Şeyma Subaşı Sevgili

Şeyma Subaşı Sevgili

Son dakika Şeyma Subaşı sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şeyma Subaşı sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şeyma Subaşı sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şeyma Subaşı Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şeyma subaşı sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 şeyma subaşı sevgili haberi bulunmuştur. Tüm şeyma subaşı sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mohammed Alsaloussi ile ilgili şok iddia! Şeyma Subaşı gerçeği öğrenince...
Mohammed Alsaloussi ile ilgili şok iddia! Şeyma Subaşı gerçeği öğrenince... Düğün tarihi beklenirken Şeyma Subaşı şok bir hamlede bulundu. Hamileliğini açıklayan ardından bebeğini düşürdüğünü söyleyen Şeyma Subaşı'nın bu olayın ardından parmağındaki yüzüğü çıkarttığı dikkat çekmişti. Meğer Şeyma Subaşı'nın tektaşı sahteymiş! Şeyma Subaşı ile Mısırlı aşkı Mohammed Alsaloussi'nin ayrılık nedeni üzerine ortaya atılan iddialar ise şok etti.
28.06.2021 Magazin
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi ayrıldı! Her şeyi sildi...
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi ayrıldı! Her şeyi sildi... Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi ayrıldı! Şeyma Subaşı'ndan şok eden hamle. Sevgilisini tek kalemde sildi. Her şey bir hafta içinde oldu. Düğün tarihi beklenirken Şeyma Subaşı'dan ayrılık hamlesi geldi. Subaşı sevgilisiyle çekildiği bütün fotoğrafları Instagram hesabından sildi.
26.06.2021 Magazin
Şeyma Subaşı: Kaburgalarımı aldırdım
Şeyma Subaşı: Kaburgalarımı aldırdım Acun Ilıcalı ile eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan Şeyma Subaşı, estetikli olduğu ve paylaşımlarında Photoshop kullandığı yorumlarına Instagram hesabı üzerinden cevap verdi.
27.07.2017 Magazin
Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı için disko kapattı!
Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı için disko kapattı! Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın düğün tarihi yaklaştıkça, ayrıntılar da belli oluyor.
25.07.2017 Magazin
Şeyma Subaşı: Beyimin gömleğini ütülüyorum
Şeyma Subaşı: Beyimin gömleğini ütülüyorum Şeyma Subaşı, sevgilisi Acun Ilıcalı'nın gömleğini ütülediği anın videosunu ve fotoğrafını sosyal medyada yayımladı.
6.07.2017 Magazin
Şeyma Subaşı: Acun etek giymemi istemez!
Şeyma Subaşı: Acun etek giymemi istemez! TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'nın sevgilisi ve çocuğunun annesi Şeyma Subaşı, ünlü yapımcı ile tanışma hikayesini ve hakkında merak edilenleri anlattı.
4.07.2017 Magazin
Şeyma Subaşı'dan Ahmet Hakan'a çok sert cevap!
Şeyma Subaşı'dan Ahmet Hakan'a çok sert cevap! Ahmet Hakan-Şeyma Subaşı polemiği hız kesmiyor. Şeyma Subaşı, kendisi hakkında bugün de yazı yazan Ahmet Hakan'a çok sert bir cevap daha verdi. İşte Şeyma Subaşı'nın Ahmet Hakan'a verdiği o yanıt...
29.06.2017 Magazin
Şeyma Subaşı gelinlik denemek için para ödedi!
Şeyma Subaşı gelinlik denemek için para ödedi! Gelinlik bakmak için New York'a giden Şeyma Subaşı, ünlü bir mağazadaki gelinlikleri denemek için bin dolar ödedi.
18.06.2017 Magazin
Şeyma Subaşı: Hayatımın en güzel anı!
Şeyma Subaşı: Hayatımın en güzel anı! Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı, evlilik hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da gelinlik paylaşımları yapıyor.
15.06.2017 Magazin
Şeyma Subaşı gelinlik provalarına başladı
Şeyma Subaşı gelinlik provalarına başladı Geçen günlerde düğünü için davetiye listesini hazırlayan Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı şimdi de gelinlik provalarına başladı.
11.06.2017 Magazin
'Acun ile ben evleneceğim' deyince Şeyma çılgına döndü!
'Acun ile ben evleneceğim' deyince Şeyma çılgına döndü! Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı, 'Acun'la ben evleneceğim' diye mesaj atan takipçisini Instagram'dan ifşa etti. Şeyma Subaşı, 'Valla sizin gibi insanları görünce üzülüyorum' dedi. İşte Şeyma Subaşı'nın o paylaşımı...
1.06.2017 Magazin
Şeyma Subaşı: İyi ki doğmuş benim dünyam!
Şeyma Subaşı: İyi ki doğmuş benim dünyam! Şeyma Subaşı, sevgilisi Acun Ilıcalı'nın doğum gününü kısa bir video ve yazdığı romantik satırlarla kutladı.
30.05.2017 Magazin
Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı bakın nerede evlenecek?
Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı bakın nerede evlenecek? Acun Ilıcalı ile sevgilisi Şeyma Subaşı'nın düğün tarihi ve nerede evlenecekleri belli oldu.
14.05.2017 Magazin
Şeyma Subaşı geçmişe götürdü!
Şeyma Subaşı geçmişe götürdü! Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile olan ilişkisinin ilk yıllarına ait bir fotoğraf paylaştı.
25.04.2017 Magazin
Acun'un sevgilisi Şeyma Subaşı: 'Evleniyorum'
Acun'un sevgilisi Şeyma Subaşı: 'Evleniyorum' Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı, İnstagram hesabından 'evleniyorum' notuyla bir fotoğraf paylaştı. İşte Şeyma Subaşı'nın merak uyandıran paylaşımı...
19.04.2017 Magazin
Şeyma Subaşı: 3 deyince ıkınacaksın!
Şeyma Subaşı: 3 deyince ıkınacaksın! Şeyma Subaşı kızından ayrı kalınca eski günlere döndü. Sosyal medyada yaptığı paylaşımları takipçileri yanlış anladı... İşte Şeyma Subaşı'nın dikkat çeken Instagram paylaşımları...
6.04.2017 Magazin
Şeyma Subaşı'dan radikal karar!
Şeyma Subaşı'dan radikal karar! Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı'dan flaş karar. Değiştirdi...
4.04.2017 Magazin
Banu Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile tatil yapıyor!
Banu Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile tatil yapıyor! Acun Ilıcalı'nın en büyük kızı Banu Ilıcalı ve damadı Efe Ceyhun Miami'ye gitti. Şeyma Subaşı arasından su sızmayan Banu Ilıcalı ile bol bol fotoğraf paylaştı.
26.03.2017 Magazin
Şeyma Subaşı paylaşımlara devam ediyor!
Şeyma Subaşı paylaşımlara devam ediyor! Amerika'da bulunan Şeyma Subaşı, önce spor hocasıyla boks yaptı, sonra da dans etti.
22.03.2017 Magazin
Aygün Aydın'dan Şeyma Subaşı'na şoke eden sözler!
Aygün Aydın'dan Şeyma Subaşı'na şoke eden sözler! Hakan Sabancı ile aşk yaşadıktan sonra, mesajları ifşa eden Aygün Aydın yine Şeyma Subaşı'nı hedef aldı. Daha önce Hakan Sabancı ile birlikte olduğu iddia edilen Şeyma Subaşı'na sert sözler kullanın Aydın bu sefer ağzını bozdu.
14.06.2022 Magazin
Mohammed Alsaloussi'den dikkat çeken paylaşımlar! Şeyma'yı unutamadı mı?
Mohammed Alsaloussi'den dikkat çeken paylaşımlar! Şeyma'yı unutamadı mı? Şeyma Subaşı ve Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi evlilik hazırlıkları yaparken geçtiğimiz ay ayrılık kararı aldı. Ayrılığın ardından sosyal medya hesabını sık sık kullanmaya başlayan Mohammed Alsaloussi'den dikkat çeken paylaşımlar geldi.
17.04.2022 Magazin
Şeyma Subaşı ve Hakan Baş birlikte mi? "Aygün ve Meedo gelip boğaza atmasa bari"
Şeyma Subaşı ve Hakan Baş birlikte mi? "Aygün ve Meedo gelip boğaza atmasa bari" Mohammed Alsaloussi ile evliliğin eşiğinden dönen ve soluğu Türkiye'de alan Şeyma Subaşı'nın adı şimdi de Hakan Sabancı ile anılıyor. Çapkınlıklarıyla tanınan Sabancı, Dila Tarkan'ın düğünü dönüşü Şeyma Subaşı ile Bebek'te yakalandı. İkilinin fotoğrafını görenler bomba yorumlar yaptı. Hakan Sabancı'nın peşini bırakmayan Aygün Aydın ve eski sevgili Meedo yorumların başrolü oldu.
29.03.2022 Magazin
Öykü Karayel ve oğlu Roman'dan Can Bonomo'ya sürpriz!
Öykü Karayel ve oğlu Roman'dan Can Bonomo'ya sürpriz! Mutlu evlilikleriyle ünlüler dünyasının örnek çiftleri arasında yer alan Öykü Karayel ile Can Bonomo, yaklaşık bir yıl önce oğulları Roman'ı kucaklarına almışlardı. Sosyal medya hesaplarından sık sık keyifli anlarını yayınlayan ünlü çiftten yeni bir kare geldi. Bonomo, eşi ve oğlunun kendisine yaptığı sürprizle havalara uçtu.
12.03.2022 Magazin
Şeyma Subaşı romantik karelerini takipçilerinin beğenisine sundu!
Şeyma Subaşı romantik karelerini takipçilerinin beğenisine sundu! Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile bir ayrılıp bir barışan Şeyma Subaşı her paylaşımıyla gündemde. Şeyma Subaşı şimdi ise sevgilisiyle olan romantik bir karelerini takipçilerinin beğenisine sundu.
24.11.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şeyma Subaşı Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şeyma subaşı sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.