Şeyma Subaşı Paylaşım

Şeyma Subaşı Paylaşım

Son dakika Şeyma Subaşı paylaşım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şeyma Subaşı paylaşım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şeyma Subaşı paylaşım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şeyma Subaşı Paylaşım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şeyma subaşı paylaşım gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 şeyma subaşı paylaşım haberi bulunmuştur. Tüm şeyma subaşı paylaşım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şeyma Subaşı: Çok tatlı ve komiksiniz
Şeyma Subaşı: Çok tatlı ve komiksiniz Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından internette dolaşan ‘Uzmanlar uyarıyor! Şeyma Subaşı’nın nafakasını fazla düşünmek kronik uykusuzluğa neden olabilir’ yazısını paylaştı.
29.11.2018 Magazin
Şeyma Subaşı'dan şaşırtan paylaşım!
Şeyma Subaşı'dan şaşırtan paylaşım! Acun Ilıcalı ile boşanacakları haberi gündeme bomba gibi düşmüşken Şeyma Şubaşı'dan şaşırtan bir paylaşım geldi.
26.11.2018 Magazin
Unutkanlığı Şeyma'yı dillere düşürdü
Unutkanlığı Şeyma'yı dillere düşürdü Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen sosyetik güzel Şeyma Subaşı, giydiği siyah elbisede etiketi unutunca rezil oldu.
13.09.2018 Magazin
Şeyma Subaşı'dan cesur paylaşım
Şeyma Subaşı'dan cesur paylaşım Amerika'nın Nevada eyaletindeki bir çölde gerçekleştirilen Burning Man festivali yine renkli görüntülerle gündemde! Bir süredir sosyal medyada sessiz olan Şeyma Subaşı'ndan da ilk paylaşım geldi
3.09.2018 Magazin
Acun ve Şeyma'nın özel anları rekora koşuyor!
Acun ve Şeyma'nın özel anları rekora koşuyor! Acun Ilıcalı ile Fransa'da evlenen Şeyma Subaşı, düğün gecesinden en özel anların yer aldığı videoyu paylaştı. Kısa sürede büyük ses getiren video, 2,5 milyon izlenmeye koşuyor.
6.10.2017 Magazin
Şeyma Subaşı'dan Ahmet Hakan'a çok sert cevap!
Şeyma Subaşı'dan Ahmet Hakan'a çok sert cevap! Ahmet Hakan-Şeyma Subaşı polemiği hız kesmiyor. Şeyma Subaşı, kendisi hakkında bugün de yazı yazan Ahmet Hakan'a çok sert bir cevap daha verdi. İşte Şeyma Subaşı'nın Ahmet Hakan'a verdiği o yanıt...
29.06.2017 Magazin
Şeyma Subaşı geçmişe götürdü!
Şeyma Subaşı geçmişe götürdü! Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile olan ilişkisinin ilk yıllarına ait bir fotoğraf paylaştı.
25.04.2017 Magazin
Şeyma Subaşı: 3 deyince ıkınacaksın!
Şeyma Subaşı: 3 deyince ıkınacaksın! Şeyma Subaşı kızından ayrı kalınca eski günlere döndü. Sosyal medyada yaptığı paylaşımları takipçileri yanlış anladı... İşte Şeyma Subaşı'nın dikkat çeken Instagram paylaşımları...
6.04.2017 Magazin
Şeyma Subaşı'dan radikal karar!
Şeyma Subaşı'dan radikal karar! Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı'dan flaş karar. Değiştirdi...
4.04.2017 Magazin
Şeyma Subaşı'nın eski eşi Meedo'nun mesajları gündem oldu! 'Beni özledin mi?'
Şeyma Subaşı'nın eski eşi Meedo'nun mesajları gündem oldu! 'Beni özledin mi?' Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te 3 gün 3 gece süren bir düğünle evlenen Şeyma Subaşı geçtiğimiz haftalarda eşinden boşanmıştı. Yaşananların ardından Meedo'dan kafa karıştıran bir paylaşım geldi.
19.01.2024 Magazin
Şeyma Subaşı: Heyecan verici haberlerim var, bizi izlemeye devam edin
Şeyma Subaşı: Heyecan verici haberlerim var, bizi izlemeye devam edin Aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile mayıs ayında evlenen Şeyma Subaşı yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Özellikle spor yapığı anları takipçisiyle paylaşan fenomen isim bu kez de yatağından paylaşım yaptı.
24.09.2023 Magazin
Şeyma Subaşı kural bozdu! Turuncu bikinisiyle paylaştı
Şeyma Subaşı kural bozdu! Turuncu bikinisiyle paylaştı Cesur paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, geçtiğimiz ay uzun süredir aşk yaşadığı Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine girmişti. Evlendikten sonra eşinin bikinili paylaşımlarından rahatsız olduğunu ve o yüzden bikinili paylaşım yapmayacağını açıklayan Şeyma Subaşı kural bozdu.
18.06.2023 Magazin
Şeyma Subaşı'nın hazırladığı pasta sosyal medyada gündem oldu!
Şeyma Subaşı'nın hazırladığı pasta sosyal medyada gündem oldu! Bir ay önce evlendiği eşi Mohammed Alsaloussi'nin bikinili video ve fotoğraflarını paylaşmasından rahatsız olduğunu belirten Şeyma Subaşı önceki gün eşinin doğum gününü kutladı. Subaşı'nın eşine yaptığı pasta sosyal medyada gündem oldu.
16.06.2023 Magazin
Şeyma Subaşı'dan 'abonelik' açıklaması! 'Umarım birilerinin hayatına dokunabilirim'
Şeyma Subaşı'dan 'abonelik' açıklaması! 'Umarım birilerinin hayatına dokunabilirim' Mısırlı sevgilisi ile nikah masasına oturmaya hazırlanan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Instagram hesabı için abonelik özelliğini başlattığını ve her ay belli bir ücret karşılığında sayfasına abone olanlar için ekstra içerikler paylaşacağını duyurmuştu. Ünlü isim, çok konuşulan abonelikle ilgili açıklama yaptı.
17.03.2023 Magazin
Acun Ilıcalı sözleriyle sosyal medyada gündem oldu!  'Niye sabah bu kadar erken kalkılıyor?'
Acun Ilıcalı sözleriyle sosyal medyada gündem oldu! 'Niye sabah bu kadar erken kalkılıyor?' TV8 kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı, ülkemizde uygulanan iş hayatı kuralına dair sözleriyle sosyal medyada gündem oldu. Ünlü televizyoncu, insanların daha fazla uyuması ve yaz aylarında çalışmaması gerektiğini söyleyerek, Türkiye'deki mesai saatlerini eleştirdi.
4.01.2023 Magazin
Leyla Tanlar ve Burak Dakak aşklarını ilan etti!
Leyla Tanlar ve Burak Dakak aşklarını ilan etti! 'Güzel Günler' dizisinin oyuncuları Leyla Tanlar ve Burak Dakak'ın set aşkı gerçek aşka dönüştü. İkili sosyal medyadan yayınladıkları pozlarla birlikteliklerini ilan etti.
20.02.2023 Magazin
Şeyma Subaşı aşka geldi! Romantik paylaşım
Şeyma Subaşı aşka geldi! Romantik paylaşım 2022 senesinin Mayıs ayında sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Fas’ta evlenmeyi planlayan Şeyma Subaşı sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Şeyma Subaşı son olarak sevgilisiyle romantik bir karesini Instragram sayfasından yayınladı.
3.01.2023 Magazin
Şeyma Subaşı ağlarken fotoğrafını paylaştı, takipçilerinden destek yağdı!
Şeyma Subaşı ağlarken fotoğrafını paylaştı, takipçilerinden destek yağdı! Şimdilerde sevgilisi Meedo ile evlilik hazırlığı yapan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, kızı Melisa ile ilgili yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirdi. Peş peşe kızıyla çekilen fotoğraf ve videolarını yayınlayan ünlü isim, kızını çok özlediğini dile getirdi. Ağlarken çektiği bir kareyi de paylaşan Subaşı'na, takipçilerinden destek mesajları geldi.
18.11.2022 Magazin
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi Bali'de tatil yapıyor!
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi Bali'de tatil yapıyor! Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile birlikte olan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz hafta bir dargın bir barışık aşk yaşadığı sevgilisiyle nikah masasına oturacağını duyurmuştu. Müjdeli haberin ardından Meedo ile Bali'ye tatile giden Subaşı, eğlenceli günlerinden fotoğraf ve videolarını takipçilerinin beğenisine sundu.
15.11.2022 Magazin
Meedo'dan duygusal paylaşım: Seni düşünmeden geçen bir an yok
Meedo'dan duygusal paylaşım: Seni düşünmeden geçen bir an yok Fenomen Şeyma Subaşı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilişkilerine bir şans daha vermişti. Subaşı, "Karın olmak için sabırsızlanıyorum" diyerek düğün davetiyesini paylaşmıştı. Son olarak ünlü çiftten Meedo, annesinin ölüm yıl dönümüyle ilgili duygusal bir paylaşımda bulundu.
10.11.2022 Magazin
Şeyma Subaşı sevgilisini defalarca öptüğü anlarını paylaştı!
Şeyma Subaşı sevgilisini defalarca öptüğü anlarını paylaştı! Sevgilisi Meedo ile yeniden aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından romantik bir paylaşım yaptı. Subaşı, "Tipik bir video değil" diyerek sevgilisini defalarca dudağından öptüğü anları Instagram hesabından yayınladı.
15.09.2022 Magazin
Şeyma Subaşı'nın son paylaşımı olay oldu! 'Bu kadar gezmesen de mutlu olur musun?'
Şeyma Subaşı'nın son paylaşımı olay oldu! 'Bu kadar gezmesen de mutlu olur musun?' Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan Şeyma Subaşı, sık sık özel hayatından kesitler paylaşıyor. Şeyma Subaşı son olarak sosyal medyada uzun uzun içini döktü. Subaşı açıklamasında "Allah'a inanmayı seçiyorum ve her ne oluyorsa bir sebeple oluyor bunu biliyorum" dedi
30.08.2022 Magazin
Şeyma Subaşı çileden çıktı! Ağır hakaret eden takipçileri...
Şeyma Subaşı çileden çıktı! Ağır hakaret eden takipçileri... Şeyma Subaşı, her paylaşımına ağır hakaretler eden 5 kadını affetmedi. Emniyet, paylaşım yapan kadınları tespit etti. Subaşı’nın uzlaşmayı reddettiği 5 kadın hakkında hakaret suçundan dava açıldı. Şüpheliler, Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.
10.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şeyma Subaşı Paylaşım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şeyma subaşı paylaşım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.