Memur maaş zammı (ek zam) olacak mı, memura ek zam var mı? 2023 Temmuz memur maaş zammı ne kadar olacak, maaşlara zam gelecek mi?
Memur maaş zammı (ek zam) olacak mı, memura ek zam var mı? 2023 Temmuz memur maaş zammı ne kadar olacak, maaşlara zam gelecek mi? Memur maaş zammı araştırmaları gündemdeki yerini aldı. Emekli maaşlarına yapılan zammın ardından memurlarda da ek zam beklentisi oluştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşının 5 bin 500 TL'den 7 bin 500 liraya yükselti, asgari ücretliye de Temmuz ayında ara zam geleceğini duyurdu. Söz konusu açıklamalar sonrası gözler memur maaşlarına ek zam gelip gelmeyeceğine çevrildi. Peki, memura ek zam var mı, temmuzda memur maaş zammı ne kadar olacak, memur maaşların zam gelecek mi?
18.04.2023 Memur
Memura seyyanen zam talebi! Seyyanen zam var mı? Memura seyyanen ek zam olur mu?
Memura seyyanen zam talebi! Seyyanen zam var mı? Memura seyyanen ek zam olur mu? TÜİK’in haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından memurun maaş artışına ek olarak verilecek 6 aylık enflasyon oranı da belli oldu. Memur ve memur emeklilerinin zam oranının yüzde 41,69 olarak belirlenmesi sonrasında Memur-Sen'den açıklama geldi. Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, enflasyon kaynaklı gelir kaybının karşılanması ve maaşlar arası makasın büyümemesi için seyyanen iyileştirme yapılması gerektiğini açıkladı. Peki, Seyyanen zam var mı? Memura seyyanen ek zam olur mu? Seyyanen zam ne demek? Eşel mobil nedir? İşte detaylar…
4.07.2022 Memur