Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı

Son dakika Şeyma Subaşı acun ılıcalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şeyma Subaşı acun ılıcalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şeyma Subaşı acun ılıcalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şeyma subaşı acun ılıcalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 273 şeyma subaşı acun ılıcalı haberi bulunmuştur. Tüm şeyma subaşı acun ılıcalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şeyma Subaşı o tekliflere yeşil ışık yaktı
Şeyma Subaşı o tekliflere yeşil ışık yaktı Geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı ile anlaşmalı olarak boşanan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, oyunculuk tekliflerine artık sıcak bakıyor.
27.03.2019 Magazin
Şeyma Subaşı: Hayalimdeki evlilik bu değildi!
Şeyma Subaşı: Hayalimdeki evlilik bu değildi! Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra ilk kez Hürriyet Gazetesinden Ayşe Arman'a konuştu.
27.01.2019 Magazin
Şeyma Subaşı için sıraya girdiler!
Şeyma Subaşı için sıraya girdiler! Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'dan ayrıldıktan sonra attığı her adımla magazin gündemine oturmaya devam ederken bu kez de reklam firmaları peşine düştü.
17.12.2018 Magazin
Şeyma Subaşı'nın 'Acımadı ki' pozları
Şeyma Subaşı'nın 'Acımadı ki' pozları Şeyma Subaşı-Acun Ilıcalı boşanması haftaya damgasını vurdu. Mehmet Coşkundeniz, Posta gazetesindeki köşesinde konuyu kaleme aldı.
2.12.2018 Magazin
Şeyma Subaşı: İcranın bizimle alakası yok
Şeyma Subaşı: İcranın bizimle alakası yok Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile boşanma davasının hemen ardından soluğu Bebek'teki kafesinde aldı.
28.11.2018 Magazin
Şeyma'dan 'Acun'u sildi' iddiasına cevap!
Şeyma'dan 'Acun'u sildi' iddiasına cevap! Şeyma Subaşı, "eşi Acun Ilıcalı'yı sosyal medyada takip etmeyi bıraktığı" iddiasına yanıt verdi.
20.01.2018 Magazin
Şeyma Subaşı: Bunu koyduğum için Acun beni bıçaklayacak
Şeyma Subaşı: Bunu koyduğum için Acun beni bıçaklayacak Sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe maçını izlediği andan görüntü paylaşan Şeyma Subaşı, "Bunu paylaştığım için Acun beni bıçaklayacak" notunu düştü.
13.08.2017 Magazin
Şeyma Subaşı: Kaburgalarımı aldırdım
Şeyma Subaşı: Kaburgalarımı aldırdım Acun Ilıcalı ile eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan Şeyma Subaşı, estetikli olduğu ve paylaşımlarında Photoshop kullandığı yorumlarına Instagram hesabı üzerinden cevap verdi.
27.07.2017 Magazin
Şeyma Subaşı'ndan Ahmet Hakan'a sert yanıt!
Şeyma Subaşı'ndan Ahmet Hakan'a sert yanıt! Acun Ilıcalı'nın yakında evleneceği Şeyma Subaşı; Ahmet Hakan'ın bugünkü köşesinde kendisine yönelik sözlerine sert cevaplar verdi. İşte Şeyma Subaşı'nın Ahmet Hakan'a verdiği yanıt...
28.06.2017 Magazin
Şeyma Subaşı'nın elbisesine beğeni yağdı!
Şeyma Subaşı'nın elbisesine beğeni yağdı! Yaptığı her paylaşımla gündem olan Şeyma Subaşı sırt dekolteli elbisesiyle beğeni topladı.
25.06.2017 Magazin
Şeyma Subaşı şampiyonu açıkladı! Ne Adem ne Ogeday...
Şeyma Subaşı şampiyonu açıkladı! Ne Adem ne Ogeday... Eylül ayında evlenecek olan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı aşklarını doludizgin yaşamaya devam ediyor. Survivor 2017 finalinin ardından Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı ile çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaşıp 'Benim şampiyonum' notunu düştü. İşte Şeyma Subaşı'nın dikkat çeken o paylaşımı...
23.06.2017 Magazin
Şeyma Subaşı geçmişe götürdü!
Şeyma Subaşı geçmişe götürdü! Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile olan ilişkisinin ilk yıllarına ait bir fotoğraf paylaştı.
25.04.2017 Magazin
Şeyma Subaşı: 3 deyince ıkınacaksın!
Şeyma Subaşı: 3 deyince ıkınacaksın! Şeyma Subaşı kızından ayrı kalınca eski günlere döndü. Sosyal medyada yaptığı paylaşımları takipçileri yanlış anladı... İşte Şeyma Subaşı'nın dikkat çeken Instagram paylaşımları...
6.04.2017 Magazin
Banu Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile tatil yapıyor!
Banu Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile tatil yapıyor! Acun Ilıcalı'nın en büyük kızı Banu Ilıcalı ve damadı Efe Ceyhun Miami'ye gitti. Şeyma Subaşı arasından su sızmayan Banu Ilıcalı ile bol bol fotoğraf paylaştı.
26.03.2017 Magazin
Şeyma Subaşı'ndan türbanlı selfie
Şeyma Subaşı'ndan türbanlı selfie “Akşam namazımı kılmadan önce..."
2.05.2014 Magazin
Acun'un sevgilisi pes etmiyor
Acun'un sevgilisi pes etmiyor Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'nın boşanma davasının iptal edilmesinden sonra neler söyledi...
17.09.2011 Magazin
Şeyma Subaşı'ndan ramazan paylaşımı
Şeyma Subaşı'ndan ramazan paylaşımı Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, tatil için gittiği İskoçya'da takipçisinden gelen ramazan sorusuna yanıt verdi.
25.03.2024 Magazin
Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı'na gönderme! 2019'da yaşanan bu olayı hatırlattı
Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı'na gönderme! 2019'da yaşanan bu olayı hatırlattı Şeyma Subaşı ile boşanmalarından bir sene sonra canlı yayındayken eski eşinin gönderdiği mesajla çok konuşulan Acun Ilıcalı, önceki gün katıldığı bir ödül töreninde tekrar telefonunu kameralara gösterince olayı hatırladı. 2019'da yaşanan mesajla günlerce konuşulmuştu.
30.01.2024 Magazin
Meryem Uzerli yaptırdığı estetik işlemlerle tamamen değişti! Ödediği son rakam dudak uçuklattı
Meryem Uzerli yaptırdığı estetik işlemlerle tamamen değişti! Ödediği son rakam dudak uçuklattı Müşterileri arasında Kardashianlar, top modeller, star oyuncular bulunan Amerikalı doktor Simon Ourian, son işlemlerden birisini de Meryem Uzerli'ye yaptı. Meryem Uzerli ise güzelliği için çok para ödedi.
7.01.2024 Magazin
Şeyma Subaşı, Survivor’ın başlamasıyla soluğu Dominik'te aldı, Acun Ilıcalı'ya övgüler yağdırdı
Şeyma Subaşı, Survivor’ın başlamasıyla soluğu Dominik'te aldı, Acun Ilıcalı'ya övgüler yağdırdı Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, mayıs ayında nikah masasına oturduğu Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile geçtiğimiz günlerde tek celsede boşanmıştı. Survivor başlar başlamaz soluğu Dominik'te alan Şeyma Subaşı, şimdi de Acun Ilıcalı'yı öven paylaşımlarıyla gündemde.
7.01.2024 Magazin
Şeyma Subaşı, Survivor’ın başlamasıyla soluğu Dominik'te aldı
Şeyma Subaşı, Survivor’ın başlamasıyla soluğu Dominik'te aldı Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, mayıs ayında nikah masasına oturduğu Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile geçtiğimiz günlerde tek celsede boşanmıştı. Survivor başlar başlamaz soluğu Dominik'te alan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı.
5.01.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şeyma subaşı acun ılıcalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.