Şeyma Subaşı Acun

Şeyma Subaşı Acun

Son dakika Şeyma Subaşı acun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şeyma Subaşı acun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şeyma Subaşı acun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şeyma Subaşı Acun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şeyma subaşı acun gelişmeleri de dahil olmak üzere 284 şeyma subaşı acun haberi bulunmuştur. Tüm şeyma subaşı acun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mohammed Alsaloussi ile ilgili şok iddia! Şeyma Subaşı gerçeği öğrenince...
Mohammed Alsaloussi ile ilgili şok iddia! Şeyma Subaşı gerçeği öğrenince... Düğün tarihi beklenirken Şeyma Subaşı şok bir hamlede bulundu. Hamileliğini açıklayan ardından bebeğini düşürdüğünü söyleyen Şeyma Subaşı'nın bu olayın ardından parmağındaki yüzüğü çıkarttığı dikkat çekmişti. Meğer Şeyma Subaşı'nın tektaşı sahteymiş! Şeyma Subaşı ile Mısırlı aşkı Mohammed Alsaloussi'nin ayrılık nedeni üzerine ortaya atılan iddialar ise şok etti.
28.06.2021 Magazin
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi ayrıldı! Her şeyi sildi...
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi ayrıldı! Her şeyi sildi... Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi ayrıldı! Şeyma Subaşı'ndan şok eden hamle. Sevgilisini tek kalemde sildi. Her şey bir hafta içinde oldu. Düğün tarihi beklenirken Şeyma Subaşı'dan ayrılık hamlesi geldi. Subaşı sevgilisiyle çekildiği bütün fotoğrafları Instagram hesabından sildi.
26.06.2021 Magazin
Şeyma Subaşı o tekliflere yeşil ışık yaktı
Şeyma Subaşı o tekliflere yeşil ışık yaktı Geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı ile anlaşmalı olarak boşanan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, oyunculuk tekliflerine artık sıcak bakıyor.
27.03.2019 Magazin
Şeyma Subaşı: Hayalimdeki evlilik bu değildi!
Şeyma Subaşı: Hayalimdeki evlilik bu değildi! Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra ilk kez Hürriyet Gazetesinden Ayşe Arman'a konuştu.
27.01.2019 Magazin
Şeyma Subaşı için sıraya girdiler!
Şeyma Subaşı için sıraya girdiler! Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'dan ayrıldıktan sonra attığı her adımla magazin gündemine oturmaya devam ederken bu kez de reklam firmaları peşine düştü.
17.12.2018 Magazin
Şeyma Subaşı'nın 'Acımadı ki' pozları
Şeyma Subaşı'nın 'Acımadı ki' pozları Şeyma Subaşı-Acun Ilıcalı boşanması haftaya damgasını vurdu. Mehmet Coşkundeniz, Posta gazetesindeki köşesinde konuyu kaleme aldı.
2.12.2018 Magazin
Şeyma Subaşı: İcranın bizimle alakası yok
Şeyma Subaşı: İcranın bizimle alakası yok Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile boşanma davasının hemen ardından soluğu Bebek'teki kafesinde aldı.
28.11.2018 Magazin
Şeyma Subaşı: Acun’u zorlasam olur ama…
Şeyma Subaşı: Acun’u zorlasam olur ama… Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı, önceki gün Bebek'te açmaya hazırlandığı kafenin inşaatını teftiş etti.
22.06.2018 Magazin
Şeyma'dan 'Acun'u sildi' iddiasına cevap!
Şeyma'dan 'Acun'u sildi' iddiasına cevap! Şeyma Subaşı, "eşi Acun Ilıcalı'yı sosyal medyada takip etmeyi bıraktığı" iddiasına yanıt verdi.
20.01.2018 Magazin
Şeyma Subaşı: Bunu koyduğum için Acun beni bıçaklayacak
Şeyma Subaşı: Bunu koyduğum için Acun beni bıçaklayacak Sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe maçını izlediği andan görüntü paylaşan Şeyma Subaşı, "Bunu paylaştığım için Acun beni bıçaklayacak" notunu düştü.
13.08.2017 Magazin
Şeyma Subaşı: Herkese bir Acun lazım!
Şeyma Subaşı: Herkese bir Acun lazım! Acun Ilıcalı ile dünyaevine girmeye hazırlanan Şeyma Subaşı, 19 yaşındayken katıldığı 'Var mısın, Yok musun' yarışmasına ait bir görüntüyü kişisel sosyal medya hesabında paylaştı.
11.08.2017 Magazin
Şeyma Subaşı: Kaburgalarımı aldırdım
Şeyma Subaşı: Kaburgalarımı aldırdım Acun Ilıcalı ile eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan Şeyma Subaşı, estetikli olduğu ve paylaşımlarında Photoshop kullandığı yorumlarına Instagram hesabı üzerinden cevap verdi.
27.07.2017 Magazin
Şeyma Subaşı: Acun etek giymemi istemez!
Şeyma Subaşı: Acun etek giymemi istemez! TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'nın sevgilisi ve çocuğunun annesi Şeyma Subaşı, ünlü yapımcı ile tanışma hikayesini ve hakkında merak edilenleri anlattı.
4.07.2017 Magazin
Şeyma Subaşı: Orada da beni kullanın!
Şeyma Subaşı: Orada da beni kullanın! Bugünkü yazısında kendisine göndermede bulunan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a Kanal D haberin düşük reytingleriyle göndermede bulunan Şeyma Subaşı, "Orada da beni kullanın" dedi.
3.07.2017 Televizyon
Şeyma Subaşı'ndan Ahmet Hakan'a sert yanıt!
Şeyma Subaşı'ndan Ahmet Hakan'a sert yanıt! Acun Ilıcalı'nın yakında evleneceği Şeyma Subaşı; Ahmet Hakan'ın bugünkü köşesinde kendisine yönelik sözlerine sert cevaplar verdi. İşte Şeyma Subaşı'nın Ahmet Hakan'a verdiği yanıt...
28.06.2017 Magazin
Şeyma Subaşı'nın elbisesine beğeni yağdı!
Şeyma Subaşı'nın elbisesine beğeni yağdı! Yaptığı her paylaşımla gündem olan Şeyma Subaşı sırt dekolteli elbisesiyle beğeni topladı.
25.06.2017 Magazin
Şeyma Subaşı şampiyonu açıkladı! Ne Adem ne Ogeday...
Şeyma Subaşı şampiyonu açıkladı! Ne Adem ne Ogeday... Eylül ayında evlenecek olan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı aşklarını doludizgin yaşamaya devam ediyor. Survivor 2017 finalinin ardından Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı ile çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaşıp 'Benim şampiyonum' notunu düştü. İşte Şeyma Subaşı'nın dikkat çeken o paylaşımı...
23.06.2017 Magazin
'Acun ile ben evleneceğim' deyince Şeyma çılgına döndü!
'Acun ile ben evleneceğim' deyince Şeyma çılgına döndü! Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı, 'Acun'la ben evleneceğim' diye mesaj atan takipçisini Instagram'dan ifşa etti. Şeyma Subaşı, 'Valla sizin gibi insanları görünce üzülüyorum' dedi. İşte Şeyma Subaşı'nın o paylaşımı...
1.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şeyma Subaşı Acun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şeyma subaşı acun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.