen zam ve ek ödeme! Tarih ve oran açıklandı
Emekliye ve memura seyyanen zam ve ek ödeme! Tarih ve oran açıklandı Emekli ve memura seyyanen zam ve ek ödeme müjdesi geldi. Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına yüzde 50 zam geliyor. Yeni emekli ve memur maaşları hesaplandı. Yıl sonu enflasyon beklentisinin yüzde 65 olarak güncellenmesiyle memur ve SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklilerinin aylıklarına yapılacak zam da yüzde 50'ye yaklaşacak. Orta Vadeli Program'daki enflasyon hedefine göre emekliler yüzde 37.76 zammı garantilerken, refah payıyla birlikte artışın yüzde 50'ye yaklaşması bekleniyor. Emekli zammında, prim-aylık dengesizliğinin giderilecek, refah payı ya da seyyanen zam yapılacak. En düşük emekli aylığı da 10 bin lirayı geçecek.
22.09.2023 Emekli
Denetime takılan minibüs şöförü göbeğini bahane etti
Denetime takılan minibüs şöförü göbeğini bahane etti Kadıköy'de minibüslere yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetime takılan minibüs şoförü, göbeği olduğu için emniyet kemeri takamadığını söyledi. Şoföre 436 lira para cezası uygulandı.
19.07.2023 Yaşam
Emekli ve memura seyyanen zam! Maaş farkları ne zaman yatacak? İşte son maaş tablosu
Emekli ve memura seyyanen zam! Maaş farkları ne zaman yatacak? İşte son maaş tablosu Emekli ve memur milyonların beklediği son dakika haberi geldi. Emekli maaşlarına zam oranı netleşti. Tüm emekli ve memurların zamlı maaşları kuruşu kuruşuna hesaplandı. Emekli ve memur zammı düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlandı. İlk ödemeleri memurlar aldı. SSK emekli maaşları ödenmeye başladı. Memur maaş farkı ödemesi için geri sayım başladı. 8.077 TL'lik seyyanen zam ve maaş farkı ek bordro ile ödenecek. Temmuz ayı başında maaşlarını alan memur emeklisi için de yüzde 25'lik maaş farkı ödemesi gerçekleşecek. İşte emekli ve memur zamlı maaşlarla ilgili son gelişmeler...
19.07.2023 Emekli
Emekli ve memura seyyanen zam! Ödeme takvimi belli oldu, işte son maaş tablosu
Emekli ve memura seyyanen zam! Ödeme takvimi belli oldu, işte son maaş tablosu Seyyanen zam müjdesi art arda yapıldı, milyonlarca emekli ve memuru yakından ilgilendiren son dakika açıklaması geldi! Maaşlar hesaplara yatıyor. Tarih belli oldu. Emekli ve memur zammı düzenlemeleri Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 'Temmuz 2023 maaş farkı ve seyyanen zam ne zaman yatacak' sorusu cevap buldu. Yüzde 25 zamlı emekli maaşı ödemeleri başladı. Memur maaşları yüzde 17,55 zamlı olarak 15 Temmuz'da ödendi. 8.077 TL'lik seyyanen zam ve maaş farkı ek bordro ile ödenecek. Emeklilerin zamlı maaşlarını alacakları tarih de açıklanırken, emekli maaş tablosu da ortaya çıktı. İşte milyonlara rehber olacak emekli ve memur maaşları için maaş farkı hesabı ile ödeme takvimi...
18.07.2023 Emekli
Emekli ve memura seyyanen zam ve ek maaş farkı! Hesap değişti, işte Temmuz maaş ödeme takvimi
Emekli ve memura seyyanen zam ve ek maaş farkı! Hesap değişti, işte Temmuz maaş ödeme takvimi Milyonlarca emekli ve memuru yakından ilgilendiriyor. Maaşlar hesaplara yatıyor. Tarih belli oldu. Emekli ve memur zammı düzenlemeleri Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 'Temmuz 2023 maaş farkı ve seyyanen zam ne zaman yatacak' sorusu son dönemin en çok merak edilenleri arasında yer alıyor. Yüzde 25 zamlı emekli maaşı ödemeleri bugün başladı. Memur maaşları yüzde 17,55 zamlı olarak 15 Temmuz'da ödendi. 8.077 TL'lik seyyanen zam ve maaş farkı ek bordro ile ödenecek. İşte milyonlara rehber olacak emekli ve memur maaşları için maaş farkı hesabı ile ödeme takvimi...
17.07.2023 Emekli
8077 ne zaman yatacak? Seyyanen zam eksik mi yatacak, seyyanen zam ne zaman ve ne kadar yatacak?
8077 ne zaman yatacak? Seyyanen zam eksik mi yatacak, seyyanen zam ne zaman ve ne kadar yatacak? Seyyanen zam ne kadar yatacak, 8077 ne zaman yatacak? Memurlara enflasyon farkı yüzde 17.55'in ile birlikte seyyanen zam yapıldı. 8 bin 77 TL olarak belirlenen seyyanen zam henüz maaşlara yansımadığı için memurlar seyyanen zammın ne zaman yatacağını araştırıyor. Seyyanen zammın her ay mı sürekli mi ödeneceği de sorgulanan diğer konu başlıklarından biri oldu. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yapılan oylama sonrasında en düşük memur maaşının 22 bin 17 liraya çıkarılmasını, emekli aylıklarına yüzde 25 zam yapılmasını, bazı vergi artışlarını öngören kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek, yasalaştı. Peki, Seyyanen zam eksik mi yatacak, seyyanen zam ne zaman yatacak?
17.07.2023 Memur
Seyyanen zam neden yatmadı 2023? Memurlara seyyanen zam neden ödenmedi, ne zamandan geçerli olacak, seyyanen zam ne zaman yatacak 2023?
Seyyanen zam neden yatmadı 2023? Memurlara seyyanen zam neden ödenmedi, ne zamandan geçerli olacak, seyyanen zam ne zaman yatacak 2023? Seyyanen zam ile ilgili aramalar devam ediyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan 6 aylık enflasyon farkının belli olmasının ardından memur ve emekli maaşlarına gelen zam da netlik kazandı. En düşük memur maaşını 22 bin TL’ye çıkaran, memura 8 bin 77 TL seyyanen zam veren SSK ve Bağ-kur emekli sandığı emeklilerine enflasyon ve refah payı ile birlikte 6 aylık zammı da içeren yasa teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi ve yasalaştı. Kanun teklifinin yasalaşmasıyla seyyanen zamma yönelik aramalar da arttı. Memurlar seyyanen zammın ne zaman yatacağını sorgularken, seyyanen zammın neden yatmadığını da öğrenmeye çalışıyor.
17.07.2023 Memur
2023 MEMURA SEYYANEN ZAM NE ZAMAN VERİLECEK? Zamlı memur maaşı ne zaman yatacak Temmuz 2023, seyyanen zam temmuzda ödenecek mi?
2023 MEMURA SEYYANEN ZAM NE ZAMAN VERİLECEK? Zamlı memur maaşı ne zaman yatacak Temmuz 2023, seyyanen zam temmuzda ödenecek mi? Seyyanen zam ne kadar, memurlara seyyanen zam ne zaman yatacak? Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan 6 aylık enflasyon farkının açıklanmasıyla memurlara yapılacak zam kesinleşmiş, bunun üzerine de refah payı eklenmişti. En düşük memur maaşını 22 bin 17 TL'ye çıkaran yasa teklifi geçtiğimiz günlerde TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Memur zammının yasalaşmasıyla memurlar seyyanen zammın ne zaman yatacağını araştırmaya başladı. Peki, Seyyanen zam her ay mı verilecek, yok sadece bir aylık mı? Seyyanen zam ne zaman yatacak? Memura seyyanen zam ne zaman verilecek, ne kadar?
15.07.2023 Memur
Spor salonu üyelerine dolandırıcı şoku! Tüm paraları alıp sırra kadem bastılar
Spor salonu üyelerine dolandırıcı şoku! Tüm paraları alıp sırra kadem bastılar Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde Suriye uyruklu spor salonu işletmecisi H.B.’nin yaklaşık 2 bin üyeden topladığı paralarla kaçtığı iddia edildi. Sabah geldikleri salonu boş gören üyeler, polise giderek şikayetçi oldu.
13.07.2023 Yaşam
Seyyanen zam Resmi Gazete’de yayınlandı mı? Memura seyyanen zam ne zaman yürürlüğe girecek, seyyanen zam yasalaştı mı, ne zamandan itibaren yatacak?
Seyyanen zam Resmi Gazete’de yayınlandı mı? Memura seyyanen zam ne zaman yürürlüğe girecek, seyyanen zam yasalaştı mı, ne zamandan itibaren yatacak? Seyyanen zam Resmi Gazete'de yayınlandı mı, ne zamandan itibaren yatacak? Emekliye yüzde 25'lik zam, AK Parti ve MHP oylarıyla kabul edildi. Memur ve emekliye yapılan zam oranın kabul edilmesinin ardından seyyanen zammın Resmi Gazete'de yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu oldu. Peki, Seyyanen zam onaylandı mı, seyyanen zam yasalaştı mı?
13.07.2023 Sağlık
1 Mayıs'ta memura zam var mı, 1 Mayıs memura ek ek zam yapılacak mı? Memur maaşlarına seyyanen zam gelecek mi?
1 Mayıs'ta memura zam var mı, 1 Mayıs memura ek ek zam yapılacak mı? Memur maaşlarına seyyanen zam gelecek mi? Memur maaşlarına ek zam var mı, 1 Mayıs memura seyyanen zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en düşük emekli maaşının 7500 TL yapmasının ardından memurlar maaşlarına ara zam yapılıp yapılmadığını sorguluyor. Memur ek zam var mı, sorusuna yanıt arayana memurlar arama motorlarına yönelerek sendikadan ve hükümetten yapılan açıklamaları takip ediyor. Peki, 1 Mayıs memura zam var mı, memura ek zam verilecek mi? Memura ara zam yapılacak mı?
28.04.2023 Memur
Memura seyyanen zam talebi! Seyyanen zam var mı? Memura seyyanen ek zam olur mu?
Memura seyyanen zam talebi! Seyyanen zam var mı? Memura seyyanen ek zam olur mu? TÜİK’in haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından memurun maaş artışına ek olarak verilecek 6 aylık enflasyon oranı da belli oldu. Memur ve memur emeklilerinin zam oranının yüzde 41,69 olarak belirlenmesi sonrasında Memur-Sen'den açıklama geldi. Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, enflasyon kaynaklı gelir kaybının karşılanması ve maaşlar arası makasın büyümemesi için seyyanen iyileştirme yapılması gerektiğini açıkladı. Peki, Seyyanen zam var mı? Memura seyyanen ek zam olur mu? Seyyanen zam ne demek? Eşel mobil nedir? İşte detaylar…
4.07.2022 Memur
Memura ek zam mı geliyor? Memura seyyanen zam mı yapılacak? Memura maaş zammı ne kadar olacak?
Memura ek zam mı geliyor? Memura seyyanen zam mı yapılacak? Memura maaş zammı ne kadar olacak? Memura ve memur emeklisine yüzde 30-35 zam geliyor! Memura ocakta ek zam yapılacak! Memur ve memur emeklisinin toplu sözleşme zammı ağustosta kesinleşmişti. Buna göre; 2022 yılı için yüzde 5+7, 2023 yılı için ise yüzde 8+6 olmak üzere maaşlarda iki yıl süresince kümülatif yüzde 28.62’lik artış olacak. Her 6 ayda bir enflasyon söz konusu zamların üzerine çıkarsa, fark da eklenecek. Peki, Memur zamları ne kadar olacak? Memura ek zam mı geliyor? Memura seyyanen zam mı yapılacak? İşte detaylar…
7.12.2021 Memur
Memur ve memur emeklisi 2022 zammı ne kadar oldu? Memur zam oranı ne oldu?
Memur ve memur emeklisi 2022 zammı ne kadar oldu? Memur zam oranı ne oldu? Milyonlarca memur ve memur emeklisini ilgilendiriyor. Memurların ve memur emeklisinin 2022 ve 2023 yıllarında geçerli olacak maaş artışları netleşti. Memur ve memur emeklilerinin maaşlarına kümülatif artış oranları ile enflasyon farklarından oluşan zam yapıldı. Peki, Memur ve memur emeklisi 2022 zammı ne kadar oldu? Memur zam oranı ne oldu? İşte memur ve memur emeklisi 2022 zammı ile ilgili detaylar…
6.12.2021 Memur
Memura seyyanen zam var mı, bu yıl seyyanen zam yapılacak mı? Seyyanen zam ne zaman verilecek?
Memura seyyanen zam var mı, bu yıl seyyanen zam yapılacak mı? Seyyanen zam ne zaman verilecek? Memura seyyanen zam yapılacak mı, seyyanen zam var mı? Milyonlarca emekli ocak ayında maaşlarına zam alacak. Merkez Bankası'nın yılsonu yüzde 18.4'lük tahminine göre yapılan hesaplamalara göre 6 aylık enflasyon verisi 9.17 oranında olacak. Açıklanan 4 aylık yüzde 6.72'lik enflasyona göre memurların ve memur emeklilerinin enflasyon farkı almaları kesinleşecek. Memur ve Memur emeklileri Ağustos'ta yapılan toplu sözleşme gereğince ocak ayında yüzde 5 zam alacaklar. Buna zamma enflasyon farkı da eklenecek.
23.11.2021 Memur
Seyyanen zam nedir, ne demek? Memura seyyanen zam oranı kaç oldu, seyyanen zammı ne kadar? Kamu işçisi için seyyanen zam!
Seyyanen zam nedir, ne demek? Memura seyyanen zam oranı kaç oldu, seyyanen zammı ne kadar? Kamu işçisi için seyyanen zam! Kamuda 700 bin işçi merakla zam pazarlığından çıkacak sonucu bekliyordu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Kamudaki işçilerin taban ücreti 4 bin 100 liraya yükseltildi. Ücretlere 2021-2022’nin ilk 6 ayı için yüzde 12, diğer 6 aylar için yüzde 5 artı enflasyon farkı oranında zam yapıldı” dedi.
11.08.2021 Çalışan Hakları

Benzer Haber Etiketleri

Memura Seyyanen Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki memura seyyanen zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.